Vurdering av de mest effektive badeverktøyene

Anonim

Opprettholde rekkefølge i huset krever nært oppmerksomhet til alle sine hjørner. Og på badet, hvor vi legger oss til oss selv og våre klær, må stadig holdes rene. Under det faktum at for dekorasjon av sanitære noder av moderne leiligheter, brukes et bredt utvalg av materialer: fliser laget av fliser, toalettskåler og vasker fra faience, dekorative elementer fra marmor, paneler fra ulike typer plast, valg av vaskemiddel for badet bør være spesielt nøye.

I tillegg kan badene selv være støpejern, emaljert og akryl, og reglene for omsorg for dem varierer betydelig.

Enn guidet ved å velge et rengjøringsmiddel for badekaret vil fortelle vårt materiale der vurderingen av populære produkter for rengjøring av bad og toalett vil bli presentert.

Akrylbad Rengjøringsverktøy Rating

Vurdering av de mest effektive badeverktøyene

Akrylbad er svært motstandsdyktig mot korrosjon, men sårbar for riper. Faktum er at akryl ikke tolererer mekaniske belastninger, og kan også tømmes når kontakt med aggressive materialer. Derfor er midlene for badet, som inneholder slitende stoffer, samt alkohol og syre, ikke anbefalt for akryl.

Hva skal du rengjøre et akrylbad?

Vurdering av de mest effektive badeverktøyene

Vurdering av de mest effektive badeverktøyene

Vurdering av de mest effektive badeverktøyene

Vurdering av de mest effektive badeverktøyene

Rating midler for rengjøring emaljerte bad

Emaljert bad krever spesiell oppmerksomhet på rengjøringsnøyaktighet. Dette forklares av det faktum at emalje er ganske skjøre materiale. Selv en liten sprekk dannet på overflaten av et emaljert bad kan etter hvert føre til dannelsen av sjetonger og forvride sitt utseende med ubehagelige kabinetter av rust.

Derfor, når du rengjør emaljens bad, bør bruken av rengjøringsmidler unngås, som inkluderer alkali, formaldehyd, aggressive syrer.

Artikkel om emnet: Openwork jakker heklet for fulle kvinner fra japanske magasiner

Det er verdt å velge en svamp for rengjøring: Hvis det er metall og glassfiber i strukturen, så for å rengjøre forurensningene fra overflaten av det emaljerte badet, er det umulig å bruke dem.

Velg rengjøringsmiddelet for Emalje Bathdings, du kan se listen over de mest effektive og populære.

  • Faberlik for rengjøring av badet på "House" -serien - å få popularitetsverktøy for badekaret. Med det kan det enkelt renses av overflaten av emaljens bad og akryl, med unntak av badelementene laget av støpt marmor. Faberlik-serien "Home" -serien håndterer perfekt med rengjøringsforurensning på fliser fra fliser, keramikk. Den er egnet for å vaske skall, fjerning av kalkplater, rengjøring av toalett. Dens fordeler kan tilskrives den rimelige prisen, antibakterielle egenskaper, miljøvennlighet og behagelig lukt.

Vurdering av de mest effektive badeverktøyene

  • Meteor fra det israelske buggy-merket vil raskt og effektivt rense det emaljerte badet, og vil også takle forurensning av rørleggerarbeid: det vil bidra til å fjerne kalkstenen, som har vært et såpefelt, vandig stein og rust. Det kan vellykket brukes for å fjerne silikonstracene som er igjen etter sanitærarbeidet. Etter å ha påført et bad meteorbad skinner skinner og renhet og fylt med en hyggelig forfriskende lukt.

Vurdering av de mest effektive badeverktøyene

  • Gel for å vaske bad og skjell "rent bad" fra en serie rengjøringsprodukter Light House er designet for å rense emalje og akrylbad. Det kan vellykket brukes som universelt middel for å opprettholde renhet på badet, dusj og toalett. Gelen "rent bad" har gode antibakterielle egenskaper, lar deg hvite overflaten av badene, fliser, skall, fjerne en bluss fra krom- og plastelementer med dusjhytter.

