Suia i lalo o le kapeta: ituaiga o mea ma filifiliga filifilia | +33 ata

Anonim

E faigata tele ona faʻaalia se mea e nonofo ai e aunoa ma ni kapeta e teuteuina i totonu. Ae le gata i lea o le latou aoga aoga. Ma le isi, latou faia se matafaioi i le faʻateleina o le tulaga o le vevela ma faʻasolosolo. Eseese mea o loʻo faʻaogaina i le gaosiga o le kapeta oloa ma le fola o le fola. O lona uiga, o le faʻafitauli e masani ona maua pe a vili faʻasolosolo le kapeta i luga o le fola. I lea ma le tulaga, o le faafeagai o le sao o le Anti-Sese o fesoasoani.

Tulaga o Filifiliga

O le filifiliga o le mea na tupu mo se rig mai le slip o loʻo faia e suʻe ai ni isi mea. Muamua lava, ua oupa lava i mea. Ile iuga, o filifiliga eseese o loʻo faʻaogaina:

  • acrylic;
  • paʻu;
  • silicone;
  • ofu manaia;
  • Fufulu filo ma isi.

Suia i lalo o le kapeta i le sliding

O le isi vaega e tatau ona totogi o le le ma le matua o le mea na tupu. O lenei mea moni e mafai ona le gata i le aveeseina o isi meatotino a le kapeta, mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻaopoopo ai le maualuga o le vaivai. A faʻapea e lapo i le kapeta lapoʻa lapoʻa, e le manaʻomia le faia o se mea e sili lona sao i lalo o le kapeta, ma faʻatumu pito i lalo o le kapeta, ma faʻamau mata ma tulimanu.

Le isi o le ituaiga o kapeta faavaa, o lona maualuga ma le mafiafia. E tusa ai ma nei uiga, o le ituaiga o mea e filifilia ua filifilia:

  • Mo ni mats, o le itu e le sili atu i le 1 × 1.5 m, o se manifinifi le mata tioata ua filifilia. E taua tele le kapeta e le faʻaseʻe pe a tu i totonu o le potu ma le maualuga maualuga o le gafatia.
  • Mo kapeti tetele, o le itu o le 2 × 3 m ma sili atu, o lo o i luga o mea o mea tutupu natura o le a talafeagai. O le mea na lagona o le a avea ma se tulaga tuusaʻo ma lana galuega faʻatonu ma o le a maua ai le puipuiga o le fola. I tulaga masani, o le mafiafia o le 0.5 cm e matua lava lava, ae afai e te manaʻo e mafai ona maua se vaivai ma le loloto o le faʻaititia o le 1 cm mafiafia, ae masani ona sili atu.
  • Ina ia mafai ona faʻasolo se kapeta manifinifi, i ai se faaputuga pupuʻu, faʻaputuputu pakete. Lenei e masani ona tuʻufaʻatasia lagona ma le paʻu. O ia oloa e le gata e mafai ona puipuia le punou i tulimanu, ae ia mautinoa foi le mafiafia o le laualuga e latalata i luga. I nei tulaga, o le mafiafia o le kesi eseese mai le 0.3 i le 0.5 cm.
  • Mo le mafiafia o oloa, o le mea e sili ona lelei mo se kapeta, o le mafiafia o le 0.6 cm. E le mafai ona fautuaina le faʻailoga o le kapeta i le kapeti Luga o le tau.

Mataupu oi luga o le autu: Classic Style Carpet: Faiga, lanu, lanu - Faʻafefea ona filifili?

Mesh suia i lalo o le kapeta

Faʻafefea ona faʻalelei le anti-slip mesh i luga o le kapeta

Mo se faʻatonuga sili atu o le faʻasaʻoina o le kapeta i le anti-sling grid, e tatau ona e faʻaaogaina nisi tupe. E masani lava, o le faʻatalanoaina o le faʻapolopolo i lenei tiute. E tatau ona faʻapipiʻi mai i le sese itu o le kapeta, ua faapipiiina le grid i luga, ona liliu ai lea o le oloa ma o loʻo i ai i le nofoaga na faʻataʻitaʻia mo ia.

