Faʻafefea ona faia se 4-faʻapipiʻi le taualuga: masini, nodes

Anonim

Fale ma le fa-fusi o taualuga pei o le tele. E ui lava i le mea moni latou te manaʻomia ai le tele o mea, ma o lea o lo o tele o tupe e fiafia tele. Muamua, aua latou te aumaia se faigofie "pusa" sili ona fiafia foliga. Lua, aua e te tumau ma maufaatuatuaina. Ma ia tuu le auala o le vaitafe o le fa vaitusi o le fa vaitusi se tasi e sili ona faigata, e mafai ona tupu ma faia i ou lava lima.

Ituaiga o vaitafe fa-fufula

E fa-fufula o taualuga e sili ona taugata ma faigata i le masini. Ae e ui lava i nei mea, ae ma nonofo lelei. Ma mea uma e mafua mai i mea latou te aulelei tele atu nai lo isi uma ituaiga taualuga, e i ai le malosi maualuga o le malosi o le masini, latou te teena le matagi ma le kiona. Fale ma le fa fasi fale e fa pe o se ata o le sioa, foliga "mautu" nai lo le isi.

Faʻafefea ona faia se 4-faʻapipiʻi le taualuga: masini, nodes

E oʻo lava i le faigofie "pusa" i lalo o le 4-faʻapipiʻi le taualuga foliga manaia

E lua ituaiga 'aʻai o le 4-faʻapipiʻi taualuga taua: Walm ma faleie. Faleie talafeagai mo nofoaga sikuea fale, honem - mo le toefaatasi. I le taualuga o le taualuga, o le fa atoa ata e fa o foliga mai o tafatolu ma o loʻo feoaʻi uma i le tasi itu - i le ogatotonu o le sikuea.

Faʻafefea ona faia se 4-faʻapipiʻi le taualuga: masini, nodes

Lautele masini o le faleie taualuga

O le taualuga o le taualuga o le taualuga e lua skana i le ituaiga o se trapezoids o loʻo tulaʻi i luga o le skite. O nei slots o loo i ai i le itu umi o le tafatafa. Lua isi skate - tafatolu o loʻo latalata i le pito sili ona ogaoga o le ulo utupoto.

Faʻafefea ona faia se 4-faʻapipiʻi le taualuga: masini, nodes

Walm taualuga togafiti i tulaga lautele

I mea uma e ui lava i le mea moni o le toʻotoʻo i soo se mataupu e fa, o le masini ma le fuafuaina o nei taualuga e ese lava. O le faʻasologa o le faʻapotopotoga e ese.

Polosiua

O le taualuga o taualuga e tupu tele i taimi uma - o fale tutusa uma o fale e sili atu nai lo sikuea. E i ai nisi ituaiga ituaiga o ituaiga eseese. Mo se faʻataʻitaʻiga, afa afa - dinish ma Dutch.

Faʻafefea ona faia se 4-faʻapipiʻi le taualuga: masini, nodes

Semi-Taua Taualuga - Danish ma Dutch

E lelei i latou aua latou te mafai ona faʻatuina ni faʻamalama atoa i le itu i le itu o le itu o le itu. Lea faʻatagaina le faʻaaogaina o se subkalata avanoa o se tagata nofomau. Ioe, faʻatusatusa i se fola atoa lona lua, ua le tele foi le avanoa, ae e le tele foi le fausiaina o le fale.

O le tulimanu o slope ma le maualuga o le taualuga

O le tulimanu o le faʻafanua o le fa o le fale e fuafua i luga o le faʻavae o le kiona ma matagi avega i lau itulagi. O le maualuga atu o uta kiona, o le maualuga atu e manaʻomia e toe sii le solofanua - ina ia le faʻatuai le kamuta ma le kiona tetele. I matagi malolosi, i se isi itu, ua tuulafoaia le solofanua - ia faaitiitia le vaega o le toʻotoʻo ma la, o le mea lea na ave ai e le matagi avega.

A o filifilia se tulimanu o le faʻanaunauga o le taualuga o le taualuga, latou te taulaʻi i ni manatu faʻapitoa ma faʻataʻitaʻiga. Ma le arethetics, o mea uma e sili atu pe le manino - o le fale e tatau ona foliga tutusa. Ma e sili atu le foliga mai o le tumutumu o taualuga o taualuga - 0.5-0.8 maualuga o le muamua (pe na o le) fola.

