Meafaigaluega mo le faʻapipiʻi o Chalks ma ona uiga

Anonim

Aloaia i le fale faʻapipiʻi siamupini ma ou lima, e aunoa ma le faʻaogaina o se lima faʻapitoa mea faigaluega e faʻapipiʻi ai Chalks, afai o loʻo iai se isi tusi lesona. Ina ia faia lenei mea, o le a e manaʻomia se mea le lelei e faʻapipiʻi ai faʻamaumauga o elemene o loʻo faʻatagaina ai oe e faia se taʻamilosaga taʻamilosaga.

Meafaigaluega mo le faʻapipiʻi o Chalks ma ona uiga

Faapipiiina o siamupini i le fale e faia ma meafaigaluega faapitoa.

Nai lo o le paelo, ma faataamilo ia uʻamea tuta, lea e mafai ona tasi tulivae o le toeaina, le mafai ona le mautonu ai vetenna, o le samala ma le lelei o le au. E manaʻomia foʻi mo le uʻamea uʻamea uma, ave, faʻataʻitaʻiga, mai se tagata fai mataina poʻo le magänetanetic nofoaga tutotonu.

Faʻafefea ona faʻaaoga se tusi lesona le mea faigaluega pe a faʻapipiʻi Chalks

Muamua, e manaʻomia le faia o se pu ma liliu i totonu o le tagata alofa, tuua lona pulou mai le pito i luma. O le suia o le oloa, faʻapipiʻi le mama o le mama i luga o le vaega sese. Aveina o se uʻamea polo, o le lapoa o le mea e sili atu nai lo le lapoa o le vaega o faʻamaumauga, e tatau ona tuʻuina i luga o le promening. O le ai ai le vaeluaina o le polo polo ma faʻasaʻo le poloka.

Meafaigaluega mo le faʻapipiʻi o Chalks ma ona uiga

Replox mo Clax Champs: At-STAZ B - PRSON B - Pisson G - Pitson Piston Piston 3 - Chatk Gropem o le Purch o le Parsson o le Prsch

Mo le sili sili atu, e tatau ona e tuʻituʻi teisi i luga o le rivet faʻapipiʻi ma se samala, ae tele ni taumafaiga e le tatau, e le mafai ona faʻaleagaina le ituaiga o fesoʻotaʻiga. Ia faʻaaoga lelei lenei metotia, e tatau ona e mauaina le poto masani ma mea faigaluega uma ua lisiina i luga, o le a mafai ona masani ai le paʻu i le polo.

A faʻaaoga le Sweat pe a faʻapipiʻi, o le galuega galue lava o le a alualu i luma lemu. I lena lava taimi e tasi, tele mea faigaluega o le a manaʻomia e iai i totonu o le faʻatoʻaga. Faʻapipiʻi mea faigaluega sili ona lelei ma faʻaputuga faʻapitoa, faʻatagaina e gagau se Rive-pei o le Cundindrical vaega o le Clolome.

Mataupu i luga o le autu: eletise eletise ma lona tutoʻatasi sui

Ina ua uma ona mafolafola le poles, o le pulou o le tagata alofa e tatau ona tumau i le pito i luma o le oloa, ma e aʻafia ai le afa, o loʻo faʻaputu, punou i le isi itu. E tatau foʻi ona faʻaaogaina e pei ona taua i le mama o le matapaʻa, o lona lua afa lona lua. E manaʻomia, talu ai lava o le a mafai ona taitai atu se gaioiga o le sapasapaia i se maaloga soo, o lona puipui lea. Ina ua mavae lena, o le fausiaina o paketi ma luga itu, mafai ai ona afaina ai mea, ua solia ai.

Mo le puipuia o le ie faʻaleagaina, e manaʻomia le faʻaaogaina o se faʻailoga faʻapitoa e faʻafesoʻotaʻi ma le mea e faia ai le oloa. O le a le maua ai le ono mafai ona faʻaseʻe, scratches po o gas.

O le faʻaaogaina o le fuaitau i le faʻagasologa o le faʻapipiʻi o Chalks o loʻo avanoa i tagata taʻitoʻatasi ma e le manaʻomia le sili atu tomai i le galue ma le ituaiga lima mea faigaluega.

