Faʻafefea ona tipiina le tamai mamoe moa: faʻaaliga masani

Anonim

Faʻataʻitaʻiga atinaʻe ma faʻaʻoleua ma o latou lava lima - o se galuega manaia, faʻatagaina oe e sefe ai tupe ma faʻaali lau faʻataʻitaʻiga, e leai se mea e tutusa ai.

Faʻafefea ona tipiina le tamai mamoe moa: faʻaaliga masani

O le uluaʻi teuteuga o le ie puipui ma tamai laʻau e maua ai le potu atoa ma faʻaalia ai se lagona o lona pule.

Afai e teʻi oe masani ie pupuni o le masani filifiliga faʻamoemoe e le faigata lea, ona faʻatino lea o se mamanu faigata, e aunoa ma le mauaina o le potoʻia eseese, ae le faigofie tele. Peitaʻi, i ai o le suʻesuʻeina o ala o loʻo ola ai, o loʻo tonu ai le faʻavae o fausia mamanu i luma o faʻataʻitaʻiga ua saunia, e mafai ona e aʻoaʻoina le auala e faʻamalieina ai le susuga.

O ituaiga autu o Labrekenov

O le mea sese o se vaega vavaeeseina o le lautele o le ie puipui, o loʻo i luga o pupuni pito i luga. O lenei mea e fai e teuteu i le vae o le vae o le faʻamalama, tuʻuina atu fuafuaga o poto masani ma se sitaili faʻapitoa. Laʻu Lamreken mafai ona faʻamatalaina tele o oAves, faʻafou se atigi lapisi ua paʻu, aumai se leo fou. E mafai e Glahrehreyhrenden ona sui le totonu o le potu atoa o le atoa, o le tele o le uati o le faʻamalama e mafai ona faʻaalia ai le Windows - e faʻaititia ai, i luga ". O le tamai mamoe o loʻo tataina ma sao (fusu). E le faigata le faia o le tipiina o le fusi malosi, o lea o le a tatou gauai atu i le tipi o le skyrequins. E eseese a latou vaega ma o loʻo faʻaaoga nei mataupu e faʻailoa ai a latou filifiliga:

Faʻafefea ona tipiina le tamai mamoe moa: faʻaaliga masani

E tele ituaiga ata o Lamrehrequin ata, apalai o fea mo le fuafuaina o tatala e mafai ona e maua ai se faʻaaliga vaʻaia o le suia o le tele o faʻamalama ma le potu atoa.

  1. Swagi o se semi secrar papeti ma le masani ai subdedged forlds po o le fono. Afai o le Darpery ua faataatia ma se lipine poʻo se tagata typewriter, o le a lea o le "masini faʻapipiʻi". O le mea moni, o le taitaiga a le pepe fai i le Cornices. Ae o loʻo i ai uma shatms swarps pe a fai o le faitotoʻa o loʻo faʻapipiʻi i luga o le laina, e masani ai i le laina saito.
  2. O keke o se ituaiga o ki, ae o le gaogao o le ie e fausia ai se avanoa avanoa i le va o tauau.
  3. De Jabro - O le ituaiga o mamoe, aoina e le tasi fasi. O le fasi vaega lona lua o loʻo lelei e aunoa ma le saʻo, fausia se galu manaia-pei o le faʻapotopotoga. De Zabo mafai ona aofia ai ituaiga eseese - symmetrical, leai se mafaufau, tulimanu, faaluaina, multi-gaoa. E le faigata ona faʻamalosia se ie puipui, o lea o lenei teuteuga e masani lava ona faʻaaogaina ia oe lava ia te tausia.
  4. Kookle o se ituaiga o ituaiga o DAHOB, ae o se symmetric foliga. O le ata i lenei tulaga o loʻo faʻamau mai le puʻupuʻu pito i luga o le umi. Ae, o le faiga o Kookle "i se mea e ese mai", pe a fai o nei pito ua umi, ma e puʻupuʻu ai le ogatotonu.
  5. O le logo o se auiliiliga o le tamai mamoe, e pei o se pepa logo. Ua faʻaaogaina e teuteu ai pito o le faʻavae, mafai foi ona faia le sao o le sao i le va o le Swag.
  6. Fusi o se vaapiapi eloning elemene ma se sikafu foliga i foliga o se spiral. Faaaogaina o le logoina o le logo mo pito ma mo le faaofi.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻatulaga le mafiafia o le pamu o le piliki?

