Fafie tauaso e faia oe lava

Anonim

E masani ona ou aafia i se vaaiga matagofie o oloa laupapa ma fausaga. Mea masani o loʻo faʻaogaina i le puipui puipui poʻo le fola e fausia ai le mafanafana ma le lelei mamanu. Talu ai nei, sa ou tuu atu faamalama laupapa i loʻu fale ma iloa ai o lanu uamea tuai e le o le nofoaga uma. Na fautuaina aʻu e laʻu uo e fai ni laupapa laupapa ma ou lima ma foliga mai na ia te aʻu le manatu sili. Ou te faaaluina lava toe fai le fale i le fale - ua faapopoleina aʻu, o pou ma faamalama na ia te aʻu ma o tauaso mai le laau, e fai ma ona lava lima.

Fafie tauaso e faia oe lava

Boodtun tauaso

Matou te manatu o manatu ma foliga

Fafie tauaso e faia oe lava

Fafie tauaso e faia oe lava

I le taimi nei o loʻo i ai se tele o tauaso o tauaso, e mafai ona latou faia i le palasitika poʻo le alumini, faʻapea foi ma le ie. Ae o le sili sili ona matagofie ma muamua o loʻo manatu o tauaso o ni tauaso ma o le sili ona matagofie. E mafai ona vaevaeina i ni vaega:

  • Faʻasaʻo - O lenei tulaga e faʻatagaina ai oe e faʻatautaia laʻua. O tagata tauaso o se mea e pei o pupuni masani, ae sili atu le aoga. I le faaopoopo atu, laupapa Lamellas vaaia le umi o le maualuga o le potu. Faʻaaogaina ni elefane, e mafai ona e latalata i le faamalama i totonu o le potu, ae o le faapaologa faitotoʻa o se isi auala malamalama
  • Sipaniolo - talafeagai mo potu vaapiapi, faʻataga oe e faʻatapulaʻaina le malamalama susulu ona o le fausaga o le "snalteka". Tele na faʻaaogaina mo le avanoa avanoa
  • O loʻo iloga e Roma-mociels e se lautele lautele, ma o le ua maeʻa ua uma ona amata i se lisi

Faapipiiina tauaso e mafai uma i le ogatotonu o le avanoa ma le ala i luga o le faamalama. O nisi Wizards o loʻo faʻaaogaina ae le o le faʻapipiʻi Bitteneral Bcotch, ae ou te fautuaina oe e te faʻaaogaina le sili atu faʻatuatuaina mea.

TAUA! Fafie tauaso o le siʻosiʻomia faʻaleaga ma le mafai ona afaina ai le soifua maloloina. Lenei le mafai ona tala e uiga i le palasitika fausaga.

Tagata Tutoatasi

Mataupu i luga o le autu: faʻatasi ai ma le auala e tuʻufaʻatasia ai le lanu o fuchsia pe a iai le mamanuina

Fafie tauaso e faia oe lava

Fafie tauaso i luga o le faapaologa

Afai e iai sau tomai ma oe filifili e taumafai e fai ni tauaso oe, ia tatou mafaufau i gaioiga uma e mafai ai ona e faaalu lau galuega agavaa. A o le i faia ni pulupulu tauaso, e tatau ona teuina ni mea. I le tulaga lautele, soʻo se ituaiga o fafie e fetaui lelei mo le faʻamalama, ae o le a sili lava:

  1. Lino
  2. Ofe
  3. Arasi
  4. Beech
  5. Ark laau

Muamua, mafaufau i le nofoaga o tauaso - e iloa ai le tele o lumanaʻi Lamellas. Mo ni potu e laititi, e sili le susunuina o le ata i totonu o le faʻamalama na matala, ae o le tauaso o loʻo latou i tua atu o pupuni, e manaʻomia ai isi faʻapipiʻi.

Tausisi i lenei faasologa:

  • Faia ni fua o le faʻamalama matala, o le fea o le a teuteuina i le pulupulu tauaso
  • Ina ia mafai ona suʻe le numera o lamella manaʻoga, vaevae le faʻamalama maualuga e 11
  • Saili pe o le a le umi o fetuu. Afai e te filifili e faʻapipiʻi ni laupapa laupapa i le tatalaina, o le a le aveʻesea o ni nai seneturi e tasi mai le lautele.

