O Ducks mai Mrwwall e faia oe lava i luga o le faapaologa - E leai se mea e le mafai

Anonim

O Ducks mai Mrwwall e faia oe lava i luga o le faapaologa - E leai se mea e le mafai

E leai ni au lima e le faigata ona faia se tamai laupapa o potu o aso nei, e ono na o se nofoaga mo taumafanafana, ae o se potu malolo. Ina ua uma ona glazing o le Logginia poʻo Paʻotole, e i ai le manaʻoga e faʻamafanafanaina puipui, pine ma itupa, faʻapea foi ma sone i totonu o le faʻapipiʻi faʻalua-sipai. E masani ona iʻu i le faʻapipiʻiina o le faʻavasegaina o faʻamalama lata mai mai le alumini, fafie poʻo uamea, o loʻo faʻaaogaina i taimi uma o alalaupapa, ma e le tupu i taimi uma ona o le sese o le faʻapipiʻi. O le faʻapipiʻi o le faʻasolo o le faʻaleleia o le faʻaleleia o le sili atu ma le malosi o le malosi. Ma sili ona lelei mo lenei talafeagai lelei nofoaga.

Aisea ua o le patipati?

Taok i aso nei ua i ai le tele tele o talosaga i le lelei o ona uiga lelei. Mea e faigofie ona faʻapipiʻi ma matagofie i le taotoga.

Lelei o le galulue faatasi ma Plasterboard:

  • Faafaigofie le faapipiiina o tekonolosi,
  • maualalo le mamafa
  • Le mafai ona fai le maopoopo fale,
  • faigofie o le gaosi,
  • Faigata i le tele o ituaiga o le faamama.

O le lelei tele o le faʻaaogaina o le digwall pe a faʻapipiʻiina le malifa o lona tomai i le maualuga o le laʻasaga vave ma aunoa ma le tele o taumafaiga.

O tulaga lelei o le faʻagaioiga o le taotoga o Mrtwall o loʻo iai i lona siosiomaga agalelei, tuufaatasi ma le maualalo tulaga o le turisi. Ma le agavaʻa e faʻatumauina ai nofoaga o le mea talafeagai microculite e sili atu le mafanafana.

O Ducks mai Mrwwall e faia oe lava i luga o le faapaologa - E leai se mea e le mafai

Plasterboabboard o le a faʻatagaina ai le faia o mea faigata

Pei o le tele o mea, o le mamago e iai ni mea sese:

  1. O le mea e fefe ai i le mataga susu,
  2. Glc e le o le tetee atu i mea leaga.

I potu ma le maualuga o le susu o le susu, e sili atu le faʻaaogaina o le susu-faʻaosoina o le susu, o le faʻamalosia o le ata o le faʻamatalaga.

A maeʻa ona faʻauma i mea masani (Clay, coming, tuʻu), e manaʻomia le i ai matataā, ona o le vai vai i le tutusa ma le tuʻufaʻatasia e le faigofie. Plasterboard o se manaia fofo mo le tiapolo masini ma ou lava lima.

Lelei o le Plasterboard (vitio)

O le a le ituaiga o faaaoga?

I le faʻaopopoga i le puipui ma le faʻaliliuga o Demywall, faʻailoaina e le mafiafia, faʻapea foi ma le afi-ono-selesele ma susuga-eseese-eseese ituaiga, e tele ituaiga meaʻai.

I le fausaga, Plasterboard e tupu:

  • Vevela. O lenei faʻamatalaga e iai se vaega o polystyrene i le tasi itu ma o loʻo faʻaaoga e ogatasi ai puipui ma le tuiina o nofoaga.
  • Gvl (gyppum fiber lau) o le faateleina o le malosi. Ua faʻamalosia fausaga ma faʻaaoga e fau ai ni vaega.
  • Plasterboard ma Vinyl Coating. E maualuga le malosi ma faʻatagaina teuteu teuteu e aunoa ma le faʻaaogaina o le faʻapipiʻi palu.

Mo se masini o malifa i luga o le faapaologa, e sili le faʻaaogaina o le susu-faʻaosoina o loʻo puipuia.

Manaʻomia Meafaigaluega ma Mea

O le teuteuga o le malifa o le palu ma logsias e ala i le faʻaaogaina o le mea faigaluega mo le faʻatinoina o mea talafeagai, faʻagaioiga o le fausaga ma le apalai o aveʻesea.

Tusitusiga i luga o le autu: o le tamaititi vaivai ma o latou lava lima: galue galue

O Ducks mai Mrwwall e faia oe lava i luga o le faapaologa - E leai se mea e le mafai

Naifi mo le tipiina o le fanua vevela i luga o le mataupu faavae o le tagata tau o le afi

A faʻaputuputu le ata mai le mea faigaluega, atonu e te manaʻomia:

  1. yardstick,
  2. Fausiaina
  3. Faapipiiina pe malosi
  4. Bulgarian poʻo le seleulu mo uʻamea,
  5. sikulukalaiva
  6. Fana mo le ausa.

