Pamu mo le faʻamalosia o se ivi (ma le shredder ma aunoa) - solo ma isi faʻataʻitaʻiga

Anonim

Faʻafefea ona i ai pe a fai o le suwage o loʻo i ai i le sili atu nai lo le outlet o le pipiʻi? O le a la le faʻatulagaina o alavai alavai? I fale atoa, na latou fai ai se lua, lea na aoina mai alavaivai, mai ua osofia le pamu o se faleoloa po o septic tane. O le asō o loʻo i ai seisi vaifofo - le pamu afi. I le tele o taimi, o lana tuʻutuuina tau taugofie, ma e faigofie atu - ina ia mautinoa.

Masini ma Faamoemoega

O le pamu ma le chopper o se paʻu o le pamu kesi, lea e mafai ai e oe ona tuʻufaʻatasia se nofoaga o otaota e le mafai ona faia i le fesoasoani a le Samafuna. O se tamai palasitika pusa ma se pa malosi o le pamu, o fea le pamu alavai i le pusa. O le gaoioi o alavai e mafai ona o loʻo i luga o le sima ma faʻaupuga. O loʻo iai le faʻapipiʻi ma se Shredder e mafai ona fesoʻotaʻi i le faleuila, e leai se maoa - mo le "efuefu" o alavaivai mai pulumu, agaga, ma isi

Pamu mo le faʻamalosia o se ivi (ma le shredder ma aunoa) - solo ma isi faʻataʻitaʻiga

O le pamu o le faʻapipiʻi mo le faleuila ma isi plumping ei ai le laititi tele

Vaega o Talosaga

O loʻo faʻaaoga le pamu o le sami i mataupu e le mafai ona faia se samtane paʻu. I le tele o taimi, pe a faʻapipiʻiina le masini tau, fufulu poʻo le ipu o loʻo i lalo o le teuga. Mo lenei faʻamoemoe ma le faʻamalosia o pamu o le sami ua maeʻa ona faia. O lenei tali e mafai ai ona e ave le faletaele ma le fale tekonolosi i le pito i lalo poo semi-hording potu.

Pamu mo le faʻamalosia o se ivi (ma le shredder ma aunoa) - solo ma isi faʻataʻitaʻiga

Fesootai o le tumaoti pamu i le faletaele, faleuila, umukuka, tagamea. I soo se potu o loʻo manaʻomia ai le vai o le vai, ma o le Rewer oloa e mamao ese

O le isi pamu ma le shredder ua setiina pe a fai o le faletaele ua filifili e faia pe a uma le toe faaleleia ma le suʻisuʻi i le nofoaga o le tagata faʻapipiʻi e le o tuʻuina atu. I lea ma le tulaga, o le pepa faʻapipiʻi e fesoʻotaʻi ma se pamu faʻamaumau puʻupuʻu, ma e fesoʻotaʻi i le otaota. O le a le eseesega? I mea nei:

  • O le lapoa o le tapa paipa mo le pamu o le pamu e sili atu nai lo le sitaima (28-40 mm);
  • O oloa e mafai ona tulai mai i luga o le maualuga o le 9 mita;
  • O le le mautonu o le vai o loʻo mafai ona ofi i le 100 mita (manaʻomia le i ai o le maualalo slope o le 1-4%).

O nei mea uma e mafai ai ma le maualalo tau e faatulaga ai se fesoʻotaʻiga i le o loʻo iai i le taimi nei e toetoe lava o soʻo se mea.

Masini ma Mataupu Faavae o Faagaioiga

O le pamu sex mai le faʻaputuputu palasitika container ma pamu e aofia ai. O nisi faʻataʻitaʻiga e mafai ona fesoʻotaʻi i le faleuila e i ai le laʻau. O le faʻatumu tulaga e pulea e le seso. O le a le faigata, o le shedder ma le pamu ua ki i luga, o alavai na toe setiina alavai i totonu o le suavai. O le motusia o le puleaina o le elefane lona lua - e tape ai le mana, pe a pa'ū le tafega le maualuga i lalo o se faʻailoga. O le sili atu le faafaigofieina o le awaithm algorithm.

