Hvorfor konvektor sprekker

Anonim

Hver person som bruker i sitt hjem elektriske konvektorer for oppvarming av rommet, før eller senere møttes med et spørsmål: Hvorfor gjør de en sterk lyd under sitt arbeid? Faktisk er det ganske ofte en slik lyd alvorlig redd for mennesker, men i mange tilfeller er det ikke noe forferdelig i det. Derfor, i denne artikkelen bestemte vi oss for å fortelle hvorfor Confector Cracks, anser mulige årsaker og flere måter å bidra til å korrigere et slikt problem.

Hvorfor konvektor sprekker

Hvorfor Confector Cracks - flere viktige årsaker

Hvorfor den elektriske konvektoren sprekker

Vi fremhever de to viktigste årsakene:
  • overopphetet enhetskropp;
  • Fungerer termostat.

Merk øyeblikkelig at den sterkeste og irriterende lyden gjør enhetens kropp. Dette skyldes følgende grunner:

  1. Metallet på huset kan alvorlig overopphetes på grunn av dette, forekommer dens deformasjon. Den samme lyden høres i situasjoner hvis metallet begynner å avkjøles. Følgelig, under driften av varmeren, vil du stadig høre noen lyder - det bør ikke være redd, ganske vanlig praksis.
  2. Også lyden kan fortsette fra varmeelementet, det er deformert fra oppvarming eller avkjøling. Det bør klart forstås at lyden i mange tilfeller er ganske stille, men ubehagelig. Og hvis lyden gjør direkte oppvarmingselementet - dette er et alvorlig problem som konvektoren skal slittes eller helt.

Hvis vi snakker for termostaten, så er alt helt enkelt. For eksempel blir det ofte hørt klokker under driften. De er seriøst irritert, men hvor går de fra dem hvis enheten fungerer slik? Du kan bli kvitt lyden av termostaten bare én vei - kjøp en mer kvalitativ konvektor for oppvarming av rommet.

Slik løser du problemet

Merk øyeblikkelig at hvis din billige kinesiske konvektor eller Saturn, fikser slike problemer, kan du ikke. De vil forstyrre normalt leve gjennom hele bruksperioden. I en slik situasjon er det bare en løsning - kjøp en normal konvektor.

Artikkel om emnet: Temperaturregulator: Hans mulige funksjonsfeil

Rett problemet med lydtermostat (dette vil bare hjelpe hvis du kjøper en ny varmeapparat for ditt hjem):

  • For å bli kvitt termostatklikket, anbefaler vi at du kjøper for bruk av Noroid-konvektoren. De virkelig bevist seg selv og viste seg tidseffektiviteten. Du kan også kjøpe en atlantisk varmeapparat, de har en liten lyd under termostatoperasjonen, men det er ganske svakt og vil ikke være i stand til å plage deg;
  • Du kan også kjøpe en konvektor som har digital kontroll. De jobber uten støy, bortsett fra kroppen.

    Hvorfor konvektor sprekker

    Digital temperaturhåndtering - den beste løsningen for de som vil ha en rolig jobb

Huske! Digital termostat er ikke en løsning på problemet. Ja, du vil ha en ubehagelig lyd under arbeidet, men de fleste moderne termostater kan ikke skryte av god kvalitet og pålitelighet. Hvorfor endre sying på såpe i en slik situasjon, hvis det ikke er sunn fornuft fra dette?

Vi fjerner lyden på saken:

  1. Først av alt, bør du se på de dyrere modellene, de har ingen slike problemer. Følgelig er det bedre å overpay en gang litt, men de vil ikke alvorlig irritere deg under sitt arbeid.
  2. Også, hvis du bruker dine konvektorer bare under en kortvarig oppvarming av rommet ved høy effekt, må lyden være helt avgrunner. Men dette alternativet er ikke egnet for mange situasjoner.

Hva er viktig å vite

Huske! Hvis det er tilfeller når sterk lyd mens du arbeider på feilen til varmeapparatet.

For eksempel, hvis du bruker det i flere måneder, og plutselig oppstod en ny lyd, det er verdt å forstå at alvorlige problemer begynte i sitt arbeid. I dette tilfellet er det forbudt å bruke konvektorer uten observasjon. Og det er tilrådelig å kjøpe en ny, da det kan forårsake alvorlige problemer.

Artikkel om emnet: Video om hvordan du gjør bulkulvet 3D Gjør det selv

Les mer