Vevela batik metotia

Anonim

E tatau lava ona maitauina e tusa lava poʻo ai e leʻi faia i le mamanu o le ie e mafai ona auai o le paʻu e mafai ona talia. O avanoa sili i le tusia i luga o ie na tatalaina Vevela batik metotia.

Vevela batik metotia

Vevela batik metotia

O Batik: O le Fuafuaga na iloaina i nei faʻalapotopotoga anamua, e pei o Semi, e le faʻatuai ma i o tatou taimi. O Bapikov ua taʻua o le atavali i luga o ie, o le batik Perminis o loʻo i ai se galuega sili, ae o le faʻavae o latou taʻitasi o le faʻavae o faʻamoemoega.

O le faasaʻoina o se vaega faʻapitoa o le pa e le i afaina i nofoaga e tatau ona afaina ai. I le avea ai o se tulafono, o le faʻasao o se fefiloi o Wax, paraffin, retin pe rosin.

O le vevela batk o loʻo faʻaalia ai le faʻaaogaina o le cotton ie. I totonu o se metotia e mafai ona e faia mea i totonu (ie laulau, pupuni) ma lavalava.

E faʻaaoga ai se mamanu i luga o le ie, o se mea faigaluega faʻapitoa o loʻo faʻaaogaina - chanting. Suia o se laʻititi o le jutiture jumi ma se isu e faʻapipiʻi ai, o loʻo faʻapipiʻi atu i le uumi laupapa laupapa.

Vevela batik metotia

Vevela batik. Togafiti

Faatasi ai ma le fesoasoani o le suia, o ituaiga eseese o mamanu e mafai ona faʻaaogaina i le faʻatauga, toetoe lava o soʻo se lavelave. I le Pleak, E taua tele le muamua atinaʻeina o se ata, ma na ona faʻaaogaina le ata tusi. O le ata e faʻaaoga ma le fuafuaina o le a tumau ai le tutusa lanu o le ie, tusa lava pe a le lanu. A maeʻa le ata e faʻaaoga ai le ie o loʻo faatofuina i vali. E tusa ma le ata, e manaʻomia le atiaʻeina se faasologa o lanu, mai le malamalama i le pogisa. Muamua, ua valiina le ie i le pupula lanu, o loo i ai i le ata.

Vevela batik metotia

Vevela batik metotia

Ina ua uma ona vali le ie, e faatatauina le vevela o le ie, ina ia mafai ai ona lanu le mamanu. O lea e faaauau pea seia oo le lanu pogisa. I le faaiuga, o le ie e ao ona ufiufi i le Lafoga atoa toetoe lava atoatoa. Ina ia mafai ona fufulu, e tatau ona e tuu le tisu i le va o laupepa e lua o le faʻaaogaina pepa ma taumafai le uʻamea vevela. Ina ua maeʻa lea gaosi, o le tupe e amata ona alu i luga o pepa.

Tusitusiga i luga o le autu: Orrimi fugalaʻau: polokalame ma se faʻamatalaga, fai pepa ulu, lily ma paʻepaʻe fugalaʻau e aunoa ma se taumafaiga

Vevela batik metotia

Vevela batik metotia

A mimigi pepa ma Wax, e tatau ona suia i latou i ni fou. O loʻo faʻaauau pea le gaioiga seʻia oʻo mai le sala tupe e sau mai le tisu. Sauni saunia. Nei, oe iloa le mea Vevela batik. Togafiti E le faigofie le faataunuuga, ae o le taunuuga e aoga ai.

Punaoa Taʻitaʻi vasega:

Faitau atili