Pamu mo le faʻamalosia o se ivi (ma le shredder ma aunoa) - solo ma isi faʻataʻitaʻiga

Serw pamu ma le hitpper: masini

O loʻo i ai le pamu pamu ua fuafuaina e faʻafesoʻotaʻi masini o ituaiga eseese ma le tele. O le faigofie sili ona faigofie o loʻo fuafua e fesoʻotaʻi ai se tasi pe lua masini, o le sili ona aoga - e tolu ninii (ma le tasi autu). E tusa ai, e i ai le tasi pe sili atu le pona i totonu o le koneteina (e faʻalagolago i le faʻataʻitaʻiga) ma se tasi outlet. Paipa mai le pipili o loʻo fesoʻotaʻi i totonu o le au asoa, ma o le galuega e fesoʻotaʻi ma le otaota.

O le pamu maualuga-vevela alavai mai le fufuluina ma fufulu, o faletaele e iai ni ata faapitoa na faia i mea vevela vevela. E le taulimaina e le pamu masani le pamu. O le mea lea, ia faʻafesoʻotaʻia meafaigaluega, e manaʻomia ona e sailia ni faʻataʻitaʻiga.

Tulaga lelei ma le le atoatoa

O le tulaga lelei o le puʻupuʻu o le tagata faʻatau atu o loʻo latou faʻatagaina oe e faʻaauauina oe e faʻaoʻo atu ai le sosolo tele poʻo le toe faaleleia galuega. Ma le latou fesoasoani, faigata galuega ua foia:

  • O le masini mamanu i le tulaga o le plumming masini o loʻo i lalo ifo o le ulufale faʻasino i le suavai.
  • Faletaele masini e aunoa ma ni tele-tele galuega masani galuega.

O leisi mea lelei o le faʻaaogaina o tamai paipa laiti. Tele o le faleuila pamu e fesoʻotaʻi ma le suʻisuʻi ma pipita papepa ma le lapoa o le 28 mm - 32 mm - 40 mm. Naʻo le faʻapipiʻiina ma le tele o faʻafiafiaga manaʻomia faʻapipiʻiina o 50 mm paipa. O ia mea e faigofie ona nana. Tusa pe e le mafai ona nana, latou te tosina tele i ai e pei o le selau milimita.

Pamu mo le faʻamalosia o se ivi (ma le shredder ma aunoa) - solo ma isi faʻataʻitaʻiga

Faʻataʻitaʻiga o pamu o le faleoloa mo le faleuila ma faletaele

E ui i lea, e iai le le atoatoa:

  • Faalagolago i le eletise. Leai se mana - o se suwgage e le o galue. O le le faʻatagaina o galuega e manaʻomia ai le faʻamalamalamaga
  • O pamu o le pisapisao. O tagata gaosi e faʻaleleia ai a latou oloa, faʻapipiʻi pamu ma le laititi o le leo, ae o loʻo latou iai pea.
  • E manaʻomia le tausisi i aiaiga o faʻagaioiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e le manaʻomia le ulufale atu i le supiko mea. Faatasi ai ma pepa faleuila, o tagata o loʻo avea ma tagata o loʻo avea ma mea e iloa ai, ae i le fibros vaega ma lauulu - o se faʻafitauli. E gagau i luga o le fao, faaitiitia le lelei o le olo. Vave pe mulimuli ane, o le sikulu ua poloka. O le faʻapipiʻiina o le le lelei o le a le faʻatagaina le masini e mu ai - tapē muamua. Ae o le faʻatulafonoina o le a maua ai le lafoaia ma mama, ma e le o se lesona sili ona manaia lea.

