Venting Ratude - uiga, meatotino, ituaiga ma polokalame o le masini

Anonim

Talu mai lona tofo o le fale o se foliga foliga o le fausaga, latou te taumafai e teuteu. Ae o le fale aʻe i luga e le gata ina naʻo le a mafai ai ona ia avatua le pa. O le galuega autu o le faʻauma o le puipuia lea o le fogafale mai le malaia na mafua mai i mea o loʻo i fafo o le siosiomaga ma faʻamaonia le tele o taimi umi.

O lenei manaʻoga i le tuʻufaʻatasiga ma le atinaʻeina o le alamanuia na mafua ai ona faʻaonaponei o loʻo i ai ma faʻaalia o mea fou na feagai ma mea uma o le fofaga. O se tasi o nei oloa fou o se faiga o le ventinelang fortides (ventfasad).

O le a le nofoaga o le ventisige o le fale?

AISEA, manaʻomia, o loʻo iai, uiga, uiga, meatotino, meatotino, ituaiga, ituaiga ma masini ata tifaga.

O le faasee o loʻo iai le faiga o se faiga, faia e tusa ai ma se faʻapitoa tekonolosi, o le mea lea e faʻamau ai mea o loʻo fusi i le puipui e ala i le faʻavaʻa (subceysm). O le iʻuga, o se avanoa (i luga o le 100 mm) tumau i le va o le puipui (fogafale o le fale) ma le feagai ai, o loʻo faʻagaeotiina le ea. O lea, ua ave le susu mo 4inred, ua teʻeʻe ma le vevela vevela i le fale.

O le igoa lava ia o loʻo faʻaalia ai le aano o le faʻaaogaina o le faʻapipiʻiina o sui o le ventising.

  • Hinged scatade - O le faʻamaeaina o mea o loʻo faʻamauina i luga o le faʻavaʻa (tafafao i luga o le puipui) ma le toe tuʻuina atu mai lona vaalele;
  • ventinelang foretade - i le va o le faʻasaga i mea o loʻo feagai ma le puipui luga (e le tapunia pe faʻamalosi) E i ai le masani ai le ea ea. O le mea lea e maeʻa ai le faʻatinoina o le vaega autu o le ventising fortives - o le faʻateʻaina o le faʻamalosi, o loʻo faʻaputuputu ma aga masani i le va o le puipui ma le uma. O se aga e mafai ai ona faʻamalosi ma / poʻo le feagai ai ma le mafai ona maua ai se leo tele i totonu o le fale.

I se tulaga lautele, o le suʻinaʻi o le telē o se aotelega o le tekinolosi o le faʻavae, lea e mafai ai ona faʻamaonia faʻatuatuaina faʻatuatuaina le puipuiga o mea eseese.

E faapuupuu pe a malamalama atoa, ma se uiga o le malamalamaʻaga atoatoa, o loʻo faʻailoa mai ai le faiga o le fotō, e manaʻomia le iloiloina o ona elemene vaega. Manatua o i latou uma o le lautele, lea na faʻatagaina ai le faʻamaeaina o faʻafitauli faigata i sitaili eseese.

Faʻateʻaina o le vete

O le a le mea o le fontinelang foretade?

Venting Ratude - uiga, meatotino, ituaiga ma polokalame o le masini

1. Suatusi mo le Ventinelang Suiga

O le faiga o faʻamau o loʻo aofia ai ni faʻamatalaga a Carrier, puipui, arteric elemene (faletalimalo ma fao), faʻapipiʻi faʻapitoa. Le faʻaaogaina o puipui mo Ventfassida ina ia mafai ai ona fetuʻunaʻi le va o le faʻavaʻa i le va o le faʻavaʻa i le va o le faʻavaʻa ma le puipui, ina ia leai se avanoa e ogatasi ai le tele o puipui;

Tusitusiga i luga o le autu: taumafa pupuni i totonu o totonu - lelei ma ata

E ui lava i le mea moni o le faʻamau o le nonoa, e le o se mafuaʻaga e sefe ai i ona vaega. O le mea e tuʻufaʻatasia o le faʻamatalaga autu mo le uta autu: luga o le mamafa o le faʻasaga i le mea o loʻo feagai ai, mai le malosi o le matagi ma le gaoioi o le ea tafe. Ole mea lea, o mea uma e faʻaaoga e tatau ona tausisia ai le lelei o tulaga faatonuina.

