Italia umukuka i totonu

Anonim

Italia umukuka i totonu

O le Italia i totonu ia te ia lava, e foliga mai o mea e le mafaatusalia: sunny ma le lanu pupula ma Europa poto ma Europa. Italia Cuisine oe o le a le fenumiai ma le umukuka o scandinavian po o Peretania.

Masalo o loo i ai lenei mataupu i le uiga o Italia. Seseese, mafanafana, alofa i le aiga ma tu ma aga a augatupulaga - o le mea lea e faia ai le faaItalia faʻapitoa ma tulaga ese.

Afai e te manaʻo, e mafai ona e faʻatino manatu masani o le gagana o Italia i totonu o lou fale mautotogi i totonu o lau umukuka o le a tosina mai ai ma toto.

O le a le aano o le Italia i totonu? Lenei, ua le leaga le tau o aso nei e fesoʻotaʻi ma elemene masani, ma o auiliiliga e taʻalo toetoe o le muamua matafaioi i le faʻavaeina o le ata mataʻutia.

Avea ma faʻasaʻo ma le faʻaeteeteina o le totonu o loʻo fausia e ala i le faʻaaogaina o mea moni. Manatua le faʻailoga o le faʻamaonia, aua o loʻo feiloaʻi ma le palasitika e toetoe lava a le mafai.

O lenei mea e ese ai i le tele o filifiliga i totonu mai isi atunuu i Europa, e aofia ai Italia. O manatu faʻalelalolagi o le lalolagi e le mafai ona atoa i le faʻagataʻi i totonu, ae na latou maua ai avanoa fou e faʻatino ai.

I le tulaga muamua, pe a fai le totonu o loʻo i totonu, o le filifiliga o meaaʻoga talafeagai. Avea ma ogatotonu o le potu, lona axis.

Meafale i totonu o le Italia i totonu

Pe a faia se totonu i le Italia sitai, e tatau ona e te aulia i le tele o manaʻoga mo mea ma foliga. Muamua o mea uma, o meafale Italia e manaia le faʻaogaina o isi ituaiga o fafie.

  • O se ata manaia e faia ai le tuʻufaʻatasiga o ituaiga o fafie eseese, laupapa, o ana laufanua.
  • O le faʻapogai o meafale mafaufau lelei i luga, o le faia le umukuka aoga ma talafeagai mo tagata uma o le aiga.
  • O le vaega ma le lanu e fai ai le tasi gamut, lelei foliga mai faatasi.
  • Meatanumuʻoa o mea e ono aofia ai mea fagofi o 'eleinu, ae o uʻamea foʻi, faʻapea foi ma maʻa masani (mo faʻataʻitaʻiga, mo pouto);
  • O tagata faigaluega i Italia e fiafia i le faʻatusatusaina o tuʻufaʻatasiga o lanu: lanumoana-lanumoana poʻo le paʻepaʻe paʻepaʻe ma ni mea pupula o se vaega o le masani o papala.
  • O le mataala faapitoa e tatau ona totogi i auiliiliga ma teuteuga vaega e tatau ona fetaui lelei i le aotelega o le ata o le umukuka.

Mataupu i luga o le autu: Mossore-Storetant Planboard Planboard - le mamalu ma le le fiafia o le mea

Meafale mo Italia Cuishine mafai ona tau niszayevo. Peitai, e aoga le tupe na faaalu. E foliga mai o meafale Faatatau e faia i luga o le seneturi ma ia momoli mai mai tupulaga i lea tupulaga. O nisi o le mamafa ma le le fiafia o loʻo taui ai mo le faia faʻamalosi e ala i le teuina o se laʻau po o maa i meaaʻo ma mea laiti.

Lenei o le a e le maua ni vaalele moli, lokaina o loka, laʻau laʻititi. Afai o le faʻasalalau mai le maʻa poʻo le laʻau laʻau, afai o nofoa, ma le vaneina i tua ma nofoa mamafa. E masani lava, nai lo le nofoa, e mafai foi ona e feiloaʻi i Benves Carchives, e tutusa fale ma fale o le Italia.

Italia umukuka i totonu

O mea moni uma o meaafale o meaafale i Italia e teuteuina ma couvings. O nei mea e mafai ona totoina moffick, masani mamanu, faʻaofi foʻi elemene.

Filifili meaafale i le umukuka, o loʻo pule e le Italia sitaili, e tatau ona e manatua le tele o manaʻoga mo ia,.

  • Latalata atu i gagana masani;
  • fua faatatau e faʻaoga i le gaosia o mea;
  • tele ma le mautu;
  • Fuafuaina le gaioiga o mataupu.

Uma, mai le faʻapipiʻi loka, i le fata po o le pou i le tulimanu o le umukuka, e le gata i le teuteuina o le potu, ae o se aotelega atoa o le potu. O se tagata ese o le finagalo o le a fesoasoani ia te oe e teuteu i le potu, lea i totonu o le Italia i totonu o Italia.

Italia alofa mo auiliiliga

Afai e leai ni teuteuga i Italia Cuisine, o le potu o le a le fetaui ma aloaia. O vaega elemene o le au fai e fesoasoani e avea ai le potu ma le malamalama, malamalama, fiafia, aua o Italia o se nofoaga la susulu i le mafanafana.

Italia umukuka i totonu

O lea, o le tele o mea e faʻaaoga o se umukuka e fai i totonu o le Italia i totonu.

  • Ata ma laufanua poʻo fualaʻau. O loʻo latou tautau i luga o le puipui faʻafeagai i le nofoaga faigaluega. Atonu e tele ni atavali, ma e tatau ona feoai ma le tasi ma le isi.
  • Mago susu ma fugalaʻau. E mafai ona faʻailoa i tamaʻi vaega o loʻo galulue faʻatasi.
  • Fagu ma pata ma mea manogi. O se faʻataʻitaʻiga o tu ma aga e manaʻomia ai le tatou loloto i le seneturi. Spus, faila, o lapisi o le carlic ma le pipi sili e fai ai le potu olaola ma paie.
  • Faapitoa ni fagu ma fagu. E mafai ona latou gentuder balen filo filo ma teuteu le nofoaga faigaluega o le umukuka.
  • Ola fugalaau i Kashpo ma patipati pu. O se pea seevae o laʻau e mafai ona luluina saʻo i luga o le puipui, o isi mea e tuʻu i luga o le faʻamalama.
  • Ola Sigi (Baslil, Pasyy, Dill) i Puts po o pusa laupapa. Ola i luga o le fuga i luga o le faamalama - e matagofie ma fesoasoani.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona tautau se kapeta i luga o le puipui: metotia o fusi

Faʻamolemole Manatua o le Italia Cuisine e seasea feiloai aiga o aiga, o latou nofoaga i le potu malolo. O le umukuka i Italia o se nofoaga lea o tagata uma o le aiga o loʻo faʻaputuputu mai, poʻo fea e 'ai lelei ma mafanafana ma mafanafana.

Faitau atili