    Pamu mo le faʻamalosia o se ivi (ma le shredder ma aunoa) - solo ma isi faʻataʻitaʻiga

    O loʻo iai ni ata faʻapitoa mo le faʻapipiʻiina i ni

Ia, o le mea taua tele - o pamu mu mu i fafo. Afai ua filifilia le malosi ma le faʻatinoga, i le kalama e le pa'ū mea le talafeagai, e mafai ona latou galulue mo le tele o tausaga. Ae a faʻaletonu le filifiliga, pe a faʻatautaia le tulaga o mea faigaluega, e masani lava ona iai le pamu. O le mea lea, pe a filifilia se pamu sumu mo se faleuila, e sili le ave ma se tupe teu i gaosi oloa. O le tau o le tau, ae o le a aoga lea faʻapipiʻi umi.

Vasega ma ituaiga

E leai se tasi o le faʻavasegaina o le faʻamalosia o se vaega o le sami, ae mafai ona e vavaeeseina i latou e ni tapulaʻa:

  • O le i ai o le heipper. E manaʻomia pe a fai o le pamu sex o loʻo fesoʻotaʻi i le faleuila o le faleuila.
  • Faatinoga. O le vaega o otaota, lea e mafai ona pamu i le iunite o taimi. O loʻo iai le faʻatupega ma le laʻititi faʻatinoga ma mautu. O le filifiliga e faʻalagolago i le numera ma le ituaiga o le plug-i masini.
  • O le vevela o le pamu o le pamu e mai le 40 ° C i 90 ° C. O mea uma e manino iinei - o oloa mai le '' Air, o le vai taele, o vai taele manaʻomia le i ai o le pamu o loʻo mafai ona pamu alavai.
  • Umi o galuega. O loʻo iai le faʻatupeina lea e mafai ona liliu puʻupuʻu (tuu i luga o le tasi pe lua masini), ma e sili atu "umi" (mafai ona faʻaaoga e ave ai le tele o le fale atoa). E masani ona faʻaalia lea i le uiga o le umi o le galuega. Pasene e mafai ona tu - 50%. O lona uiga o le 30 sekone le faʻapipiʻi galuega, 30 sekone "malolo". O le vaitaimi o galuega / malulu ma sekone pe minute e mafai ona lesitala.

    Pamu mo le faʻamalosia o se ivi (ma le shredder ma aunoa) - solo ma isi faʻataʻitaʻiga

    Senduant Soul Pamp - ma le Pud Faʻapipiʻiina

A o le filifilia o le pamu mo le faʻamalosia o se ivi, e aoga le manatuaina latou te le o faʻaaogaina i luga o le taʻele o le taʻele. Faletaele e tele naua le vai voluma, pamu o le pamu o le a oso i luga ma poloka. O le iʻuga, o le a ia te ia le vai mai le faletaʻele mo se taimi umi. E naʻo nisi faʻataʻitaʻiga o le faʻamalosia o le taʻele o le a avea ma se galuega lea - SFA salu le leoa ma Sololivive C3. O nei palasi pamu e mafai ona ogatasi ma le tele o le tele o vai mafanafana vai na alu ese.

O isi kamupani e ofoina atu mo le faʻamalosia alavai mai le faletaele e fai ai se lua o le 'ai i luga o le suavai vai. Mai ia ua uma ona pamu i le falea ma se masini talafeagai. Ia amanaia le mea moni o le veli e tatau ona i lalo ifo o le tafega, o lenei metotia e le masani ona talia. Ma, e ui lava i le maualuga o le tau o Sfai, salu le leoa ma solo solo i le S3, e sili atu le aoga e faʻavae ai nai lo le faia o se aofaʻi o lalolagi.

Ina ia taofia le tane o le tane, e iai se isi masini. I nisi o kamupani, e na ona epa i le paʻu o le koneteina, o isi ua vavaeeseina ai lea o le masini e fesoʻotaʻi i ai (fufulu pe pushwashwasher).