Tusi Lesona O Totonuga Tulaga Tonu ma Faʻaaoga metotia

E mafai ona e filifilia le tele o ituaiga mea faigaluega e faʻatagaina ai oe e faʻapipiʻi ni faʻamaumauga. I le faʻapipiʻiina, e mafai ona e faʻaogaina:

Meafaigaluega mo le faʻapipiʻi o Chalks ma ona uiga

E aofia ai i le 3 masini o le Chamkar o le 3 masini mo le faʻapipiʻi o simi luga o ni matata eseese.

  1. Inisiua Faapitoa.
  2. O le mea faigaluega mo le siamupini "4-i-1" pe gagau hammer.
  3. Panch mo faapipii fata.
  4. O ni suiga mo le faʻapipiʻi o le "Micronion" Block Nt-2 (gaosiga o Gamma).
  5. Faʻapipiʻi "Kangaro".
  6. Kropodail.

O le pusa askor instaler's pusa aofia ai mea faigaluega e faʻatagaina oe e faʻapipiʻi le ata o le tele o mata o le tele o le tele o le lapoʻa. O loʻo faʻaaogaina, galulue ma mea eseʻese e oʻo i lo latou tulaga e 400 g, mo se faataʻitaʻiga, ia i latou le mea lea e mafai ona faamatalaina i lalo:

  1. Pepa.
  2. Palasitika.
  3. Manifinifi foliga.
  4. Manifinifi pepa.
  5. Lagona.
  6. Pepa malo, ma isi mea

O le faʻapipiʻi ua tuu i luga o le laufanua o le mea o lona pito i ai le lilac lanu e tatau ai. Ia mautinoa e tuu se fala faʻapitoa e puipuia ai le oloa mai le faʻaleagaina. A faʻaleleia le pito o le lilac lanu, toso i fafo le leai o se atigi vai ma se lanu efuefu, o le a faʻaloaloa i le tautotogo, faʻasao ai.

O le tautotogo e le sili atu nai lo le 5 cm i luga. A maeʻa, o le oloa e faʻaputu faʻatasi ma le tagata alofa ma le tagata alofa, e tatau ona fesoʻotaʻi ma le faʻaaogaina o le fale pe a sui i lalo le oloa. Ona fai lea o le faʻapipiʻiina o le lanu efuefu o le faʻapipiʻi, ma le lilac moli toso. A tatau ai, e tatau ona faia galuega.

Mataupu i luga o le autu: eletise o le electcardctor electrolux

Meafaigaluega mo le faʻapipiʻi o Chalks ma ona uiga

O ni suiga mo le faʻapipiʻiina o le poloka e faigofie ma faigofie ona taulimaina.

Faʻaogaina o se punch mo le faʻapipiʻiina, e mafai ona tuʻu le siamupini ma le lapoa o le 4-5 mm. Faʻatasi ai ma Panch, o le seti e faʻapipiʻi i au faipule e mafai ai ona e ulufale i totonu o pu. Faʻapipiʻi siamupini, e tatau ona e mimilo le punch nozzle, faʻaseʻe le tau faʻaali ma faia pu manaʻomia. I le toe faʻafoʻiina o le pou, o poloka e aisa ma le malosi.

I le Lautele Lautele Tallet Thalls, NT-2 Gamma Forms e aofia ai poloka i le aofaiga o 100 fasi, o le lapoa o le 4 mm. Mo le gaosiga o malosiaga o loʻo faʻaaogaina mea mataʻitu. O loʻo tuʻuina atu i latou i se au faʻatau atu, o se pule e mafai ai ona e iloa le lapoa o le poloka, o le pu-pu, o le a le puni muamua o pu. E ala i le faʻapipiʻi o faʻamaumauga, naʻo le tele o le malosi o le 'au o le vaega. E tusa ai ma se mataupu faavae tutusa, o le au kangaro taase.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi se samala

Meafaigaluega mo le faʻapipiʻi o Chalks ma ona uiga

O le faʻagasologa o le faʻapipiʻiina o Chalks.

O le Chimepupuble Hammer o se mea faigaluega mo se faʻapipiʻi e tele ni teuga. O loʻo latou fevaeʻi faʻatasi ai le tasi ma le isi, ona i le mea lea i le mea sese lava, lea e sili ona mamafa, ma e saʻo mo le teuina.

Faatasi ai ma le fesoasoani a se samala o le au atamamai na faia le faʻapipiʻiina o conmps o le 6 mm i le tele pe lapoa, pe a tatau ai. I le faʻagasologa o le faʻapipiʻiina o le hammer e faia le tele o leo, o se mea le lelei pe a faʻaaoga, aemaise pe a faʻaaoga i le afiafi i le afiafi. O le aoga lelei mai le galuega e mafai ona ausia e ala i le faʻapipiʻiina o le tagata alofa i soʻo se mamao mai le pito o le oloa.

