Limremen shell: mamanu ma le laulau, gaosia tekonolosi

Anonim

Susu le tamai payrequin i le ituaiga o tagata ese, lea ua taʻua o le swag-atigi, e mafai ona tutoʻatasi. E i ai 2 ituaiga o mamanu o sea elemene o pupuni, o le muamua o le foliga o se tafatafa, o le lona lua - trapezold, o le tauau o itu. O le pito i luga o le vaega o le atigi pusa e tatau ona faʻaputu e ala i le faʻatagaina o se fusiuila sepe, i le sao lea e mafai ona faʻaoga le aupega, ma le pito i lalo o le nofoaga autu o lenei taavaletoso o lenei taavaletoso.

Limremen shell: mamanu ma le laulau, gaosia tekonolosi

Ata 1. Fineni Schoinme "Shell".

E mafai ona e suʻiina se tamai mamoe o lenei ituaiga e ala i le faʻaaogaina o se maea mamafa, o le a fesoasoani i le amataga tulaga ina ia iloa ai le faʻavae o le faʻamalama, fausia le sali e faʻaaoga. I le mauaina o le fua o mea taua uma, e mafai ona fausia se mamanu. O lea, o le a tatau ona faʻamalosia e le 'upu i itu i itu eseese o le Cnices. O le pito i lalo o le SVEST o le a iloa ai le maualuga o le mea o le tamai mamoe o le a maua.

Limremen shell: mamanu ma le laulau, gaosia tekonolosi

Ata 2. Lisi mo le fausiaina o se pa puipui o le sami.

Ae ei ai ni tulafono e faʻaaloalogia i latou i le tulaga maualuga o le maualuga ma le umi o le mamanu. O nei mea fuafua e mafai ona vaaia i le Ata. 1, o loʻo tuʻuina atu le mamanu. Afai e te manatu i ai, e mafai ona e vaʻai o le umi o le vaega autu i luga o le aofaʻi e tatau ona 2.5 o lona maualuga.

Ia malamalama i le faʻatinoina o se mamanu ma pe faʻafefea ona suʻe se tamai tamai tamai tamai tamaika, e mafai ona e faʻaaogaina faʻamatalaga na tuuina atu i le laulau i le Ata i le Fig. 2.

Mai lenei laulau, e mafai ona iloa e lautele o le lautele o le 120 cm, e alu i le umi i luga o saito, o le maualuga lea e faʻailogaina i le mumu.

Faatasi ai ma le mamanu, e faʻatagaina e faʻatinoina faʻataʻitaʻiga, ua faʻaititia le umi ma le maualuga o le uau, e faʻalauteleina ai le faʻatagata, e mafai ona faia se faʻafafa.

Meafaigaluega ma Mea

  • 'fili;
  • maea;
  • seleulu;
  • masini suisui;
  • nila;
  • filo;
  • le ie;
  • o se fasi kolisi.
Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona tupu se strawberry i luga o le faapaologa

Labelken gaosi Tekonolosi

Aʻo leʻi suka, o le tamaʻi mamoe, e fautuaina le faia o se mamanu. I le faʻaaogaina o le maea, e tatau ona faʻatulaga tulaga o se lumanaʻi, o lona oso, i le gasologa o le maualuga e tatau ona taʻu le maualuga ma le umi. O se mea e fausia ai o le a i ai itu o le a i ai itu itu, o le umi lea e tutusa ma le maualuga o le faʻataʻitaʻiga, i lenei ata e tatau ona e faʻaopopoina le faʻailoga o le pā i luga o le fusi.

Ina ia mafai ona togafitia le pito o le oloa, e fautuaina e tapena se fasi, o le umi lea o le a tutusa ma le umi o le eaves, o lona lautele e tatau ona tutusa ma le 8-10 cm. Ona o le stripped stress o le tutusa o le 8-10 cm gagau i le afa.

O lenei o le a mafai ona e setiina se vaapiapi e ala i ai, toe fetuunai mai le punou i se mamao tutusa i le 0.5 cm. E tatau ona feoaʻi le vaega i le lafu mamoe. O le taimi lava na alu ai le vaega, e mafai lava ona liligiina i fafo, ia lafi mau i totonu. A maeʻa itu i luma, o le faʻaumagi laina e tatau ona tuu faʻataʻatiaina ai le 'olo. O le pito o le pepa e tatau ona afifi i totonu o i totonu, toe faʻapipiʻi uma le zigzag.

Ina ua uma ona suisui le Skyrequiniction pule, o le a talafeagai le tagia. E mafai ona e faia i luga o se ie pupuni, teops, skews, velcro poʻo puʻeina. Afai e filifili le teuteuga o le pupuni e tautau ma le velcro, o se tasi o ona vaega e tatau ona faapipii tuusaʻo i luga o le cornice.

O le a faia atoa i luga o le pito i luga o maʻa mafolafola, ma i laua faʻataʻamilosaga, i le tulaga o velcro, e sili le le maua, ae o le velcro o le a tuʻua i le taimi.

O lona tino tele vaega e tatau ona suka i le tamai mamoe, ma e faigata ona faamalosia connices. O le taimi lava na maua ai le velcro i le nofoaga, e tatau ona faʻatagaina e uia lelei, mo le saoasaoa e tatau ona tuʻua mo ni nai itula, ae e mafai ona e amata tautau i le kolosi. Afai na faia loa e faʻapipiʻi i le fasi ie, o le mea e tatau ona faʻamalosia ai le lipine i se tutoʻatasi mai le pito i le 1.5 cm.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona kelu lelei le linouum i le fola

A fau o se ata, e mafai ona e faʻaaogaina le laulau, o lea na lelei ai le pa o saito ma e le manaʻomia le toe fausia.

Faitau atili