Robin Hood Heat faia oe lava: polokalame ma le faʻamatalaga ma le vitio

Anonim

E iloa e tagata uma le Hero Hero Robin, o le na tau mo aia tatau a e matitiva, ave le tupe mai le Rich ma na fausia ai le le tagolima ma le mativa. Tele fanau e faʻataʻitaʻi i lenei amio ma taumafai e faʻapeina ia te ia. I totonu o aʻoga ma laiti vaega o le 'au faʻa-fale faʻafiafia o loʻo tuu i ai le mea e sili ona lauiloa o le taʻutaʻua mo le Faʻamasinoga o le Faʻamasinoga. O le mea lea, tamaiti e fia ni lavalava o lenei toa ma i latou. O le pulou a Robin Hood e le fetaui ma ona lima ma o isi itu uma o le a taulimaina ai. E mafai ona fesoʻotaʻi uma ma le fesoasoani a se matau ma nila, e faʻalagolago i le mafai ona galulue ma se meafaigaluega.

Ae e le o se tasi o tagata, falevaai na sili atu ona lauiloa i fafine matutua ma teine, e ui o lea o le tama lea a le tane. Teuteu ma vaega eseese o elemene, o le pulou e mafai ona maua ai se sili atu o le fafine foliga. I vaitau talu ai, ua avea ma tagata faitoto. O pulou o loʻo tuʻuina atu ai le ata o se fafine o faʻailoga, o le a latou fetaui lelei ma tagata matagofie.

Robin Hood Heat faia oe lava: polokalame ma le faʻamatalaga ma le vitio

Robin Hood Heat faia oe lava: polokalame ma le faʻamatalaga ma le vitio

Tamaitai faataitaiga

O le pulou manaia i le sifi i le robin hex sitaili faigofie, ae o lea o le Repenae filifilia ma lenei galuega, e tatau ona e mulimuli i faʻatonuga. O le faamatalaga o le a fesoasoani i lenei galuega, ma i latou e mafai ona papa ma foliga le lelei, e taulimaina ai le galuega faapena. O ia Caps na sao i auala e lua: O le muamua e mai luga, ma le lona lua o loʻo sau mai le luʻi. O le a tatou laa i le auala lona lua.

O le a le mea e tatau ai mo le lalagaina:

  • Lisi o le tautala numera 4, 5 fasi;
  • tautala masani, numera 6;
  • 'afa-Walkable filo 100 g

Matou te ave ni pulupulu 4 ma e tatau ona e viliina 24-30 mata, o le lautele e tatau ona liliu i fafo le 20 cm. A e tatau ona tuu le le mautonu o le manoa o le 20 cm. 14 laina Pulu mo le pito i luga, uma i le itu o le foliga mai o le telē.

E taua tele i le amataga o le laʻesega o le matasele, e tatau ona e fanaina, ma le mulimuli e siaki le sese.

Mai le 15th laina, e tatau ona tatou faia le numera 6 ma ni nila ua leva, ma o le umi e tatau ona tutusa ma le ulu. Ma ua uma ona 14 rows e taoto i luga o le manifinifi fanaina nila - e manaʻomia ina ia aulelei le sili. Faʻalautele i le ata matou te vaʻavaʻai i le auala e tatau ai filo.

Tusitusiga i luga o le autu: PostCard i luga o Me 9 ma ou lava lima i le metotia o le quilling ma ata ma vitio

Robin Hood Heat faia oe lava: polokalame ma le faʻamatalaga ma le vitio

Afai e leai se mea leaga, ona sili ai lea o le pepelo i le tasi laina ma ufiufi le maualalo. O lenei e tatau ona matou nonoa le Macumbi. Filo na matou o ese ai e tatau ona i luga o le oloa. I luga o le Peraimeri ma Faʻamamaina 14 pastes o le tuufaatasiga, matou te toilalo e sili atu le fitu mataua, a o tata ai le lua vaega o le oloa mo le pito i luga o le oloa na mo na o le oloa. Ua maua le vaega, ma na maua le lio, e le tatau ona i ai pu.

