Lelava-paipa bolir

Anonim

Lelava-paipa bolir

Uili-faagaau Boiler - o se masini ua maua lautele lauiloa mai tagata faaaoga. Muamua lava, o le faigofie o le masini ma le avanoa o ona tulaga e manaia. Le faʻaaogaina o le boiler e le faigata tele, ae o le lelei o le masini e tele taimi e sili atu ai.

MONI, o le faigofie o le faʻaaogaina e le tatau ona faʻaititia ai manaʻoga tau le saogalemu. Ae, o le vevela malu e le faʻatonutonuina ai le soʻotaga faʻagaloina ai.

O foliga o mea na toe foʻi mai i le isi 19 senituri. I le mea e ofo ai, ae e oʻo mai i lenei aso, o le mamanu e aofia ai suiga moni e sili ona lauiloa ma i manaʻoga.

Na tele ni palota o lenei mamanu i faʻatoʻaga tumaʻoti ma le Alamanuia frales. Afai o loʻo e fuafuaina se faʻalapotopotoga o le vevela vevela i totonu o le fale, o lenei filifiliga, pei o se pole o le taumalulu, e le tatau ona faʻamauina mai teugatupe.

Faʻafefea ona galue le taʻavale-paipa boaibe?

Ina ua faia le muamua o taumalulu-paipa le au faipisinisi muamua, o le latou galuega autu o le faʻateleina lea o le gaosia o masini steala e aunoa ma ni suiga taua i lona mamanu ma vaʻaiga. O le aso e mafai ai ona e faʻatau mai se vai-aso o le booler criler turbouterm

Lusia na gaosia i luga o le upega tafailagi o le kamupani http://kep-ppored.r/.

O le aso, o le fua faʻaʻaisa o se subpeness o kesi-paipa meafaigaluega, lea e aofia ai ni paipa, i totonu o le suauu.

E i ai ituaiga vaitausaga o na pelaiʻomia, o tagata taʻitasi faʻavae o ia lava faʻavae o faʻagaioiga:

  • Uili-faagasolo sheam polem;
  • O le vai-paipa vai o le vai.

Faʻalagolago i le tagata gaosi, o le ata o nei tagata e faʻaputuputuina e ono maua ai ana lava faʻailoga. Vaega o le faʻatulagaina o vaega e le aʻafia ai le lelei o masini. I luga o mea faigaluega, vaʻaiga ma foliga o le galuega e aʻafia ai foʻi le mafuaʻaga o le boler.

O mea e tatau ai ma le leaga o le vevela-tibe na te ofuina boliners

Sei o tatou amata, o le mea moni, i mea e lelei ai e maua ai lenei ituaiga o masini. Na lauiloa Bedolobe Broolers i ni vaega eseese, ona o foliga o le faʻaaogaina.

O le Bouler mamanu e faigofie ma talafeagai mo tagata faʻaaoga, uma i le tumaʻoti ma luga o le alamanuia fua.

Tusitusiga i luga o le autu: toe faaleleia o pepa palasitika: o le a le mea e fai pe a sefe le faitotoʻa

I se faʻaopopoga, o le lauiloa o tagata fai maʻi na maua ona o le eseese o ituaiga o loʻo taʻua i luga.

  • E maua e le BIR-Tabe Boilers i se tulaga sili ona lelei o le faʻaaogaina.
  • O le puʻupuʻu o le masini e le faʻatapulaʻaina lona malosi ma le faʻatinoga.
  • O galuega a le poler e mafai ona faʻatulagaina i se otometi tulaga, faʻaaogaina ma ni masini faʻapitoa.
  • E mafai ona faʻapipiʻi le thermomester, Air Vent, Hormarneor, Schooor Gaisi, o lea e faia e le booler i le galuega otometi. I taimi uma, i le taimi o le faʻatinoga, o le taʻavale e le o aumaia le faʻafitauli o le fuimu o le afi, lea e mafai ai ona tatou maitauina i le galuega a isi masini ua faʻaaoga mo le faʻamalieina.
  • Faʻafetai i mea faʻaonapo nei e faʻaaogaina mo gaosiga, taumalulu-paipa lauulu e le o afaina ai le leaga ma le toʻilalo. O lona uiga o le faigaumu fou e mafai ona galue mo le tele o tausaga, a aunoa ma le aʻafia o le lamatiaga o nofoaga vevela.

O le le mautonu o tagata faipule, aemaise lava i alamanuia faʻaaogaina, e tutusa ma lamatiaga maualuluga. Ae, o le faʻamatala e ala ile faʻatoaga ona o le saogalemu saogalemu.

Lelava-paipa bolir

O le mea lea, o le filifilia o se paepae-taxibe coair mo galuega, e taua le amanaia o le manaomia autu mo lona faaaogaina. Ona o le i ai o paipa vevela, nofoaga saogalemu e iloga lava le tulaga masani na o le faaeteete. Le galuega a le tagata faisala pei ona taua i lalo:

  • I le Steam ma le vevela vai-paipa broulers, o le coollant e gaoioi ma le tele o le saoasaoa nai lo isi nofoaga vevela, e tau atu i le foliga o le tinoi e le mafai ona faigaluega i totonu o le mea e tatau ona galue ai
  • O le isi mafuaaga pe aisea e sili ona maasiasi ai - lenei o le auai i le tele o vai i totonu o le masini;
  • O le tele o le vai e mafua ai le isi faʻafitauli - o le faʻavaeina o fua ma teuina i luga o puipui i totonu o le masini.

Screentiang e lamatia mo soo se masini. A o le tau o le taumalulu-paipa ua ufitia, o le mea tonu na fausia ai i totonu, e faʻalavelaveina le galuega o le masini ma mafai ona oʻo atu i faʻafitauli matuia.

O lona uiga o le aloese mai faʻafitauli i le galuega a le boeir ma ia mautinoa lona taotoga, e manaʻomia le faʻatulagaina o se siaki faʻapitoa o le masini ma toe faʻalelei, pe a fai o le paleni.

Mataupu i luga o le autu: Plantyank i luga o le faavae - o se auala taua

O le taimi tatau ona sui le vaega o le a faʻatagaina oe e toe faʻafoʻi atu oe e toe faʻafoʻi ai oe o le faʻagaioiga o le Briler, ma le masini e toe faʻafoʻi mai le malosi ma le lelei o le galuega.

Soo se mea, ina ia mautinoa ai le saogalemu o le masini, e le manaʻomia le te talaatu o le lautele o le faʻagaioiga, faʻamalosi i le saogalemu o le aulotu o le gaosiga.

Faitau atili