Ina ia faaavanoa Lamellas, i nisi tulaga e mafai ai ona ola. Afai e faʻaaogaina se vaega, ona maeʻa lea o vaega tipi, latou te manaʻomia le olo. I se lumanai, ua latou susunuina i totonu o se moli laʻau ma e faʻagaioia i se fuaiupu. Mo sini faʻapitoa o le vaega, tatala Lacquer - o le a faʻalautele le ola o le fausaga ma tuʻuina atu atili faʻalelei foliga.

Ina ua sauni le ata ma mago lelei, e mafai ona matou feoai e pala i luga pu. Filifili le ogatotonu o Lamellae uma ma fai se pu iina - o le faʻapipiʻi matau o le a tuʻufaʻatasia i le faʻavae. Le isi, ave le filo o le a taofia ai le mamanu ia te oe lava ma fua lua fasi ia e 20 cm umi atu nai lo o matou tauaso fou. O le filo lona tolu o le a i le ogatotonu o le a faʻatagaina le faʻatonutonuina o le moli - o lona umi e tatau ona avea ma lua maualuga o le faʻamalama. Le isi, o gaioiga o le:

  1. O le muamua pa e tu i le va o pito o le filo ma ua mautu e ala i le clamping po o node tele.
  2. O le isi Bar ua faʻapipiʻi pe a uma se mamao o le mamao - o le a avea ma tasi mo lamella uma
  3. Ina ua faʻapipiʻi le Lamella mulimuli, o pito o le filo ua nonoa ma faʻamautu i le pito i luga. O le ogatotonu e tu i se auala e taofi ai le lamella i le avanoa avanoa. A o le toe malolo laupapa o le a tapunia

Tusitusiga i luga o le autu: o le taualuga o laugatasi ma o latou lava lima - o loʻo i ai le teʻena o le tekonolosi (vitio)

Lelei o mea masani

Fafie tauaso e faia oe lava

Fafie tauaso i totonu o le fale mautotogi

O tauaso laupapa na faia ma o latou lava lima o le a faʻafiafiaina oe mo se taimi umi. I le faʻaopopoina o foliga iloga, o faatauaso na faia i laʻuʻau o le a fausia se faʻafilemu ma malolo i le vanimonimo. Malilie, sili atu le manaia o loʻo i ai i totonu o se potu ma ni ie puipui, nai lo uʻamea elemene. O mea taua o le faʻaaogaina o mea masani mo oe lava ia teʻi lava

  • O mea o le a le siʻosiʻomaga o le siʻosiʻomaga ma e le afaina ai le soifua maloloina o isi.
  • E mafai ona taʻua le au tauaso lautele. Latou mafai ona ofi i totonu o fofo i totonu o fofo, pe a fai e faia i latou ma uiga masani
  • Tumau - O sea mamanu e mafai ona faʻalogo ai i le sili atu nai lo le tele o ana faʻaupuga.
  • E faigofie tele ona tausi le mea - pe a o le pefu o le pefu o loʻo faapuʻupuʻu, ua lava le gaogao le lamellas pe solo le matagi vaivai

Na pau lava le mea faigaluega o lanu mai le tauaso mai le laʻau e mafai ona taʻua o le mautinoa o mea i le malosi o le susu. O le mea lea, e sili le faʻaaogaina o ia faʻamatalaga i totonu o potu ma le sili atu le lelei o le susu, ma afai e te manaʻomia ie puipui mo le faletaele, lea e sili ona lelei.

Fafie tauaso e faia oe lava

Fafie tauaso mo Windows

Talu ai nei lava, o le faʻaaogaina o nei "pupuni faʻapitoa" e sili atu le masani ai nai lo pupuni uma ua sau. E mafua lenei mea i totonu o le au faifai pea a le ie puipui ma le faʻaputuputu o pefu i luga. O oponuʻu faaonapo nei e faigofie tele ona mama mai palapala ona le tau tatau lea ona faia le lafoaia o laupapa. I le ala, e oo lava i pulumu faapitoa na faʻaalia i faleoloa, toe fai le talafaatusa o laupepa, e mafai ona latou faʻavasegaina lava le faʻasologa o le faamamaina. I le ala, laupapa laupapa e sili atu le tetee i le leaga o le leaga. E mafai ona tulaʻi mai le Almininum elemene i lalo o le mamafa ma e le toe foʻi i le tulaga ua tuanaʻi.

Faitau atili