Faʻatonuga: Faʻafefea ona Filifili se Vaʻaiga Vaʻai

Anonim

I le taimi o le faatinoina o le toe faʻaleleia ma le faufaʻatau galuega, e masani lava ona manaʻomia le tauʻaia o mea i tulimanu eseese. E mafai ona e faia lenei mea ma le paoa. Ae o le filifiliga o tulimanu i lenei mea faigaluega e matua faatapulaaina lava.

Faʻatonuga: Faʻafefea ona Filifili se Vaʻaiga Vaʻai

Vaomatua vaaia masini.

I lalo o so o se tulimanu ma sili le saʻo, e mafai ona e faia le tipi, faʻaaoga se vaʻaiga faʻapitoa. Faatasi ai ma le fesoasoani a lenei vaega ina ia faia faaeʻe faʻailoga, faitotoʻa ma faʻamalama. Faʻapefea Ona Filifilia ai se Saiega Mea Feinu Ina ua ia galue faʻatasi ma mo se taimi umi? Faia o le a fesoasoani ia iloa le iloa o nisi faʻatekinolosi o le mea faigaluega ma ona foliga faʻaopopo.

Faʻamatalaga Lautele e uiga i le faʻaiuga na vaʻaia

O le fantasy na vaaia, o le mea i tagata ua i ai le igoa o le iuga, ua faʻaaogaina mo le tipiina o ni matata mai laupapa (i totonu. Ae o nisi taimi na vaaia ai palasitiga, tuʻutasi ma uamea foʻi. O lenei meafaigaluega e faigofie atu, e saʻo lava ma i le saoasaoa tele tipiina mea i se vaʻaiga.

Faʻatonuga: Faʻafefea ona Filifili se Vaʻaiga Vaʻai

Ata 1. Furius na vaʻaia e faʻaaoga mo le tipiina o laupapa laupapa.

O lenei mafai ua aliali mai o loʻo faʻaaogaina lona faʻaaogaina e le gata i le fausaga, ae foʻi i le gaosiga o meaafale. Meaʻai tutusa e masani ona faʻaaogaina i le gaosiga o faʻamalama palasitika.

O le fantasy vaai e aofia ai se afi na faʻaaogaina ma se tala (ma se tisiki galuega. E faʻapipiʻiina i latou i luga o le faʻavae i le faʻamau ki. Nei o faʻamatalaga autu ma nodes. O le uta autu pe a galue o loʻo feagai ma se paʻu tisiki (ed. Nu. 2). Mo ona gaosiga, maualuga-amio lelei mamafa o gaioiga o loʻo faʻaaogaina.

O le afi e mafai ona faʻaaogaina le aoina poʻo le asynchronous. Asynchronous e le lava le pisa ma tautua umi. E le i ai i le tagata aoina nei tulaga lelei, ae le manaʻomia le tausiga ma le faʻapitoa tele ia te oe lava. Tele taimi uma, o loʻo tuʻuina i luga o le faʻavae o le itu taumatau o le disk, o nisi taimi o le mea lea ua faʻatu i tua o le vaʻai.

Faʻatonuga: Faʻafefea ona Filifili se Vaʻaiga Vaʻai

Ata 2. Mo le gaosiga o se tipiina tisiki, maualuga-amio lelei mamafa-tiute mea e faʻaaogaina.

O rotation mai le afi i le disk o loʻo lafoina e ala i le vaʻai poʻo le fusi o le fusi. E le see le tagata kapeteni o le asi pe a le avega. O le fusi e le o le pisapisao ma le gatete, taulaʻi le tautua o le tautua o le afi. Ae o le fusipaʻu lava e faasolosolo ona faʻamalosia i le ofuina ma manaʻomia le sui taimi. I nisi o tulaga, i avega maualuluga, e mafai ona lele mai le puna.

Mataupu i luga o le autu: Livnevka i se fale tumaoti

O le fantasy na vaai e mafai ona faia ni foliga faaopoopo. E mafai ona tupu o se masini tipi. O na tupe ua faaauupegaina i laulau faʻapitoa foliga vaaia. O Fatuga Vaʻai i soʻo se ata o se mea e talitonuina ma talafeagai galuega faʻatino, faʻatagaina e faʻatino saʻo le tipiina o mea i soʻo se itu.

