Lipea o le Balcony Plastic faitotoa

Anonim

Ua fiafia le uamea i totonu o faitotoʻa-palasitika. O lenei ituaiga o oloa penefiti mai le faigofie taimi o faʻagaioiga, matagofie foliga ma tetee i le tausiga talafeagai i luma o le tagi. I le taimi lava e tasi, e faʻatatau i le sili atu o le fiafia o le tagata faʻatau, oloa e mafai ona gaosia e ni foliga ma lapoʻa.

Ae ui i lea, i le taimi lava o taimi, soʻo se mamanu o loʻo ofuina ma manaʻomia le faʻasaʻoina. I le tulaga lea, e taua le iloa pe faʻapefea ona toe faaleleia le faitotoʻa pala palake ma latou lima-faapaologa.

Lipea o meaola palasitika backey

Lipea o le Balcony Plastic faitotoa

I le gasologa o gaioiga ole PVC, e taua le iloa o loʻo iai ni mea faʻapitoa mafai ona faʻalauteleina le ola o nei fausaga, igoa:

  1. Paʻu e faʻatapulaʻaina ai le tatalaina. O le a puipuia faitotoa mai le teʻa e le malifa.
  2. Microncing. O le masini o lana galuega o le isi auala lagolago. I le avea ai ma tulafono, e mafua ai le faʻaaogaina faʻapitoa pe a faʻaaogaina ni fausaga mamafa.

Faʻatau mai faitotoʻa o palasitika i totonu o le faapaologa po o le Loggia, vave tausia le maualuga o le siʻitia o le ola o latou tautua.

Ina ia faia lenei mea, faʻavae le latalata (mimiti), faʻapea foi ma puipuia le fausiaina mai le teʻa. Ona latou tautua ai lea mo se taimi umi e leai se manaʻomia toe faʻaleleia.

Mafuaaga o le palasitika faitotoa

Lipea o le Balcony Plastic faitotoa

Filifili mea lelei sili ona lelei mo faitotoa

O le mafuaʻaga o mea leaga e masani ona taugofie se faʻamatalaga puʻupuʻu ma fetaui lelei. O ia fausaga e masani ona le faʻatumauina avega sili i luga o pepa faʻamau. O lenei faʻaopopoina se mea e le o le le aoga ma le leai o se tapulaʻa.

O faitotoʻa a PVC, faʻapea foi ma isi ata, i le taimi o le faʻagaoioiga mo le toe faʻaleleia o le taimi faʻatulagaina ma faʻatonutonu latou faʻatinoga. Afai o lenei galuega e le faia i se taimi vave, o le taimi tonu o le taimi o le a e manaʻomia ai se atoa sui o oloa.

Mau i luga o le autu: gaosiga o laupapa fafie: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le mamanu ma ou lava lima?

E fautuaina e le aunoa, ia 2 taimi i le tausaga, na asia le faitotoa palasitika. Faʻatalitali taimi o le a fesoasoani aloese 'ese mai le malologa i le lumanaʻi. I lenei tulaga, o le tele o faʻafitauli o le a manatu o sese sili ona lautele i le galuega o le palasitika ma o latou aveʻese ala:

  • sui o fetaui ma le faamaufaailoga faamaufaailoga;
  • sui o le 'olo poʻo ana vaega;
  • Aveesea o maosiosia ma anotusi;
  • Faʻalavelaveina le faiga o fetuʻunaʻi;
  • Suia le tioata gau

Ua amata ona matou toe faaleleia ma le suia o mea faigaluega

Lipea o le Balcony Plastic faitotoa

Faia o le toe faaleleia o pa pa puipui o pepe, o nisi taimi e tatau ona e aveese latou ma matasele. Mata e tatau ona faʻaeteete e le faʻaleagaina vaega o elemene. Pe a faʻaletonu, mulimuli i le faʻasologa o nei gaioiga:

  1. Aveese le pugs ma le ie puipui.
  2. Lalo le axal steww seia tu i lalo.
  3. O le itiiti ifo i luma, aveese le mamanu ma le lopas.

Ina ua maeʻa le sui o mea faigaluega, tuʻu le upega tafailagi i le faʻasologa o le faʻasologa.

Ina ia faʻaleleia le faitotoʻa palasitika e faigofie, mo le mea lea e tatau ona e saunia mea ma mea faigaluega muamua ae naʻo le amata amata ona toe faʻaleleia.

Sui o faitotoa

Lipea o le Balcony Plastic faitotoa

A o faagasolo le gaioiga o le faitotoʻa o le faitotoʻa, e masani ona maua fua atinae i lana galuega:

  1. Amata amata le faitotoʻa, o le faʻavaʻa o loʻo tausisia le pito i lalo o le pito o le pito. I se tulaga faapea, o loʻo matou sailia se fao i luga o le laupapa pito i luga ma le hexagon, agaʻi atu i ai, fesoʻotaʻi ma le agai i luma o le oloa. Afai o le mafuaʻaga e le tuʻuina atu pe faʻateʻaina e le o le iʻuga, e tatau ona e aveese le pulou mai le pito i lalo, lea e nafa ma le tulaga o le papota, ma ua e oʻo atu ai.
  2. Itu o le pusa. Matou te tatalaina le ie pupuni maualalo, mai totonu o le tapoleni e ala i le sailia o le itu o le itu. Liua ua faatiga, liligi le ie. O le fetuunaiga faaopoopo e mafai ona faia i luga o ie pito i luga.
  3. Manaia lata mai tapota i le pusa. Mo lenei, o loʻo iai fetuunaiga faʻapitoa e faʻaogaina ona o le pito o le faitotoʻa. Matou te faia le fetuunaiga i le tasi tolu efcemetric, fuli ia i latou i le taumafaiga lava lea. Ma le isi, matou te faʻaopoopoina le tele o le mafiafia o le mafiafia o le tau faʻaaogaina le pito i luga ma lalo ifo. O loʻo iai le fetuunaiga faʻapitoa o loʻo fetuutuunai mo lenei. Faitau atili e uiga i le fetuunaiga o faitotoʻa faitotoʻa, vaʻai lenei vitio:

E mafai lava ona foia le faʻafitauli o le fetuunai o le faitotoʻa naʻo le fesoasoani a le sili ona masani hex ki.

Matou te faʻafouina le 'au ma le fale

Lipea o le Balcony Plastic faitotoa

Taulimaina le fao o loʻo taʻoto i lalo o le pepa teuteu teuteu

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona filifilia se moli moli ma taʻitaʻi

Toe faaleleia le Tui le auupega e matua faigofie lava. Matou te mauaina se saoasaoa ipu i tua o le 'au, faigofie ona tosoina ia te oe lava ma le liliu i le 90 tikeri, o le fetunu fetu e tatala le tatou vaai. Latou te le amanaiaina le au i luga o le tapoleni.

I le tulaga o le faʻauiga tulaga o le 'au, faʻamalamalamaina le faologa ua faʻasaʻo. Afai e te manaʻomia se sui o le 'au poʻo vaega o elemene, e le aunoa ma le faʻapipiʻiina ma faʻapipiʻi fou mea fou.

Lipea o le Balcony Plastic faitotoa

Afai e gau le 'olo, e tatau ona e' aʻai ai ma suʻe le mafuaʻaga. Ina ia faia lenei mea, aveese lima ma le autu. Sa matou leʻi suʻesuʻeina le fao e taofi le loka, ma ave ese ai.

Muamua lava, e manaʻomia le ufiufi o faiga le talafeagai, pe a maeʻa ona e siakiina lana ki galuega.

Afai o le faʻamatalaga o le alavai e leʻi taʻitaʻia i le iʻuga lelei, suia le 'olo i se oloa fou.

Suia le faamaufaailoga

Lipea o le Balcony Plastic faitotoa

O lau faamau na ofuina ma e le puipuia i le mea ua tupu ai le faamama - ua oo i le taimi e sui ai.

Muamua, e manaʻomia ona faʻatau se paʻu faʻapitoa paʻu ma kelu, i le auala, Siamani o le a sili atu lona umi nai lo isi. Le isi, faatinoina mea nei:

  • Ave ese le malaia tuai ma lona toe fanau;
  • Aveese palapala ma faataimi;
  • Mautu mea na matou talosaga ai.
  • Amata mai le tulimanu, tago se maea fou.

Ia o le faʻailoga e tautua ai mo se taimi umi o loʻo fautuaina 2 taimi i le tausaga e faʻamalosi ai ma se faʻapitoa silig o le sorricne mo paʻu masani.

Suia o tioata afifi

Lipea o le Balcony Plastic faitotoa

Afai e te filifili e sui le pusa tioata, e mulimuli i se pipi palasitika e aveese ai le pepa ulufale o lo o taofia i le faavaa. Matou te aveese le pefu ma fasipepa, faamavae le faavaa. A faʻamamaina mea uma, faʻaofi se pusa tioata fou, faʻasaʻoina ma aveʻesea ai stroke.

Ina ia faʻateʻaina faʻafitauli ma faʻapipiʻi se pusa tioata fou, e taua tele le faʻaalia o le sili atu o lona sili ona lelei fua. O le faia o lenei mea, faʻaaoga se faipule poʻo le roulette e fuaina le mamao o le tioata iunite, aofia ai ma le mafiafia o le laumua o le laumua. Mo faʻamatalaga i le toe sui o le tioata, vaʻai i lenei vitio:

Mataupu i luga o le autu: O mea o loʻo iai i totonu o oe: manaia ma aoga mo le totonu o le fale

Toe faaleleia le Tala o le faitotoa

Lipea o le Balcony Plastic faitotoa

Faʻamanatuga poʻo le scratches e faʻaleagaina ai oe i totonu o lou faitotoʻa, o a latou faʻaleleia o latou faʻalelei e tatau ona faia. Ua faaleagaina nofoaga ua faaleagaina.

O se paʻu paʻu spaata e faʻaaoga i se mea faʻapitoa. O loʻo matou faʻatalitali mo le matutu ma le faʻamamaina, nonoa, ufiufi i glossy poʻo le matte varnish.

A faʻapipiʻi ni oloa PVC, e taua le manatua o lena faʻafiafiaga o le faʻatulagaina o le vaitau, fetuunaiga ma sui le tulaga masani o gaioiga o nei fausaga o nei fausaga o nei fausaga.

Faitau atili