Ako vŕtať dlaždice

Anonim

Po položení keramických dlaždíc a počas, mnohí sa stretávajú s problémom, ako sa v ňom robiť diery. Samozrejme, môžete si najať majstrov, ale je to drahé a niekedy (v závislosti od kvalifikácie majstra) nie je kvalitatívne.

Existuje niekoľko spôsobov, ako vŕtať dlaždice

Doma. Nástroj pre to má každý dobrý majiteľ domu, ktorý rád spolupracuje s vlastnými rukami, čím sa šetrí jeho prostriedky.

Ako vŕtať dlaždice

V procese práce budete potrebovať:

maliarska páska

Feltant alebo marker,

vŕtačka,

Kruhová píla s diamantovým striekaním,

Špeciálne víťazi alebo s diamantovými vrtákmi,

vysávač.

Po prvé, vizuálne určujeme miesto budúcej diery a marker sú metm. Po tom, odrežte kus maľby pásky a prilepte ho na štítok. Vezmeme vŕtačku a upevňujeme vŕtačku, ktorá je určená na prácu s kachlovým alebo sklom. Ak je vŕtačka funkciou režimu nárazu, musí byť vypnutý.

Začneme vŕtať dlaždice na malé revolúcie, s časom na zvýšenie. Maliarska páska v rovnakom čase pôsobí ako držiak (vŕtačka sa nevyskytuje na dlaždice).

Ako vŕtať dlaždice

Po vŕtaní dlaždice, výmena vrtáka v závislosti od materiálu pod dlaždou. Pokračujeme v vŕtanie pre spojovacie materiály.

Keď sa práca vykonáva vysávačom, odstránime všetok prach, ale je pohodlnejšie udržať dýzu vysávača priamo počas vŕtania z centra.

Niekedy, najmä pre vŕtanie dlaždíc na podlahu,

Na mieste budúcej diery robia malú chipovú výzvu.

To je potrebné pre lepší, presnejší vrták.

Ak to chcete urobiť, vezmite si najobvyklejšie kohútik, pomaly a jemne poklepaním na ne v umiestnenom mieste otvoru. Po konaní s vyššie opísaným spôsobom.

Ako vŕtať dlaždice

Ak sú potrebné väčšie veľkosti (pod zásuvkou, na inštalatérstvo) použite prsteňovú pílu alebo vŕtač s názvom "Ballerinka".

Pri práci s prstencou pílou je proces rovnaký. Rozdiel je to, že najprv v vrtáku vložte tento nástroj a potom sa vŕtačka sám.

Článok na tému: Reaktívna odolnosť alebo impedancia transformátora

V procese práce vítame dlaždice a vŕtacie vodu na udržanie kvality tohto materiálu.

Prečítajte si, ako vŕtať sklo.

Čítaj viac