Fratwork mo Venting Suiga

E tele ituaiga o mea ua iloga o loo i ai:

A) faalagolago i le mea:

  • uamea darcass . E aofia ai elemene na faia o uamea. Almed Aluminim, kavavale ma uamea le aumea. I le taimi lava e tasi, o elemene pito i luga o loʻo i ai le tele o galuega autu, i ai se mafiafia o le 1.5-2 mm, ma le faʻa-mea o le 0.5-1 mm. O lenei mea e faʻaititia ai le uta i luga o le fausaga o le fale, a o faʻaauau pea le tausiga o meatotino a le kapoti lava ia. O loʻo manaʻomia le uʻamea i le faʻaaogaina o mea faigata e faʻaalu ai mea feagai ma maa (lolifafasi o le punicelain panit);
  • Laupapa laupapa . O se faiga o le laupapa 50x60 mm ma nofoaafi 20x40 mm. Faatatauina mo le malamalama o mea o loʻo feagai ma mea, ae manaʻomia le puipuiga ma manaʻomia le gaosiga i isi e faʻamautu uili mai le feeseeseaiga;
  • Tisaita darcass . Tuʻufaʻatasia le lelei o faiga uma. I lenei tulaga, o le tulaga autu o Melicc, ma e faʻaputuina ai le laupapa.

b) faʻalagolago i le faʻatulagaina o le talaaga

SUʻESUʻEGA MO LE SUʻESUʻEGA FALE:

  • L-foliga o le saogalemu . Eseese ma le nonoa o le lua ivi o le malosi o le papala i luga o le piping soofaatasi. O le puipui e mafai ai ona e fesoʻotaʻi le laualuga o soʻo se curvature. O le maualuga maualuga o le mamao mai le puipui o 380 mm. Na o le mea leaga o le maualuga o le tau;

    Venting Ratude - uiga, meatotino, ituaiga ma polokalame o le masini

    L-foliga mai o le faʻamatalaga mo le faʻatauga o le nofoaga o le ventilang

  • U-foliga o le scortem . E iloga e se faʻamatalaga ma le fa rikad rigd - e faʻatuatuaina foi, ae sili atu ona faigata i le faʻapipiʻiina. O le alofagia o lea faiga, ua fai mai ai le tau.

    Venting Ratude - uiga, meatotino, ituaiga ma polokalame o le masini

    U-foliga mai o le mea e te maua ai le fale faigaluega o le ventinelang foretade

E tatau ona faʻamalieina e le fomaʻi

  • afaina ai le afaina;
  • Maualuga le malosi;
  • tomai e tetee atu i tulaga fuainumera ma le dynamic avega;
  • O le ono mafai o le solia o le auala o le ea o le fogafanua;
  • Faigofie ma maualuga, faatusatusa i isi auala e malu ai le saoasaoa.

2. Lagolagoina mo le ventinelang foretade

O le Humarml Cuvesus mea e le o se vaega taua o le ventinelang fortade. Afai e le setiina le galuega o le faʻaʻaisa i le pito i luma o le pito i luga o le puipui i luga o puipui. Ae e ese mai nai lo le tulafono.

I le lotoa o le tele o le tele o le faʻatulagaina o le faiga o le foe o le ventinlan swade, o loʻo faʻavaeina ai le le atoatoa o le tagata.

O le faʻanaunauga, o soʻo se faʻailoga e mafai ona faʻapipiʻi i lalo o le ventinelang foretade. Ae, o le manaʻoga tele e tuʻuina atu i le tagata i le vailaʻau o le mea lea e mafai ona maua mai le ulufale mai le potu. Faʻaleleia atili o le tuufaatasiga o le tuufaatasiga, pei o mea leaga ma polystsyrene, aua le faʻataunuʻuina lenei manaʻoga faʻapitoa, latou te faʻailoaina ai le afi leaga - stylene). O le mea lea, o le mea e te masani ai ona tuʻuina i le malulu faʻaosooso - o le taʻavale taʻavale, e le masani ona faʻavasega le laulaufaiva.

Manatua. O se fofo sili ona lelei mo le faʻaaogaina i totonu o le ventfassid faiga o le faʻapipiʻiina o le fulufulu fulufulu ma le faʻaluaina. O mea faapena i luga o le itu e tasi e lava le tomai i le papupuni, ma i le isi, o le tulaga sili ona manaʻomia.