Ina ua uma le Mauga o le Drywall, o le Window Chappes o le a manaʻomia ona sauniuni mo teuteuga teuteu faʻaaogaina se punou.

E galulue ma le le mautonu fefiloi, e tatau ona i ai:

  • Tulaga mo le tuu ese o le tufuga,
  • Fefiloi mo fofo
  • sprayer mo primer
  • Vaapiapi ma lautele lautele.

A sauniina mea, e tatau ona e mafaufau i foliga o lau faapaologa po o loggia. Afai o le tele o le faʻamalama mamanu e matua laʻititi atu nai lo le tatalaina, o le faʻavaʻa o le uamea talaaga o le a faia e faʻapipiʻi ai le fasi pepa mo le susu ma le susu. Afai o iai ana maa, avanoa pe taufetuli solo i le faʻamalama fausaga - o le mauga o le a manaʻomia.

O Ducks mai Mrwwall e faia oe lava i luga o le faapaologa - E leai se mea e le mafai

O le Mauga o Finam e manaʻomia e faʻamalosia ai le mamanu ma faʻapipiʻi le slots

O Ducks mai Mrwwall e faia oe lava i luga o le faapaologa - E leai se mea e le mafai

O le Alert-faavae Cherryanka ua faʻaaogaina mo le faʻaʻavea ma soʻoga

Mea talafeagai:

  1. Presterboard,
  2. Tulimanu tulimanu
  3. Seleryanka,
  4. Primber,
  5. Amata ma uma le totoa,
  6. Mea e fai ai le teuteuga.

Mo mea teuteu teuteu, e mafai ona e filifilia ni mea, pei ona faʻatagaina e oe Planī le tele o ituaiga.

TAUA: Mo teuteu teuteu, e le fautuaina le faʻaaogaina o pepa afifiina poʻo luga o pepa faʻavae. Afai o le potu e matua mago ma mafanafana - e mafai ona e filifilia se vai-faʻavae poʻo vai vali.

Fuafuaina o le manaʻomia o mea

E masani lava ona faʻateleina lo matou malifa atu o le prompes mai le drywall mai le fiafia, ae ina ia faʻasaoina. Ina ia mafai ona faʻamaonia taumafaiga, ae e manaʻomia le faʻatonutonu le numera o mea talafeagai talafeagai, ina i le iʻuga o otaota ma o le mea e leʻi mafaufauina.

O Ducks mai Mrwwall e faia oe lava i luga o le faapaologa - E leai se mea e le mafai

Plasterboard - pepa mea ma tulaga masani o le 1.2 x 2.5 m ma se vaega atoa o le 3 sikuea mita. M.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona maua le vai i luga o le togafiti? Fitu auala e maua ai vai

O Ducks mai Mrwwall e faia oe lava i luga o le faapaologa - E leai se mea e le mafai

E aunoa ma le tusia o tulimanu, o le pito i fafo o le malifa o le slope

O Ducks mai Mrwwall e faia oe lava i luga o le faapaologa - E leai se mea e le mafai

O le numera o faʻamatalaga mo le faʻavaʻa e manatu e faʻailoa ai le umi ma lautele o le malifa

Ina ia fuafua le numera o le digwall, o le aofaʻi o le vaega o le amataga e ave (le umi o le umi o le faʻateleina e lautele). Afai e tatau ona aoina le faʻavaʻa, e tatau ona e tutusa lelei le numera o faʻamatalaga ma fao. Tuʻuina atu o Aam Foam i le maʻi, o lea e le aoga i luga o lona mauaina. Ae o le Merra o le tulimanu sailiiliga e manatu e tusa o le umi o le papeʻa atoa, ae e tatau ona maitauina o le atoatoa o lona uiga ma fuafua le tulimanu o le umi.

TAUA: O le tulimanu tulimanu o loʻo faʻatau atu e ala i tulaga faʻapitoa o uumi, ina ia faʻatau ai lenei mea, e tatau ona e folau atu i le maualuga ma le lautele o le malifa i le maualuga. A iai sau mea e le masani ai o loʻo iai ma le lanu e le masani ai, e tatau ona e faʻaaogaina se tulimanu tulimanu o palasitika.

O le numera o le faʻasologa o mea e faʻalagolago i ai pe o e faʻaaogaina le mauga o le foloa pe leai, i le atoa o le nofoaga o le sloped i puipui o loʻo i ai i le pa puipui faʻapipiʻi).