Faʻafefea ona faʻalelei le anti-slip mesh i luga o le kapeta

Suia tulaga

O fuaitau o le mea o loo i ai i le kapeta eseese, e fuafua lava i mea na gaosia ai. O nisi filifiliga e manaʻomia ona filifilia ma tuu 1-2 cm i le puʻupuʻu i le taimi uma i le taimi uma nai lo le kapeta.

O nisi fale gaosi e vave ona tatalaina i se paga ma le kapeti e fetaui ia te ia. O le mea lea, latou te eseese ai foliga:

  • tausuaga;
  • Sikuea;
  • faapotopotoina;
  • Ova ma isi.

Siiina Carpet

E le manaʻomia le filifilia o le tele o le tele e tusa ai ma le kapeta lapoʻa fua. E masani ona faatau atu i taavale. O le oloa e faʻatauina i le umi o le umi. O le tau e masani ona setiina mo le 1 m.

Mesh suia i lalo o le kapeta

Mo kapeti tetele, e tatau ona e mauaina Briti-SOWT Bedding i lalo o le kapeta o nisi vaega. O le fesoʻotaʻiga o vaega e faia e ala i se faʻailoga faʻapitoa. Faatasi ai ma ia, e mafai ona e faʻatamaina vaega o loʻo suia ai vaega o loʻo suia ai.

Aneti-Sese tulimanu mo kapeta

O se filifiliga lelei e aveese ai le faʻafitauli i le slide o le kapeta o le anti-stop rubbersid totini. E sili i latou mo oloa na tuʻuina i se vasega pepe poʻo luga o le slippepery fola i totonu o le faletaele. I foliga vaaia o tamaʻi tafatolu o loʻo faʻapipiʻi i carpet 'olo.

Anti-slip tulimanu tulimanu i lalo o le kapeta

I luga o le vitio: Vaʻaiga lautele o Agcone Carpet orners.

Ituaiga o mea na suia

O le tele o le anti-slip stopping mo se kapeta e puipuia ai le sasaina i luga o le fola ufiufi, pei o le lala o le laminae ma linoleum, matua tele. O le mea taua e vaevaeina e tusa ai ma le ituaiga o mea faitino na faia. O latou uma e iai a latou lava uiga ma aoga e faʻaaoga.

Polyearthhan

O 'oloa na faia o le polyarethane o se tasi o le manaoga filifiliga i totonu o tagata faatau. Talafeagai ona faʻaaoga mo fale nofomau. Ile taimi lea, o le polyarethane o fulufulu manulele e tele ai le tele o subpines. Mafaufau i uiga o nisi oi latou.

Mau i luga o le autu: O le ROG's RUG paso: O le a lona lelei ma mea sili e te filifilia?

Tagata masani

Mea fai polysurethane baam, o le mea lea e faia i mea le-toe fai. O lona matata e ese lava - mai le mea maualalo i le maualuga. A faʻapitoa, o le fumm paʻu ma le maualuga o le maualuga o le tele o loʻo faʻaaogaina mo le kapeta.

A o le filifilia o se paʻu paʻu, muamua vaʻai i ana faʻamatalaga faʻapitoa. E tatau ona talafeagai lelei ma tali atoatoa i le tomai faʻapitoa o le kapeta o kapeta.

Foam sui i lalo o le kapeta

Mo mea taua o le Bam Pamber, le i ai o "taga taga". E mafai ona latou maua ai se sili atu le malie o le kapeta. Ae o le mea lava e tasi o le mafuaʻaga lea e vave ona leiloa e le oloa ana meatotino i se uunaiga i luga. O le mea lea, o oloa ma le maualuga maualuga o loʻo faʻaogaina mo le suia.

Lua Flim Rubound, pe toe sui

I le gaosiga o nei mea, o fasi fasi mea asanu 'ua faʻaaogaina. Mai le paʻu o manu masani, o se mea e sili atu ona uiga ese i le i ai i lona fausaga multi-lanu. E ese mai mea leaga i nei malo, o lea e mafai ai ona faʻaaogaina mo soʻo se ituaiga o kapeta.

