Eskonnna planks: O a tulaga e mafai ai

Anonim

I le taimi o le faʻapipiʻiina o laupepa faʻapipiʻi, e manaʻomia le faʻaaogaina o le tele o luʻitau. O lia e faalagolago i le tino o le tino mai ia i latou. O le aso o le a ou taʻuina atu ia te oe e uiga i se vaega o se tagata mislile propk sivid. Na ia manino ai o lenei vaega e fesoʻotaʻi ma le faʻamalama, ae oa le aoga e faia ai pe faʻafefea ona tatou talanoa atili.

Eskonnna planks: O a tulaga e mafai ai

Lauiloa ipu

Foliga o nofoaga

Eskonnna planks: O a tulaga e mafai ai

Faauma i luga o le sikuea ipu

Afai e te vaʻai i tulaga Europa, o Windows i fale e matua loloto lava. O lenei loloto e le tatau ona sili atu nai lo le 30 cm, o lea o le tele o se potu lata ane e mafai ai ona faapipiiina ona faʻapipiʻi lana faʻapipiʻi. Peitai, i Rusia, e leai se tasi e te faia ni tulafono faatonutonu, o le mea lea e le mafai ona faʻaaogaina se potu laupapa lata mai i le taimi o le mamanuina o suʻega.

O le i ai o tulaga masani e faia ai le 22 cm lautele, o le fesili tumau mo le tele: ma pe faʻafefea ona faʻapipiʻiina se potu lata mai i le pa. O le mea lea na ou filifili ai e faasoa atu loʻu iloa e uiga i le faʻapipiʻiina o se laupapa i nisi nofoaga o faʻamalama e faʻatatau i le puipui luga.

Afai o le faʻamalama o loʻo i le puipui tulaga

Eskonnna planks: O a tulaga e mafai ai

Tutoʻatasi Faʻamaeʻaina ma se fesili fesili

Ioe, o le a ono seasea lava ona afaina ai faʻamalama, pe faʻapefea ona faʻapipiʻi lelei le faʻamalama pe a faʻapipiʻi le faʻamalama i le pa? Faʻaaogaina o le J-faʻamatalaga, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi ma le lelei le fesoʻotaʻiga i tulimanu. I le faʻapipiʻi ma ou lava lima, e tatau ona e galue e tusa ma sea polokalame:

  • I le faʻapipiʻiina o le tuʻugamau i luga o itu uma e lua o le faʻamalama, e tatau ona e faia se faʻamatalaga o le laina i le 3 cm umi nai lo le faʻamalama matala
  • Le isi, e tatau ona e tipiina le "pito i lalo" o le ogatasi vaega ma punou i autafa o le itu o elefane elefane. A faia le gaioiga, ona faia lea o le mea lava e tasi ma fasi fasi. O le le fiafia i le tele e tatau ona fetaui ma le tafailagi tafailagi
  • Ina ua maeʻa, matou te aumaia se Belnd mo le itu i le itu, ina ia o le a paʻu atoa le umi o le faʻamalama. O le pito maualalo i lalo e tatau ona faapipiiina le faʻaaogaina o lenei metotia.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona viliina laupapa

Ina ua maeʻa gaioiga uma o loʻo faia se mamanu atoa, e taapeape le matafaioi a le faʻamalama matala.

Sili ona lelei faʻapipiʻi tulaga o se potu lata mai o le potu

Eskonnna planks: O a tulaga e mafai ai

Faaumaina faamalama

Afai o le loloto o le loloto e itiiti ifo i le luasefulu centimeters, ona mafai ai lea ona faʻapipiʻi se potu lata ane. O lenei nofoaga e manatu o le sili ona lelei mo le nanaina. AGONO pa o loʻo faʻapipiʻiina atu faʻafetai i le lua vaega o loʻo tatou iloiloina ai i lalo:

  1. Amataina le faʻapipiʻi mulimuli mai i le tipport plank, o loʻo tuʻuina atu i le tulaga atoa o le tatalaina
  2. O le faʻapipiʻi o le latalata i le sikuea elefane ua faia

I le muamua Tetee, e foliga mai e faigofie lava le lava mea uma, afai e te le amanaia nisi faʻamatalaga o le faʻapipiʻi, e mafai ona faʻaleagaina. O lea, mo e ua le faʻamalosia le tutoʻatasi o loʻo avea ma tutoʻatasi, sa ou tapenaina nisi o tuʻusaʻo:

  • E tatau ona manatua o le faʻapipiʻiina o se potu lata mai o le potu o loʻo amata i le tafailagi o faʻamatalaga, ma ua uma ona mulimulitaʻi i le pito i luga. Afai o loʻo ia te oe se mamanuina e faʻapipiʻi ai le faʻamalama, ona le manaʻomia lea o le pito i lalo
  • I tulimanu, o le fesoʻotaʻiga e tupu i le assers ma tipiina o gaioiga - O lenei gaioiga o gaioiga na ou faʻamatala teisi atu ma le j-profiss
  • Ia mautinoa e tuua se mea laiti mo le pito i luga o le pito i luga. E tatau ona tusa o le fa millimeters. O lenei avanoa o le faʻaaogaina e sili ona tupu mo suiga vevela.

A faʻapipiʻiina le faʻapipiʻi o se potu lata mai i fale tuai, e le talafeagai avanoa i le va o laupepa mafai. Silkone Sealant o le a fesoasoani e alu solo i lenei tulaga, e atoatoa mo le va o elemene. O le mea e sili ona taua a o le a faʻapipiʻiina o le laupapa laupapa, e leai se mea e te manaʻomia e faʻatulaga ai le tai maualalo.

O le a le mea e fai i loloto loloto

Eskonnna planks: O a tulaga e mafai ai

Faapipiiina fuafuaga mo le faamalama

O mea sili ona taatele i totonu ma o latou lautele e masani ona sili atu nai lo le 20 cm. E mafua mai i le mea moni e mafua mai i le malulu o fale. Afai e te maua le vave o se avanoa, e sili le faʻaaogaina o le sivine sipeleni e ufiufi ai lenei avanoa. Galue i lenei tekonolosi:

  1. Fai le faʻapipiʻi o le J-faʻamatalaga - o loʻo faʻapipiʻi i le malologa e latalata i le faamalama faʻata
  2. Mulimuli i le i fafo atu o talaaga, o loʻo i luga o le pito i fafo o le faʻamalama matala
  3. O le mea mulimuli e tatau ona faia e le gaioiga le saoasaoa o le sivine. E masani ai, mo ia faʻamoemoe, o loʻo tutusa ai ma le faʻaaogaina o totoe o vaega o totoe ma le sili atu ma o le mafuaʻaga lea e tatau ai ona faʻatauina ma le faʻasao
  4. Mo mala o se loloto, o le mea faʻatonutonu o le faʻapipiʻiina o le tele o le tai. E tatau ona fetuʻutuʻunai le mafai ona toe fetuu, tatou te toe faʻatutuina i le faʻasoasoaina. Uma le slots maua i le taimi o le faʻapipiʻi ua paʻu ese ma le fesoasoani o le fausiaina o le foma

Mataupu i luga o le autu: Arbor 3 i luga o le 3 faia oe lava - Faʻafefea ona mamanuina lelei ma fausia

TAUA! Aua neʻi galo lena mea, o le gatete o le ala, e tatau ona e utaina le tai ma piliki mo se taimi. E manaʻomia ina ia 'tutuʻi ai le pou.

Auga

E leai se mea sa faigata i le faʻapipiʻiina o se potu lata mai o le potu laupapa, peitaʻi, e manaʻomia le i ai o ni fua. O le mea moni, o le fesoasoani a isi elemene, e mafai ona e mauaina se foliga sili ona foliga mai o le faamalama ma lona matala, ae e leai se mea o se komuli ua fai. Mo i latou e faia se faʻalavelave o le latou fale ma le fesoasoani a le nofo, e aoga mafaufau i le faʻaaogaina o le faʻaumaina o mea na faʻamaeʻaina. Ma afai mo lau lisi e mafai ona faʻaaoga se pito i luga o sikuea elefane, e tatau ona faʻaoga e faʻaaoga ai, ma le faʻamaninoina e mafai ona e vaʻaia i le faʻapipiʻi o poloka ma ou lava lima. E le foʻifo foʻi i avanoa e uiga i vasa o loʻo manaʻomia mo le atoa o le puipui - e tele lona taua i le taimi o le vevela vevela.

Faitau atili