Hva skal du vaske plastvinduer og vinduskarmer?

Anonim

Hva skal du vaske plastvinduer og vinduskarmer?

Vinduene av plastvinduer er mest utsatt for forskjellige forurensninger på grunn av horisontal posisjon.

De legger blomster, krus og ulike gjenstander som forlater de arbeidsbaserte stedene. Ofte begynner kampen med dem om våren, når hver elskerinne strever for å bringe sitt hjem til en ideell tilstand.

Men det er faktisk lettere å beskytte de ferdige plastvinduene fra flekkene enn å rense dem senere. For eksempel, for å forhindre utseendet på flekker fra blomsterpotter, kan blonder servietter reduseres.

Dette er ikke en vanskelig enhet vil bidra til å gjøre vinduskarmen, elegant og alltid ren, og servietter kan være forbundet med uavhengig av lange vinterkvelder.

Hver vertinne er det et par midler som gjør det mulig å rengjøre vinduskarmen, og hver vet at det ikke er så lett å komme tilbake til ham. Ulike produsenter har sin egen vinduskars tekstur, det er porøse overflater og grov, hver av dem er sulfted annerledes og gir forskjellige rengjøringsmetoder.

Et godt selskap vil alltid advare om materialet som vinduene er laget og vil gi anbefalinger om rengjøring.

Hva skal du vaske plastvinduer og vinduskarmer?

Vaskemidler rensing ferdige plastvinduer

For å rengjøre den friske flekken, kan du bruke en konvensjonell såpeoppløsning og en svamp. Hvis det er vanskeligheter og flekken ikke er fjernet, tar vi rengjøring for rettene, men vi tar hensyn til at det flutteres i lang tid med plast. Hvis vinduskarmen er laminert, er rengjøringspulver egnet for det.

Mest av alle tøfler som ligger under rammen av gapet, støter støv her, det er umulig å fjerne det med en vanlig svamp. Den gamle tannbørsten vil bidra til å løse dette problemet, dets børster vil til og med få de vanskeligste stedene.

Valget av det rette vaskemiddelet for vinduskarmen er også viktig som valget av vindu, omfanget av midler er flott:

  • MR. Riktig universell i form av en gel eller pulver. 3 spiseskjeer av anordningen oppløses i 5 liter vann og behandler overflaten. Det er viktig å saksøke overflaten etter vask, for ellers vil støvet være veldig glad.
  • Cillit Bang - sprayet til overflaten og etter 15 minutter vaskes av med flekker. Vel ventiler rommet under prosedyren, siden verktøyet har en kaustisk lukt.
  • Sanita Kitchen Tool vil bidra til å vaske av flekker av fett og sot, selv om vinduskarmen er nær ovnen. Hvis det lagt laget er tykt, la verktøyet stå i 20 minutter.
  • Hvis du trenger å fjerne Rzavchin fra Windowsill, er Domestos Gel perfekt for dette formålet. Vi går i 20 minutter, etter vasket.
  • Peumolux er et mildt middel uten lukt, kan brukes selv uten hansker.

Artikkel om emnet: Møbler fra IKEA i interiøret (56 bilder)

Hva skal du vaske plastvinduer og vinduskarmer?

Det viktigste er at hver flekk er lettere å rengjøre i en ny form uten å stramme denne prosessen. Og du kan bestille høykvalitets vinduer på denne lenken http://ecookna.su/gotovye-okna/.

Les mer