Vurdering av de mest effektive badeverktøyene

  • Meine Liebe er et aktivt badrengjøringsskum, som har gode kvalitetsanmeldelser av mange husmødre. Utmerket Copes med mange typer forurensninger, inkludert kalkplater. Meine Liebe kan brukes til å rengjøre sporene av silikon, så vel som andre sedimenter på overflaten av skallet, badene og dusjen. Som ulemper med Meine Liebe Bath, markerte mange det ikke veldig hyggelig lukt.

Artikkel om emnet: Cap of Eightyklinka: Mønster for kutting og sying

Vurdering av de mest effektive badeverktøyene

Støpejern Bad Rating

Støpejerns bad er høy styrke og enkel omsorg hjemme. Blant andre fordeler med støpejernsbadet - evnen til å spare varme i lang tid og lavt støynivå ved fylling med vann. Den eneste minus kan kalles bruk av zirkoniumsalter i det beskyttende belegget av badet. Og la støpejernet ikke referere til kvaliteten på badet, som akryl og emalje, men det skal fortsatt beskytte belegget fra effekten av slipemiddel.

Hva betyr for et bad fra støpejern bedre velg? Vurder de mest effektive og anbefalte vaskemidlene.

  • Verktøyet for å opprettholde renheten til Loc-serien av LOC-serien fra Amway har fortjent anerkjennelse fra mange eiere på grunn av muligheten til å raskt fjerne spor fra Limescale og Soap-skum. Etter bruk, kjøper badet en skinnende glans og er fylt med en behagelig aroma. I tillegg er det ingen aggressive syrer, slipende komponenter, det er trygt for huden. På grunn av sin høye konsentrasjon kan den brukes til å forhindre utseendet på gjentatte forurensninger.

Vurdering av de mest effektive badeverktøyene

  • Gel Comet er et av de vanligste utstyret for rengjøring av støpejernsbadet. På grunn av innholdet av desinfiserende tilsetningsstoffer og mineralsyrer, lar det deg effektivt rense smuss og ødelegge bakterier. Etter ferdigstillelse av rengjøring på overflaten av badekaret dannes en smussavvisende film, som er opprettet ved hjelp av kometen til den unike polymer som er inkludert i kometen gel.

Vurdering av de mest effektive badeverktøyene

  • De universelle midler for badet og sjelen Frosch er basert på drue syre. I hovedsak og trygt å fjerne nesten alle typer forurensningstøter. En av fordelene er miljømessige renhet og evnen til å fjerne ubehagelige lukt.

Vurdering av de mest effektive badeverktøyene

Folkemedisiner for å opprettholde bad renslighet

Noen ganger kan du støtte rensligheten av badekaret hjemme ved hjelp av enkle verktøy laget av dine egne hender. La dem ikke ha et bredt spekter av eiendommer som er preget av kjøpte vaskemidler, men med oppdraget med å rengjøre badet fra smusset vil være helt klare.

  • Sitron syre. For å utføre rengjøringsprosedyren, er det nok å fylle badekaret med varmt vann, hell i det innholdet i flere lemoniske syrepakker (200 gram), rør og gå i et par timer. Tørk deretter vannet, og fjern restene av smuss fra veggene i badekaret med flytende vann.
  • Eddik. Rengjøring Sterke forurensninger bør gjøres ved å fylle badekaret med varmt vann og tonehøyde er det en liter bord eddik. La for natten, men å vaske av forurensning med flytende vann og håndtere veggene i badekaret med en svamp.
  • Ammoniakk. For å fjerne en kalkflyvning fra badoverflaten med egne hender, må du fortynne i et glass vann 3 ss ammoniakkalkohol. Gjelder for et forurenset område og tåle 15 minutter. Deretter vasker du av resterne av plakettet ved hjelp av rennende vann og en myk svamp.

Artikkel om emnet: Bijouterie fra perler med egne hender for nybegynnere med bilder og video

Les mer