Veipute med egne hender

Anonim

Sommeren har kommet, høyden på ferien og ferier, mange kommer til å reise. Alle som liker å flytte i bilen, vet at veien puten på veien er en uunnværlig ting. Det er veldig behagelig og lar deg ikke sette nakken i en lang sitteplasser. Reiser med en slik ting i bilen, flyet eller annen transporttype, kan du slappe av og sove i en lang vei. Selvfølgelig viser i spesielle butikker i dag det bredeste valget av slikt tilbehør. Men veien pute, skapt av egne hender, vil gi deg mye mer glede og glede. Derfor, slik at banen er komfortabel, tilbyr vi å sy en veipute med egne hender.

Veipute med egne hender

Veipute med egne hender

Nødvendige materialer og verktøy:

  • myk klut for pute;
  • filler - ull, syntheps eller fjær med en gammel pute;
  • nåler og tråder;
  • papirark for mal;
  • symaskin.

Vi lager mal

I denne masterklassen vil vi lage en pute med en lengde på ca 27 cm og en bredde på 15 cm. Men du kan sy en pute av den størrelsen du trenger, henholdsvis, endre parametrene til malen. Klipp ut papirmønsteret i form av hestesko, bare gjør alle hjørnene buet. Vi bestemte oss for å gjøre en midt smal. Størrelsen på puten vår er 27 centimeter i høyde og 15 centimeter i bredde. Dette er størrelsen på de mest egnede for alle mennesker i alle aldre. Du vil kanskje redusere eller øke størrelsen for noen individuelle tilfelle. Ikke glem godtgjørelser.

Klipp detaljene

Overfør malen på stoffet og kutt ut 4 deler. Vi brukte myk fleece.

Veipute med egne hender

Stitching.

Sikker på disse delene sammen med feil side. Ikke glem å legge et lite hull i lengden for å utvide på forsiden.

Veipute med egne hender

Veipute med egne hender

Sett et fyllstoff

Fjern emnet utover og skriv på fyllstoffet for puter, forsiktig klem det venstre hullet.

Artikkel om emnet: Hvordan veve armbåndet fra gummi på slangene i stadier for nybegynnere

Veipute med egne hender

Veipute med egne hender

Slik fikk vi en fantastisk veipute med egne hender. Noen fantasier basert på denne teknikken sy road puter i form av alle slags morsomme små dyr. Prøv og deg! Du trenger ikke for mye innsats og tid. Bestem hvilken som skal være og hvordan du skal dekorere den. Kom sammen ønsket og ønske om å lage en pute unik. Ta vare på alle nødvendige verktøy og materialer. Og husk at putene, laget med egne hender, ha en spesiell varme som du har investert i dem, og gjenskape og ta det i mer enn mer.

Les mer