Mafanafana polemoni: osofaʻiga, mea, mea, tekonolosi, ala faʻapitoa

Anonim

Mafanafana polemoni: osofaʻiga, mea, mea, tekonolosi, ala faʻapitoa

O le atigi suamea o nofoaga o le 'au papeti e faia i nai isi vaega, e ese mai i le va o le sinikeriso-tele, o le susu susu. E mafai ona puipuia mai le faʻamamalu o le faʻamaualuga naʻo le fola, ma e te mafaia - le atoa i totonu o le paneta poʻo le loggia. Cadproofitingting ua manatu e puipuia le faapaologa po o le loggi i fafo atu. O lona uiga o le faʻapipiʻiina o se faʻaaliga, faʻaputu e pei o le apefai.

Suafa mai le pamu ma au lava lima: mea mo le faaaogaina

O se tasi o le faʻatonuga tulaga o le menproofture o le pa o loʻo faʻamaufaʻailogaina. Ma afai e sili atu ona fesuiaʻi le suavai i le mafuaʻaga o tautua a tagata faʻapitoa, ma o ia o le totonu e mafai ona faia na o ia.

Mafanafana polemoni: osofaʻiga, mea, mea, tekonolosi, ala faʻapitoa

O le faʻamaufaʻailoga o le tuʻufaʻatasia o sui e mafai ona gaosia e ala i faitotoʻa faitotoʻa, solkone poʻo le faʻapipiʻiina o fulafula

Tagata tomai faapitoa e faasee i nei vaega o mea:

  1. Faaeteete . O lenei, mo se faʻataʻitaʻiga, bitusmen-polymeric, bitsumen paʻu poʻo le siʻosiʻomia-polymer. O i latou mea e fai ai se ofu sili ona lelei e manaʻomia ai se toso mai luga.
  2. Pinine tufuga . Atonu o le sili ona lauiloa o tagata sili ona lauiloa ma e sili ona taua, faifai pea. E faʻaaoga i luga o le susu susu, faʻatumuina o latou faaputuga uma. O nei mea o loʻo faʻamalosia ai le 20% o le malosi o le fausiaina mea. Ae o loʻo faʻaaogaina le faʻaaogaina o le aufaʻatau o loʻo faʻaaoga mo le maualuga o sima.
  3. Mea o le seleselega . O se faataʻitaʻiga, mo se faataitaiga, Poitithyne ma Vinifine mea - O mea papamene, ae le polmer - fabersiss ma rubbembus ma rubbembus ma rubbemss ma rubbroid chabroid ma coubbemss ma rubbembus ma rubbembus ma rubbemss ma rubbelid. O nei mea e le masani ona faʻaogaina, aʻo pei ona latou tau tele, ma e le faigofie le galulue faʻatasi ma i latou.

O le isi, ua uma ona faʻaogaina mo le osofaʻi mo le vai.

Suavai mo le faapaologa: Ruberroid mea ma e le gata

O lenei mea e faasino i ituaiga, e teu ai le mu i le susunuina.

O le avea o se tulaga o iai nei, na faʻaaogaina tele rubbbike e fagatau, pocylolga. O le mea lea o le valiina polythylene, o loo ufitia i Lavasan Mediballing ata tifaga. E foliga mai e pei o se masani masani a polythylene ma se vaipuna o lo o faatatau mai luga. O nei mea ua taʻua foi o Pholousolone.

Tusitusiga i luga o le autu: moega mai le fafie fafie. Ata o laupapa laupapa

Mafanafana polemoni: osofaʻiga, mea, mea, tekonolosi, ala faʻapitoa

O le vai susu o le faapaologa ma le fesoasoani a pholoasolone o le a maua ai le tumau, malosi o le vai mafanafana nofoaga

Folgisolone:

  • Ou te iloa ona faʻaupulaʻia le suliutu;
  • Atagia atoatoa le ultraviolet;
  • Aua neʻi iai sau meatotino e faʻamalosia ai;
  • E galue e pei o se lelei le aoga o le vevela.

O se faʻataʻitaʻiga faigofie: i le vai ma le Felgisolone, o se vaega o le 4 mm, e faʻatusatusa i ona uiga ma piliki.

Afai e le manaʻomia le galue ma Folgine, ona leai lea o se faʻaopopoina o le suavai e manaʻomia.

