Technical Faʻapitoa o Polymphax: Faʻamanatu ma le talosaga

Anonim

Technical Faʻapitoa o Polymphax: Faʻamanatu ma le talosaga

Penpenx o loʻo faʻaaogaina o se fale vevela-soʻotaga mea i totonu o le fale sa tatau ona nofo i soʻo se tau ina ia mafai ona alu e aunoa ma lavalava mafanafana, e te manaʻomia le maualuga o puipui o puipui, itupa, Tausiga. O le aso ua tele lava le faʻamalosia fou, puipuia le mamanu o fale mai le vevela vevela. Ma i totonu o latou o le penipppx Aisea na Ia lauiloa tele ai i alamanuia ma le mafaufau, o a uma ona aoga ma o loʻo faʻaaogaina?

Mafuaaga o lauiloa

Faʻaleaga a tagata penplex o loʻo avea nei ma lauiloa tele i totonu o le faʻamaʻi o fale. E puipuia i latou i mea uma - mai le faavae i le taualuga i luga o le paleni.

O lenei e faamatala mai i le mea moni o mea e tosina mai ai mea sili ona taua:

  • O le galulue faʻatasi ma ia e le manaʻomia tomai faʻapitoa ma poto,
  • E taugofie foi, ma e aliali mai i le taulaiga mo le tau.

Technical Faʻapitoa o Polymphax: Faʻamanatu ma le talosaga

O le mafuaʻaga autu mo le lauiloa o le faʻalauteleina o polystyrene o le taugofie, ae i le taimi lava e tasi o lona vevela inisinia uiga i se tulaga maualuga.

O le a le tiga

Faʻaleaga a le Pepela o se tasi o se vaega o le polystyrene. O lona fausaga, petrolex - ia 31, 45.30 O loo taʻua uma e pele, ae e tele isi uiga e ona o uiga uiga lelei.

I le taimi o le gaosiga, polystyrene fom gum gunules fom i chladone po o carbon dioxide. Lea faʻatagaina oe e maua ni mea, e leai se afaina o le soifua maloloina, hypolillergenic ma maua ni vaivaiga i luga o le folauga ma le isi telē.

O le peplepx e gaosia i foliga o papatusi. O uiga faʻapitoa o le feutanaʻi o le finauga a le tagata o loʻo manatu o se tasi o fale sili ona lelei e puipuia ai le fale. O le tele o slabs o se tulaga masani, ae mafai ona tipi.

Technical Faʻapitoa o Polymphax: Faʻamanatu ma le talosaga

Faapipiiina penitala

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona e faia se ulaula ulaula ulaula, vitio

Meatotino o mea

O le tuʻufaʻatasiga o le penisione e le aofia ai ni mea leaga. O le mea lea, e le o ia te ia le pala ma e le pala. Le itiiti ifo i le lumanaʻi lumanaʻi, o mea i lalo o le faʻaosofia o le siʻosiʻomaga ma meaola e le mafai - gaosia e le mafai ona taunuʻu mai le olaga i le 50 tausaga ma sili atu.

O le mea o loʻo i ai le maualalo o le vevela o le vevela o le 0,03 w / Masani, e faʻapea o se faʻalauteleina.

Penpenx o loʻo faʻaaogaina nei mo:

  • Fale Fanauina
  • Faapitoa auala
  • Faamafanafana e ave ni mea.

Technical Faʻapitoa o Polymphax: Faʻamanatu ma le talosaga

O le maualuga maualuga o le gafataulimaina o le fua o le felelei i luga o le sosolo ma vailaʻau faʻaleleia saunia se avanoa e faʻaaogaina lautele

Faamatalaga fautuaina

  • Tele lava le malosi ma le loto maulalo,
  • Vuao suavai o 0.2-0.3%,
  • Parry Permepale o Mea - 0.007-0.008 MG / MHAHD,
  • O le teteʻe atu i le vevela - o le aufaʻatasi taofi o lona uiga ma meatotino i le vevela mai -50 i le + 75 tikeri.

Technical Faʻapitoa o Polymphax: Faʻamanatu ma le talosaga

Faʻaliliuina, Polystyrene Fom o tausia ana uiga ma meatotino i le vevela mai -50 i le + 75 tikeri

Faaopoopoga o le polymplax

Faʻafetai i nei faʻamatalaga faʻapitoa, o le aufaʻi ua i ai le tulaga e sili ona lelei:

  • Mea e tetee e susunuina ma ua manatu o le afi,
  • Tautua e aunoa ma le leiloa o latou uiga mo se taimi umi - mai le 50 tausaga,
  • E le o le maualuga oona oona i le taimi o faʻagaioiga,
  • E le mitiia le susu
  • Muamua ma faigofie ona faaaoga.

Technical Faʻapitoa o Polymphax: Faʻamanatu ma le talosaga

Plus o polyplex i le siosiomaga faauo, malosi ma lona tetee atu i le loto maulalo

Ituaiga o Penepeperation

I le taimi nei, o nisi ituaiga o polyPyx e gaosia, o isi uma na ia lava talosaga. E ui lava o se mea lautele lenei, e sili ai le mulimuli i fautuaga a le au gaosi ma faʻaaoga ituaiga eseese o polylex mo nisi ituaiga o galuega.