Suia i lalo o le fala mai le lona lua fumm

Rumber

Anti-slip stored vermated mo se spongy ruber kapeta. Tele faʻaaogaina mo pisinisi ma tagata lautele. I potu nonofo ai o loʻo latou taumafai e aua le faʻaaogaina. O le rumbberzed filifiliga e mafai ona faʻaaogaina i aso uma o le olaga - tuʻufaʻatasiga o paʻu ma lagona.

Tagata faʻaaogaina lagona e le faʻaititia le tulaga o le slip. O lenei galuega e faia ai le paʻu paʻu o loʻo i le pito i lalo o le kesi.

Anti-slip slippine i lalo o kapeta mai rum ruber ma lagona

Lagona

O loʻo i ai le moega anti-slinged, e faia mai le faʻanatura ma le fiva fua. Sili ona filifilia mo le mamafa mamafa ma mafiafia o kapeta a le mafiafia. O mea faapena e mafai ona fausia ai le faʻaititia o le atoatoa, faʻaopopoina o le vevela ma le faʻafefeteina.

Suia i lalo o le kapeta mai lagona

Fulufulu

O paola paʻu ua tipiina i totonu o na tagata faʻatau e iai ni arley i isi mea. E masani ona latou aofia ai oloa fou. O mea masani o meaola o mea faʻalenatura e le gata o le siʻosiʻomaga faauo, e mafai ona toe faʻaleleia lona mataʻupu ina ua uma ona oso aʻe.

E le talafeagai le suia o tagata e i ai ni tagata o loʻo i ai ni mea e maua ai le fulufulu.

Oi talofa e sui i lalo o le kapeta

Rumber

O le paʻu o le paʻu e faʻasolo i lalo o le kapeta - isi faʻataʻitaʻiga mai le PVC. O mea e talafeagai i tulaga i na tulaga pe a manaʻomia se le laina ma le mafiafia. Ae e le mafai ona mafai e le paʻu ona faʻatino le vevela ma le faʻamalosiʻau, faʻapea foi ma le le lelei.

Mau i luga o le autu: faʻafefea ona aveese le pipili mai le kapeti e aunoa ma se faʻailoga: faigofie metotia ma fautuaga mo le faʻamamaina

Suia anti-slip i lalo o le kapeta faavae

Auala e Filifili ai se Aneti-Sese Suiga i lalo o le Carpet (Ituaiga o Mea)

Aelive

E sili le manifinifi o le mea lea, o le mafiafia o le mea e le sili atu i le 1 mm, ua fuafuaina mo le lamolemole mafolafola. E maualuga le anti-sligt meatotino. E mafai ona puipuia le fola e ufitia i le tele o faʻafanoga, pei o le mamafa o meafale mea fai, foliga mai o faʻataʻavaleina ma fauputane o le kapeta.

Opesi e sui i lalo o le kapeta

E faʻapipiʻiina i le acrylic galue, e ala i le mea e faʻapipiʻi i le kapeta ma le foloa. Lelei ona o ia lagona o uili mai nofoa.

Auala e Filifili ai se Aneti-Sese Suiga i lalo o le Carpet (Ituaiga o Mea)

E mafai ona e faia se filifiliga o mea sili-uiga i le iCoa faleoloa. O le a le ata o le a faigofie ai ona fai ma tausi le kapeta. O le tau o le suia mai IKA o le 189 rubles mo 2 rose mita.

Aelive

O le oloa lea e faʻaauupegaina ai ma le faaputuga mai itu e lua ma kelu le faʻaititia. Faamoemoega o le faʻaaogaina mo le lamolemole ma faʻapipiʻi ofutino. E faia i le faberglass, puipuia i le sili ona lelei ata mai palasitika. O le mea e mafua ai ona afaina ai ma le acrylic glue. O lona mafiafia teisi sili atu nai lo le masani ai o le kapeti gasket ma e 2.5-3 mm.

O le i ai o se faaputuga faʻateleina o meatotino a le Aneti-Slip ma faʻasaʻoina oloa. O sea ia lava talafeagai mo tamaiti i autafa o nofoaga e matauina ai le maualuga o le mafai ona maua.

O le faʻapipiʻiina e sui ai le faaputuga i lalo o le kapeta

O loʻo i lalo o le kapeta o loʻo i ai agit oloa. E mafai ona e faʻatau oloa i le IKEA faleoloa e galue i ni vaega o le Moscow. E mafai foʻi ona faʻatau ni moega ma se uila anti-slip ma lipine ma lipine i totonu o le initaneti faleoloa faʻapitoa i le faʻatau atu o kapeti.

