Faapipiiina o le faitotoa i Siruta: Faapipiiina foliga

Anonim

O fale o Wood na amata ona fausia i aso anamua. Ae o se mea sa fai ma mea taua na tele sa o le taimi sa na o pataga uma na o le itu, sa faia loa lava i le pito i lalo o faamalama ma faitotoa tetele ma faitotoa.

Faapipiiina o le faitotoa i Siruta: Faapipiiina foliga

O le faʻagasologa o le faʻapipiʻiina o le faitotoʻa i le sipuia o loʻo faʻalagolago i ai mea mo le fausiaina o le a faʻaaogaina.

I le lalolagi o onapo nei, o avanoa uma na faʻamauina muamua e ausia ai le sili atu o le sefeina. O lenei o le a faʻaititia ai le aofaʻi o otaota. Faapipiiina o le faitotoa i Sirubu o loo faia i le maea atoa o le fausiaina o le fau puipui o puipui ma taualuga. E taua tele pe a fai pa o le fausiaina ile nofoaga e tatalaina ai le faitotoʻa e tuʻu ai le ogalaau e tuʻu atu i le tasi ogalaau poʻo pa, o le a taofia ai le palealii o pale. Ina ua maeʻa le maʻi atoa, o loʻo tipi ese ogalaau ma le tatalaina.

O le auala e faʻapipiʻi ai le faitotoʻa i le siʻu o Sirbara e faʻamoemoeina lea o fea mea o loʻo faʻaaogaina mo le fausiaina. Tusa lava poʻo le a le mea o loʻo faʻaaogaina (ogalaau fale poʻo laupapa) mo le fausiaina o le fale, o le faʻapipiʻiina o le faitotoʻa e tutusa lava. Mo le faʻapipiʻiina o le faitotoʻa e sili ona taua le teteʻe atu i le malolo. O se malologa lē tumau e tatau ona faitauina mai le taimi o le fausiaina o le fausiaina o puipui ma le iʻuga o le faʻavae atoa o le taualuga ma e tusa o le 6 masina.

Faapipiiina o le faitotoa i Siruta: Faapipiiina foliga

Nofoaga atofaina masini.

I le vaitaimi lea, o le fale o le a avatu i se tulaga solomuli. I le tausaga atoa, o le mamanu o le a tuʻuina atu ai le maualuga na mafai ona solomuli. O le SMBRATBAGE JUTROORS e le mafai ona faʻalagolago i le tele o uiga faʻapitoa, ae faʻapea foi le maualuga o le susu o fafie.

I le averesi, o le vaitaimi o le atoatoa o le faaputuga e mafai ona taunuu i le 6 tausaga. Ile taimi o lea tausaga, e mafai e le Maota ona sui lona maualuga i le 5 cm e faʻavae i luga o faʻaiʻuga, galue i luga o le faʻapipiʻiina o le faitotoʻa i le SIRUBA e tatau ona faʻatinoina e tusa ai ma tekonolosi faʻapitoa. Ole mataituina o tulafono, e mafai ai ona 'alofia se tulaga tū pei o se mapusaga. Lenei aso e lua filifiliga e mafai ona faʻaaogaina ina ia faʻapipiʻi ai le faitotoʻa:

  • Faʻapipiʻiina se tali faʻapitoa;
  • Faapipiiina o faʻapipiʻi pe a faʻaaogaina se pa.

Mataupu i luga o le autu: Palcony Glazing Filifiliga (Ata)

O le a se ono manaʻomia i le faʻasologa?

O le amata ona amata, o lona uiga, ia e faʻatulaga le faitotoʻa i se vao, e aoga le saunia o mea taua uma. Lenei o le a faʻatagaina uma galuega e sili atu ona vave. O le ae manaʻomia:

  • vaai;
  • o le samala;
  • vili;
  • faapotopotoina;
  • moa;
  • Fausiaina Ueletona;
  • rofautte;
  • maualuga;
  • Fao, bolts, lava-tipitipi o mata.

Faapipiiina o le faitotoa i Siruta: Faapipiiina foliga

Faʻatau atu i totonu o le faitotoʻa mea faigaluega: vaʻai; o le samala; vili; faapotopotoina; moa; Fausiaina Ueletona; rofautte; maualuga; fao; noataga; Aufana.