Faamafanafana ma le vai vai i fafo: masani mea sese (vitio)

Paulo i luga o le faapaologa: osooso i lalo o le Tile

Ceramic Tile o se tasi o sili sili ona maualuga ituaiga o ofutino mo batcony (tatala) ma logsias. O le paʻu o le faʻamamaina o le susu o le susu, sor wirve, o le aafiaga o le faʻaosoosoga. E le manaʻomia foʻi e le tinoi tausia lelei le tinoipi - fufulu mai mai lea taimi i lea taimi, ma o le mea lena.

E talitonu o le taʻele o le faʻapalepano e tatau ona faigata, poʻo se tusitusiga o se tusitusiga, o fea o loʻo fausia ai lenei mea faigata. Ae o le glossy i le pale e le talafeagai: E faigofie ona pala, ae le lelei, maseki, tusa lava pe laititi le vai i luga o lona pa'ū.

Mafanafana polemoni: osofaʻiga, mea, mea, tekonolosi, ala faʻapitoa

Suavai o le fogafale o le fogafale i lalo o le faaputuga o loʻo faia i le auala masani

Foliga o le galulue ma pou:

  • O le nonoa lili i totonu o le fusiua manino;
  • Faʻapipiʻi faʻapipiʻi e tusa ma faʻatonuga ma e faʻaaogaina i le fale o le pou;
  • O le gato e amata i le itu mamao o le faapaologa;
  • Ina ia amata gasolo, o le faaputuga muamua o loʻo tipi i se tulimanu o 45 tikeri;
  • Faigofie le faigofie ma sili atu ona talafeagai i le spalale, na te pikiina tupe faasili;
  • Tuu le faaputuga, oomiina i le tosoina, teisi teisi;
  • Ina ua uma lena, o tagata mamao e faafesagai ina ia faʻapipiʻi ina ia le toe suia le lautele o le tane.
  • I laina uma o fafie, o le sifi o loʻo siaki le faʻaaogaina o se tulaga.

E na o le tuʻu i lalo o uʻamea tulimanu, ua maeʻa ona uma ona faʻamamaina le kelu.

Logginan Storprooft i fafo: tekonolosi

E amata i, matou te fiafia i tulafono faigofie se lua. Muamua - o le laufanua i luma o soʻo se faʻauma e musuia, tutusa iinei. Pe a fai o paketi - tapuni. O le lona lua - o galuega uma i fafo e faia i le matutu ma mafanafana o le tau, a itiiti mai mai +5 tikeri.

Tusitusiga i luga o le autu: pe a tuu faitotoa pe a toe faaleleia: faapipiiina fua

Mafanafana polemoni: osofaʻiga, mea, mea, tekonolosi, ala faʻapitoa

E mafai foʻi ona maua i luga o le taualuga mafanafana ma mea faigaluega, ma e mafai ona faʻaogaina ni mea faʻataʻamilomilo mea, ma e sili ona lelei. Optimum Filifiliga - O le tele o vaega o le fuli

Ma o le galuega e sili atu e tusa ai ma lea fuafuaga:

  1. Totoina oona . O lenei tulaga o loʻo manaʻomia mo tagata nofoia o fola mulimuli ma fale tumaʻoti.
  2. Vavaeeseina vaega . O fafo o fafo e tatau ona faia na o tagata faʻapitoa e faʻaaogaina ai mea faʻapitoa. O le tele o tulaga, e leʻaleina mea ua faʻaaogaina.
  3. Pole Faatoilaloina . Faafefea ona fai? Ioe, i le mataupu e tasi e mafua ai le tuiina o le elima. Ae o le a mafai e le vai o vai i le tele o taimi. Mo se faʻataʻitaʻiga, ina ia fai le fola o le Lossia poʻo le Pologa e faʻamafanafana ai, tuʻu se tamaʻi vaega o le omea.

Ma i lea taimi ma le mafai ona faʻatulagaina se tapuni tapunia mai totonu.

Suavai o le Logginia pe a fai o le le mautonu mai totonu

Aisea e te manaʻomia ai se vaipuna? Le itiiti ifo mo le mea moni o mea uma e tatau ona puipuia uma tulaga mai le susu, lea e masani ona iai i le ea o le fale. O le vaipuna i totonu o le Logginia o loʻo faatinoina e mea faʻapitoa - loloto i lalo o le aʻoga.