Technical Faʻapitoa o Polymphax: Faʻamanatu ma le talosaga

I le taimi nei, o nisi ituaiga o polyPyx e gaosia, o isi uma na ia lava talosaga.

Penpenx o ituaiga nei:

  • O LE POTO O loʻo i ai se faʻavae o le 25-32 kg / poloka. M.I o loʻo avea ma o le faʻaputuga puipui ma vaega o fale, fola i lalo.
  • PenTERX Apim E i ai le maualuga o le 29-32 kg / poloka. m. Ma tautua e puipuia ai faavae mai le faʻaʻaisa, nofoaga faʻavae, fola vaefafa. O le faʻaputuga vai o lenei ituaiga o mea e toetoe lava tutusa ma 0.
  • Le mautonu taualuga E i ai le maualuga o le 28-33 kg / cubic mita. E iloga ona iloga i le sili atu le fiafia o le susu o le susu ma se mamanu malosi. Ole mea lea, e sili atu ona manaʻomia mo i latou e faʻamafanafanaina taua o laʻau o soʻo se ituaiga.
  • Faasee penitala 31. Atoatoa mo le tumu i puipui, taualuga, fola. E faʻaaogaina lautele mo le faʻasee o ogasine ma palu, faʻapea foi ma le puipui o se tele o taualuga e le faʻagaioia - o le mea lena, latou te le o utaina i se isi mea, vagana le kiona i taimi o muamua ai.
  • Faaseeina 35. Fuafuaina mo le ita o fola ma aemaise lava o le masani ona faʻaaoga e faʻatupu ai le mafanafana fola.
  • Faasee popperx 45. O loo i ai le maualuga o le 35-47 kg / poloka. m. Ma e iai le tele o faʻamatalaga faʻapitoa e faʻatagaina ai ona avea ma mea taua. O lona malosi malosi e oʻo atu i le 10% ma le tutusa i le 0.5 mpa. Ole talafaaletonu o le vai e ui i le faatofuina o le vai, o le turosi e 45 ua le maua i le vai.

Mataupu i luga o le autu: O le faʻata o le faʻafeagai o le faitotoʻa faitotoʻa - o le le vaaia o le fng shui

I lona uiga o ona uiga, ua faʻaoga e faʻamavae i aʻoga alamanuia. O le Personatx 45 e masani ona faʻaaogaina mo le faʻalumaina o le ave-ese fasi, soʻo se auala - nofoaafi o ufie ma le atoa o upega tafailagi, aemaise pe a fai o le paʻu o le eleele ma pe'āina; Faaesea mai fola, faavae, taualuga.

Pentlex 45 Faatoa mafai ona e faʻatupuina le vave o le faʻagaioiga o taualuga, e mafai ona faia taʻavale, faʻapea foi ma fola o loʻo i ai le tele avega. O le mea lea, 45 ua faʻaoga e faʻasolosolo ai faʻafitauli o le aufaigaluega.

Afai o loʻo matou talanoa i le fausiaina o fale falevaʻa, i le tulaga o faʻavae ma pa, aemaise lava i tulaga o le latalata o le tau, faʻafetauaʻi e tutusa le faʻaaloalo o Viole.

TAUA: O ituaiga uma o Polyplex e le fefe pe a fai o latou oona, o toe sioa ma malulu. I lea tulaga, e le afaina ai a latou mea totino. E tetee i aafiaga o Alama, Alkali, Like, Patifani vali, vai, Ammin, Corly ma fualaau 'aina.

Vaega o talosaga

O Papatusi o le PolympOths e faigofie ona tipiina - e mafai ona ave i ai le sili ona manaʻomia le tele e ala i mea masani tipi. A uma ona tipiina, o fasila o loʻo faʻaputu ma faʻamautu. Filifili mea faʻapipiʻi mo fusiua. Faʻavae i luga o fautuaga a le gaosi oloa. E tatau lava ona manatua o nisi o fatufatuga e mafai ona faʻaleagaina. O mea e le mautu le penisini, Keysene, Benzene, o loo toe fai pea le ponaise, acetone, suauu vali.

Teu faleoloa e mafai ona i fafo. Ae tatau ona tatou avea i latou mai se taotoga umi i lalo o le la, aua o le pito i luga o mea e amata ona malepe ai.

Le faʻamatalaga faʻapitoa o le mea e faʻaosofia ai le faʻalelei atoatoa. O le mea lea, e mafai ai ona apalai i ai i le toetoe o so o se aiaiga i luga o mea uma. Ma le faigofie o le faʻapipiʻiina ma galulue faʻatasi ma ia mafai ona maua ai se galuega tutoʻatasi.

Technical Faʻapitoa o Polymphax: Faʻamanatu ma le talosaga

O Papatusi o le Polympoths faigofie ona tipiina - e mafai ona latou mauaina le sili ona manaʻomia le tele e ala i le masani ai tipi mea faigaluega

Tusitusiga i luga o le autu: Polycarboate faitotoa ma o latou lava lima: gaioiga Algorithm

Creous o le penisini (vitio)

Faitau atili