Aoao e tipi le tamai mamoe

Mafaufau i le tekonolosi o le tipiina o ituaiga autu o tamai tamaikaquins.

Symmetric swag.

O le tipiina o le Symmetric Wagon e mafai ona iloiloina o le faavae mo le tipiina uma filifiliga mo le ki ma keke.

Faʻafefea ona tipiina le tamai mamoe moa: faʻaaliga masani

O le polokalame o le tipiina o se cymmetric wagon.

O le tali sili o le faia o le tipiina o laina laina. I lea tulaga, o le a vave lele ai le pusatoso i luga, e aunoa ma ni avanoa. Ae i nisi tulaga e mafai ona e tosina mai ai i le itu o le faʻavae o le mea e faʻavae ai. Faʻataʻitaʻiga, afai e i ai se faʻataʻitaʻiga matagofie i luga o le tissue, e le manaʻomia e gagau, pe le lava le tisu. I le tulaga o le suʻisuʻi payrequins, o le faʻaiuga lea e faʻaaogaina:

  1. O le ogatotonu o le swag o se poloka e aunoa ma se ata i le ogatotonu o le elemene.
  2. Tauau o le tauau. I le tulaga o se symmetric taʻaloga, o le tauau tele o le a tutusa, ma i le tulaga o se fatuga o le a vaapiapi le tasi tauau, ma le isi e lautele.
  3. O le loloto o le maualuga mai luga i le pito i lalo i le ogatotonu o le mamanu.
  4. O le umi o le uaea pito i lalo o le tele o le pito o le pito fuaina e le NOZA laina.

Muamua, fai le tamaʻi tamaʻi mamoe i le masani masani. Faapea o le a i ai le vaega nei: O le ogatotonu o le svaga 40 cm, o le tauau o 30 cm, le loloto o le 45 cm, afa le umi o le ogatotonu) 85 cm. E iʻu se tamai mamoe, e fetaui lelei lava le ituaiga o loʻo tatou faia:

  1. Matou te feoaʻi i luga o le ie i luga o le laina o le laina ma le lautele o le koluma e ave le laina, o le aofaʻi o le mea e tutusa ma le afa o le swag o le swag o le swag o le swag o le swag i le ogatotonu o le swag i le ogatotonu o le swag i le ogatotonu o le swag i le ogatotonu o le swag i le ogatotonu o le swag i le ogatotonu o le swag o le swag o le swag o le swag o le swag i le ogatotonu o le swag i le ogatotonu o le swag o le swag i le ogatotonu o le swag o le swag i le ogatotonu o le swag. I la tatou mataupu, o le a 20 + 10 = 30 cm.
  2. I luga o le laulausene laina, e atagia mai ai taua e tutusa ma le faaluaina o le loloto, o lona uiga, 45 x 200 i le laina e tasi, o le isi itu e tasi, o le isi 23 cm).
  3. Mai le itu na matou fuaina ai le 90 cm, matou te faʻatinoina le tulaga lautele i le umi e tutusa ma le afa o le uaea o loʻo maualalo - 85 cm.
  4. Matou te tuʻufaʻatasia le faʻailoilo mulimuli ma le laina o le ogatotonu o le Swag - matou te maua le tauau lea e faʻatasia ai le faleʻoloa.
  5. O le pito i lalo o le punou o le ie e fesoʻotaʻi ai le laina lamolemole ma le pito sili ona leaga o le tauau.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona totogi le maa e aunoa ma se telefoni?

Faʻafefea ona tipiina le tamai mamoe moa: faʻaaliga masani

O le symmetric skga o se tasi o faigofie ma i le taimi lava e tasi faʻamatalaga mananaia o le tamai mamoe, i luga o le faʻavae o le mamanu lea e mafai ona e ufiufi ai ni ituaiga o aau ma keke.