O le mauaina o le pata e tufatufa atu i le fa koloti o ninii ma le koluma venzyus totini. Mo le faafaigofieina, o le pale e tatau ona maitauina ose filo o le isi lanu poo se faailoga. I le muamua e fa laina e le mafai ona faaleaogaina. Le popole i lalo ifo o laina e fa e le manaʻomia. Ma o lenei mai le lima o le lima, o le lesitala 2 tepaops i luga o tagata faaaoga. Lenei matou te faia lenei mea: 2 o le ogatotonu o tulafono e i totonu ma i le auala lava e tasi ma le mulimuli, ae mo pou pito i luga.

E taua le gauai atu i le mea moni ina ua maeʻa le loka ua leai, o le tutusa tutusa o le Loopek tumau i luga o le laʻei uma.

Ma le isi, e tutusa uma o latou ua faasao e aunoa ma tua atu. Pe a ma toe tatalele e lua i luga o tautalaga lua i le filo ma faʻaloaloa atu i mataese, faʻamalamalamaina ma ua maileia i totonu. Lenei o le matou macumkin sauni.

Robin Hood Heat faia oe lava: polokalame ma le faʻamatalaga ma le vitio

Robin Hood Heat faia oe lava: polokalame ma le faʻamatalaga ma le vitio

O lenei ua amata ona matou fausia se pulou robin. Matou te faʻapipiʻiina ma liliu i totonu, matou te tuʻufaʻatasia le laina o le le fiafia i ai ma ave le filo na matou tuʻua i le amataga. O le i ai o se matamuli, e le tatau ona tatou suʻi seia oʻo i le iʻuga, ae tuu le 5 cm. Matou te vaʻavaʻai atu pe faʻapefea ona mauaina. O lea la ua matagofie le pulou o le nuʻu, e manaʻomia le fufuluina o le vai malulu ina ia salalau laina. A o le a matutu le pulou, e manaʻomia le tape.

Ina ia teuteu le ulu ulu, i luga o le laina pito i luga, e mafai ona e tosoina se lipine poʻo faʻamau, e pei ona faʻaalia i luga o faʻataʻitaʻiga. Sea pulou ma crochet i le numera o le 2.5. E manaʻomia le lalagaina i le auala e tasi pei o le koloting ma ni auvae nila, amata mai ai le luʻi. Muamua, e manaʻomia le tofii le gusi i le ituaiga o le pupoupaun spring spring o faʻaaogaina koluma e aunoa ma se nakid. Mo le malamalama, o le pito i luga e pipii i ai ma se pou poʻo ni pou e pei ona faʻapipiʻi. E aliali mai i fafo se pulou lalelei fafine, o le a tufatufa ai le uiga o le aulelei, matagofie ma le agamalu.

Mataupu i luga o le autu: Giraffe Crochet ma se polokalame ma faʻamatalaga: Mataʻita vasega ma le vitio

Ina ia faafaigofieina le faʻafitauli o le ata, o le ata o le a tuʻuina atu i lalo, ma lea e faigofie ai ona galulue faʻatasi le oloa e ese le isi. O le mea taua o le mulimuli saʻo i faʻatonuga ma e mafai ona e mautinoa o le pulou matagofie o le a iai. Tele au fai pisinisi fautuaina le faʻaaogaina o filo i se tasi leo, ae o isi e fiafia e faʻataʻitaʻi ma fausiaina le tele o lanu o le filo. Peitai e le fiafia le Gamma e le tatau ona taumafai tagata uma ma e tatau ona taumafai e nonoa le lanu e tasi mai filo.

Robin Hood Heat faia oe lava: polokalame ma le faʻamatalaga ma le vitio

Vitio i luga o le autu

O lenei tala o loʻo maua ai vitio, ma o le a mafai ona e aʻoaʻo pe faʻafefea ona laʻeina le pulou robin hood ma ou lima lima.

Faitau atili