A o le faʻataʻitaʻiga, oloa laupapa e mafai ona aumai (Lusia, Polani poʻo Tenusk). O papatusi mai le maa Wool VATts D batts d (lua-vaega o loʻo i ai le maualuga o le 90/45 kg (90 mo le pito i luga), ma le faʻavae i luga o battam - 180 / 94. O le tau o Valtts D (100 MM) e sau mai le 2,283 Rubles / M.kub, o le tau o le stam o batts d optima mai le 2 205 Rubles / M.kub.

Banolt Baoli e mafai ona faʻailoa i le aofaʻi o Baalt Wool: Le talafeagai, o le faʻamautu o le foliga, faigofie o le faʻapipiʻiina, le tetee i mea leaga.

3. Ata tifaga mo ventipelated trasides

O le faʻaaogaina o le Steam, Hydro ma le Windproof Premos faʻatagaina oe e puipuia le faʻasolo i le faʻaalia o le susu, o loʻo iai i le umio o le luga o le tino, faʻapea foi ma le ea ea. O le matagi matagi e seasea faaaogaina i aso nei, ona Ina ia suia, na sau lava o ia fou alualu i luma mea-apamemea membrane ma geotextile.

O le membrane e faasino i le synthetic sementicable ata o loʻo mafai ona faʻatonutonu ai meatotino o feololo.

Geothexxility (fausiaina) o se pantthetic polypropylene web (tele taimi masani polyester), o le a puipuia ai le le mautonu mai le faatamala. E le gata i lea, e tetee i le i luga ma le maualalo, o le aʻafiaga o vailaʻau, e tumau ma o se faʻafitauli matuia mo manu eseese ma siama.

O se faʻailoga iloga o nei mea o le itu o le itu o le tasi itu o le itu I le tasi lima, na ia faateʻe lelei le paga, lea e aumai mai le potu e ala i le le faʻaita, aʻo le faʻatagaina lona le toe susu. I le isi itu, e puipuia i latou mai le susu mai fafo (ammospherc gauai).

O le a le sili atu le membrane mo ventfasada sili?

I totonu o le fautuaina e ala a faiaʻoga a le aulotu, o membranes e mafai ona faʻasoaina:
  • Izospan, Lusia (DENNEVERSEC44-139 GR / M.KVV.A, Tau - 1,500-4 500 Rubras / Dorged Up. 50 MP);
  • Juta (Utah), Czech Republic (density 110-200 gr / M.KV., tau - 19-69. 50 MP);

Ia lelei foi geotextratile iloiloga

  • Duke, Lursia (le tele o 80-230 GR / M.KVV., Tau 1 580-2 598 Rubles / Dorlow Walls. 50 MP).

Maualuga Maualuga Vaor Permeratence Free mo Membrane> 1200 gr / M.KVV / 24 h.

4. Vaʻalele ea i le venti faʻatasiga

O le ea, o loʻo lipotia mai e le ea o le stintiges meatotino o le orrmos ma puipuia le fale mai le tele o le vevela vevela. Faafetai i le ea, o le fale malulu lemu i le taumalulu ma vevela i le taumafanafana.

Fono. Mo le aoga ma tumau le faʻataunuʻuina o le fontfistada, e manaʻomia le tuʻuina atu o tuʻutuʻuga - O le ea na agai i totonu o le pamu o le puimanava e tatau ona manumalo ai i le uafu e faʻamaloloina ai uamea.

Venting Ratude - uiga, meatotino, ituaiga ma polokalame o le masini

Vaʻalele Vaʻaia i lalo o le Ventiving Fortade

O le a le kilia o le ventising foretade tatau?

O le tulafono, o le lapoa o le vai o le 40-60 mm, e oʻo i le 100 mm, ae o le maualalo maualalo maualuga ua fuafuaina mo soʻo se tulaga taʻitasi.

Afai e laʻititi tele le avanoa - e mafai ai ona faʻaleagaina le vevela o le vaega o le vaega (pe a o le le mautonu e latalata i le fetaiaʻi). O le iʻuga, o le pa puipui o le a tosoina ma paʻu.

