Závitové náušnice - Master Class

Anonim

Vitajte vo všetkých stálych čitateľoch a nových návštevníkov na internetový časopis "RUNTWORK A CREATIVE"! Dnes sme pripravili veľmi zaujímavú a nezvyčajnú magisterskú triedu pre naše ihlové svietidlo. Zároveň vám povieme, ako urobiť náušnice z vlákien s vlastnými rukami, a tiež vám predstaviť jednému z najstarších tkacích techník, ktoré sa nazýva Gaisonelom. Táto starodávna exkluzívna ihlová práca k nám prišla z Malty. Aký je význam tejto štiepky? Použitie tenkého drôtu, spláchnite vlákna, korálky, korálky alebo perly, sú vytvorené skutočné umelecké diela. Na Malte je toto umenie stále distribuované: nuns robia krásne kvety na ozdobenie cirkevného oltára. Máme tiež častejšie, táto technika sa používa na výrobu náušníc a odpruženia. Takéto dekorácie sa môžu nosiť v lete, hodvábne vlákna na slnku sú veľmi krásne pretekajúce.

Závitové náušnice - Master Class

Požadované materiály a nástroje:

  • Drôt: jemný a dôkladný;
  • Hodvábne vlákna rôznych farieb alebo nití moulin;
  • nožnice;
  • riadok;
  • Malé šipenia;
  • Schweatsi (pozastavenie náušníc).

Výroba jari

S pomocou modriny, znížte potrebný hrubý drôt. Jeho dĺžka bude kruh náušníc z nití. Teraz začnete navíjať tenký drôt do drôtu dôkladne. Umyte špirálu frekvenciou doslova 1-2 mm. Potom, čo je rana, potom bolo vhodnejšie pracovať, označiť sa pre seba, kde sa nachádza stred špirály. Po ukončení tkania z oboch koncov nechajte 1-2 cm tenký drôt.

Závitové náušnice - Master Class

Pružina

Ďalej potrebujete trochu roztiahnuť svoju špirálu tak, že vzdialenosť medzi otočkami zodpovedala šírke závitu. Uistite sa, že ste sa uistili, že natiahnuté pružiny boli rovnaká dĺžka.

Vytvorenie formulára

Teraz musíte rozhodnúť o tvare vašej dekorácie. Nemusí to byť kruh. Rozhodli sme sa urobiť kvapku. Ak si želáte, urobte vo forme kosoštiny, srdca, atď. Ak chcete získať formulár, musíte urobiť slučku, skrútiť konce drôtu spolu na samom balení.

Článok na tému: Tkanie z farebných skúmaviek pre začiatočníkov krok za krokom: Master Class s videom

Závitové náušnice - Master Class

Navíjanie

Toto je najzaujímavejšie miesto v práci. Začneme navíjanie nití. Farebná škála náušníc z nite závisí len na vás. Aby ste to urobili, zaistite koniec závitu na základni rámu a bez chýbajúceho otáčania špirály sa nachádzajú závit smerom nahor. Umyte závit na ráme drôtu je veľmi elegantný, nič nenechajte si ujsť nič. Začnite, ako rozumiete, potrebujete od stredu (základne). Alternatívne nite v ľubovoľnom poradí, kým sa nedá naplniť všetko.

Video lekcie

Ak sa vám páčila titulná trieda, potom opustíte pár vďačných línií autorovi článku v pripomienkach. Najjednoduchšie "ďakujem" poskytne autorovi túžby potešiť nás novými článkami.

Povzbudzujte autora!

Čítaj viac