O aiga o loʻo i totonu o le Glossy Dessy: Filifili ma Iloilo taʻaloga paʻepaʻe

Anonim

Mafaufau poʻo fea o loʻo i totonu o papaʻe papaʻi, o a foliga latou eseese, pe a latou lelei e faʻapipiʻiina latou.

Filifili paʻepaʻe paʻepaʻe ie mo le faʻaaogaina o potu

O aiga o loʻo i totonu o le Glossy Dessy: Filifili ma Iloilo taʻaloga paʻepaʻe

Susulu o le pameva o le tapoleni

Valivali Faʻapitoa Faʻalauiloaina paʻepaʻe lanu paʻepaʻe le sili ona le-feteʻenaʻiga, lelei ma le lelei i soʻo se siosiomaga. I se faʻaopopoga, paʻepaʻe lanu e masani lava o le lanu o le toʻafilemu ma le poto. E mafua ona o grassy white faitotoa ua sili atu ona lauiloa?

O le lelei o soʻo se mea o le sili ona lelei o le tau o tau ma lelei faʻatusatusaga. I lenei tulaga, faitotoʻa faitotoʻa o laʻau papaʻe, pei ona le manaʻomia i le maeʻaeʻa, ua uma ona maua ai se sili atu. Ae e le gata i lea tulaga: O ia oloa e lelei mo soʻo se ituaiga o fola, faʻapea foi ma soʻo se ituaiga o le pa puipui, i soʻo se laufanua.

O le a toe foʻi mai le SCEPCC: O le ofu paʻepaʻe o se mea o iai le falemaʻi, latou te vaaia le ofisa, monononous, mononon, ma isi mea Ua lava le faʻatauina o faitotoʻa o potu potu, ma o le a i ai mea uma.

Paʻepaʻe lanu paʻepaʻe e matua le fiafia i le tausiga - naʻo le ofi i luga o le fulufulu mata o le susu pe amoina. E faʻapitoa lava i le potu i totonu o le potu o loʻo faʻamalamalamaina e aveʻesea o le la susulu poʻo le faʻasaʻoina lelei. Ua sili atu lo latou taumamaloina, faʻatupu se lagona o le fiafia ma le avanoa, e oʻo lava i potu tamaʻi potu i le eria.

I le i ai o le faʻasalalauga faʻapipiʻi mai tioata poʻo le fibergess, o nei faitotoʻa o nei faitotoʻa e vave lava ona faʻaalia se tasi o le pule o le totonu o le totonu o le totonu, tosina mai ai le mafaufau o malo.

Faʻafefea ona maua ni oloa

O aiga o loʻo i totonu o le Glossy Dessy: Filifili ma Iloilo taʻaloga paʻepaʻe

Tuuina atu mea uma i luga, e taumafai tagata gaosi oloa e atiaʻe ma faʻatino fua mautu e maua ai ni telē. Tele taimi e masani ona i ai filifiliga e lua - ma le faʻafefeteina o le susulu o valevale ma le faʻaulu ma polyester.

Tusitusiga i luga o le autu: Plywood vali

O le filifiliga muamua o le tekonolosi faigofie (lea e iai se aoga lelei i le tau o le gaosiga), ae e sili atu le manaʻomia o gaioiga. Aemaise lava, o faitotoʻa o totonu e le mafai ona faʻapipiʻi pe a fai o le umi aʻo leʻi faʻaitiitia lenei oloa i lalo o le vevela vevela, talu ai o se vaega o le vaniva o Vavega e mafai.

E sili atu le talitonuina o le tekonolosi o le faʻamamaina o le faʻamamaina o le faitotoʻa o faitotoʻa, pe a latou maua ai le tele o le pomiina. O le alavai o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina i lenei mataupu e sili atu le lelei, ma o le faʻailoga o le oloa mulimuli e maualuga. Ae peitai, e pei foi, o le tau.

Filifiliga ma le talosaga

Ae o se faʻataʻitaʻiga umi o ia oloa o loʻo faʻaalia i luga o le maketi. I le pule e aoga tele:

  • fale mautu
  • faʻapalepale
  • O loʻo iai ni lanu.

O le tasi-fasi faitotoa susulu e lelei mo se faʻataʻitaʻiga, mo le faʻapipiʻiina i ofisa poʻo potu malolo, e mafai ona vaʻaia i le ata. Latou te faia le taufaasese o le malosi o le malosi, ma le felelei ma fefitagat - i le isi itu. Sui o se faʻataʻitaʻiga o le tamaoaiga o le aʻoga oloa.

O faitotoʻa i totonu e aofia ai ni lanu paʻepaʻe o le lanu paʻepaʻe e pasi le faʻapitoa poʻo le tekonolosi o le pa tekonolosi o le tapoleni, pei o le ata.

O aiga o loʻo i totonu o le Glossy Dessy: Filifili ma Iloilo taʻaloga paʻepaʻe

Faʻaputuputu GEMSY DODS e mafai ona maua se tele o ituaiga teuteu teuteu: O vaega na faia o tioata, faʻata, o uamea mama. O le iʻuga o le iʻuga, e pei o le ata, o le tausiga o le vasega faʻaleaʻoaʻoga o ia mea.