O se filifiliga faigofie ma le susulu i luga o le rolling slip (1 vitio)

Eseese nofoaga sui (33 ata)

Auala e Filifili ai se Aneti-Sese Suiga i lalo o le Carpet (Ituaiga o Mea)

Auala e Filifili ai se Aneti-Sese Suiga i lalo o le Carpet (Ituaiga o Mea)

Auala e Filifili ai se Aneti-Sese Suiga i lalo o le Carpet (Ituaiga o Mea)

Auala e Filifili ai se Aneti-Sese Suiga i lalo o le Carpet (Ituaiga o Mea)

Auala e Filifili ai se Aneti-Sese Suiga i lalo o le Carpet (Ituaiga o Mea)

Auala e Filifili ai se Aneti-Sese Suiga i lalo o le Carpet (Ituaiga o Mea)

Auala e Filifili ai se Aneti-Sese Suiga i lalo o le Carpet (Ituaiga o Mea)

Auala e Filifili ai se Aneti-Sese Suiga i lalo o le Carpet (Ituaiga o Mea)

Auala e Filifili ai se Aneti-Sese Suiga i lalo o le Carpet (Ituaiga o Mea)

Auala e Filifili ai se Aneti-Sese Suiga i lalo o le Carpet (Ituaiga o Mea)

Auala e Filifili ai se Aneti-Sese Suiga i lalo o le Carpet (Ituaiga o Mea)

Auala e Filifili ai se Aneti-Sese Suiga i lalo o le Carpet (Ituaiga o Mea)

Auala e Filifili ai se Aneti-Sese Suiga i lalo o le Carpet (Ituaiga o Mea)

Auala e Filifili ai se Aneti-Sese Suiga i lalo o le Carpet (Ituaiga o Mea)

Auala e Filifili ai se Aneti-Sese Suiga i lalo o le Carpet (Ituaiga o Mea)

Auala e Filifili ai se Aneti-Sese Suiga i lalo o le Carpet (Ituaiga o Mea)

Auala e Filifili ai se Aneti-Sese Suiga i lalo o le Carpet (Ituaiga o Mea)

Auala e Filifili ai se Aneti-Sese Suiga i lalo o le Carpet (Ituaiga o Mea)

Auala e Filifili ai se Aneti-Sese Suiga i lalo o le Carpet (Ituaiga o Mea)

Auala e Filifili ai se Aneti-Sese Suiga i lalo o le Carpet (Ituaiga o Mea)

Auala e Filifili ai se Aneti-Sese Suiga i lalo o le Carpet (Ituaiga o Mea)

Auala e Filifili ai se Aneti-Sese Suiga i lalo o le Carpet (Ituaiga o Mea)

Auala e Filifili ai se Aneti-Sese Suiga i lalo o le Carpet (Ituaiga o Mea)

Auala e Filifili ai se Aneti-Sese Suiga i lalo o le Carpet (Ituaiga o Mea)

Auala e Filifili ai se Aneti-Sese Suiga i lalo o le Carpet (Ituaiga o Mea)

Auala e Filifili ai se Aneti-Sese Suiga i lalo o le Carpet (Ituaiga o Mea)

Auala e Filifili ai se Aneti-Sese Suiga i lalo o le Carpet (Ituaiga o Mea)

Auala e Filifili ai se Aneti-Sese Suiga i lalo o le Carpet (Ituaiga o Mea)

Auala e Filifili ai se Aneti-Sese Suiga i lalo o le Carpet (Ituaiga o Mea)

Auala e Filifili ai se Aneti-Sese Suiga i lalo o le Carpet (Ituaiga o Mea)

Auala e Filifili ai se Aneti-Sese Suiga i lalo o le Carpet (Ituaiga o Mea)

Auala e Filifili ai se Aneti-Sese Suiga i lalo o le Carpet (Ituaiga o Mea)

Auala e Filifili ai se Aneti-Sese Suiga i lalo o le Carpet (Ituaiga o Mea)

Faitau atili