Faapipiiina o Lattles i luga o Windows ma ou lava lima (vitio ma ata)

Anonim

Ata

Faamatalaga Lautele

O le tofiaina o uʻamea fanua i luga o le Windows o se puipuiga puipuia. Ma, ioe, ou te manaʻoina le puipui puipui o le faamalama sa le faʻaleagaina ai foliga i fafo atu pe mai totonu, ae ia momoli atu se teuteuga patino o le faamalama. E lava lona filifiliga. E mafai ona faʻafetaia faiga, tagi ma isi mea. E iloga foi le tau i se ituaiga eseese. O le faʻamalama ma se ata na faʻapipiʻiina i luga e le gata i le maualuga o le saogalemu, ae o se tulaga ese lava. I mea uma, o lea ou te manaʻo ai le faʻaaliga mai le faʻamalama, tusa lava pe iai le aperace, fiafia i le mata. Ae tusa lava poʻo le a le mea e te manaʻo ai e te manaʻo ai, e le tatau ona galo ia te oe o lona faʻailoga sili ona taua o le vaega sili ona taua. Faʻapipiʻi i luga o le faamalama e mafai ona faʻataʻitaʻia tutoʻatasi le faʻaaogaina o tagata faʻapitoa.

Faapipiiina o Lattles i luga o Windows ma ou lava lima (vitio ma ata)

Ina ia puipuia pito o lalaga, latalata i le puipui i le loloto o le le itiiti ifo 80 mm ma ua sasaa ma le sima i totonu uamea fausaga.

I le faʻapipiʻi o pupuni, e manaʻomia le maitauina o ni tulafono faigofie, lea e faʻalagolago ai le lelei o le taunuuga o le iʻuga. O le a le matagofie o le a le avea ma au polokalama ma mamanu, o le sese faʻapipiʻi mafai ona afaina ai le foliga o le faamalama. Afai e te manatu e te le o feagai ma se tutoʻatasi o faʻapipiʻi, e sili le talitonuina o lenei galuega i polofesa. Manaʻomia meafaigaluega faʻalagolago i le filifiliga filifilia filifiliga:

  • rofautte;
  • penitala;
  • maualuga;
  • O masini e ala ai;
  • Taula faamalosi pe le le manatu faapito;
  • Afai e tatau ai, le sikulukalaiva;
  • Ave ma viliina.

Faʻavasegaina

Metotia o faʻapipiʻi e faʻalagolago i le ituaiga masini. E mafai ona faʻaseʻe, faʻaseʻe pe o elemene tutotonu.

O loʻo faʻapipiʻiina le pa i le mea e faʻapipiʻi ai le lattice, e afaina foi le metotia o le faʻapipiʻiina o galuega. A maeʻa mea uma, o le faapipiiina na faia i ni auala eseese i puipui eseese (mai piliki, laupapa poʻo le sima faʻapipiʻi).

Faapipiiina o Lattles i luga o Windows ma ou lava lima (vitio ma ata)

Faʻamalamalamaina o faʻamau o le uʻamea faitotoʻa, e fautuaina foi le faʻaaogaina o ni uʻamea faʻapipiʻi e faʻaleleia atili ai le anoa o le pusa ma le puipui.

Mataupu i luga o le autu: faʻamaonia faʻalavelave ma le fesoasoani a le kuka kuka

O le faʻatulagaina o mea o loʻo i ai foi le aoga o lona iʻuga i le auala e faʻapipiʻi ai le faʻamalama fausaga. O mea na maua ai ni mea e maua ai se ata faapena e na o se faʻapipiʻi totonu (i totonu). O le ituaiga o vaalele na o le taupega ma le auvae e mafai ona faʻapipiʻi mai fafo, e ala i le soona fai o le puipui, poʻo le nofoaga i le va o malifa. E seasea feiloai i le faamalama tatalaina i le va o Ramami.

Ua ese foi le nonoa i le puipui. O ituaiga autu e aofia ai:

  • Faapipiiina i le Mokesi mai le uaina e le maota;
  • faapipiiina faʻaaogaina noataga (taula), poʻo meafaigaluega;
  • Nonoa i totonu ma le filo filo.

E le mafai i taimi uma ona filifili le metotia o le saoasaoa na o le tusa ai ma lou manao. E tupu e naʻo le tasi le auala e mafai ai ona faʻapipiʻiina. O se mea lea, e tupu ai lenei mea, mo se faʻataʻitaʻiga, o le faamalama pito i le vaalele lava lea e tasi ma le puipui. E tusa ai, o le faʻapipiʻiina o elemene i le va o le malifa o le a le mafai. Na o le auala i le laina e talafeagai.

Ituaiga autu o fusi

Faapipii i uʻamea mokesi faʻaaogaina faʻaaogaina. O lenei mea faapipiiina auala e manatu o se tasi o sili ona faʻatuatuaina ma masani ona faʻaaoga. O le tele o mea uma e talafeagai mo le nana o piliki, pa ma puipui o pa o poloka poloka. E pei o le mokesi, uʻamea pini o loʻo faʻaaogaina ma se koluse vaega o le sikuea pe faataamilo i le natura. Latou o loʻo tu i pu o le puipui o le loloto e tusa ma le 12 cm e ala i le tulia. O le fata e tusa o le 5 cm. Faatasi ai ma le fesoasoani o le faʻamasani i le pito o uʻamea talaaga, o loʻo faʻapipiʻi ai mata, fuafuaina faʻapitoa mo le mutia i le puipui. O le isi filifiliga e aofia ai le viliina o pu i le faʻavaʻa ma le latou mulimuli ane faʻaleleia.

