Openwork pulóver a sukne pletacie ihly - nádherný kostým

Anonim

Hej! Tento biely oblek ma priťahoval s čistotou, sviežosťou, jednou jarnou melódou. A to je napriek tomu, že jar je stále spojená s jemnou zelenou. Áno, a bahno na jar pre tieto topánky nie je v celej lepšej spoločnosti. Ale pozrime si, že prvá tráva vyšla na SLUCH, a teplé slnko už sušilo pôdu.

Veľkosť: 38/40.

Budete potrebovať: pre pulóver 500 g a na sukňu 350 g biele Wollzauber Priadza (80% ovčej vlny, 20% polyamid, 95 m / 50 g); Priame lúče číslo 5; Kruh, lúče č. 4 a č. 5.

Nasledujúce vzory pletenie na lúčoch číslo 5.

Pracovný vzor, ​​rovný a inverzný P.: Počet slučiek je viacnásobný 16 + 2 chróm. Knit podľa schémy, na ktorom sú uvedené iba osoby. r., V. R. Všetky slučky pletené pri kreslení, osoby. Obrazovky. n. pletené. Scratch., Nakida - Iz. Opakujte medzi chrómom. Rapport. Opakujte 1 čas od 1. do 32. r.

OpenWork vzor, ​​kruh, str.: Počet slučiek je viacnásobný 16. pletené podľa schémy, na ktorom je podávaný len nepárny kruh, str., V rovnomernom kruhu. R. Všetky slučky pletené pri kreslení, osoby. Obrazovky. p. Pletené tváre. Scratch., Nakida - osoby. Opakovať vzťah. Opakujte 1 čas (na sukne 2 krát) od 1. do 32. okruhu. R.

Osoby. Povodeň: Osoby. R. - osoby. p., IZN. R. -V. P. \ t

Osobitné relevantné: Na začiatku r. Chr., 1 osoby., 1 prekážka; na konci r. Slit 2 p. Spolu osoby., 1 osoby., Chr. Guma A a v pletení na lúčoch čísla 4.

Guma A, Circle, R .: Alternaly 1 Osoby. Skríning., 1 je elegantný.

Guma B, Circle, R .: Alternatívne 1 osoby., 1 izn.

Článok na tému: Kryt pre fotoalbum s vlastnými tkaninami Ruky: Master Class s videom

Dekoratívna oblasť: 1. Kruh, R .: Osoby. Obrazovky. a osoby. p. Strieľať ako vymazané, vlákno pred prácou, EZ. n. pletené. 2. Kruh, R .: Osoby. Obrazovky. a osoby. p. Knit na výkrese, EZ. p. Strieľať ako zvýraznenie., Vlákno pri práci. 3. Kruh, R.: Všetky slučky úzke osoby.

Hustota pletenie. Pracovný vzor: 16 s. A 25 r. = 10 x 10 cm; Osoby. Hladká: 16 p. A 24 r. = 10 × 10 cm.

Pulóm

Späť / Pred: Cross-tvarovaná sada (pozri stranu 39) na vytočenie 82 p. A kravatu pre dosku 13 cm = 32 p. Pracovný vzor. Potom pletené tváre. hladký. Po 26,5 cm = 64 p. Z dosky, blízko pre móly regulovaného na oboch stranách 4 p. A na zahrievanie špeciálnych odmietnutí v každom 2. p. 4 x 1 p. Po 31 cm = 74 p. Z dosky natiahnuť cez chróm. nasledujúceho alebo predchádzajúceho n. a odložia zostávajúce 64 s.

Rukávy: Podmienené nastavenie na vytočenie 50 p. A kravatu pre dosku 13 cm = 32 p. Pracovný vzor. Potom pletené tváre. hladký. Po 26,5 cm = 64 p. Z dosky vykonajte rutinné medzery ako na chrbte. Po 31 cm = 74 p. Z dosky natiahnuť cez chróm. Nasledujúceho alebo predchádzajúceho n. A odložia zostávajúce 32 str.

Jarmo: Preložiť čap na p. Bezohľavy, ľavé rukávy, stupeň a pravé rukávy pre kruh, pletenie ihlice číslo 5 a pletené na všetkých 192 p. Kruh, r. Openwork vzor, ​​zatiaľ čo na začiatku chrbta, začnite z posledných 8 p. Rapport, odkaz 11 vzťahov, dokončiť prvých 8 p. RPRSPORTA = 12 vzťahov.

Vo výške Coquette 13 cm = 32 kruh. R. Pokračujte v pletení na kruhu, lúče číslo 4 kruh. R. Elastický a pás krku krku, zatiaľ čo v 1. kruhu. R. Zdvihnite šípku označenú šípkou A a na miestach 3 p. Spolu jednotlivcov. Obrazovky. (= 4 diabli v appase).

Článok na tému: Ako si vybrať náušnice, korálky a iné dekorácie na zelené šaty

Pozor! Šípky označujú uprostred 3 p., Ktoré sú vyslovované spoločne; Pre prvú triedu preloženú na začiatku kruhu. R. Posledný n. 32. kolo. R. Späť na ľavý gombík a ležať s nasledujúcimi 2 p. Spolu osoby. Obrazovky. = 144 p. V nasledujúcom 2. kole. R. Preniknúť na vrchol predchádzajúcich stupňov 3 p. Spolu je OMN. A v budúcnosti pletené výsledné p. OZN. = 96 p.

V nasledujúcom 2. kruhu, r. Je to len nad vrcholom šípok v 3 p. Spolu jednotlivcov. Obrazovky. Av budúcnosti pletené výsledný odsek. Obrazovky. = 72 p. Vo výške dosky 5 cm dokončiť na všetkých slučkách s dekoratívnou hranou; Vykonávať švy.

Sukňa

Popis práce: na kruhu, pletacie ihly číslo 5 vytáčanie s krížovou sadou 224 p. A urobte prácu v kruhu; Spustite kruh, riadok = pravá strana.

Kravatu pre dosku 1,5 cm s gumovým pásikom (v súvislosti s krížovou sadou zvyšku. P. Zmizne), potom 26 cm = 64 kruh. R. Vzor otvorenia a potom pletené tváre. hladký. Po 4,5 cm = 10 kruhu. R. Z openworkového vzoru na pokračovanie práce nasledovne: 23 osôb., 1 brojka, 62 osôb. (= zadný stred), peck 2 p. spolu osôb., 46 osôb., 1 brojka, 62 osôb. (= predná časť stredu), peck 2 p. spolu osoby., 23 osôb. = 220 p.

Opakujte odtok nad predchádzajúcimi stupňami 15 krát v každom 2. kruhu, s., Počet závesov v strede zadnej časti a predná časť sa znižuje = 160 p. Po 17,5 cm = 42 kruhu. R. Z otvoreného vzoru na spustenie pletené s gumovým pásom v páse. Vo výška pásu 3 cm dokončujú prácu na všetkých slučkách s dekoratívnym okrajom.

Pletenie a schéma vzorov (zvýšenie)

Openwork pulóver a sukne pletacie ihly - nádherný kostým

Čítaj viac