Aemaise e tatau ona maitauina le aafiaga na mafua mai i le filifiliga saʻo o le faitotoʻa o le faitotoʻa. I le lanu, e tatau ona iai se eseesega lanu faʻavae o le faitotoʻa totonu ma faʻaalia manino i lalo o le leo o le meaafale autu.

Ona o le maualuga o le le mautonu o le glossy cloting, o oloa e tele le misi maualalo. O le mea lea, o lenei oloa e mafai ona faʻapipiʻiina e le gata i le va o potu, ae o le ofisa foi o le fale o le fale mautotogi: i le umukuka, carridor, faletaele, ma isi. O le i ai o le unaʻia o le ata o loʻo faʻaalia ai le au faitotoʻa o loʻo tetee atu foi i ni faʻafitauli o mea, pei o le maosiosia. O tagata atamamai e finau foi e tele le faailo o le tele o le pupula o le tele o le pupula o le tele o le pupula o le tele o le matagofie o le grassing. Lea e mafai ona faʻaaogaina ma le manuia, faʻataʻitaʻiga, ina ia faʻaitiitia ai leo mo tamaʻi a le fanau a tamaiti. O lea, paʻepaʻe paʻepaʻe faitotoʻa potu o loʻo mataʻituina.

Mau i luga o le autu: faʻafefea ona faia se pou i luga o le moega. Manatu Mafuaitua (43 Ata)

I totonu o tagata gaosi oloa o na oloa, o le mautu o le sala a le faʻamuta ma le faʻapitoa poto o pepa o loʻo faʻamatalaina e oloa mai le faʻaupuga a le sophia (Mostovi, rostov O le laualuga ua maeʻa ai faitotoʻa o Sofya, e faʻaaoga ai le acylate - o le suamalie o le sioa, e aoga ma le siosiomaga faʻaleaga, ma o lea matua saogalemu mo le nofo ai i le fale. Oloa mai le sophia brand, teuteuina ma le paepae faʻataʻitaʻi, faʻalagolago i le faʻataʻitaʻiga mafai ona vaʻaia poʻo ni fetuʻutuʻunaʻi pe faʻapipiʻiina mai i le matte poʻo stress.

Acrylic taleting o oloa mai le ituaiga Sofya maua fua:

O aiga o loʻo i totonu o le Glossy Dessy: Filifili ma Iloilo taʻaloga paʻepaʻe

  1. O le aafiaga o le malamalama malamalama, o le iʻuga o le ata vaʻaia i totonu o le potu avanoa ua ausia.
  2. Maualuga le ufiufi o le tetee mai le faatosinaina o vailaau vailaau.
  3. Ona o le leai o se vavaeeseina o le laufanua, o oloa uma e i ai ni oloa sili ona maualuga.
  4. E le mou ese le varnic eseese pe a fai o le latalata i le la
  5. O le oloa e taofia ai lona loloto ma le mama lanu i luga o tausaga o lona taotoga.

Vae esea, e tatau ona matauina le mamanu o loʻo atiaʻe aiga o fuafuaga ua maeʻa tapenaina i oloa a Sosoia.

O faʻasologa o faʻasologa o loʻo fai ma sui o papaʻe papala faitotoʻa ma autasi, faʻapea foi ma le malosi o le fesoasoani, o loʻo foliga talafeagai i se aliʻi. E sili ona fetaui lelei i le potu malolo ma potumoe.

O le uluaʻi faʻasologa e iloga i le faʻaiuga o ona ituaiga i le sitaili o le postmimomoshotheth. E sili ona talafeagai mo le faʻaaogaina i le ofisa poʻo isi pisinisi pisinisi, e le aofia ai se ofisa.

Maniglione faasologa o se vasega sili. I le faʻagasologa o lona atinaʻe, mamanu ma faʻaiʻu, asymetric faʻaopopo na fausia ai tioata, faʻata maʻai, faʻatusa, faʻapea foi i le tele o tuʻufaʻatasiga. O fale taʻitoʻatasi, o le a fesoasoani lea o le a tupu ai le aʻafiaga o le aso malolo i le aluga o le sipai, e faigofie ona faia i luga o le faitotoʻa o le faitotoʻa.

Aotelega o Fua o oloa na gaosia e le tau fefaatauaiga Sophia:

Tusitusiga i luga o le autu: Sherenter Workrobe i luga o le Loggia: Ergonomics ma le puʻupuʻu

O luga o le Trimang - Acylate

Faʻavae o le faitotoʻa o le faitotoʻa: Maple Veneer, Cortex

Maualuga o le tapoleni, mm

1900.

2000, 2100.

2000, 2100.

2000, 2100, 2300

Lautele o le tapoleni, mm

600.

700.

800.

900.

Mo se faʻatonuga faapitoa, e mafai ona gaosia ni oloa ma isi tulaga lautele.

E pei ona taua mai le laulau, le maple, faʻapea foi ma le tomai faʻapitoa o le Cortx, ua faʻaaogaina e pei o le mea o mea o le faitotoʻa i faʻasologa uma o Sofia o Maphinia oloa. Faitotoʻa faitotoʻa mai Sophia Fefaʻatauaiga Atoa ma le saogalemu ma tulaga lelei manaʻoga.

Faitau atili