Framing ma faauma faamalama i luga o le auala ma i totonu

Anonim

O faamalama ua faaigoaina o mata i le fale. O latou foliga vaaia e atagia mai ai le tofo o le e ona. Faʻamaeʻaina faamalama, o lo latou fefaʻatauaʻe, o loʻo tuʻuina mai i le faʻaaogaina o le atoatoa, faʻamamafa le lolotu faʻataʻamilomilo faiga o le fale, lona malosi ma le feita. E finau mai faifaatasi o le fetuunaiga o avanoa i fafo atu o le tau o le fale ile 15-25%. O le tele o mea teuteu teuteu mai mea eseese e mafai ai ona e faia se ata taʻitoʻatasi o le fale, e faʻatino ai soʻo se vaitaimi ma faʻatonuga i le tusiata.

Framing ma faauma faamalama i luga o le auala ma i totonu

Faaumaina le Windows Sivid

Faaumaina ma faʻapipiʻi solo i le faʻamalama - elemene o faʻamaumauga o faʻamaumauga

Framing ma faauma faamalama i luga o le auala ma i totonu

Faʻamaeʻaina o le Windows o loʻo feagai ma piliki

Na sau Vidik ia te au mo fautuaga. Sa fesili atu lona matua o lona matua mo ia e sauni ma faatau le fale. Sa manaʻomia le faʻateleina o le tau o le fausaga i le tau maualalo mo le tuʻuina atu o se ituaiga oloa. O le togafiti na faia i tafatafa o le aai, ma matou o atu e matamata.

Sa vave ona ou tosoina vave i le vaega o faamalama. O se matua, susunuina i fafo o le vali vali ata feagai. Sa ia faʻamalosia le faamauga o le tatalaina, ae sa maʻiʻi le tama ae le toe maua se mea. Tupe i luga o le fogafale na le i ai. Fai se supa lelei o loʻo mafai ona o gatasi o elemene uma. E tatau ona amata i le teuteuina o le faitotoʻa ma faʻamalama i se sitaili e tasi.

Sa tatau ona matou sui laupapa laupapa. Na matou filifili e tuu le palasitika sanuisi panels ma fai le vaega o avanoa uma i se sitaili e tasi i le itu i luga o le nuu. Sa i ai foi le pepa laupapa laupapa. Sa sauni o ia e sui le malifa mai polyeartherthane.

PASCRAMT VALICK APINTS SILI ATU

Framing ma faauma faamalama i luga o le auala ma i totonu

Tutoatasi Maualuga Taua

A o matou valiina ata o le lumanaʻi na faia i le lumanaʻi, na ou taʻuina atu i se uo, o a vaega o vaega lelei mo le faʻailoaina o le tatalaina, ma le faia o se tinoitupe i totonu ma fafo.

Mataupu i luga o le autu: Taua Taualumaga: Tane Pusa ma Archir-Ball mo soo se fale (68 ata)

O le teuteuina o le palasitika faamalama e faatinoina mai mea eseese:

  • fafie;
  • o se papa;
  • poletini maa alavai;
  • Paʻu ma le faʻaopoopoina o nutimomoia;
  • feagai ma le faaputuga;
  • plaster stucco;
  • palasitika vaega;
  • Aumaia elemene.

O le laʻau e sili ona matagofie i lona tulaga ese ma le mafanafana. Ae e manaʻomia le tausiga faifai pea ma faʻavave mai le susu.

O le maa ma le puaa e faigata ona faʻapipiʻi, e manaʻomia le tau faʻaalu i le tau laiti. Le le lava le lava o le mamafa mamafa ma uta i luga o le faavae.

E manaia tele le foma ma gypsium.

Sa matou latalata mai i Polyarethane auiliiliga. Palasitika oloa foliga lelei i totonu ma fafo. E i ai ni latou lelei i isi oloa mai isi mea.:

  • tutusa lanu i le loloto atoa;
  • tetee atu i le le mautonu;
  • Aua le susulu i le la;
  • tautua sili atu i le 20 tausaga i fafo o le fale, e aunoa ma le vaʻai i ai;
  • susu tupe-afua mai;
  • Sefe;
  • Faigofie faaeeina solo i le amataga.

O se tasi filifiliga o auiliiliga ma ituaiga o polyarethane faʻatagaina se novice faʻapitoa e tutoʻatasi e faia le salalau ma le faʻamuamua le faʻamalama.

Polyarethane Windows feagai ma elemene

Framing ma faauma faamalama i luga o le auala ma i totonu

Faamalama feagai ma o latou lava lima

I le faia o faamalama i auiliiliga mai polysurethane, na tatou muamua faʻapipiʻi palasitika platbabs. O faamalama e faatatau i le tele o le fale sa laititi. O le mea lea, o le paʻepaʻe paʻepaʻe e tatau ona faʻaopopoina ai i latou.

O fafo o loʻo faʻaaogaina se numera tele o mea teuteu na faia o polysurethane mo le feagai ai ma le faitotoʻa o le faitotoʻa ma le faʻamalama matala:

  • Sandrik - teuteu teuteu;
  • faamafanafana;
  • rack;
  • fiafia;
  • Plaelen;
  • Faasologa o Faalatitia;
  • plattabs;
  • Pepelo;
  • Castle maa;
  • puipui;
  • Avatu le Rusta.

