Jednoduché pletacie vzory

Anonim

Jednoduché pletacie vzory

V tomto článku považujeme jednoduché vzory na pletenie s pletacími ihlikami - štrukturálne, otvorené, od podlhovastých slučiek. Samozrejme, priložené.

Prečítajte si viac o jednoduchých pletacích vzoroch v dnešnom článku.

Jednoduché pletacie vzory, ktorého rapport pozostáva vo výške najviac 8-10 riadkov, sú zarážajúce s ich rozmanitosťou a krásou.

Môžu ľahko zvládnuť aj nováčikové ihličnaté, ale aj remeselníci s radosťou ich používať v ich dielach.

Technika vykonávania takýchto vzorov môže byť takmer každá: Existujú jedno jednoduché vzory medzi oprávnymi prácami a medzi konštrukčnými, medzi jaccquardmi a medzi Aranom.

Jednoduché konštrukčné vzory

Najjednoduchšie vzory pletacích ihiel sú konštrukčné - vykonávajú výlučne od jednotlivcov. a vymazané. Peltleb. Používajú sa na vytvorenie hustých plátov.

Takéto vzory sa ľahko kombinujú s ostatnými, používajú sa pre dámske, mužské a detské pletené oblečenie a príslušenstvo.

Aby bol vzorec konštrukčného vzoru jasné, je potrebné použiť hladkú lakovanú klasickú priadzu bez dlhých vilov a ihly uvedené na štítku miestnosti.

Získa sa jednoduchšie vzory, ak sú rovnomerne identické s dokoncami riadkami v diagrame. V tomto prípade zmena tváre osôb. a vymazané. Loops sa vyskytuje len pri vykonávaní riadkov tváre a neplatné nemusí byť ani indikované.

Inak, a to ako v osobách. A v EZN. Riadky musia pletené slučky, otáčať so schémou vzorov.

Jednoduché pletacie vzory

Jednoduché pletacie vzory

Jednoduché pletacie vzory

- osoby. P.;

Jednoduché pletacie vzory

- OZN. P. \ t

Jednoduché otvorené vzory

Mnoho nováčikových ihličiek sa vyhýbajú pleteniu vzorov otvorenia, omylom za predpokladu, že sú veľmi zložité a zložité. Existuje však obrovské množstvo úžasne krásne a zároveň pľúca pri vykonávaní schém.

Článok na tému: Ako si šiť dekoratívny vankúš

Používajú sa na vytvorenie modelov leteckých odevov pre ženy. Jednoduché vzory sú veľmi pôsobivé, jednoduché vzory na pletenie v technike otvorenej práce v detailoch šaty, bundy alebo na vrchole.

Najjednoduchšie sú OpenWork Mesh, ale rýchlo sa môžete dozvedieť viac a viac vektorov.

Jednoduché pletacie vzory

Jednoduché pletacie vzory

Jednoduché pletacie vzory

- 3 p. Snove jeden z rozbitých. P.;

Jednoduché pletacie vzory

- z 1 str. Slit 3 p. (1 osoby., Nakid, 1 osoby.)

Jednoduché vzory z vrstiev

Jednoduché pletacie vzory môžu byť tvorené rôznymi vrkočmi a postrojmi. Hlavným princípom Arany je posunutie s pomocou dodania. Lúpenia slučkovej skupiny voči sebe navzájom.

Ukazuje sa, že textúrované, hromadné plátno, ktoré môžu ozdobiť detské oblečenie a dospelých. Obzvlášť veľkolepý to vykazuje jednoduchý vzor z vrkôčok alebo zväzku, vyrobený hustou priadzou na hrubé lúče.

Pôvodný ARAN môže byť umiestnený vo forme samostatného zvislého pásu v strede sveter alebo posunutá v jednom smere, a môžete ozdobiť veľa opakovaných alebo rôznych ARAN.

Jednoduché pletacie vzory

Jednoduché pletacie vzory

Jednoduché pletacie vzory

- 3 p. Odstrániť na Pridať. Ihlou pre plátno, na peck 3 p. S ľavým pletacích ihličiek a potom 3 p. S pridaním. Lúče.

Jednoduché jackardové vzory

Jacquard alebo Multicolor vzory sú schopné zdobiť akýkoľvek detail šatníka: od ponožiek do čiapky. Môžu byť kontrastné dve farby v nórskom štýle alebo preistia, pozostávajúce z rôznych odtieňov, v africkom štýle.

V tomto prípade sa plátno ukáže viac hustých, hustých a teplých ako s tradičným pletením z jedného páchateľa. Čísla jackardových jednoduchých vzorov pre pletacie ihly sú zarážajúce s ich rozmanitosťou.

Ako hlavná kresba môžu byť použité snehové vločky, kvety, geometrické tvary alebo zvieratá.

Najčastejšie a zároveň najjednoduchšie jackardový vzor je takzvaná "husacia labka". Má mnoho odrôd, ktoré sú založené na jednoduchom ornamente, vyrobené z nite dvoch farieb.

Článok na tému: Výrobky vyrobené z polyfoam Urob si sami pre interiérový dizajn

Jednoduché pletacie vzory

Jednoduché pletacie vzory

Jednoduché vzory podlhovastých slučiek

Jednoduché pletacie vzory možno získať z podlhovastých, odstránených alebo spojovacích slučiek. Môžu byť vykonávané zo pomerne tenkého a hrubého priadze.

V tomto prípade sa zobrazí web s výrazným trojrozmerným vzorom, ktorý môžete pripojiť priadze z jednej alebo viacerých farieb.

Natiahnuté závesy sú tvorené pomocou Nakudov, ktoré sú rozpustené pri viskovaní ďalšieho radosti. ODSTRÁNENÁ LOOP je vytvorená, ak sa prenesú z ľavého pletenie doprava, bez nafukovania.

Plač s reťazcom niekoľkých susedných looping, ak ho vytiahnete medzi ľavými pleťovými slučkami z ľavého pletené.

Jednoduché pletacie vzory

Jednoduché pletacie vzory

Jednoduché pletacie vzory

Vytvrdzujúca slučka je vytiahnutá medzi 4. a 5. n., Potom sa prenesie do leva. Ihly a ležiace osoby. n. spolu s 1. p.

Ďalší pomerne jednoduchý pletenie vzor môže byť pozrel na toto video:

Čítaj viac