PASMP COLLL BUNTERS i le faleuila

Anonim

PASMP COLLL BUNTERS i le faleuila

O le fale poʻo le fale o le fale poʻo le fale - o le mea lea e sailia e tagata. A o le faʻalavelave i aso nei o le gaosiga o le "fale mautotogi", o loʻo agaʻi mai le lalelei i tua.

O nisi taimi e matua laiti lava o fale mautotogi e manaʻomia ai le maualuga o fuafuaga fuafuaina. E taua tele le faʻaaogaina o le Laasaga A 8, ae faʻapea foi ona latou aloese mai le lagonaina o le faigamalaga.

O le mea lea, o le toe faaleleia o se tulaga faigata o le olaga ou te manaʻo e faʻamaeʻaina i se taimi vave. O le mea autu, aua le toe fausia.

PASMP COLLL BUNTERS i le faleuila

Aua o le mea e tatau ona maeʻa faʻamaeʻaina o le fausiaina uma ma le maeʻa o galuega, e fautuaina le amataina o nofoaga susu, ma o le umukuka lea ma le faletaele. I le tuʻufaʻatasiga o faletaele, faʻatulaga nofoaga puʻupuʻu popo faigofie.

Ae i totonu o se tuʻuga o le faleuila o le faleuila avanoa mo le faigamalaga o le tagata faʻasino manatu e laʻititi. Ma na matua itiiti lava, i le taimi e sau ai le fesoʻotaʻiga. Ole faiga e vave faia, e toʻatele e le mafaufau e uiga i isi faʻafitauli o le amio faʻatatau i totonu o le atunuʻu.

Faitotoa, tusia ni vaega, fufusi tapunia puipui - O nei auala o le a mautinoa o le a mafua ai le tele o le tiga i faʻafitauli o faʻafitauli ma paipa. Avanoa fua i fesoʻotaʻiga o le a sefe ai le taimi ma tupe, aemaise lava i tulaga o le faga.

E masani lava i tulaga o le Plumping e tigaina mo se taimi umi ma se ata, eseese fesoʻotaʻiga: O nisi taimi e tatau ona e 'ai. Ma e le aapa ifo lima, ma e leai se taimi e faatau ai mea.

O le Win-Winter filifiliga mo faletaele o se tapuni uila. E le o se mea masani lea o le vave mo le teuteuga o le teuteuga, ae o maua le faateleina o le lauiloa.

PASMP COLLL BUNTERS i le faleuila

Faʻamuta le tapunia ona o latou uiga puipuia o latou uiga o faleoloa, i luga o faʻamalama, i soʻo se tulū e puipuia. Ole tau maualalo ma le fiafia i le sili ona lelei i le tapunia, etc.

O le a le mea o loʻo i ai le taʻavale, ituaiga, foliga

Smullert stomters maua se lautele lautele ma, e tusa ai, le lautele. Uamea e masani ona faʻaaoga e puipuia ai nofoaga. Faʻalauteleina le aʻafia, e mafai ona e tuʻuina atu mea leaga.

Tusi i luga o le autu: uma e uiga i le au pa na na natia i totonu o se fale po o le fale

O nisi e fiafia i laupapa laupapa laupapa. O meaola uma lava i luga e mamanuina mo le faaaogaina i fafo; Mo le fale faaaoga palasitika. O le faigofie o le faʻaaogaina ma tausi mo i latou, o se lanu tele o le palette - mea uma e tatau ona e faia se manaia ma matagofie faleʻaiga.

E maeu le fevaeaiga o loʻo faʻatulaga

Falapalapa pusa ma taiala, shaft, o le tautotogo ma tapvas o le masani masani o le mamanuina o papa papa. A faʻaletonu, o le 'upega tafaʻilagi o loʻo manuʻa i luga o le pa lafoa, ua maeʻa ona o lo oi luga ma e le mafai ona faʻaalia i le itu.

I se tulaga maualuga, o le fuafuaga matala o loʻo faia e le tautotogo. O lona uiga, muamua, e le tupu i se taimi le talafeagai le talafeagai; Lona lua, o le tulaga o le amataga poʻo le tapunia e faʻatonutonuina; Lona tolu, o auala uaina, e le pei o le faʻatupega o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina atoa. Ma, o le mea foʻi na mafai ai e le 'au i luga o le' au i nisi taimi i se loka ma ni au taga e faʻafaigofie ai le faʻagasologa.

Tutoʻatasi Faʻapipiʻiina o palasitika faʻasolo i totonu o le faleuila

O se manino o le tagata mumu tapunia i totonu o le faleuila i le mask fesootaiga o se filifiliga lelei. Ona o le le masani ai le faʻaaogaina ma ina ia mafai ona sefe mea, e taua le nofo ai i luga o le tusi lesona faʻatonutonu.