Afai e matua tele le va - o foliga o le mama (leo) mafai ma le malosi o le matagi. E tupu lenei mea pe a fai o le umi o puipui e le saʻo, faʻapea foi ma pe a faʻaaoga le mamafa maualalo o le mamafa o fulufulu o le fulufulu.

5. Fetaui lelei mo le ventilated fore

O le vaega o mea teuteu o le feagai o le vaega vaaia o le Ventfasada. O le asō e sili atu nai lo le lua o le lua ituaiga o mea ua maeʻa mo le feagai ai ma le faia o le ventinelang foretade, e mafai ona tuʻufaʻatasia i le ono vaega:

Mea i lalo o le maa:

  • o se maʻa masani;
  • pepelo taimane;
  • Popcevin maasiasi.

Mea Bricks:

  • palai samasama i lalo o le piliki;
  • Lautele fola;
  • Atoatoa le feagai ma piliki;
  • FOBro Simection Ponels.

Uamea Mea:

  • Uamea sivider (uamea);
  • Uamea kaseti ma panels;
  • tagata kaseti ma paseti;
  • Aluminim Povils;

Mea palasitika:

  • Laina laina. Faia mai polyester. Gaioiga e pei o le atoatoa ma le strolation;
  • Vinyl siving. O le faigofie le faʻapipiʻi mea e maualalo le mamafa, e mafai ai ona e faʻapipiʻi i luga o se laupapa laupapa.

Laau:

  • faletua mafuaaga;
  • fale poloka;
  • Fuafuaga (Faleoloa fau fale);
  • Popcevin waywork.

Glass Mea:

  • Glinder - faia o le tioata swockproof. Faʻatagaina e tuʻuina atu se maualuga maualuga o le masani o moli i totonu ma tuʻuina atu le fausiaina o se foliga lalelei. Ae eseʻese i taugata ma faigata i le faʻapipiʻiina;
  • La le panela - O se isi ituaiga o feagai ma le ventinelang foretade. O se faiga lavelave ma taugata faakomepiuta o faiga faakomepiuta, e le lava i le fausiaina faapitoa.
Manatua. Faapipiiina o mea pei o le popcelain ronewares, kaseti ma laina laina e mafai ona faʻaaogaina le fale gaosi uʻamea, aua Ua iloga i le auai mai o le taiala ma le fale gaosi mea e fai

Ona o le tele o mea feagai ma mea, o loʻo iai le avanoa i le tagata e faʻatino ai se vaifofo leaga.

Masini ma mataupu faavae o le taotoga o le tuiina o le ventising fortinelations - vitio

Tulaga lelei ma le le fiafia o le ventinelation histades

Faʻatusatusa o le lelei ma le faʻaletonu mo le tele o tapulaʻa.

Pros of ventfasadov:

  • Aveesea o le faamaualuga ma le manaia;
  • Faaitiitia le aofai o mea e maua ai le tau o le fale;
  • faʻatinoina le faʻafailele lelei o faiga;
  • Faalauteleina avanoa mo le teuteuina o le fale;
  • faʻaititia o nofoaga o loʻo utuina ai tau;
  • Faʻaleleiina o faʻagaioiga o gaioiga o le Faʻafanua, o lona Lagolagoina i itu mai fafo;
  • Faʻatinoga o le uila puipuiga galuega;
  • Tuusaunoaga o le tumutumu o le fale i le taumafanafana;
  • Maualuga le saoasaoa saoasaoa ma le malosi.

Sili atu le ventfasadov:

  • Le manaʻoga e faia se suʻesuʻega o le tulaga faʻapitoa o le lagolagoina fausaga, i le tulaga o le faʻapipiʻiina o le foe o le ventilala i le fale faʻagaioiga (i le toe faʻafouga);
  • faʻapitoa manaʻoga mo le lelei o le tuʻuina atu ma le agavaʻa o tagata faʻapitoa faia galuega;
  • Le lava o tapulaʻa mo le galue i luga o le faʻapipiʻiina o ventfasada;
  • Le i ai o nofoaga vaivai i le ata o le "keke", e tau atu i le solia o manaʻoga o afi.

Ona o lona lelei ma le feteʻenaʻi ma le le mautonu, o le faʻauiga na faʻasolosolo ona suia ai suiga masani o mea e faʻateʻia ai fale.

Tusitusiga i luga o le autu: Autumn Cart: O nisi o manatu mo mea fai mai i mea masani

Faitau atili