Faʻafefea ona suʻi afi i le Crib faia oe lava: Faia

Anonim

Lisi o mea e fai: [SIGOFIE]

  • O fale gaosi fua i le pepe ct
  • Fausiaina o se laupapa atoa-matagaluega i le faletupe

Faʻafefea ona suʻe afi i le pepe o latou lava lima faʻamoemoe e puipuia le tamaititi?

Faʻafefea ona suʻi afi i le Crib faia oe lava: Faia

O le fale o le fale e faia i ie ma le sytheps.

O loʻo faʻaoga le tau e faʻamautinoa e le malolo le pepe i lona ulu i luga o le moega o le moega, e puipuia mai le taia e uiga i laupapa laupapa.

O le a latou puipuia foi le tamaitiiti mai talatuu ma fatu se siosiomaga malie mo le pepe. E mafai ona e aumaia na o latou.

O fale gaosi fua i le pepe ct

Mea ma Meafaigaluega:

  • le ie;
  • Agasala;
  • lipine;
  • LIC;
  • Velcro;
  • masini suisui;
  • seleulu;
  • nila;
  • Filo.

E tatau ona e faʻatau se ie manaia o le ofutino o lanu pupula ma se tamaititi mamanu. Afai o le lautele o le ie o le 150 cm, ona e manaʻomia lea e uiga i le 4 m tisu. E manaʻomia le fufuluina aʻo leʻi faʻaalia ina ia le fetaui le oloa i le taimi o le taotoga. E mafai ona faatino botts e ala i vavaeʻese, e aofia ai vaega e fa: lua i autafa o le moega, tasi i le laupapa ma le tasi i vae. O le a sili atu ona faigofie i le tuufaatasia ma fufulu. I ni tulaga e faigofie atu ona ave le tupe faʻaalu. Afai o le pepe o le pepe o le faʻataʻitaʻiga tele ma le tele o le oka o le 120x60 cm, ona e tatau lea ona vaneina faʻamatalaga nei:

  • Fa tackengles ma fua o le 126x38 cm;
  • Fa tackangles ma fua o le 63x43 cm.

Faʻafefea ona suʻi afi i le Crib faia oe lava: Faia

Mamanu o itu,

E manaʻomia le valiina aitema ina ia pe a uma ona latou suʻi, o le ata i luga o le ie e ono fesoʻotaʻi. O le mea lea, o le ie e sili atu ona filifili e eseese ata mataga po o mamanu. Ona e manaʻomia lea e te vaneina le 16 rectangles ma fua o le 7x10 cm, o loʻo fuafuaina mo le faʻapipiʻi i luga o velcro. A maeʻa lena, e lua fasi pepa ma le umi o le 90 cm ma le lautele o le 12 cm, ua faʻamoemoe e lafo i le itu puʻupuʻu o le itu. Ona tipiina lea o ni fasi pepa e lua ma le umi o le 180 cm ma le 12 cm lautele mo papa i le itu umi o itu o itu.

Mataupu i luga o le autu: toe faaleleia o le fufuluina masini e faia oe lava

Mo sootaga, e manaʻomia le vaʻaia o le 20 uumi pito i luga o le 53x7 cm. Ina ua maeʻa, e manaʻomia e faʻaaoga ai le itu i totonu o totonu. Ona tatau lea ona faʻapipiʻi le pito i luga o le lua i le lua uumi itu ma le umi, ona liliu lea ma sasaina le uʻamea. Nai lo fusi e mafai ona faaaogaina lipine. Ina ua maeʻa lena mea, e aofia ai le siʻosiʻomia o le itu, o fusi faʻamau, ona latou liliu ai lea ma faʻamutaina le uʻamea. A maeʻa lena, e tatau ona e suʻeina ni pu laiti o velcro i le itu o le moega i nofoaga talafeagai. O fasi meaʻai vaivai o le velcro o loʻo iai i le faʻapipiʻi. O le lona fa o le itu o le fusiua e tatau ona maua ai. Ona e manaʻomia ai lea ona e faia fonotaga, mo lenei rysoi ma le laufanua e tufatufa ai le lautele o le oloa. Le isi, o mamanu e manaʻomia le tao i totonu o le taimi pagatia totonu. I le taimi lava e tasi, e manaʻomia le tuʻu yuli i le lapi ma vaipuna i le va oi latou.

O le sipelaina o le sipelaina ma vefe ma le mata. Amata i luga o le masini suisui mea uma elemene mai itu e tolu. Ina ua maeʻa, ona liliu lea o vaega i le pito i luma o le itu. Ma le totonu lea o loʻo tatau ona faʻapipiʻi i le faʻaputuga. A maeʻa lena, e manaʻomia le fana le itu o le pito i lalo. Ina ia fufulu le mea faʻapipiʻi pe a fufulu, e manaʻomia le faia o se laina faaopoopo i le alatele o le oloa, solomuli 5 cm mai le pito.

Toe foi i le vaega

Fausiaina o se laupapa atoa-matagaluega i le faletupe

Mea ma Meafaigaluega:

  • Ie o le ie 2 m;
  • sytheps 2 m;
  • faapipii;
  • seleulu;
  • nila;
  • filo;
  • masini suisui.

E mafai ona e suʻiina se iʻa atoa i le ogatotonu o le tufuga. Mo le gaosiga o le oloa, o le a avea ma 5 mita o mea ma le lautele o le 150 cm ma le 2 mita o le sybric. Ae le i tatalaina le ie e te manaʻomia e fufulu lau oloa maeʻa i le auala o faʻagaioiga.

E manaʻomia le fua aʻe o le alo ma tusi le faʻasologa o le bumper i luga o pepa. Ona e tatau lea ona e ave i fafo oloa i fafo atu o mea. O vaega uma o loʻo puʻeina mai le itu sese. I le taimi lava lea e tasi, o le itu e tasi ua tuua le unauina e faaofi ai le faila. A faʻaputuputuina vaega i totonu o latou, o le faʻamaeaina Ruffle ua teuina, faia o le lipine. O le pre-lipine e leoleo. Ona manaʻomia lea mo le taʻeina le faʻatumu o le faʻamuamua o le sili atu le lapoa. O le faila e tatau ona 'afa le afa o le a itiiti auiliiliga mai mataupu. Ina ua uma, o auiliiliga o le faʻaputuputuina e faʻaofi i totonu o le mataupu mai le mea lea, ma suʻi lafoaʻi uma i luga o le suega masini. Ona sui lea o le lipine i fafo. E manaʻomia ona latou suʻi i na nofoaga o le a nonoa ai le itu i le pepe aʻoga. E masani lava, o manoa e faia i tulimanu o le moega ma i le ogatotonu o le itu. Afai o le syntheton ua filifilia o se deliller, ona manaʻomia lea ona e faia se isi laina mai le pito o le oloa. E manaʻomia lenei mea ina ia le faʻaʻaisa le sythenton pe a fufulu. E mafai ona faʻaaoga se Holofubier ae le o le sipuni ti, e sili atu le tumau ma e le malulu pe a le maalili pe a fufulu.

Mataupu i luga o le autu: E aoga le suia o le taele i luga o le fale tapole

Nofoaga mo le pepe moega e tatau ona soloia le itiiti ifo i le tasi i le vaiaso e aloese ai mai le faaputuputu o le pefu ia latou. O le oloa na faia e ou lava lima o le a puipuia ai lau pepe mai manuʻa, ata ma o le a avatu ia te ia i le malolo malolo ma moe i se malu malu.

Faitau atili