Faapipiiina ma fesoʻotaʻiga tulafono

Faʻapipiʻiina ma le fesoʻotaʻiga o pamu mo faleuila i lalo ifo o le pamu ma le faʻamalosia o oloa o 'oloa o' eseʻese gaosi gaosi e tusa ma tulafono tutusa. Ae a o le i faapipiiina e aoga le faitauina o faʻatonuga mo se oloa faʻapitoa - atonu e i ai ni foliga.

Pamu mo le faʻamalosia o se ivi (ma le shredder ma aunoa) - solo ma isi faʻataʻitaʻiga

Sewuge patu e mafai ona tu i le umukuka - mo le aveeseina o alavai mai le magoto ma / po o le skishwasher

Fesoʻotaʻiga

O le faʻapipiʻi nofoaga e tatau ona filifilia ma se tulaga ina ia mafai ona taunuʻu le pamu. E le manaʻomia le tausia faʻapitoa, ae o taimi sa manaʻomia ai le faʻamamaina. Afai e fesoʻotaʻi le masini fufulu ma le fufuluina o le pamu i le pamu, e sili le faʻaaogaina e le masani ona siaki pe o le laina o le fale mautotogi e le o pipii ma gaʻo. A talafeagai, faamamaina ma le vaivai auala e mafai. E sili atu le faʻaaogaina o mea e sili ona faʻaletonu ai vailaʻau ma le faʻaaogaina, pei ona mafai ona latou faʻaleagaina le palasitika ma paʻu vaega o le faʻapipiʻiina.

Pamu mo le faʻamalosia o se ivi (ma le shredder ma aunoa) - solo ma isi faʻataʻitaʻiga

Afai e maualuga atu le pusa i lalo nai lo le mea e tatau ai

Ma o lea, o tulafono lautele nei:

  • Tagata taitoatasi o le gaoi faapipiiina e tatau ona eleele. O le mea lea, o le Sotu e tatau ona avea ma se tolu-uaea ma se fale faigaluega. (E uiga i le faʻavae o le faʻavaeina o le masini tumaʻoti e faitau iinei).
  • Saogalemu i luga o le laina eletise e tatau ona avea o se puipuiga puipuia ma rcd.
  • A faʻapipiʻiina le iunite o loʻo tumau i le fola. Ina ia faʻaititia ai le leo leo, o le faʻapipiʻiina i luga o le vibrasil base (chord carket) e manaʻomia. O le oomi le puipui e le mafai ona manaʻomia - o lea e le lafoina le papuli mai le pamu. O nei faiga e manaʻomia e faʻaititia ai le pisapisao.

    Pamu mo le faʻamalosia o se ivi (ma le shredder ma aunoa) - solo ma isi faʻataʻitaʻiga

    Sewuge patu e mafai ona tu i le umukuka - mo le aveeseina o alavai mai le magoto ma / po o le skishwasher

  • O le supa o le paopao o loʻo faʻatinoina mai le pipisi i totonu o paipa. E i ai le lua filifiliga fautuaina - palasitika pusatofi ma apamemea apamemea. E fautuaina le malosi o le fitttings, i le poloka.
  • Paipa e tatau ona faʻasaʻoina (i puipui, feusuaiga, etc.).

E masani lava, faʻapipiʻi ma faʻafesoʻotaʻi le pamu o le kamuta mo le umukuka poʻo le faleuila e le faigata tele ona tupu. Ae na saunia oe o loʻo i ai sau manatu o le galue ma le taʻalo. I lea tulaga, e mafai ona e faia mea uma oe.

Foliga o le lafoai paipa

O le puʻupuʻu o pamu mo le faleuila e mafai ona pamu i luga alavai e le naʻo le saʻo, ae mafai ona latou faʻatuina i luga. I le i ai o se nofoaga faʻapitoa i le vaega pito i lalo e manaʻomia e maua ai le agavaʻa e alavai ai, pe a fai e te faʻamamaina le paipa, ma o le a le amataina alavai i se nofoaga sasaa i le taimi o le galuega.