O le le mautonu o le potu i totonu o le potu faleuila e le talafeagai, ona Faʻamuta le avanoa laʻititi ma aua le manaʻomia le tele o taumafaiga e tatalaina ai.

A o le toe faaleleia, e sili atu le vave ona amatalia lea o le pusa o le paepae o lotoa i totonu o le puipui, ona e latalata i le faamaeaina o mea.

I le toe faʻaleleia o le faleuila e sili atu le faʻaaogaina o luga o luga o luga o le auvae. O le a latou le manaʻomia nisi mea faʻaleleia atili o le le lelei o le toe faʻaleleia ma vaʻaia o le a faʻaititia le avanoa.

  • Faapipiiina Fuafuaga
  • Muamua lava, e manaʻomia le musi i se atigi pusa. Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia le faʻapipiʻi i luga o tau o loʻo sau i le pusa. O le o le a taofi le paʻu i luga o le pusa. Talu ai o pa o pa e toetoe lava a faia uma o le lautele, o le a tatau ona e galue i se uafu, ona nonoa lea o oti i luga o le taula.
  • Le isi, faʻaaogaina le maualuga ma le plumb, siaki, tonu lava e te faʻapipiʻiina le pusa. Ma o le a faʻamau o loʻo faʻamau ai mea uma o le faʻapotopotoga o le faʻapotopotoga i luga o le puipui. O fusi faʻapipiʻi e manaʻomia ona faʻamalosia atili le onosaʻi, ma faʻaalia le maitauina o le faʻasologa e aloese ai mai le feʻetiʻe.
  • O le vaega lona tolu e matua faigofie lava - fusi atu le tapoleni i le pa o le ola.
  • Galuega faaiu - Faʻaleleia o le taofi o le mea e faʻatonutonuina ai le tele o tulaga o le upega tafailagi. I le mavae ai, e mafai ona osifa 'elemene pulea. Le isi, faʻafesoʻotaʻi le pule o le pule ma siaki pe faʻafefea ona galue le taʻavale. Lelei faʻapipiʻi latou te tatalaina ma tapunia sologa lelei, aunoa ma le taumafai, faʻaletonu, squeaks ma isi leo. Afai o mea uma o loʻo faʻapea, ona tapuni lea o le mamanu o le pito i luga luga - o lau galuega ua maeʻa.

Mataupu i luga o le autu: toe faʻaleleia o se ofisa ofisa o loʻo ia te oe lava: 'ai, sui, aoina

Tulaga lelei o le rollerwoman

  • O le malosi o le tofiga ua maua ai se olaga umi o le olaga;
  • O le masini amata e maua ai avanoa ma maua ai faigofie le avanoa i fesoʻotaʻiga se toe faʻatuatuaina;
  • O le leo leaga o le a saunia le le leoa ma aveese leo leo leotele mai paipa vai;
  • Soʻofaʻatasi atoatoa faʻatonutonuina le vevela o le vevela, faʻapea foʻi ma le le tali i le kukamu nofoa. O lea, ma faʻamamafa ai i paipa ma faʻamamaina le chlorine o lea o le chlorir carters o le a ola saʻo e aunoa ma ni faʻailoga;
  • O le agavaʻa e filifili mai ai i le tele o lanu, o mea faʻapipiʻi ma e oʻo lava i le ata o le a sili atu le tele o tagata faʻatau.

PASMP COLLL BUNTERS i le faleuila

Le mautonu o le taamilosaga tapunia

  • Palasitika e faigofie ona faʻaleagaina. Ae o le tapoleni e mafai ona suia i taimi uma i se fou, ae le o le toe faia atoa le Seti;
  • Palakalafa aoina pefu ona o lona electrosstaty. Peitaʻi, e leai se pefu i totonu o le potu paʻu.

Faʻateʻaina o le faʻaseʻe o le taʻavale i le faleuila o se filifiliga a le tagata lava ia. E tatau ona na o le manatua o le tasi e sili atu lo latou sili atu nai lo migau. Ma o le latou faʻapipiʻiina i le taimi e tasi ma o le a faia e faʻavavau faia lau fesoʻotaʻiga faigofie mo avanoa, ma o le faleuila e paie ma matagofie.

Ecoology, lelei ma le saogalemu o le palasitika o se mea i totonu o se potu nofomau - o se vaega muamua mo le filifiliga mulimuli.

Faitau sili atu e uiga i le pamu o lo o papa.

Faitau atili