Faʻafefea ona faia se 4-faʻapipiʻi le taualuga: masini, nodes

O se tasi o le eseese o le rafting system o le semi-rad radic

Manatu aoga e mafai ona lua lagona. Muamua, afai o tagata tuu eseese o loʻo fuafua e faʻaoga ma nofomau, ua eʻaina le nofoaga e nofo ai, lea o le a malie mo le faʻaaogaina. Tele pe itiiti le mautonu o loʻo i totonu o le potu ma le maualuga o le taualuga mai le 1.9 m. Ioe, ma lena mea, e mo tagata o feololo. Afai o lau tuputupu aʻe e sili atu nai lo le 175 cm, o le pa o le a tatau ona tausi.

I le isi itu, o le maualuga maualuga o loʻo iai le taualuga, o le tele foʻi mea e tatau ona gaosia. Ma o le vaega lona lua o le aoga e tatau ona amanaia.

E i ai le isi taimi e manaʻomia ai le amanaia: taualuga mea e sili atu le maualalo ma le maualuga o le pito o le malifa o le taimi e mafai ai ona "galuega". A iai ni mea e te manaʻomia e ala i le ituaiga o le taualuga mea, mafaufau i lenei mea. O loʻo faʻalagolago i ai lea o le maualuga e tatau ona siitia e le vave faiga o le fa o le laʻau e fa o le afi afi (faʻatatau i puipui).

Slinge faiga o le taualuga o le fale o le hip ituaiga

Afai e te faia se taua-fasi taualuga, tele lava o le tumutumu o le taualuga. E uiga ia te ia ma talanoa e amata. O le ogatotonu vaega o le rafter system o se tasi i le tagata e toe faia le faiga o le taulaga o le duplex. E mafai foʻi ona i ai le polokalama ma le taulaga poʻo le tautau ni lalagaina. O tautau o loʻo faʻapipiʻiina o loʻo faʻapipiʻi "i le nofoaga" - i luga o le taualuga, mo se galuega faapena lava e lava nai tagata. Suamalie vaomatua taulaga, i foliga o tafatolu, e mafai ona aoina i luga o le eleele, ona, sauni ma faʻapipiʻi. I lea tulaga, galue i se lalolagi maualuga e itiiti, ae ia tausi ma faʻatutu tapena nei, e te manaʻomia se metotia (Crane or.

Tusitusiga i luga o le autu: faamalama mamanu: Vaaiga ma foliga

Faʻafefea ona faia se 4-faʻapipiʻi le taualuga: masini, nodes

Slinged Walm Courm Courction ma slopers

Ole eseesega tele i le va o le rafter system o le taualuga o le taualuga i nofoaga na faapuupuuina (rafter o loo faapuupuuina (rafter) ma o alato ua fausiaina. E i ai ni tagata tafatolu, o loʻo taʻua foi o ufiufi. Latou faalagolago i luga o le pito i fafo poʻo tulimanu o le fale, e tele lona umi nai lo le masani ai o vae. E tatau ona totogi le mataala i le Diagonal Rafters, a o latou tala mo le tasi-taimi avega (pe a faʻatusatusa i le tuaoi o fale). O le mea lea, o le anglale Roter vae e faʻamalosia - Faʻaulu mai i ni laupapa se lua, e puʻeina ai i latou e le lautele ma fao. E faʻapea foi, o fata faʻaopopo ma ufiufi e faʻapipiʻiina e lagolago ai ni vae o le dagonanal rafting vae, o loʻo taʻua o se poloka poloka.

Faʻafefea ona faia se 4-faʻapipiʻi le taualuga: masini, nodes

Tolu-tie taualuga rafal system: walm vine ala

O le isi HADALL-Ituaiga Quad FETALL CATALOG COMECT STROLD e faʻaalia e le mea moni o Malautlat o loʻo faapuʻuina i le tino o le fale. E malamalama lenei - o le rafters o loʻo tu i tafatafa o le tino, ae le gata i itu e lua, pei o le taualuga.

Maouerlat - elemene o le auala taualuga o le fale. O se pa poʻo se ogalaau, faʻamatuʻu mai luga o le tino o le tino o le pito i fafo. E avea ma sili ona maualalo lagolago mo taavale.