O le maualuga o le vaega o le tuʻuga o le download o le playhage piping ua fuafua e faʻailoa ai le paʻu maualalo o le vaega o le itu. Taitasi fale gaosi (o nisi taimi o faʻataʻitaʻiga taʻitasi) ei ai le laititi o le faʻaituau, ae i le tele o tulaga e 1-4% (1-4 cm i le 1 mita).

Pamu mo le faʻamalosia o se ivi (ma le shredder ma aunoa) - solo ma isi faʻataʻitaʻiga

Sewuge pamu faapipiiina tulafono

Faaeteete. I le faʻamatalaga o le pusa pamu, o le maualuga maualuga o le ampolification o le eflulution ma le maualuga o femalagaiga i luga o loʻo faʻaalia. Mo se faʻataʻitaʻiga: 8 mita, ma 80 mita faʻaupuga. Ae e le o lona uiga o le siitiaina o le paipa 4 mita luga, o le a mafai ona feofuina 80 mita tafafao faalava. I le tulaga lea, pe a uma le fa-mita le siitia - o le umi o le tulaga o le itu o le a le sili atu nai lo le 40 mita. Naʻo le tulaʻi mai o le 1 mita luga "filifili" e uiga i le 10 mita o felauaiga lautele. E taua ma ia e tatau ona manatua.

Gaosi oloa ma faʻataʻitaʻiga

Tagata Aloaia Faʻatulagaina o loʻo faʻatupeina e le tele ni kamupani. Peitai, o le tau o le tau ua lautele lautele. O le masani ai, Europa gaosi oloa e iloga i le lelei lelei, ae o tau maualuga. E leai se tasi o le a ofo pe a fai e te fai mai o le au pamu o Saina i le itiiti ifo, ae e sili atu le leaga. I se tulaga lautele, le filifiliga, pei ona masani ai - taugata ma lelei, pe taugofie ma ...

Faʻapipiʻiina o le faʻamalosia o le forwer dribundfos (grindfos) - solo (solomuli)

O le tagata lauiloa e le iloa o le pamu o le pupuga (grindfoos) gaosia pamu mo le faamalosia o le liligi solo (solomuli). I le taimi nei, na tamoe le laina suia solo o le solo i luga o le solo. E le i ai ni vaega feaveaʻi e fesoʻotaʻi ma alavai. O le tuusaunoaga o le hepperd, ae o lona avetaavale e "mama foi". O lenei faia le toe faaleleia e le o le le fiafia. E tele faʻataʻitaʻiga sosolo solo mo ni mataupu eseese:

  • WC1 - ma le schpper, tasi le vaega ma le tasi le ulufale. Fetaui lelei mo le fesoʻotaʻi o le faleuila ma le fufulu.
  • O le WC3 o se pamu ma le shredder mo le faʻafesoʻotaʻi o faleuila ma tolu faaopoopo auala.
  • CWC3 - e pei o WC3, naʻo le faʻafesoʻotaʻiga o fafo o le faletoto o faleuila.

    Pamu mo le faʻamalosia o se ivi (ma le shredder ma aunoa) - solo ma isi faʻataʻitaʻiga

    O uiga autu o le solo solo solo pamu

  • C3 - O le maualuga o le tomai fec-pamu, mafai ona pamu i luga o le faaputuga ma le vevela o le + 90 ° c, pamu alavai, mai le fufuluina ma / po
  • D2 o se pamu mo le vevela vevela (ma le vevela o le + 90 ° C) aunoa ma mea leaga. E mafai ona fesoʻotaʻi le agaga, taʻi ma le fufuluina o le sulu ma fufulu ma fufulu uʻamea.