Faʻaaogaina ae vaʻai, e tatau ona e faia le amataga o le faitotoʻa o le a faʻapipiʻiina. E manaʻomia le tipiina i lenei auala e i ai i le faʻaiuga, afa o le pa tumau i le pito i luga ma lalo. Le siakiina o le maualuga, o le masani masani fausiaina e le lava lea e maua ai le iuga sili ona saʻo. E sili le faʻaaogaina o se pata poʻo le le lava.

Faatasi ai ma le fesoasoani a le milling i le pito o le tatalaina, o se tagata sili ona fiafia o le 50x50 lapoa ua tipi. Ina ia mafai ona ofi i le tulaga tonu, e aoga le faʻaaogaina o le faʻailoga ma le moa. Ina ua maeʻa le Groola, e manaʻomia le faʻapipiʻi o le pa ma se vaega o le 50 * 50 mm. E taua tele le amanaia le umi o le pa. Afai o le fale ogalaau e sili ona fou, o le umi o le umi e tatau ona 5 cm itiiti. Afai o le fale ogalaau na faia ai se mea malie, o le a lava le umi e tatau ona i lalo ifo o le 2 cm.

Afai o pa e faia i le ogalaau, ona mo le malosi e lava ua lava e faʻaaoga ai se tasi pa. Afai ua fausia le fale mai se pa poʻo se tamoʻe, ona faʻagasolo lenei ona lava, aua e tele naua le a faʻaaogaina. Ina ia faʻamalosia le pa, o le laupapa ua faʻapipiʻi i le 50 mm mafiafia ma lautele e tutusa ma le le mafiafia o le puipui. E masani ona i le fausiaina, faʻapitoa faʻapitoa e faʻaaoga se uʻamea uʻamea ae le o le pa laupapa.

A maeʻa maafua, e manaʻomia le galue e fausia ai le faitotoʻa. Ia faia lea, ifo i lalo i le pito i lalo o ogalaau, o le laupapa e fafa - o le faitotoa. Ia ausia sili le malosi, e sili le faʻaaogaina o le 100 mm laupapa o loʻo tipiina i t-foliga.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona tipiina pupuni ma tamai pamū: fuafuaina o mamanu ma tipi vaega

Vaega o le fusu o laupapa

Faapipiiina o le faitotoa i Siruta: Faapipiiina foliga

Faitotoʻa faitotoʻa ata e taʻele ai.

E le sili atu le lauiloa i aso nei metotia mo le faʻapipiʻiina o le faitotoʻa i le fale laupapa o le faʻapipiʻiina o le fuifui mai se pa. O le amataga o le galue i luga o le faʻatulagaina o le tatalaina e leai se ese mai le auala muamua. Faʻapea foi, pei o le Emepei muamua, e manaʻomia le faia o se sipili e tatau ona 50 mm, ma le maualuga e tusa ma le 38 mm. Mo le vaega, e manaʻomia le faʻaaogaina o le taimi o 100x100. I le ogatotonu o le pa e aoga le tipiina o le groove i le lautele o le 50 mm ma le loloto o le 40 mm. Ina ia mafai ona faia le groove, e sili le faʻaaogaina o tagata tipi. I le tulaga maualuga, o le afu e tatau foi ona filifilia fuafua i le solomuli o le fale. Afai e leʻi tuʻuina atu e le mamanu se solomuli atoa, ona mai le pito i luga o le tatalaina e aoga o le 5 cm. Afai o le ata na tuʻuina atu le maualuga o le pa ma le tietie ai i le va o le pa ma le tiaʻi.

I le pito i luga o le placade mafai ona faʻasaʻo i ni auala eseese e lua. O le filifiliga muamua o le faʻaaogaina o se laupapa ma le kolosi vaega o 50x200 mm, ua faʻapipiʻiina e le mappist. Ina ia malupuipuia, e aoga i le faʻaogaina o le le manatu faapito. O le filifiliga lona lua o loʻo atagia mai ai le faʻapipiʻiina o le pito i luga pa i luga aʻe o le itu. O le mea lea, o le faʻaaogaina o mata o le tagata faʻatauvaʻa ma isi mea faʻapipiʻi e le manaʻomia.