E masani lava, o tagata muamua ua sauni - faia palu o loʻo faʻamamaina ua pupuni o posa o mea fausaga.

Susu toto, afai e te faʻatinoina lelei, o loʻo faʻaaogaina e fesoʻotaʻi ma le au papupuni. O lea, o le vaega muamua na avea le susu, lea na ui atu i le pito o le suavai, ma o le lona lua o loʻo le faʻatagaina ai le paʻu o le paʻu poʻo le vai i totonu o le ea.

Mafanafana polemoni: osofaʻiga, mea, mea, tekonolosi, ala faʻapitoa

O le vai mafanafana o le Loggidia mai totonu atonu o le a faʻafesoʻotaʻiina le polystyrene o le afu ma vaprar parter ata

O le vai susu o le fola o le Loggidia muamua fautua i taimi uma:

  • O le tauemu, o lona uiga o papatusi susu susu ma se susu susu (po o pulumu);
  • Faʻateleina tulimanu, o le mea e fetaui lelei ai ma le ogaumu, o tulimanu o loʻo togafitia ma se loloto tele o taimi.

Afai tatou te faʻatulagaina se fuafuaga eletise i totonu, o le a aofia ai le lima vaega.

Lima sitepu i le vai susu

  1. Faapipii ia tee. . O le mea lena, o le ogaumu e faatatau i luga o le tatala palue e tatau ona e faia se palugalii i fafo ma faia ni ofu i le koma.
  2. Faapipiiina Foam gaosi . O nei mea e faʻaola ai le avanoa i le va o le masani masani, ia manatua - e le tapunia e le 'aʻano.
  3. Vai mafanafana . O le pito i luga o le ipu e kukaina ma suavai fefiloi.
  4. Falelauasiga Puipuiga . O loʻo faʻaaogaina se mastic, o loʻo faʻaogaina e le centameter vaega. E fausia ai se monolithic coting ituaiga o rum.
  5. Faapipiiina o alavai ma tumps . O ata puʻe o ata i le maualuga o le sila, ma le fesoasoani a paʻu o le alavai, o le otaota o loʻo vavaeeseina mai i le ata o le pito i luga o fola.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona filifili ma kelu o se mea teuteu na tuʻituʻi

I le auala, e uiga i le vaaia, pe faapefea ona e faatasi ma i latou?

Storproom Vitio O le Post Blicny: O le Suavai Fesuiaiga mai le faapaologa

O le suʻega o loʻo i luga o le taupulepule e le aoga le faitotoʻa, aua o lenei mamanu e puipuia ai le faapaologa, lea, ia faʻalautele lona olaga tautua.

Mafanafana polemoni: osofaʻiga, mea, mea, tekonolosi, ala faʻapitoa

Polokalame o le susu ma le faʻaosofia o le mussor

Afai o le a e faʻapipiʻiina se suʻega, o le a e filifili pe faʻafefea ona vaʻai, mai le mea o le a faia. E mafai ona avea ma pepa faʻapipiʻi, e pei o le faʻapolofesa saiefa po o uʻamea. E mafai foi ona faia mea 32, latou te latalata lelei i le taualuga ma puipuia le nofoia.

Ia, o le mea moni, o le vaega lona tolu o le faʻapipiʻiina o le faʻaluaina-glazed Windows. I lea tulaga, sa faaaoga se tolu atavali. O le auala pito sili lea ona taugata lea e faʻataʻitaʻi ai se auala ma le faʻatuatuaina e aveesea le vai mai le faapaologa mai le faapapeta, ae o le sili ona lelei ma aso nei.

A o, mo se faataitaiga, faasusu ie, o le sili ona lauiloa filifiliga o le tuufaatasiga o le fusia faapitoa faamau faapipii ma vai vai. O se isi filifiliga - polyrethhane kelu.

Faamafanafana ma le susu o le faapaologa mai totonu (vitio)

E taua le ma tapunia le suavai, ma se tatala faapalepale. E tatau foʻi mo le taualuga mo le taualuga, ma mo le fola, ma mo pumoa laʻau, faʻapea foʻi ma fafo. E le afaina poʻo le a le faʻavae, tapaa pe faʻapipiʻiina oe faʻaaogaina, o le mea autu o le maualuga o le susu o lenei mea.

Lelei toe faaleleia!

Faitau atili