O mea faigaluega filifiliga

Faʻapefea Ona Filifilia se Paaga E Taʻitonu E Galue mo se Taimi umi ma talafeagai? A o le Filifilia o le Souroowk, o manatu nei e tatau ona iloiloina:

Faʻatonuga: Faʻafefea ona Filifili se Vaʻaiga Vaʻai

Ina ua filifilia se tagata Faigamalo, e fautuaina le faʻaogaina o se mea faigaluega i se tisiki, o le lapoa o le nofoaga o le 20 CM.

  1. O le mafuaʻaga o le mauaina o le mea faigaluega. Mo le masani ai le faʻaaogaina, o se fata e sailia e faʻaosofia ai galuega faʻavae e talafeagai. Mo ni galuega masani ma lavelave galuega, e aoga le mauaina o se polofesa lomiga.
  2. Puipuiga. Ia mautinoa e avea o se maliega, atoatoa tapunia le galuega tisiki. A maeʻa le galuega, ua aveʻesea. O le mea na vaʻaia e tatau ona faʻauʻuina i le otometi tapunia faiga pe a fai o le disk strokes. E tatau foi ona iai se faiga o le vave ma le tumau billet i luga o le laulau. O le sefeina e sefe le maua o kamupani: o le saito, Makita, Bosch, Dewalch, Metabo, Hutupei.
  3. Aotelega lautele ma mamafa o le mea faigaluega. O le mamafa foʻi na o le a faigata ona galue. O le tagata faafoe o le a poto masani le vaivai.
  4. Ergonomic. O le fantasy na vaʻaia e tatau ona maua ai le tele o mea silisili pe a faʻatino galuega.
  5. Lapoa o le galuega tisiki. E fautuaina le filifili o se mea faigaluega ma se disk mai le 20 cm. O le tapulaa maualuga o le spameter e faamaoti i faatonuga mo le afi. Disc ma le manifinifi tipi ma le alavai laina aua le tele leo. O le nofoa nofoa o se lapoa o le 25 pe 30 mm. O nifo tetele o le a maua ai se faigata. E le mafai ona latou matua mamā tele oloa, faʻapea foʻi ma avanoa o loʻo ufiufi i taugata tetele ma vali. Mo lo latou faʻagaioiga o loʻo manaʻomia se disk ma nifo laiti. E mafai ona tipiina ni ata muamua-viomini.
  6. Lautele ma le loloto o le lata mai lata mai.
  7. Lelei o le faavae ma swivel poloka. O le sili ona tumau o ie o loʻo faia o magnesium anoam ma le alumini.
  8. O le faʻailoga iloga o le nofoaga faigaluega ua mafai ai ona faʻatino galuega i tulaga o le malamalama vaivai.
  9. O le mea e vaʻaia nisi tagata gaosi oloa o loʻo faʻaaogaina i se faʻaeletoroni Scram e lagolagoina ai le suiga o le iloa tisiki i tulaga masani, tusa lava poʻo le a le avega.
  10. Le saoasaoa o le liliuina o le iloa tisiki. E maualuga le mea, o le mea e teuteu ona liliu mai. O le galuega tauave o le faamasani o le aofai o taamilosaga faatagaina oe e tipi se laau, palasitika, alumini, plexiglass, mea sima-papaʻele.

Mataupu i luga o le autu: chramic faamama mo vai: ituaiga ma foliga

O tulaga lelei o nisi faʻataʻitaʻiga na inu

Faʻatonuga: Faʻafefea ona Filifili se Vaʻaiga Vaʻai

Sanding "Makta ls 1040" Saws, o le puʻupuʻu o le tele ma maualalo mamafa tutusa i le 11 kg.

Makta ls 1040 o se meafaigaluega faapolofesa. E i ai lona malosi ma le maualalo mamafa (tusa o le 11 kg). E i ai le mafanafana o au mea. O le vaai ua faʻauʻuina i le afi o loʻo atiaʻe i le 4600 rpm. Malosiaga o le Maota 1650 W. O le fautuaina o le galue disk disc dameter o le 26 cm. E mafai ona e tipiina avanoa ma lautele o le 13 cm. Faapamuina le mafiafia o le 55 mm i le ogatotonu o le 90 tikeri, e i ai le tele o le 5 tikeri. Mo le gaosiga o avanoa uumi, o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi faʻapitoa i totonu o pu o le almininum moega ua saunia.