O pamu a le soflot o loʻo le o ni mea taugofie, ae latou te galulue ma le faʻatuatuaina e tali atu i le faʻaaliga uiga. E lagolagoina foi e le Kamupani le toe faaleleia o mea.

Pamu mo faleuila, faletaele, umukuka ma tusitusiga faapitoa sfa

O lenei mautu faʻapitoa i le gaosiga o pateʻaino. E i ai ni laina e fofo ai galuega eseese, e fesoʻotaʻi ma mea eseese:

  • Sasicaccess - Pamu o le aiga Grinder mo le faleuila ma le ono mafai ona fesoʻotaʻi le fufulu fufulu ma le agaga (faʻaleleia ma le numera 2 ma le 3,. E i ai se tamai galuega.
  • Sanbestrence - o se pamu mo le faleuila ma le sowoge ma le sili atu gaioiga. Fetaui lelei mo fale tumaoti ma maualuga maualuga o le faʻaaogaina ma mo avanoa lautele.
  • Salibroyeeurr - o se pamu le leoa mo le 'aʻai papala, e mafai ona feoaʻi ai se tagata. "" "E mafai ona feoai ai le 4 m i le itu.

    Pamu mo le faʻamalosia o se ivi (ma le shredder ma aunoa) - solo ma isi faʻataʻitaʻiga

    SFA SFA sipi

  • Sanipack o se puʻupuʻu o se pamu o le a mafai ona e faʻafesoʻotaʻia le faʻafitauli o le faleuila ma taʻele / puni. E mafai ona faʻaaogaina i totonu o le itutino ona o tamai lapoʻa.
  • Unklus le leoa o se pamu malosi lea e mafai ai ona faʻaluaina le vai mai le tele o masini pikiti. Eseese i le maualalo-leo galuega ma sili le faatinoga. Mafai ona feagai ma le tafe mai le faletaele.
  • Sanpipro Xr le leoa le sili le le mautonu faʻataʻitaʻiga mo le pamu o le suavai o le sami mai le faletaele atoa (e aunoa ma le taele).
  • Sanitap - faʻapipiʻiina o le faʻamalosia o le sami e faʻafesoʻotaʻi ai le faleuila ma magoto. Ole gata o le faʻataʻitaʻiga pe a faʻatusatusa i Saliamau, E galue Sorlieter, ei ai se sili atu pamu.

SFA oloa galuega talitonuina, e taugata tele nai lo glnefus. E mafai ona e filifilia se faʻataʻitaʻiga mo soʻo se tuʻufaʻatasiga o le pipili. I le tulaga lautele, o le SEF Rewer pamu o se filifiliga lelei. Faapipiiina o masini o loʻo iai le tulaga - tuʻu i se nofoaga talafeagai. E naʻo le tasi le tapulaʻa - e sili atu ona o le paipa faʻapipiʻi e amata mai le nofoaga tuʻutuʻuga, afai o iai i luga o lau ala. Afai e le mafai lenei mea, o le umi o le vaega o le lautele e le tatau ona sili atu nai lo le 30 cm.

O le maualuga o le tulaga o loʻo fuafua e faʻavae i luga o le mea moni e tatau ona i ai le faʻaituau i le vaitusi o le 1% (1 cm i le 1 mita o le 1 mita o le paipa).

O le Community Fomal Pamps Furms Aquitik

Pamu mo le faleuila e mafai ona maua e le elevive e maua ai le au Saina parquik. O le sili atu o le paketi lea o le tagata o le tagata talimalo. Ese ma le maualalo leo tulaga.

I le taimi nei e na o le tolu fesuiaiga:

  • Faʻamalosi Lice 250. Faʻapipiʻiina mo pamu o lanu efuefu lanu (e aunoa ma feces ma faleuila pepa). O se tamai malosi o le 250 w ma o le taumafaina o le 119 litters / Min faatagaina fesootai taele ma magoto.