Faapipiiina o Lattles i luga o Windows ma ou lava lima (vitio ma ata)

Faapipiiina le swing grid i le faamalama. A maeʻa ona e faʻapipiʻi le lattice, e tatau ona valiina ma le muamua-muamua uamea - e aloese ai mai le malaia.

O filifiliga i luga e talafeagai mo mamanuina o ata. Faatasi ai ma lenei faʻapipiʻi, aua neʻi galo le tausia o le puipuiga o le Windows mai le le lelei o le aʻafiaga pe a tuʻufaʻatasia.

Tusitusiga i luga o le autu: o le a pe a fai o lau pusi o le pepa puipui ma pe faʻafefea ona faʻaʻele ia te ia

O le isi taimi o le faʻapipiʻiina o masini meafaigaluega poʻo le taula a le taula. E leai se mea e tatau ai mo le maelega o galuega. A faʻapipiʻiina, i le auala lea, o le lattice ua faʻasaʻo i luga o pupuni o le fusi o le fusi i totonu o puipui i totonu o le puipui o le paʻu o mata o le bolt o loʻo faia.

Faamalosia e faʻapipiʻi saʻo i lenei auala. Peitai e le aofia lenei mea mo se isi lattice filifiliga filifiliga. O puipui ma ia lemiga na mafai foi ona ese. Naʻo le taua o le iloa o le tasi le tau - taula blato e faʻaaoga mo pa piliki pa, mo puipui laupapa - faʻapitoa fafie. Faʻapipiʻi e mafai ona faia uma i le laina ma i le amataga.

O le mulimuli o metotia o loʻo i luga o le pito i luga o le mauga i le pito i luga o le mauga (i le puipui). Ole tele o nei metotia e talafeagai mo fale na faia i fafie. O le pu e tatau ona faia i luga o le le mafiafia o le puipui. O le Steel Design o le faʻapipiʻi o loʻo faʻapipiʻiina i le laina tapuni ma ua mautu i nati, o loʻo faʻamalosia e pito o le afu o le potu.

Afai e teuteuina ou puipui ma se mea manaia o le vinyl o loʻo sivine, ona mo le faʻavave e ala i le auala e te manaʻomia muamua e sili ona faʻailogaina i luga o nofoaga ua leva. Studs (filo) e faʻamalosia i le uamea sille, o le umi o le mea e tatau ona sili atu nai lo le mafiafia o le puipui. O nei matati stits o ofu faʻapitoa o loʻo faia le galuega o le tapulaʻa o le tapulaʻa pe a fai o le alu i le sivisi. A maeʻa ona faʻapipiʻi, o le mamanu e tosina mai ai e nati. O lenei faʻapipiʻi e mafai ona faʻatinoina mai totonu o le potu.

Faapipiiina o Lattles i luga o Windows ma ou lava lima (vitio ma ata)

Swing Grilles Faʻatagaina oe e vave aveese le uʻamea rod

Ma tuua le potu i le taimi o le afi.

E leai se lelei auala e faʻamau ai laʻau i luga o faʻamalama. E tofu i laua ma itu lelei eseese, ma totinivanalie. E te filifilia poʻo a auala e faʻaaoga ai, e te manaʻomia, i le maeʻa ai o vaega taua uma.

O le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le sili ona talitonuina ma tumau o mea uma. Ae o ona minus mafai ona manatu o le le mafai ona aveeseina le aveeseina o lea faiga e toe faafou ai pe toe faaleleia. Ma le tasi le faʻaletonu: a maeʻa le taimi i luga o le puipui, e ono aliali mai ai le pa puipui i le nofoaga o mokesi. O lenei ona o le faʻatinoina o le susu i le taimi o timuga.

Mataupu i luga o le autu: toe faaleleia i le faletaele faʻatasi ma faleuila: Photo Faʻatonuga

O le faʻaaogaina o le taula bolts o le a faʻatagaina oe e faʻaʻoleina le faʻamalama o le faʻamalama pe a tatau ai. Ma, i le eseesega i le tau muamua, o se Mauga o le sasa i luga o le puipui, aua o fusi o lo o faia i mea taula. O le le lelei o sea faʻapipiʻi o le maualuga o tau ma maualalo tikeri o le tetee atu i hacks. O le le lava o le faʻaiuga o le faʻaiuga o le pito i tua o loʻo i ai foliga o le mea faapipiiina i le nofoaga faʻapipiʻi, faʻapea foʻi ma tau faʻaopopoina o le faʻapipiʻiina o moli. Ae toeititi atoa laupapa laupapa laupapa ma atota na o le faʻaaogaina o lenei metotia. Isi filifiliga e le taliaina.

A iai ni ou masalosaloga pe mafai ona e tutoʻatasi le tuiina o le tolopoina o faamalama, e mafai ona e vaʻai i le poto masani, o le a faigofie ona maua ai ni metotia talafeagai ma fesoasoani i le filifiliga talafeagai.

Faapipiiina o Lattles i luga o Windows ma ou lava lima (vitio ma ata)

Faapipiiina o Lattles i luga o Windows ma ou lava lima (vitio ma ata)

Faapipiiina o Lattles i luga o Windows ma ou lava lima (vitio ma ata)

Faapipiiina o Lattles i luga o Windows ma ou lava lima (vitio ma ata)

Faitau atili