Diagonal Rafters

E pei ona tautala i ai, o ufiufi (tulimanu) o le siʻitia o le siʻitia o le avega: mai le puʻupuʻu o moli o le itu o le sikati ma mai le valau. I se faʻaopopoga, o le umi o le diagonal rafters o le taualuga o le taualuga e masani ona sili atu le umi o le umi o le ata o laʻau - e sili atu i le 6 mita, o lea sa faia e le manaʻo ma le lua (mimilo). O lenei foʻiga e lua galuega i le taimi e tasi: Matou te mauaina le utu o le umi, faʻateleina lona fesoʻotaʻiga. E lua ana laupapa na o le mamafa o avega nai lo le mautu pa o le vaega lava e tasi. Ma tasi le isi itu: o le utu o utupoto mo moli moli e faia mai i le tutusa tutusa o vae masani. E taugofie, ma e te le tau sailia se mea faapitoa.

Faʻafefea ona faia se 4-faʻapipiʻi le taualuga: masini, nodes

Faʻafefea ona fai le Faʻasalaga mai laupapa

Afai o le scrambled utupoto o loʻo faʻaaogaina, dagonal rafters, o se tulafono, inisiua le faʻapipiʻiina o le tele o le aluga ma / poʻo shenrengs (fata).

  • Afai o le umi o le utupoto o loʻo i luga o le 7.5 m, naʻo le tasi pai, o loʻo malolo i le pito i luga o le utupoto.
  • Ma le umi o le 7.5 m i le 9 m, o se isi rack poʻo shprengel ua faʻapipiʻiina. O nei faaleoleo o loʻo tuu i le pito i lalo, i le 1/4 o le umi o le siʻitaga o le le umi.
  • Faatasi ai ma le umi o le faʻalavelaveina o le rafter sili atu nai lo 9 mita, o le lona tolu, o le lagolago lagolago e manaʻomia - o le hack e lagolagoina le ogatotonu o le taufetuli.

Shprengel - O se faʻapitoa faʻapitoa e aofia ai se utupoto e faʻavae i luga o le lua vaetupuo puipui. O le fata e faʻavae i luga o lenei utupoto, lalo o le pito i luga o itu uma e lua e Okosa (Covers tuu pe a manaʻomia).

Faʻafefea ona faia se 4-faʻapipiʻi le taualuga: masini, nodes

Spprengeel bems lagolago diagonal rapters

O le faatoaga a le Shpregel e le masani ona manatu, ae fai mai i le tutusa mea e pei o le solo solo. Mo le utupoto o le 150 * 100 mm, fata - 100 * 100 mm, mo tagata palota - 50 * 100 mm. E mafai ona avea o se vaega talafeagai poʻo ni mea faʻapitoa.

Avanoa o le Rafter

O le diagonal rafting vae ma le pito pito i luga o loʻo faʻavae i luga o le faʻaseʻe pa. O le saʻo le faʻamalositino o lenei node e faʻalagolago i le ituaiga o faiga ma le numera o tamoʻe.

Afai o le tamoe o le tasi, o le mafanafana e faia ai le umi o le vaega o le 10-15 cm. Afai o le faʻasaʻolotoina ua tele, ona tipi ai lea. Ae e le o le manaʻomia le puʻupuʻu - ina ia tuputupu aʻe tele sili atu faigata ma sili atu taugata. Leo leo o le a faalagolago i lenei taimi.

Faʻafefea ona faia se 4-faʻapipiʻi le taualuga: masini, nodes

Lagolagoina node o le Diagonal Rafting vae ma le tasi skate tamoe

O le taʻavale o loʻo tipi i lalo o le tulimanu o le aliaʻe, ula i luga o le faamafanafanaga. Nonoa i fao. E mafai le faʻaleleia atili o le faʻatulagaina o faʻapipiʻi uʻamea papalagi.