O le faʻaseʻe auala e faigofie ona taofi ma lokaina i fafo ma le tumau ma le faʻasesega o le masini. E i ai se faʻapitoa faʻapitoa ma se uiga faʻapitoa pe a faʻapipiʻi le agles o le 15, 22.5, 30, 45 tikeri. O le disc e mafai ona tuʻufaʻatasia agai i luga i le 45 tikeri. O le lelei o le masini e maualuga tele, o le manua e saʻo ma mama.

O le puipuiga faʻapitoa e otometi faʻaalia ai le tipiina o le disc pe a tuʻu i lalo le galuega. E faia i se mea e sili ona maualuga maualuga. E i ai le masini e puipuia ai le disk mai le jam. O le lamolemole amata o le faʻatulagaina o le faʻatulagaina o le disk e aunoa ma nini. Mo se seti o le atoatoa suiga, sa ia manaomia 2 sekone. O le ata o loʻo vaʻaia o le faʻataʻitaʻiga o lenei faʻataʻitaʻiga e faʻaaogaina i le eletise eletise, lea na vave ona taofi le disk pe a tape le afi. A suia le disk, o le shat o le a taofi le faapitoa faatulagaga. E i ai le taga mo le aoina o le pefu. E mafai e faʻafesoʻotaʻi se moli uila.

Faʻatonuga: Faʻafefea ona Filifili se Vaʻaiga Vaʻai

Ata 3. O le galue ma se mea lelei na manaʻomia o loʻo manaʻomia i tioata e puipuia ai ou mata mai le pauu i totonu.

Voskla PMZ-90-255 o se agalogue o le ls 1040 faʻataʻitaʻiga, ae o le Saina gaosiga. Seʻia oʻo i le tulaga maualuga o loʻo ausia ai, o lenei mea faigaluega o loʻo mamao pea. O lufts e faalavelaveina, e le faʻatagaina ai ni ofu saʻo. O nisi node ma auiliiliga ua matua. E le o se matua manaia le puipuia. O le afi e sili le mamana (2100 w), galue pisa, vave vevela. O failauga e lele i tua atu o se mea tau efuefu faapitoa. E leai se lamolemole vave faiga, e tau ai i le faʻalavelaveina o fula i totonu o se fale eletise. O le disk tofitofi e toesea foi. O tulaga lelei o lenei vaega e aofia ai le ono mafai ona gaosia avanoa ma lautele e oo atu i le 30 cm.

Tusitusiga i luga o le autu: pepa pepa pepa i luga o le FINGENINE tulaga: Iloilo ma le manoa

Metabo Kgs 315 faʻaopoopo o loʻo tuʻuina atu i le 2200 w afi. Mo le taotoga, o se lapoa o le 315 mm ua faaaogaina. E liu i le saoasaoa o 4100 rpm. Mamafa le iunite 26 kg.

Dewalt DW711 C Disk 26 Cm ma le saoasaoa o le Roonation o 2750 toese. E tusa ma le 20 kg mamafa.

Bosch GCM 10 J vaai o loʻo tuʻuina atu i le 2000 w afi. Faʻaaogaina se tisiki o le 'upega tafaʻilagi ma le lapoa o le 254 mm. O le saoasaoa o lona rotation o 4500 suiga. Fuaina le masini 14.5 kg.

O le mea faigaluega o le ituaiga o le ituaiga o le fale o loʻo faʻaogaina i le laser, o loʻo faʻaalia saʻo ai le itu o le tipi.

O le ita tele na te iloa ai Hearichi e mafai ai ona e suia le ulu galue i se tulimanu o le 15 i le 55 tikeri. I le tele o isi saua, o lenei tulimanu e 45-55 tikeri.

O le ata o loʻo vaʻaia o se mea taua o le mea e te manaʻomia ai pe a e manaʻomia e faʻatino le tipiina i se tulimanu ma sili atu le saʻo.

Mo lana filifiliga, e manaʻomia le iloa o gaioiga faʻatinoga o mea fai mea fai mea faitino, uiga o lona faʻaaogaina. O lenei masini o se eletise eletise. O le galulue faʻatasi ma lenei meafaigaluega e tatau ona i puipui puipui e puipuia ai ou mata mai le pa'ū i totonu (i fafo. Leai. E le fautuaina le galue i luga o le masini ma le tagata mativa.

Faitau atili