Teuteu le pepe ctt ma ou lava lima: subor ma capy

Anonim

Lisi o mea e fai: [SIGOFIE]

  • Faʻafefea ona fai se paʻu o oe?
  • Mo se umi faagaloina penina

Ile fanau mai a le tamaititi, ua sauniuni uma matua - fai toe faaleleia, faatau se pepe pepe, ma isi. E manaʻo tina talavou uma lana pepe e tuputupu aʻe i se tulaga manaia. O lea, ua mafaufau lelei le potu o le pepe - mai le ata i luga o le ie mo pupuni i pa puipui i puipui i puipui. O le fesili o le auala e teuteu ai se 'au, o le a fiafia tele i le tele o tina. Pei o se faʻamalosia e mafai ona avea ma pato poʻo se faʻanoanoa.

Teuteu le pepe ctt ma ou lava lima: subor ma capy

O le pe tusa o le polokalame o itu, o loʻo fuafuaina i luga o le moega ma se moe moe i le 120x60cm.

Faʻafefea ona fai se paʻu o oe?

E le gata o Baldan i luga o le moega pepe. O loʻo latou puipuia foi faʻasaga mai le malamalama malamalama, mai lago ma le taliga. E matua manaʻomia lava le faʻatauina i totonu o le faleoloa, e mafai ona e faʻamagaloina oe lava. O le faia lea o lenei mea, e te manaʻomia le ie, faʻamama se mea faapipii, faʻaputu, nileni ma suisui masini suisui. Manaʻomia pea le Pasipy Beverter, matau ma le maea. O le tagata e umia e mafai ona faia i le uaea uaea pe faʻaaogaina le hoop.

O le aofaʻi o le Tessue manaʻomia faʻalagolago i le maualuga o le pato ma le faʻapipiʻi nofoaga - o le taualuga poʻo le pito i tua o le moega pepe.

O le ie e filifilia e ala i le natura, malamalama, moli moli.

O se tamai chiffson, tulle poʻo se manifinifi manifinifi talafeagai mo le balladakhina o se pepe ctt. Faatasi ai ma le lotoa o le Mauga o le, o le a avea 4 m mea ma le lautele o le 1.5 m. O le a le faauma foliga lelei ala. O le a manaomia 7 m.

O le ie ua tipi i le lua tapoleni e lua ma le tele o 1.5 m x 2 m. O le ogatasi faatasi ma le itu i totonu o totonu ma le taofiga o le 2 M, o le Smam Shiothes.

Na aumaia se faatafafa ma le umi o le 3 m ma le lautele o le 2 m. O le maualuga o le moega o le kerita o le a 2 m.

Teuteu le pepe ctt ma ou lava lima: subor ma capy

Ata o le tipiina o baldakhina i luga o se pepe.

7 cm grander libbon piilima i luga o le afa ma lamolemole. Ave i le 3rd itu o le tafatafa, amata i se tasi o itu masani, ma faapipii. O le ie o loo i le ogatotonu o le lipine. I tulimanu o le lipine, e feauauai. O loʻo totoe o loʻo totoe le pito i luga o le baldakhin ua vavaeʻese i le umi atoa e 0.5 cm ma smoothed uʻamea. Na toe liliu mai foi i le 3-4 cm, lamolemole ma faapipii i luga o le umi atoa.

Mataupu i luga o le autu: kesi koluma i le faletaele

O le mafiafia uaea i le ituaiga o se lio ma se lapoa o le 30-35 cm. E mafai ona e faʻaaogaina le hop mai le hop. O le pito i luga o le pepe o loʻo ofuina i luga o le uaea, pe a maeʻa uaea uaea o le uaea ma le faʻaeteete. 3 maea e faʻapipiʻi i le mama ma le umi o le 20-25 cm. E tatau ona tuʻuina i le tasi le mamao mai le tasi ma le isi.

I luga o le moega i le taualuga ma le faletalimalo, o le matau o le a faapipiiina ia o le a taofia le au papupuni. O luga o Baldakhina e mafai ona teuteuina i se aufana mai le tutusa faapipii. I lenei mataupu, o le a manaomia ai e le au a lipine le a lipine. E mafai ona teuteu le moega o se tamaiti ma mea matapone i luga o le fola, taugata, e faʻalagolago uma i mafaufauga a le Emelewaomana.