    Pamu mo le faʻamalosia o se ivi (ma le shredder ma aunoa) - solo ma isi faʻataʻitaʻiga

    Selet pamu Aquitkip orsict lifi

  • Aquatik faʻapipiʻi lifi 400. Faʻapalota FecCal pamu ma le faʻaaogaina o le faleuila ma le faʻaofuina tuʻutuʻuga. Malosiaga - 400 w, gaosiga 149 lita / min.
  • Aquatik fetuunaiga lifi 400 A. Mo le faʻafesoʻotaʻiga i fafo atu o fafo o paleti. Faamatalaga tutusa. Faasologa

Aquitk maua se faamaoniga mo le faletaele pamu ma faleuila - 1 tausaga mai le aso o le faatau. Solia o faʻagaioiga (o le i ai o le fibrous i totonu o alavai) mafai ona mafua ai se faʻailoga mautinoa.

Otaota pamu o willo.

O le Siamani Made Village (Willo) ua lauiloa mo le gaosia o ni masini faʻatuatuaina. Leai se tuusaunoaga ma pamu mo i lalo o le faleuila. Lelei le lelei le palasitika, mafiafia puipui o le tausamiga, faʻatuatuaina pamu. E i ai nei faʻataʻitaʻiga:

  • Hidrailliffift 3-24 - Mo le faʻamamaina o oloa mama e aunoa ma feʻotaga ma ofu faleuila (taele, harduponist, pypulist). Malosiaga 300 W, Mauaina o 58 Reats / Min.
  • Hudrainlift 3-25 - pamu mo fesoʻotaʻiga faleuila ma le faʻaofuina tuʻutuʻuga ma tolu ninii mo le faʻafesoʻotaʻi le taʻele, fusuaga, ma isi Malosiaga 400 W, maualuga le faatinoga 100 lita / min.
  • Heewlift 3-15 - e faʻafesoʻotaʻi le tasi fogafale tapoleni tapoleni. Ma faʻaopopo se tasi faʻaopoopo mo le faʻafesoʻotaʻi le vaiemu / agaga / piser / bidit. Malosiaga 450 W, Maualuga Manaʻomia o le 75 lita / min.

    Pamu mo le faʻamalosia o se ivi (ma le shredder ma aunoa) - solo ma isi faʻataʻitaʻiga

    Tele o le tasi faʻataʻitaʻiga o le pamu wili

  • Jeewlift 3-35 o se tasi faʻamatalaga mo le pamu i lalo o le faleuila ma tolu auala mo fesoʻotaʻiga masini ma le lanu efuefu / bottera / taʻele. Malosiaga Mauaina 450 W, Fuafuaga 75 lita / Min.
  • Heewlift 3-I35. Sili atu le faʻapipiʻiina faʻapipiʻi ma tapulaʻa tutusa ma le heewlift 3-35.
  • Ole alavai lea o le KOH 32. Ia faʻafesoʻotaʻi le faʻamalologa o le faleuila, o loʻo tuʻuina atu i ni isi fesoʻotaʻiga tolu mo le faʻafesoʻotaʻiga o mea e fesoʻotaʻi ai. Malosiaga toe mauaina 450 w, e le sili atu i le 75 lita / min mafai ona pamu i luga.
  • O loʻo tali mai le 'au XS-F e foliga mai e sili atu le alavai KH 32, ae laʻititi tele, mo le muʻaina atu i le puipui.
  • Tapwing TMMV 32. E faʻafesoʻotaʻi meaʻai lanu efuefu - e aunoa ma feces ma faleuila pepa. E lua pito i luga o le fufuluina poʻo le fufuluina o le fufuluina mafai ona fesoʻotaʻi.

