Faʻafefea ona fai ni mea tatala Lankrequin mai le Corrd: Faʻavae o le faiga tekonolosi faʻagasologa

Anonim

O le mamanu o le faʻamalama matala o se tulaga taua i totonu o le ata. E magafagafa ma sili ona teuteuina i se faamalama matala Linelani, o le Windid Wriction na faia i ie pipii i luga o le faavae. Ma e ui lava o lea galuega e masani lava ona leai se taimi e toe foʻi ai, faia ma le agaga ma ou lava lima ma lou tausiaina o le pule o le fale ma e faia ai i totonu faʻaleagaga. O lea, ia maua mea talafeagai ma mea faigaluega, alu atu i le gaosiga o le Gank Skyrequin.

Faʻafefea ona fai ni mea tatala Lankrequin mai le Corrd: Faʻavae o le faiga tekonolosi faʻagasologa

Lafoga Lafoga o Layrerequin o se tasi o le sili ona lauiloa o elemene o le aoga o le platory prop of Windows.

Tulaga o le faiga

Faʻafefea ona fai ni mea tatala Lankrequin mai le Corrd: Faʻavae o le faiga tekonolosi faʻagasologa

Mamanuina mamanu mafai ona atiaʻe tutoʻatasi pe faʻafesoʻotaʻi se tagata faʻapitoa.

Fai le tatalaina o Lickwork Skyrequeen, ma matauina le sao. Muamua e tatau ona e filifilia le mamanu mamanu. I le i ai o se faʻafiafiaga tofo, e mafai ona faia pe sailia se fesoasoani i le Initaneti poʻo tusi faʻapitoa, o loʻo iai ni faʻamatalaga i luga o ou lima. O le a aveina se tulaga lamatia mo galuega, o le fea e mafai ona iai se laau pipiimau, ie, ie, laina mea. O pito o le tamai mamoe, ua vavaeeseina e le comrd po o le faiga fai faamalosi tino. E mafai ona e faʻaaogaina ni pulumu poʻo isi mea teuteu vaega e fuafua i le fiafia o le Wizard. Matagofie vaʻai i mamanu o se lua tisu, o loʻo tuʻufaʻatasia ma le tasi i le isi i le lanu ma le tino.

O le mea muamua i luga o le lamolemole luga o se laupepa o pepa mafiafia ma faʻaaoga se penitala i luga. O le taunuuga o mamanu e matua tipi lelei ma seleulu. Afai e laʻititi le mamanu, ona sili atu lea ona faigofie le faʻaaogaina o se mea mataʻutia. O se mea e fai ai i le tulaga o le vaega

O le isi vaega o le sili ona nafa ma le galuega. O le faʻavae o loʻo sili atu i luga o le tisu mai totonu ma ua faʻapipiʻiina. E faigofie ona fai i le vevela uʻamea i le mea o se maketi vevela. E sili atu ona aoga e faʻapipiʻi ai le ie mai le ogatotonu, lemu lemu agai i pito. A leai, e mafai ona tupu le ie. Aemaise lava, e fetaui iinei i se mea manifinifi. O le feagaiga e faʻaaogaina i le faʻavae i lalo o le faʻamalosiʻau o le maualuga o le vevela e mafai ona liusuavai, ma o le faʻaputuga mea e tupu vave.

Mataupu i luga o le autu: faaumaina o log cabins i totonu

Faʻafefea ona fai ni mea tatala Lankrequin mai le Corrd: Faʻavae o le faiga tekonolosi faʻagasologa

Mamanuina o tamaikaquins.

Afai o loʻo i ai le faʻaaogaina o le tagata lava ia o le tagata lava ia, ua lava na o le faʻasao le ata tifaga ma keʻeʻe le pauna paʻepaʻe. O le mea moni, o lenei mea e faigofie tele i le galuega, ae e tele ana sese taua. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e faia se mea sese ma se manoa, o le ie o le a faigata ona 'inoʻino mai lalo ifo o le faʻavae, ae faʻapea foʻi ma le pisa o le a le aulelei. O le mea lea, o le Little Nety Limberqun o le a le tutoʻatasi e faigata ona faʻamalosia i le saʻo o le tipi ma le saʻo.

Oti o ie, e tatau ona e tuua se isi alauni. 3 cm o le a lava lava.

O le isi i le aofia o le itu o le tisu e tatau ona faʻapipiʻi i le laina. Sili atu, pe a fai o le tagata lava ia o le afu o le upega tafailagi mai le flizelin. E ui lava o le masani masani mea e mafai ona faʻapipiʻi ma le pine.

Maea le Galuega

I le tulaga mulimuli, o itu uma o le mamanu e tatau ona faia i luga o se masini suisui ma se isi o le zigzag ma se tamai laa ma teuteu ai latou ma le sili atu o le komiti.

E masani lava, o le malosi o le labll e tuʻufaʻatasia ma se masani masani paoa, e aumaia tulaga ese ma le masani ai i le faʻamalama matala.

O lenei tagata tomai, e mafai ona vaʻaia vaʻaia e vaʻaia le avanoa o le potu avanoa e faʻaaoga ai sea fuafuaga.

Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e tuu le Lanu Lanu Lanu Layreyrequn i luga o le masani ai, o lea o le a faʻateleina ai lea lagona o le faʻamalama. Afai e te faʻapipiʻi i lalo, o le a avea le faʻamalama O le taliaina e talafeagai pe a fai o le faamalama matala o se tele tele mo le potu.

Faitau atili