Faaitiitia le faapipiiina o faitotoa i se ogalaau

I le tulaga masani, pe a faʻapipiʻi le togafiti o le pamu, e te le manaʻomia e faʻapipiʻi le pusa. O le tuusaunoaga o le filifiliga pe a o le laupapa laupapa o loʻo faʻaaogaina o se mea ua faʻauma. Ile la lea tulaga, ua tuu ai le pusa i luga o le Mauga o le Mauga. A maeʻa ona faʻapipiʻi, ua tapunia le pusa ma platbands. Afai o le scrinkball e tupu, e mafai ona latou toe fausiaina pe faʻapipiʻi ni mea fou.

Faapipiiina o le faitotoa i Siruta: Faapipiiina foliga

Faapipiiina le faitotoa ulufale i le siuba.

O le fesili e matua masani lava: faʻafefea ona faʻapipiʻi le faitotoʻa faitotoʻa i totonu o le fale mai le fale ogalaau? O metotia o le faʻapipiʻiina o le chip tumau le suia. Naʻo le pau le mea, e le mafai ona faʻapipiʻi le pito i luga o le vaaiga. Nai lo lena, e aoga le tuua o se avanoa, o le 10 cm. O le a faʻatagaina ai le solomuli e tupu i le faiga masani. I le taimi lava e tasi, e le solia e luga ma e le faʻapitoa. O le lelei o le uʻamea faitotoʻa o lona malosi. Ua mafai e le pusa uamea ona faʻafoʻi toetoe lava o soʻo se fafie i le taimi o le solomuli.

Itu o Chips na faia i le maualuga o le maualuga o le faitotoa.

E manaʻomia le tausisi i fautuaga e uiga i le tele o le faitotoʻa. O le maualuga o le tatalaina e tatau ona sili atu nai lo le 15 cm. E manaʻomia, ina ia mafai ona faʻapipiʻi le filifili pito i luga 150 * 50. E aafia ai foi le lautele o le amataga. E tatau ona 12 cm sili atu nai lo le nofoaga kasa. Mo le gaosiga o itu o itu, o le pa e faʻaaoga, o le tele o le mea lea o le 150 * 100 mm.

Mataupu i luga o le autu: O le a le eseesega i le va o Pyrometers?

Ina ia puipuia le faʻavaeina o le malulu alalaupapa, e aoga le tausiga o le maualuga-tulaga faʻalelei o le vevela o le tino. O le faia lea o lenei mea, o seevae e faʻapipiʻi i tafatafa (ae leʻi faʻapipiʻiina). Sa taʻe uma ni avanoa e mafai ai ona faʻatumuina i se fasilaau o le mauga.

Fautuaga mo le Aveesea o le Deformization

Faapipiiina o le faitotoa i Siruta: Faapipiiina foliga

Faapipii i totonu o se fale ogalaau.

O nisi taimi e tupu i ai, a uma ona fausia pa, o faʻamatalaga e vave lavea i lalo o faʻamalama ma faitotoʻa, aʻo le tumau o elemene tumau. Afai e te le faia se faʻalavelave i le taimi, o le tala lea o lenei tala ua suia i le solomuli o le fale. O lenei tulaga e mafai ona aveʻesea: Mo lenei mea e aoga le faʻaaogaina o le taimi o le 50 * 100 poʻo le 100 * 150 mm le itiiti ifo i le 2 mita. E tatau ona faʻasaʻo i le itu na tupu ai le Defofotation. Ina ia malupuipuia, e tatau ona e faʻaaogaina se fao o le 6x150 mm. O le tasi login e tatau ona faʻasaʻo i luga o le tasi login. O le pa e taua tele i le muamua-faia uma pu mo le popo o tagata.

O le toso ma aveese le Defomesation of the Wall, o le mauga o le pa e sui ai le va i luga ma lalo, latalata i le ogatotonu. O le taunuuga o lenei galuega, o le amataga e tatau ona ogatasi. Ina ia faʻaitiitia pu mai le fao, e mafai ona e faʻaaogaina se veneer poʻo se pupuga faʻapitoa.

Faitau atili