Afai o le skate spans o le lua (fai pe a fai o se potu nofomau ua fuafuaina), o le metotia o le faʻapipiʻi e faalagolago i le mea na faia ai le 'au

  • Afai o loʻo faʻaaogaina laupapa laupapa, o le Shppangel e manaʻomia, e faʻalagolago i faʻaiuga o le skere o le state. Diagonal rafters tipi ma malolo i luga o se srendl hack.
  • Afai o le laupapa o loʻo faʻaaogaina, o le Seboard o loʻo faʻapipiʻiina i le nofoaga o loʻo i ai - o se fasi laupapa ma le mafiafia o le itiiti ifo o le 50 mm. O le Komiti Faatino ua teuteuina ma le fesoasoani a fao i le lua tamoʻe, ma o lenei laupapa ua avea ma fola o le a paʻu o le a Wilma.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona filifili ma faʻapipiʻi le PLONIN i le faletaele i le fola

Faʻafefea ona faia se 4-faʻapipiʻi le taualuga: masini, nodes

Afai e lua skate utupoto

O le pito i lalo o le ufiufi o le ufiufi vae o loʻo tipi i le sipili ma faʻapipiʻi i le marerlat poʻo le laupapa faʻapipiʻi. Mo le talitonuina sili atu o le node, e mafai ona e faʻapipiʻiina se isi pito i lalo o le utu ma faʻasaʻoina le utur om (i le ata i lalo).

Faʻafefea ona faia se 4-faʻapipiʻi le taualuga: masini, nodes

Faapipiiina o le ufiufi o le ufiufi i le Maouerlat

Faapipiiina - fao i itu uma e lua, pe a tatau ai, e mafai ona e faamaea ma le uaea fufulu po o clamps.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi nasha ma le vaeluapo

I le itu e tasi, o le pupuʻu o rafters o le itu o scates ua faʻapipiʻi i le faʻavaeina o le dagonal rafal vae i le tasi itu (latou te taʻua ai foi o le ogatotonu o le Walma. E tatau ona tuʻuina atu i latou i se mea fuafua e faʻatatau i soʻoga o soʻotaga e le fesoʻotaʻi. O nisi taimi mo lenei mea e tatau ona e suia le mamao i le va o le tala folau (sili atu - sili atu - i le itu o le faʻaititia o le sitepu).

Faʻafefea ona faia se 4-faʻapipiʻi le taualuga: masini, nodes

Le faitauina o le tele o le utupoto, e mafai ona e faʻaaogaina le laulau

E masani ona faapuupuuina rafters tipi ma faapipiiina 2-3 fao i itu uma e lua. O le faʻapipiʻi ua lava lava i le tele o tulaga. Ae, afai e te manao e faia le "sao,", i lalo o le taua o moli, e manaʻomia le fausia o se "maanu" - o le malologa e le sili atu nai lo le afa o le utupoto. O le taʻavale o loʻo teuteuina, faʻapipiʻi i le tulaga manaʻomia, ave le mea na manaʻomia i luga o le utupoto (o se tranjen trapezium ona o le eseese o le fesoʻotaʻiga). E tusa ai ma le iʻuga o le suʻega, o le malologa o loʻo tipi i le vaeluaga o le po, pe a uma ona latou tumau ma fao i itu uma e lua. O se tumutumu lavelave, ma e faia mo se taimi umi. Ae o le malosi o sea mau e sili atu lona maualuga. E i ai le isi filifiliga, e ala i le faʻatinoina, E faigofie tele, ma o le faʻatuatuaina e matua ese lava.

Faʻafefea ona faia se 4-faʻapipiʻi le taualuga: masini, nodes

Metotia o faapipiiina

O le sili sili ona lelei auala o le faʻapipiʻiina o nei faʻalapotopotoga o nei faʻalapotopotoga ma le vaeluapo i le mea e mafai ona manatu o latou fao ma se faʻaopopo faʻapipiʻi o pa puipui (vaʻai i luga o le faʻapipiʻi). O le faia lea o lenei mea, o le taimi o loʻo faʻaaogaina e se vaega o le 50 * 50 mm, o loʻo punitia i le pito i lalo o le utupoto i le va o le utu o le utupoto i le va o le utu o le utupoto i le va o le utu o le utupoto i le va o le ututa I lenei lava lima, o le utula e avea ma paipa, lea e faʻateleina lona tupua faʻa-maulalo, o le tauaveina o le agavaʻa e faʻateleina.

Faʻafefea ona o le faʻafafa pito i lalo

O le metotia o le faapipiiina o pito i lalo o le rafter e faalagolago i le a le ituaiga o le rafter system o le taualuga e fetaui lelei ai (i luga o le tautau. O le faiga ma le silling craters (e masani ona faʻaogaina mo fale, o loʻo ni mai e le avanoa o le avanoa - laupapa, faʻavaʻa, mai le malamalama sima faʻapipiʻi. Latou aofia ai vaega e lua. O le tasi o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le mokesi laupapa, o le lona lua o loʻo i luga o taʻavale. I le va oi latou, latou te fesoʻotaʻi agai i ai - ma se umi slot poʻo le ipu.

