Avanoa pe a faapipiiina le lua-itu lua-itu o pepe

Anonim

Avanoa pe a faapipiiina le lua-itu lua-itu o pepe

O le ata o le potu o le itu aso uaʻi faʻailo mai le faʻalauteleina o le vaega o le faapaologa po o le potu, ae faʻapea foi ma le faʻamalama ma faitotoʻa. Lua-vaʻai faitotoa o loʻo fetaui lelei mo avanoa. Fuafuaina le faʻatulagaina o faitotoʻa i lenei auala, e mafai ona e faʻaaogaina soʻo se vaifi inan i pepa uma i foliga ma foliga. E tatau foi ona e fuafua faapitoa i le lelei o le lelei. Mo le palani ua tapunia, e tatau ona faia ma le faʻatuatuaina o faʻamanino.

Faletupe o le au fai le fale - o se vaitusi nei

Avanoa pe a faapipiiina le lua-itu lua-itu o pepe

Faitotoʻa masani pe a faʻamuta le paʻu ma se masini malosi

Ua mafai ona faʻaaogaina faitotoa palasitika base i le mea e lua pe a o le faitotoʻao le lautele o lona lautele i le tasi mita. E mafai ona latou faʻaoʻo atu i ni auala se lua:

  • Tau masani masani. I lea tulaga, o le shash pe a faʻamuta le paʻu ma se masini faʻapipiʻi i luga o le vaega o mea e faʻapipiʻi ai.
  • Tapunia. Faatasi ai ma sea masini, o le fuʻa e mafai ona maua e aunoa ma se isi vaega. Latou fesootai ma le tasi. O lenei filifiliga e sili atu le taliaina, talu mai le tele o avanoa ua tatala pe a maua.

I le taimi o le, sipela fausaga ua vaevaeina e tusa ai ma le latou tapunia-ese. O le metotia muamua e aofia ai na o le snatch i le lua masini e tu i le pito i luga ma lalo vaega o le tasi steash. O le auala lona lua e maua ai le tapunia i le faʻaaogaina o se tasi. E foliga mai o le auala lona lua e sili atu le faigofie, ae e le saunia lelei mata o le moega i le faitotoa.

Avanoa pe a faapipiiina le lua-itu lua-itu o pepe

O le 'au e fitu e lua o loʻo faʻaogaina i totonu o se fetuunaiga faʻapitoa, lea i tagata ua taʻua o le shook shokers. E mafai ai ona e uuina le faitotoʻa i se tulaga tapunia pe a fai o se tasi mai tagata o loʻo i luga o le faapaologa.

O le ata o le BVIVEV PVC Palkany mamanu e aofia ai se masini o le shoush i totonu o ia tapulaa:

  • swivel-gaugau;
  • ma le tasi swang swash;
  • Ma le lua swang swash.

Tusitusiga i luga o le autu: matou te suʻi fanafia ma ou lava lima: sitepu-i-sitepu faʻatonuga

Avanoa pe a faapipiiina le lua-itu lua-itu o pepe

Faʻalua-Glazed Windows ma Sanuisi Panels mafai ona tuʻufaʻatasia

Filifili foi e talafeagai ma mea e faia ai le faitotoa o le faapaologa:

  • lua tioata;
  • Sanuisi potu sanise ma faaauupegaina o le faʻaseʻeina;
  • Tuʻufaʻatasia mea i totonu o se eseʻese faʻatusatusaga.

E tele faʻaaogaina mo le poloka o le faapaologa o se tioata ma sanuisi potu, talu ai o le sanuisi potu e mafai ona mautinoa le puipuia puipuiga mai le faʻamamaina ma le lelei o le susu ma le faʻamalieina o le susu ma le faʻamalieina o le vevela ma le atoatoa o le vevela. E sili atu foʻi le faʻatuatuaina e puipuia mai fafo i fafo atu o le faʻaaogaina o tagata le faʻatagaina. Tele tagata faʻatau e taua le avanoa ma le masani ai le moli, faʻapipiʻi i faitotoʻa i le nofoaga i le pito i lalo ma le pito i luga o le au telefoni. O sea poloka poloka e manumalo ai. E foliga mai taʻitoʻatasi ma matagofie. Ma mo le faʻaleleia o le puipuiga puipuia mai le hacking, e manaʻomia le faʻatau atu o ni tagata faʻatuatuaina ma faʻapitoa.