E mafai ona faʻaaoga isi auiliiliga, pei o le puputi, malu. Ae latou te faʻaaogaina le tele o taimi, e masani lava i taʻaloga masani o le baroque ma le renaisnince. Ae o oe o se fale faa-ona po o se sulu tapuni ma se faavae tele. Mo le faʻatusatusaina o le faatusatusaga o vaegaau, o tulimanu e tatau ona tuʻu i foliga o le poto o maʻa. Valaʻau le Windows o loʻo faʻaaogaina le tele o itulagi o le a faʻateleina ai latou.

Mataupu i luga o le autu: mai le mea i o tatou taimi e i ai bomoms mo salu

Fugalaau o oloa palasitika. Paʻepaʻe, i lalo o fafie ma isi lanu efuefu ines e sili ona manaʻomia. Kolorics filifilia i lalo o le faiga filifilia. E manaʻomia le amanaia le lapoʻa o le fale ma matala. Ua faateleina le fetuutuunai lautele o faamalama. Afai e tatau ona faʻaititia pe e le mafai ona maitauina, e manaʻomia le filifilia o se lanu uliuli talafeagai mo le leo o puipui. Ma ia lava e tuu le platbands ma le faamalama.

Maimau pe a na o le vaʻai o le totoina o loʻo tuʻuina atu i le tulaga o le amataga o le tatalaina, o le a foliga saʻo le feololo, i le retro style. Puipui ma sana e aunoa ma le faʻamafanafana e faʻaloaloa le faʻamalama i luga ma faia ua uma.

O le maʻa maʻa na faʻamanatu mai ai taimi o le knights pe a latou le mafaia ona fai ni paʻu lamolemole ma tuʻituʻi. I le tuʻufaʻatasiga ma mea e sili atu i lalo o le maʻa Ruskin, o le taufaasese o se fale tele na faia. Ae o se ata faapena e le tilotilo atu i fale laupapa.

Sirubamos e fetaui lelei cartdasbands ma pepelo. Valivali E mafai ona fautuaina e filifili le faʻataʻitaʻiina o le pine ma le Birch, e mafai ona e paʻepaʻe.

Teuteuga o le faitotoʻa ma faʻamalama i se tasi sitaili

Framing ma faauma faamalama i luga o le auala ma i totonu

Faaumaina faamalama

Ina ia mafai ona i ai se foliga manaia, matou filifili i luga o le fola muamua e tuu ai faamalama o faamalama mai akaepi maa i lalo o le maalofia papala. E tutulu, latou te le toe pala vai ma e le fefefe i le frosts ma uv rays. Latou foliga mautu ma matagofie nai lo le palasitika palasitika tafe. I lalo o latou e faʻapipiʻi ai puipui ma foliga. Mai luga lautele oneone ma se tafatolu o le tupua i le ogatotonu.

Ina ia faʻateleina le lautele o le faitotoʻa, matou te uuina ai Pilasters i luga o itu, fausiaina le taufaasese o semi-Colonne. Tutusa lautele faʻamafanafanaga teuteuina ma faʻamalama. Ua faʻamamafa e le toto le ata o le Persona, ona faʻamamafaina le tala o laina, o latou tagata malosi.

I luga o le fogafale lona lua sa i ai le palasitika papala, platbands ma o le puipui puipui o le tatalaina o le amataga o le amataga na faia e lima ma le sasaina. I le pito i luma o le Faiva, O pa puipui o pa sa fetaiaʻi i luga o le lagona tuʻinanau i le alia. I le pito i luga o mata o maa ma mageso.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona potopoto ma faʻapipiʻi se fale taʻele

Maitau masani ina ua maeʻa ona faʻatumuina ona latou foina o faamalama ma suiga, fai mai na tuʻuina mai le tau o le fale na tulaʻi mai e le 30%. O le faia lelei o le foliga o le sustiam e taua tele. Ae maise lava, o le vaaiga i fafo o le fale e fua mai ai se faʻavae faʻavae.

Ma le isi, ua matou faʻateleina atili ai le siosiomaga o faamalama. E le gata ina teuteuina e le teuteuga i fafo, ae na puipuia foi ona puipuia pa mai le susu. I totonu o Saluterare, na taatele fafo atu fafo sa le ulufale atu. Malamalama moli faʻamalosia faʻamalosia le faʻanatura moli o potu.

Faasaga i avanoa i totonu ma fafo atu o le fale

Totonu o le fale na matou faʻataʻitaʻia ai le tuai o faʻamalama faʻamalama ma platbands. Faapipiiina palasitika panels i le pito i lalo. Suia le sami i luga o itu ma i le pito i luga. Ona latou siaki lea o le faatiga ma tuu i luga se tala fou i le alatele mo le lagolago. Tuu le pito i luga. O le itu o le itu itu ma faʻataʻitaʻiina i latou i le nofoaga, ua amata ona o le amataga talaaga i tafatafa o le faʻavaʻa ma le faʻaaogaina o le tatalaina i le tulimanu i totonu.

Ina ua sau le tagata faatau e vaai i le fale, ona ou talitonu ai lea o auta i le sao oa matou amioga. Na le fiafia o ia i le teuteuga i totonu, talu mai tagata uma e tofu uma ma le faʻatauina i lona lava ala. O le tulaga o le paipa na ia siakiina ma le mama e le tafe. Ae o se tulaga lelei ma matagofie ua maua muamua o faitotoʻa ma faamalama.

Faitau atili