Faʻafefea ona faʻamamaina le Glue mo le Wallpaper: Faʻaaogaina

Anonim

Faakelu mo puipui pe a toe faʻaleleia se fale mautotogi e faʻaaoga e le gata pe a latou manaʻomia ona o. O le tele foi o taimi e masani ai ona alualu i luma puipui ae e te lei alu. Ole mea taua lava lea e tatau ona amanaia e ala i le faʻailoaina o le manaʻomia o le faʻaaogaina o le kulimi mo le puipui.

Faʻafefea ona faʻamamaina le Glue mo le Wallpaper: Faʻaaogaina

E tatau ona manatua ai mo le mafiafia o le pepa puipui o loʻo manaʻomia se tele o le taumafaina o le kelu.

O le mea autu o le fuafuaina lea pe a filifilia le vaega o le faʻapipiʻi o le ituaiga o puipui, aua e tele lava faʻamoemoe i le filifiliga saʻo. E tatau ona manatua pea mo pepa puipui, toetoe o soʻo se ituaiga kelisi e talafeagai.

A e filifili e faʻaaoga le mamafa, vinyl poʻo ni puipui puipui, o le a iai ni nai puipui, o le a sili le mafiafia o ituaiga o kelu mo i latou, ma le sili mafiafia galulue ai i puipui ma le taualuga. E masani ona afifiina ni mea ni mea gaosi oloa o loʻo faʻailogaina ma se faʻailoga faʻapitoa. Mo ipu mamalu, o le a e manaʻomia se faʻapitoa faʻapitoa kulusu.

E toʻatele tagata alolofa e faia mea uma i le fale ma o latou lava lima e sefe ai, e fiafia e gluepaper i luga o le laʻasaga e le manaʻomia o puipui. O le a le o se mea sese, ae o le au polofesa uma e autasi i le manatu e manaʻomia i le uluaʻi puipui aʻo leʻi faia le puipui puipui. O lenei faigofie taotoga e le naʻo le laina o le puipui, ae o le a maua ai foi se saoasaoa sili atu o le pepa puipui ma lona luga.

Taumafaina o le kelue mo ituaiga eseese o puipui

Afai, faʻatasi ai ma le fuafuaina o pepa puipui mo le lolomiga, o faʻafitauli e le masani ona tupu, aua o le faʻasologa o faʻasologa e matua faigofie: o le ipu e tatau ona faʻatau ai. Faatasi ai ma le fuafuaina o le kulimi mo puipui puipui, e le faigofie mea uma, aua o le fuaina o oe tatau ona amanaia se tele o itu: o le ituaiga o puipui, ma isi mea.

O le tulafono lautele o: sili atu le mafiafia o le pepa puipui e manaʻomia le tele o le tafe o kelu.

E masani lava i luga o le afifi gaosi pepa tusitusi Glue taumafaina i le M². O nei fuainumera e fai ma taʻiala, ae o loʻo faʻatuatuaina atoatoa latou, e leʻi aoga lava. E masani lava, tagata gaosi tagata gaosi e matua faʻateleina ai le lelei o a latou oloa ma faʻailoa le afifiina o le maualuga o le ono mafai.

Mataupu i luga o le autu: O le au fai togafiti mo tulle-veli mo faamalama

Faʻafefea ona faʻamamaina le Glue mo le Wallpaper: Faʻaaogaina

O le tuʻufaʻatasia o le malu meafaigaluega mo le pepa puipui.

O le mea lea, afai e te tuʻu le kulimi mo le pepa puipui pei ona tusia i luga o le afifi, ona ono manaʻomia le lelei o le kasa. Ioe, ma sili atu le lelei, faitaulia o le tau manaʻomia, e fai ai sina faʻailoga, e uiga i le 10%), o le a mafai i le mauaina o se vaega o mea .

O le taumafaina o le Glue mo le manifinifi pepa puipui e tatau ona fuafuaina i le fua o le 15-20 g o se paluga i le 1 ², mo le mamafa vinyl - 45-50 g i le 1 mate. Afai e te filifili e faia muamua le primer o le puipui, pe a fuafuaina le fuafuaina o le maualuga o le taumafaina e tatau ona siitia i le 5-10 g i le 1 mate. Ae o le averesi o fuainumera fuafuaina e faʻavae i luga o faʻamatalaga i luga o le afifi. I totonu o se mea taʻitasi, e manaʻomia le faʻamaonia o le taumafaina o le tagata, aemaise pe a oʻo i ituaiga faʻapitoa o kelu.

Toe foi i le vaega

Sauniuniga o Klue

Faʻafefea ona faʻamamaina le Glue mo le Wallpaper: Faʻaaogaina

E manaʻomia le faʻataʻitaʻiina o le kelu ma le faʻaeteete seia uma lapisi o loʻo soloia ma o le kelu e le manino lanu.