O le fuafuaga a lau pupuni ua saunia, o lenei ua tatau nei ona e faʻaogaloto le faʻaaogaina. E masani lava ona i ai 5 fasi, o le muamua o loʻo tuʻuina mai i le iʻuga o le ogatotonu. 10 Cm Fabrics mai le pito e tumau pea. O le mea lea, o le mamao i le va o le fogafale o le a (30-10): 4 = 5 cm. Matou te fuaina le mamao na mauaina i le ata tusi, tatou te ulufale i le 5. O le a tatou ulufale i le 5. O le a tatou ulufale i le 5. O le a matou ulufale atu i le 5. O le a matou ulufale atu i le 5. O le a matou ulufale atu i le 5. O le a matou ulufale atu i le 5. O le a matou ulufale atu i le 5. O le a matou ulufale atu i le 5. O le a matou ulufale atu i le 5. O le a matou maua le numera 5. O le a matou ulufale atu i le 5. O le a matou ulufale atu i le 5. O le a matou ulufale atu i le 5. tutusa ma le afa gau o le loloto. E tusa ai ma le tele na filifilia iinei, o le loloto o le piomea e tatau ona avea ma 7.5 cm. Ua maeʻa le faʻailoga i le auala mamao: 7.5 CM , 7.5 cm, 5 cm. O lenei tele o le taimi e toe fai i le laina atoa. Ina ua uma aʻu, ou te fuaina 2 taimi i le 7.5 cm, e tatau ona tumau le 10 cm. Afai o le ie puipui - swanical swag, ona o le swanis e na ona o le o le au puipui.

Faʻafefea e Kroit de Zabo?

Faʻafefea ona tipiina le tamai mamoe moa: faʻaaliga masani

Le polokalame o le tipiina tamai mamoeriquin de zabo.

Ua teuteuina pupuni ma D ZAbo, tagai Matua Mamao, ma ua faigofie foi le ata ona faigofie. Muamua tatou te faʻamatala le ituaiga o tamaʻi mea e maua ai, e sili le tusia i luga o pepa. Afai o le pupuni o le sipai, o le a fausia ai le mamanu mo le afa o le oloa. I le mea na filifilia ai Skyrequiin i se pito lapotopoto, e aunoa ma le maualuga o le maualuga, o le ata o le a foliga faigofie. I le ie puipui manaʻomia lautele (lea e masani ona tutusa i le umi o le oAves), faʻaopopo le numera o le o loʻo faʻateleina ai le loloto. O le a tatou maua se taimi umi ma le maualalo. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le a matou faia le fuafuaina mo de zab ma le lautele o le 1 m lautele. Ma le pito, o le a tatou faia i le aofaʻi o le 8 cm. E liliu i fafo (100-8 * 2): 12 = 7 cm. O lenei mea na matou mauaina le mamao i le va o le Glacks. O le loloto o le Ggeld The 8 CM mo le 8 cm, o lona faitauga atoa o le 16 cm. Matou faitauina atoa le lautele o le pupuni-efuefu. + 6 = 291 cm. Lenei o le 6 cm faateleina o le a alu mo le gaosia o pito. Afai o le de zabo e ese le maualuga o le amataga ma i le pito, o lea e te manaʻomia muamua e fuafua le lautele, ma le tasi itu, o le maualuga o le O le pito lona lua, ona faʻafesoʻotaʻi lea o vaega pito i lalo o le tasi laina sao, poʻo le laina curven, e faʻalagolago i le SIMA pupuni.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona Polani Meaʻai i le Fale

O le tipiina o tamaikaquins KookIl, Bell, fusiua

Faʻafefea ona tipiina le tamai mamoe moa: faʻaaliga masani

Ata o le tipiina tamai mamoerequiin fusiua.

O se mea sili ona matagofie lea o le faaumaina o pupuni. Kook Ou te ono eseese mai i le tasi itu, mafai ona i ai ma le pito i luga. I lea tulaga, o sea tamaʻi mamoe e talitutusa ma Jabn, ae na o le ogatotonu o le faʻapipiʻiina, pe o loʻo faapuupuuina e faʻatatau i pito. Tipi tutusa ma le de zabo. Talu mai lenei vaega o le pamgerequin e masani ona i le mama malamalama manino, o loo faia i luga o le ufiufi. O le logo ua tipi ese mai le 2 vaega, tutusa ma tina teine, ese mai le tasi ma le isi i le foliga o le pito i lalo. O le pito i tua o le logo e mauaina ma le le lava, ma le pito i luma - ma le ie olo.

Nonoa pepelo i luga o le laina o le laina. Muamua, latou te tusia le ata autu (lau ata), o le mea o le maualuga o le pito i lalo ma le maualuga o le fausaga o le fauina ua amanaia. Ona tipi loa lea o le mea iloga, na salalau tina ma mor i le mamanu fou.

Faitau atili