    Pamu mo le faʻamalosia o se ivi (ma le shredder ma aunoa) - solo ma isi faʻataʻitaʻiga

    Uiga o le tolu faʻataʻitaʻiga o le pamu pamu

  • Alavai i luga o le tipitipi 40. Mo le pa (e aunoa ma ni feces). E mafai ona e fesoʻotaʻi i le umukuka - e mafai ai ona aumaia alavai mai le uafu, o se lapisi fufulu. E ese mai i faʻataʻitaʻiga uma e ala i le masani masani - o loʻo iai le float ki, o le a tape le pamu o le ipu o le ipu ofavole.

O le tele o le supa pamu o loʻo faʻatagaina ai oe e foia ni galuega pe a manaʻomia mo fale faletaele ma faleuila i fale tumaʻoti. Mo pisinisi pe sili atu le faʻaaogaina faʻamalosi, o loʻo iai 'aʻai o loʻo iai isi fofo.

O le pamu o le pamu o le pamu o le pamu (jemix)

O nei fale puipui na faia i Saina. O le tau vaega o le averesi. Iloiloga, pei ona masani ai, e ese - e le fiafia se tasi, e le fiafia se tasi.

O lea, o le mea lea o le pamu mo le sepoina o le a maua jemix:

  • Spp-100 lux. E faʻafesoʻotaʻi le faleuila ma lua faʻaopopo le lua i luga o le mea o loʻo i ai (Burbanin, PyPrale, taele). Mana 600 W, Faʻatauga 200 Line / Min, Maualuga o le Sitters Strert - 9 M, Siva - 90 M, maualuga le vevela + 90 ° C.
  • Stp-400 lux. Pamu mo le faleuila ma tutusa fua faatatau o gafa. Naʻo le vevela o le evulut e le maualuga atu nai lo le + 40 ° C, o le agavaʻa o 400 w, o le malosi o le 100 orters feoaʻiga e oʻo atu i le ofe, singletal feololo - i luga o le ofe (i luga i le 80 m.

    Pamu mo le faʻamalosia o se ivi (ma le shredder ma aunoa) - solo ma isi faʻataʻitaʻiga

    Talosagaina le pamu pamu stp (Jemix)

  • Spp-800. E mafai foi ona e faʻafesoʻotaʻia le tasi fogafale tapoleni + lua isi ulufale. Ae o le gafatia o le 800 w, o le mamafa o 150 lita / min, o le tulai mai o le 9 m, sipi i luga - 90 m.
  • Sp-200. Faatasi ai ma le tasi faʻamatalaga e faʻafesoʻotaʻi ai le faleuila ma lua filifiliga. Le malosi o le malosi - 400 w, 100 litters / Min e mafai ona pamu, maualuga maualuga - 8 m, o le felauaiga felauaiga - 80 mita, o le vevela o felauaiga e le maualuga atu nai lo 40 ° C.
  • Spp-250. E aveese ato lanu efuefu (e aunoa ma le malosi o iniseti). E lua ulufale (taele, fufulu fufulu, bideat). O le gafatia o le 250 w, o le maualuga o le otaota o loʻo i luga o le 5 m, o le faʻaupuga feʻaveaʻi e le sili atu i le 50 mita, e le sili atu nai lo le 80 litters / minu mafai.
  • Spp-500 lux. O lenei pamu e faʻamoemoe mo naʻo le 'aʻai papala. Leai ni isi galuega

Mai i luga-faʻamatala maualuga maualuga mana, o ni faʻataʻitaʻiga o loʻo sisiina faʻatasiga o 9 mita. O le tele o mea e mafai ona faʻamatalaina e pamu i luga e mafai ona tulaʻi mai i luga o Tala faatatau o le 4-5 mita. Lea la i lenei djemixes manumalo. E tusa ai ma lenei tapulaʻa, e naʻo le tasi ona feoaʻi - Sololift Drindfos ma lona siʻitia maualuga o le 8 mita. Ae o le tau vaega e matua ese lava (faʻapea foi ma le lelei, ae peitai).

Tusitusiga i luga o le autu: mafanafana o le loggia ma le faapaologa i totonu o le fale potu

Faitau atili