Tele o tagata o le au atuatuna, ina ua maeʻa filifilia e sopoia le pepa puipui i le fale mautotogi, o le a le tautevateva lava "i le fesili: Faʻafefea ona e kelu mo latou? E matua faigofie lea - i se pakete ma se isi paketi talafeagai e mafai ai e sasaa ai le vai, ae e leʻi mafanafana, e leʻo mafai ai le le faʻafefeteina o le kulimi ma sili ona faʻatamala. Ae e le tatau foʻi ona inu le vai malulu tele. Vai e tatau ona avea ma potu vevela pe sili atu le maualuga, i le eria o 35-40º.

Ona e tatau ona e sasaa atu se tafe manifinifi i totonu o le manifinifi ma le manifinifi, e faitioina pea lava ina ia sili atu le le fiafia i mea, le anotusi o le afifi. E mafai ona maua uma le mamago ma le granules. O le kuka o le kulimi e manaʻomia i lenei auala, liligiina mea o le afifi i le vai, ae leʻo se mea, pe a fai o le a faʻafailele le tele o mea.

Tusitusiga i luga o le autu: tau mo le ie puipui: eseese filifiliga ma fautuaga

Mo kuka-lelei kuka, o le ae manaʻomia:

  • pakete po o isi tane mo le tapenaina o kelu;
  • Fausiaina paluga, ma i le tulaga o lona le i ai - se eletise eletise poʻo se faʻasusu tele ma se numera faʻapitoa mo le faʻamalosi.

E sili le faʻamalosi o le tuʻufaʻatasiga ma se fafaga fafaga po o se eletise eletise ma se faʻapolopolo faʻapitoa, ae o le mea tonu o lo latou toʻesea. O le mea ese e leai se mea, ae faʻapefea ona faʻaoso. E manaʻomia le faʻalogo i le kulimi ma le faʻaeteete, e le tumau le faʻaosoina seia uma lumps e faʻateʻaina ma o le kulimi e le maua ai se faʻasoasoaga lanu.

E ui lava o le "manino lanu" e le o saʻo le upu saʻo. E masani ona uma le kulimi o le a iai se paʻepaʻe paʻepaʻe pe piniki. O le piniki piniki o le gliue e maua ai se faʻailoga faʻapitoa, o le kelu e sili ona talafeagai e apalai ai i luga o le pepa puipui o le palau, ma e mafai ona vave faʻaleleia ai le la.

Toe foi i le vaega

O le Contiescycy o le maeʻa o le faʻamamaina fofo

Faʻafefea ona faʻamamaina le Glue mo le Wallpaper: Faʻaaogaina

Mamago Glue uiga mo le pepa puipui.

O le fanua o le mea e mafai ona maua ai le mamago le paluga, e masani ona tusia tagata gaosi oloa i luga o le afifi. Ae, o loo sauniuni le kulimi mo puipui puipui, e sili le malepelepe i taimi uma o nei faʻatusatusaga puʻupuʻu ma faia le mea o loʻo filifilia i luga o le afifi. O lenei tamai togafiti o le a faʻatagaina ai oe e tapena le maualuga maualuga o le kelu, tusa lava pe o le gaosiga mo faasalalauga e uiga i se mea faʻapitoa e uiga i le lelei o ana oloa. Ma i le tulaga o le kulimi e mafiafia tele, e mafai ona e faʻaopopoina pea le vai o le leai se vai i le kuka gaioiga.

O le kulimi uma mo le pipii o pepa puipui e tatau ona toniforce e le mafai ona amio leaga-pei o le tumau, e aunoa ma ni lumps. O le vai paluga e tatau ona ave i ai le taimi e nofo ai ina ia iloa lelei le kulimi susu. E masani lava, o le fula o le fale gaosi oloa e faailoa ai le afifiina. I le tele o taimi, ua lava mo le 5-10 minute mo lea, e fuafua i le ituaiga kelisi.

Mataupu i luga o le autu: Brushes mo eletise eletise o fufulu masini

I le taimi faʻapitoa, pe a iai ni ata i le fofo poʻo lona faʻatasi e mafiafia, e mafai lava ona faʻaopopo le vai ma faʻafefiloi i le taimi lona lua. Mulimuli ane, e mafai e te faia, ae e le mafai ona mitiia le suavai sili atu o le vai.

Afai o le kulimi o loʻo sauniuni mo le ata o puipui, e manaʻomia ona solia atili ai sina taimi, i se kelu-foliga vaʻaia. I isi uma o sauniuniga i tekonolosi mo le prit e tutusa ma le tapenaina o le kulimi mo le pepa puipui.

O le kuka o le maualuga-tulaga fiafia, o le ae mautinoa le afa o le manuia pe a pipii i totonu o lou fale mautotogi i lou fale mautotogi. O le 'afa lona lua o le a faʻalagolago i le tele o vaega: o le filifiliga saʻo o le ituaiga ma mamanu o pepa puipui, o le tulaga lelei o lo latou faʻaofuina, o le faʻagaioiga o le potu ina ua maeʻa toe faʻaleleia. Ae afai e te lava saunia le sili ona lelei keke, ona e mafai ai lea ona e mautinoa - e te le taufaamatau i le tulaga pe a le lelei le galugalu i le taimi e sili ai ona o le a le mafai ona i ai i le sili ona faaaogaina.

Manuia ia te oe! Vevela ma le mafanafana i lou fale!

Faitau atili