Toe foi i le vaega

Mo se umi faagaloina penina

Teuteu le pepe ctt ma ou lava lima: subor ma capy

Matagaluega ata ma fono.

I taimi puʻupuʻu, na teuteuina moli ma fusi - o le a le lalagaina o le fola i le fola. O ia ituaiga lapopoa e mafai ona faia mo se pepe moega ma o latou lava lima. O (Sati e le gata i le faaaogāina o le pepe, ae ma tusi foi i lalo o mea e masani ona tuʻuina i lalo o le moega pepe, faʻataʻitaʻiga, o se pusa.

Sue se atuatuvale mo le moe o le pepe e faigofie. O le a aveina ie, Iakopo, nila, pine, Sitie, suisui masini. O upu o le a le manaomia. O le a manaʻomia le fuaina o le umi ma le lautele o le moega pito i lalo ma le mamao mai le fola i le paʻu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o nei lapoʻa e tutusa: O le umi o le pito i lalo o le 140 cm, o le lautele o le 70 cm, o le maualuga mai le fola i le pito i lalo o le faʻamau o le 45 cm.

O le Pylon e aofia ai le 5 vaega - o le muamua faavae ma 4 frill. O le faʻavae o se faʻasologa o se faʻasologa ma le itu o le 140 cm x 70 cm. A o le taufaʻamataʻu, e iai 2.5 cm faʻapipiʻi i le ituaiga o faʻatagata. O le lautele o i latou ua ave i le 45 cm + 5 cm (1 cm - alauni i luga o le itu i luga, 4 cm - o le laina i lalo). Mo le lalelei, dillss vele. E tatau ona manatua na faʻamalosia ai le tafe o le laau o le ie i le 2 taimi. Na. O le a manaʻomia e vaneina 2 faʻatagata ma le tele o 50 cm x 280 cm ma le 2 - 50 cm x 140 cm.

Tusiga i luga o le Autu: Fausia le Nofoaga Fai i ou lava lima. Faʻafefea ona potopoto saʻo le faʻavaʻa. Ata

Teuteu le pepe ctt ma ou lava lima: subor ma capy

Fesuiai o le pato i le podzors.

I mea uma itu, o loʻo togafitia le itu pupuʻu - muamua punoni 30,5 cm, ona faʻapopole ai lea i le 1 cmbi ma faʻapipiʻi. O le isi, o le pito i lalo o le Ruffle ua tuu - latou te aumaia le pito o le 1 cm, ona o le 3 cm, lamolemole ma pasi i le umi atoa. Le le mautonu o oloa faʻaluaina le faʻapipiʻi i se mamao o le 0.5 cm ma 1 cm mai le pito. O le laina faia le sili sili ona tele laasaga. Ua faamamaina le ie i nei sauaga, aoina vemata. O le umi o le 2 o le laina o le laina e tatau ona 70 cm, 2 isi - 140 cm.

O le faʻaumaina o le Ruffle e faʻaaogaina i le faʻavae i lalo ifo o le le togafitia pito i le 2.5 cm. I luga o itu e tatau ona tumau 2.5 cm, ona faʻapipiʻi lea e 1.25 cm, ona faʻapipiʻi lea i le 1.2 cm ma faʻapipiʻi. E sau foi ma le tolu ruffs.

E pei ona e vaʻai i ai, suia ai foliga o le faʻapotopotoga i ou lava lima, ua na o le faʻaalia o se mea fafanau. I le faʻaopopo atu i le baldakhin ma podzor, o le mautu o tua o le crib e mafai ona teuteuina i mea faʻapipiʻi ma mea eseʻese. E mafai ona e suʻi sub mafolafola i foliga o manu, o le mea lea e nonoa i puipui i totonu o le moega pepe. E le gata i le teuteuina o le pepe, ae o le a tosina mai ai le foliga o le pepe ma susulu o ia mai ni pu e uiga i vaega laupapa.

Faitau atili