Faʻafefea ona faia se 4-faʻapipiʻi le taualuga: masini, nodes

Faapipiiina le Mauga o Mo Rapters

Faatasi ai ma se masini, pe a suia le avega, o le taualuga "taʻalo" - o le taulaga feʻaveaʻi fesoʻotaʻi faʻata i puipui. E leai se avanoa vaʻalele, o le atoa o le taualuga o le taualuga ma ua lafoina atu i lalo o le puipui. O sea mea e mafai ai ona e taui ai mo le le lelei avega e tupu ma se lavelave taualuga, ma totoa i foliga o le tusi g pe).

E mafai ona faia le mea e mafai ona faia ai le mea e mafai ona faia i auala eseese - ma le tipiina o le Maouerlat / Stripping laupapa pe o se mea na pueina pa. Faʻalauaiina e masani ai ma fao, e mafai ona faʻamalosia i uʻamea ma tulimanu.

Faʻafefea ona faia se 4-faʻapipiʻi le taualuga: masini, nodes

Tele o le lakapi filifiliga i le Maouerlat

O le fesoʻotaʻiga ma le tipi ua faia pe a fai o le taua-ti o le taualuga ma le tuʻugamau. E masani lava, o le susulu e tele ae le faʻatauina o utupoto, o loʻo latou faʻaʻaisa - faʻaopopo laupapa i le fao i le pito i lalo o le utupoto. Lea e mafai ai ona e faia le skes pe a e manaʻo e aunoa ma se lapoʻa tele.

Dantiary afa afa

O le sropling system o le fa-tie taualuga o le ituaiga o le dayish ituaiga e ese mai i le chic holdm. O le eseʻesega o le mamanu o le kalama o iinei, i se isi mamao mai le sapu, e tumu le pulega lagolago i se mafiafia o le 5 cm. O le a le maualalo le laupapa lagolago e maualalo - lau filifiliga. Ae o le pito i lalo o le Komiti o le a aveeseina, o le laititi o le a maua ai le palu o le a maua ai lenei paluga, ma le sili atu ona leaga o le a vave ai ona tupu. Faatasi ai ma se vaega tele o le nuʻu, e tatau ona e mafaufau i le avega ma puʻe le mafiafia o le taʻavale.

Mataupu i luga o le autu: Pulus tauaso: foliga ma penefiti

Ae maualalo le maualalo o le tusiaina o le Komiti Faʻatonu e mafai ai ona e tuʻuina se faʻamalama faʻasolosolo o saʻo. E aoga pe a i ai o le a i ai se nofoaga nofomau i lalo o le faguma fa-fufula le taualuga.

Ina ia mafai e le sepeo (le Komiti Faʻatonu (le Komiti Faʻafoe e lua o loʻo faʻasino i lalo vae, e le o se pupuʻu o le fata o le komuta. O le lava taofi o loʻo faia i pito o vaaiga, e fetaui lelei ma ni pupuʻu ma fao (faʻapipiʻi laʻasaga - i le larcker (cm).

Faʻafefea ona faia se 4-faʻapipiʻi le taualuga: masini, nodes

Tolu-tie le taualuga sum: danish semi-lauulu

Faatasi ai ma se masini, e manaʻomia le faʻamalosia le tele o le faʻatumuina o le sipelaina o le siʻufouina, ona o le uta ma i latou ua faʻatauvaʻa i le va o le after o fola. Faʻaaoga auala e lua e maua ai:

  • O le sili atu le fiafia e lua.
  • Faatulaga le kia mai le lua laupapa. O le pito i lalo o le siki o le skink malolo i luga o se lapisi po o se fata. Ua faapipiiina i latou ma fao, o nofoaga o palu e faʻamalosia e le faʻapipiʻi o mea e faʻapipiʻi ai.

Afai o le fale ei ai le faʻatafafa foliga ma le suilapalapa e le lautele tele, o le a mafai ona e faʻapipiʻi le paʻu, pe fai ni taʻavale sili mai le lua o loʻo feoai. A leai, o le vave faiga o le taualuga e fa-fufusi o le semi-haul dayish ituaiga o lo o potopoto i le auala lava e pei ona faamatalaina i luga.