Tulaga lelei o le shill masini

Avanoa pe a faapipiiina le lua-itu lua-itu o pepe

Lua faitotoʻa i le faapaologa vaʻaia faʻalauteleina le avanoa ma maua ai le lelei moli

Pluma palasitika faitotoʻa e i ai le tasi o le sili ona lelei o le sili atu ona lelei - o le lautele lea o faʻamatalaga i le faapaologa. Aemaise lava pe a fai o le au palu o le palasitika faitotoa o loʻo faʻaogaina i le faʻaluaina-glazed Windows. Faatasi ai ma lenei mamanu o faitotoʻa, o le avanoa o loʻo faʻaalia, ma faitotoʻa avanoa, o le potu matala, o le potu fualaau aina ma se potu e fesoʻotaʻi. E tele mea taua ma le mea moni o le malamalama masani o le malamalama ua tele na saunia. Ae o le mea moni, o faitotoa lava e faaauuuina ma ni ata i itu uma e lua, o lea mafai e tapunia ai i latou uma mai totonu ma fafo atu.

O mea le lelei e aofia ai le mea moni e le mafai ona faʻapipiʻi i luga o paneta uma. Ae seʻi vagana le faitotoʻa e uiga i le tasi mita agete, pe sili atu foʻi. Le faʻatagaina maualalo laʻititi o le 90 cm.

Afai o loʻo e manaʻo lava e faʻapipiʻi ni faitotoʻa palasitika ma e manaʻomia le faʻalauteleina o le aʻoaʻoga, lea e tatau ona maua se faʻaiuga faʻapitoa i le toe totogiina ma le le tiute.

Mafua o le pepa faʻatau

Faatasi ai ma le toe afio mai o le palasitika fausaga, o le faʻavae o le masini o pa solofanua e lua itu tino ua suia tele. O se masini ua alu i le talaʻaga e faʻaaoga ai le faʻauiga o le faʻauiga i le va o ata e lua o le fausaga, igoa o le mea leaga. Mo foliga o faitotoʻa o faitotoʻa, vaʻai lenei vitio:

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻaosofia se laulau kofe ma ou lava lima

O se ata o sea mamanu o le faʻaaogaina o le tapunia o masini '-pls. O se tala o se faʻataʻitaʻiga e sili atu i le pito i lalo ma le pito i luga o le sash. O Shalppi o loʻo maua ai le faʻatuatuaina o le lokaina o le sash ma le mafiafia e fetaui i le faitotoʻa. O tausaga uma lava, shylpovovysms o le a faaleleia. O le mulimuli o i latou o loʻo iai misofet. Latou te tuuina mai ia galuega:

  • A tapuni le sifi i luga o le sash sili ona siitia, e faaitiitia le avega i luga o le pito i luga o matato;
  • faʻamautu le sese o le snob, o loʻo faʻalautele le tautua o le olaga
  • Matua faʻateleina le malosi o le fausaga, a o faʻaititia ai le feteʻenaʻiga i le tapuni-i fafo o le auala.

Avanoa pe a faapipiiina le lua-itu lua-itu o pepe

E i ai ia ituaiga mataupu e iai ni soliga i le taimi o le faʻagaioiga o shylip faitotoʻa. Aua neʻi popole, pei o le vaega autu o latou ua vave vave ma aunoa ma le aʻafia o tagata faʻapitoa.

O nei solitulafono e aofia ai:

  • Solia le faatulagaga i luga o 'au i fafo o le aufana;
  • o se ofu manaia o le tapunia i le faitotoa o le faitotoa;
  • Solia i le galuega a le 'au.

E aveʻese ai ni soliga, e tatau ona e mafaufau i ni faʻalavelave mo le matala matala ma faʻaalia ai mafuaʻaga o le malologa. Mo le faʻapipiʻiina o se faitotoʻa faitotoʻa, vaʻai lenei vitio:

  • O le tasi mafuaaga atonu o le vaivai o fesoʻotaʻiga soʻotaga fesoʻotaʻiga. O la latou tulaga

    Avanoa pe a faapipiiina le lua-itu lua-itu o pepe

    Ua faamamaina ai ma se sikulukalaiva.

  • Afai e fetaui lelei le SHASH, o le vaalele na lokaina le pito i luga e mafai ona fetuunai le faaaogaina o le hexagon ki. O lenei taotoga e tatau ona faia faʻaluaina faʻalua i le tausaga. Mo lenei, o le gaosi oloa o mea faʻatauvaʻa pe a faʻatau atu se polokalame faʻapitoa.
  • Afai ua solia le faʻatulagaina o le 'au, e tatau ona e mafaufau o loʻo tupu le soliga o isi ata.

Ia masani, tusa lava pe tasi i le tausaga, tuʻu le faʻamalosia o 'au uma e tatau ona fai. E faʻaaoga le suauʻu masini.

Ma ane, afai e te fuafua e faʻapipiʻi le fou faamalama fou ma uʻamea, vaʻai totoʻa i lenei filifiliga o ni tagata taufaifai o faitotoʻa o faitotoʻa. O lenei ituaiga o faitotoʻa o le a faia ai lau faapaologa tulaga ese o faʻasologa o taimi nei.

Tusitusiga i luga o le autu: Puipuiga mo le taavale faia oe lava

Faitau atili