O le mea e sili ona taua i le faʻagasologa o le galuega o le i ai o le mautu o le fale faigaluega, talu ai o le laulu e ese le faʻapipiʻi ese. Faʻaaoga le samala e tatau ona faʻataʻitaʻia e tusa ai ma faʻatonuga:

Meafaigaluega mo le faʻapipiʻi o Chalks ma ona uiga

Tusi Lesona Fetapō mo faʻapipiʻi Chalks o loʻo faʻaaogaina pe a faʻapipiʻi faʻamaumauga i totonu o le paʻu poʻo lagona.

  1. Muamua, ei ai na nofoaga o le a faapipiiina poloka o poloka.
  2. Saunia se pito malosi mafana, e manaʻomia le tuʻuina o pepa poʻo isi mea ma se faʻailoga e faʻaaoga i ai.
  3. Ina ua maeʻa, ua tuuina atu le palugalii i le tulaga lautele, ma ona o le laina o le puʻeina ma le samala o loo apalai.
  4. O le faia o le tolopoina o le fesuiaiga, siaki le i ai o se pu.
  5. A leai, ona ma le fesoasoani a le pito o le pito o le susulu foliga, o le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi pe o toe ulufale mai.
  6. Liligi le oloa, faaofi le alofa mai lona foliga, ona tuu ifo ai lea.

Tusitusiga i luga o le autu: O puipui puipui e aunoa ma nila: E sili ona lelei e glue, aisea latou te tetea ma iloa ai

I le tulaga mulimuli, o le mandrel o le faʻapipiʻi e tatau ona faʻaofi i vae o le siamupini, o loʻo faʻaputu i le popo atu ma le samala.

Lima meafaigaluega "toso" mo le gaosiga o oloa ma faʻamaumauga

Meafaigaluega mo le faʻapipiʻi o Chalks ma ona uiga

E faʻapipiʻi ai le mata o le tele o lapoa e faʻaaogaina ni numera eseese.

Faatasi ai ma le fesoasoani a le "mea faigaluega" mea faigaluega, e mafai ona e faʻapipiʻiina papaʻe i fale ma fale gaosi oloa. O le mea faigaluega e motusia oloa mo siamupini ma le lapoa o le 10 mm manaʻomia mo le teʻena o tisu, e aofia ai Tarpalin. O le "manaʻoga" o loʻo faia mea faigaluega e mafai ona faia i luga o le sila nai lo luga o loʻo i luga o le laulau poʻo luga o le fola.

Faʻapipiʻi faʻamaumauga ma lenei lark spress spress, e mafai ona faʻaaogaina le faʻaaogaina o se mea lelei e ave i lou lima agavale. Ina ia aumaia se mea faigaluega i se tulaga faigaluega, o le linebar stab o loʻo tosoina i totonu o se tofa faʻapitoa. O le lelei o le mea faigaluega e faʻalagolago i le tulaga sili ona lelei o le jro.

I le faʻagasologa o le faʻapipiʻiina o le faʻauiga, e mafai ona e fetuʻunaʻi le faʻaaogaina o le faʻapipiʻiina o le fetuunaiga. Faʻafetai i le Insudded Totonu o Herxagon, e mafai ona faigofie ona faia uma fetuunaiga uma fetuunaiga. O le fetuunaiga o lona lava o ia lava i totonu o le filo le lua o le jro, o loo fao i totonu.

O le mea faigaluega ua faaauupegaina ma le maneta colanga e manaʻomia e faʻapipiʻi ai se mea e mafai ona faʻapipiʻiina ai le mama o le mama i le matrix. Le isi, o le mea faigaluega e tatau ona faia i lalo o le mea. Faatasi ai ma le fesoasoani a sāʻimau ai sifi, o le oloa e mafai ona togafitia ma se tasi gaioiga ma le lima saoloto.

A faʻaaoga le "toso", o le 'au-feʻelaʻe o le' au e puna i lou tamailima ina ua maeʻa le tulaga lelei o le mea faigaluega. E tatau ona faʻapipiʻi se tasi pe lua ona faʻataʻatitia i faʻamaumauga, faʻapaleni i mea, o le mea lea, o le a faʻavasegaina le poloka. Afai ei ai le poto masani, o le iʻuga moni o le a mauaina ma peʻa uma le amataga muamua.

Faitau atili