O le masini 4 sikoa o le taualuga o le taualuga i le faʻataʻitaʻiga o le Arbor

Mo se sikuea gazebo 4.5 * 4.5 mita faia se faleie taualuga e ufitia i pou vaivai. O le tulimanu o le slope ua filifilia "fola mea", faʻaaogaina le kiona ma matagi avega - 30 °. Talu ai o le fausiaina e laʻititi, na fai ma filifili e fai se faigofie faiga (i le faʻatusa o loʻo i lalo). O le mamao i le va o le vave vae o loʻo mauaina 2.25 m. Ma le umi o le malaga i le 3.5 m, o le 40 * 200 mm laupapa e manaʻomia. O le fusi ua faʻaaogaina mo le pa e 90 * 140 mm.

Faʻafefea ona faia se 4-faʻapipiʻi le taualuga: masini, nodes

Polokalame o le rafting system o le ogaumu aasa mo se gazebo

Na latou aoina le folasaga o le taulaga i luga o le lalolagi, o loʻo taulaʻi pea i pou lagolago, ona faʻapipiʻi lea o le tino mautu mai le Osb, mulimuli ane - Cauted ma pou fetuʻutuʻunaʻi.

I le amataga na latou aoina le laiga, lea o le a faʻapipiʻi i pou lagolago. Le isi, faapipiiina Rapters e faʻavae i luga o le ogatotonu o le fusi. O le faiga iinei o lenei: I le ogatotonu na matou tuu le fata, i luga o le pito i luga o le a le solomuli o vae. I lenei filifiliga, o lenei fata e lē tumau, e manaʻomia sina taimi - seʻi vagana ua e faʻafesoʻotaʻia le muamua fa e fa i le aoga. I se isi tulaga - mo fale tele - o lenei fata e mafai ona tumau.

Faʻafefea ona faia se 4-faʻapipiʻi le taualuga: masini, nodes

O le faʻasologa o le faʻaputuputu o le faleie 4-faʻapipiʻi le taualuga: faʻaputuputu le fusi, o le ogatotonu o le rafting vae faʻapipiʻi i ai

Matou te ave le laupapa o le vaega manaʻomia, sona agai i le fata i le nofoaga latou te fesoʻotaʻi ai (e faʻalagolago i le sili ona manaʻomia Matou te faʻailoa pe faʻafefea ona tipiina (i le pito i luga, i le nofoaga o le tumama ma poʻo fea e tuʻufaʻatasi ma le fusi). Ua matou tipiina uma, toe taumafai e taumafai, fetuunai pe a tatau ai. I le isi, i lenei galuega faatino, tatou te faia le tolu silitu.

O lenei o le saoasaoa o le fa-tau o le taualuga e mafai ona amata ona aoina. Tele fesili tulaʻi mai e uiga i le nofoaga o le fesoʻotaʻi o tapter vae i le ogatotonu. O le Optimol metotia e faʻatuatuaina ae le faigata tele - ave se fasi fasi kolosi e talafeagai, fai se octagon mai i ai - mo tulimanu e fitu ma fa ogatotonu).

Faʻafefea ona faia se 4-faʻapipiʻi le taualuga: masini, nodes

O le tele o foliga - i le kolosi vaega o le tipi vae

I le fausiaina ma le fesoasoani a fao, uma tutotonu o vaega tutotonu o le sfed system e faia, tatou te faia foi gaioiga lava lea, tatou te faia, taumafai,

Faʻafefea ona faia se 4-faʻapipiʻi le taualuga: masini, nodes

Slinge system 4 plape hip taualuga na aoina

I le mataupu faavae e tasi, matou te faia se ogatotonu (puʻupuʻu rafters). Afai e te manaʻo i ai, o faʻaputuga uma e mafai ona faʻapipiʻiina e tulimanu poʻo uʻamea, ona sili ai lea o le sropling system o le sami e fa-mafiafia.

Faʻafefea ona faia se 4-faʻapipiʻi le taualuga: masini, nodes

O suʻega na pasia ma le manuia

O le faʻaputuputu faiga o vai i luga o tu i luga o le 'itu o Arborge, nonoa aʻe, tulimanu na faʻamalamalamaina e Shakes. I tua atu o lena mea, e mafai ona e faateʻaina le tusi tusi (i lenei tulaga o loo i ai se mautu) ma e oʻo i le taualuga o mea.

Faitau atili