Auala e tipi ai Dromwall (vitio)

Fuafuaga Gaoioiga

Muamua lava, e manaʻomia le tapenaina o le potu o le faapaologa i le faʻapipiʻiina o malifa. E manaʻomia le tuʻuina atu o le avanoa i le nofoaga o galuega, aveese uma le vaalele uma. O le Sound Slills e tatau ona pupula lelei ma pepa poʻo le ata tifaga, tipi ese le toe vaega o le kimsing osam. E tatau foi ona e vaʻaia le fola e ufiufi ai le fola, siaki le fola ma se ie poʻo se ata tifaga. Afai e fuafua le galuega e faia i le afiafi - e manaʻomia le mautinoa o lava moli.

Le masini o malifa i tulaga:

  • Tapuni le pao. Afai e tele le gaogao ma le taʻe i le folasaga o le faʻamalama, e tatau ona feʻaveaʻi i le tulia e Aam. E iai le mea leaga o loʻo iai se mea totino e faʻalautele ai ma pipii, o le mea lea e le tatau ona e popole i meainu a le tau malulu.
  • Cull Closterboard. O le mea o loʻo tipiina i vaega e faʻaaogaina ai se faʻatasiga poʻo se faʻailoga o le faʻailoga, o le vasega vasega i luga o le tipiina o le laupepa faʻapipiʻi. O le lautele o le tauau e manatu mai le amataga o le faamalama mamanu (e le o loloto), i le tulaga o le puipui.

FAʻAALIGA: Afai e te filifili e faʻaaoga mea tau lima mo le tipiina o dimwall, a aunoa ma ni tomai, e le aoga le faia o lenei mea.

  • Fausia le faavaa ma faapipiiina gkl. O le faʻatulagaina o le faʻatulagaina o loʻo aoina i le tele o mataupu, e masani lava ona tele le lautele o le faʻamalama e mafai ai ona e faʻaseʻe ai le memwall stary, toto i le tufuga. Ina ia mafai ona lamolemole, fusifusi le laupepa i luga o le puipui e tatau ona pulea e le fau fale. Ina ua uma ona faapipii le matutu, o le slot i le va o le pepa ma le puipui e tatau ona ea ea i se punou.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona faʻasaʻo le auala uaea i le puipui?

O Ducks mai Mrwwall e faia oe lava i luga o le faapaologa - E leai se mea e le mafai

Faatasi ai ma le fesoasoani a Mrdwall, e mafai ona e feagai ma le atoatoa

O Ducks mai Mrwwall e faia oe lava i luga o le faapaologa - E leai se mea e le mafai

Faapipiiina o le tulimanu tulimanu e tatau ona pulea e le tulaga

O Ducks mai Mrwwall e faia oe lava i luga o le faapaologa - E leai se mea e le mafai

O le amataga o le faʻapipiʻi e tatau ona faʻatinoina pe a maeʻa le faʻasolo i le fao o le mauga

  • Tipiina ma le nanaina o le tulimanu. O le mea faigata e mafai ona tipiina e ala i le masani masani. E faʻapipiʻi i le pito i fafo o le mauaina e ala i le tuʻu i luga o le auala auala.

Pe a fuaina le umi ma le tipiina o le tulimanu teuteu, e mafai ona sili atu le lelei, talu ai o uiga lelei o le leo o le malifa o le a faalagolago i au gaioiga.

  • Faamamafa. Amataga Amety ua tetea i le vai, e tusa ma faʻatonuga i luga o le afifi. Ae latou te leʻi faʻaaogaina lenei mea, o le laufanua o le eleele. O le mea e faia ai le vaega o se amataga o le fanauina mo le ogatasi o le luga o le pa ma malifa. O le mea e faʻaaoga i luga i le luga ma spatralas. Ina ua uma ona faʻamamaina le amataga vaega, o le laufanua o le lauʻeleʻele ma o le faʻamaeaina o loʻo faʻaaogaina.
  • Faauma. Ua maeʻa le faʻaumaina o le mea ua faia pe a uma le laualuga ua matutu. E maeʻa Smungs, o le vali e masani ona faʻaaogaina, e mafai ona e vaʻaia le pepa puipui, taletila, laina poʻo le faʻapipiʻiina poʻo le teuteu sisitema.

O utu mai Markes fai ma o latou lava lima e mafai ona faia i le i ai o faʻafitauli o le galue ma le faʻapipiʻi o ia lava. Peitaʻi, o le lelei o le kopi o le tamaitusi, e matua faigofie i le faʻatulagaina o le a malamalama ai lona faʻapipiʻi ina ua uma ona matamata i se vaitau puʻupuʻu.

Faʻasaʻo faʻapipiʻiina o le fanua o loʻo i ai (vitio)

Faitau atili