Oti le tamai mamoe, o le a le galuega: pe faapefea ona faatino?

Anonim

Labelē e masani ona faʻaogaina e teuteu ai le faʻamalama matala ma le parter. O le taliaina lea o le teuteuga mai le ie, lanumoana na iloga ai le pito i luga o pupuni, nana le cranice. O Drapery e aulelei ma manaia. O le aveeseina o se foliga ma ou lava lima, e tatau ona e faia saʻo le faia o le tipiina tamai mamoe tipi, e masani lava ona faigata i le taimi muamua. O se faʻataʻitaʻiga faigofie o le lamepa mo le umukuka o loʻo faʻaalia i le Ata 1.

Oti le tamai mamoe, o le a le galuega: pe faapefea ona faatino?

Ata 1. O le fatuina o se tamai mamoe, o se ie faʻapitoa o le ie e sili ona fetaui, o le a faigofie ona fausia i totonu o le gaʻo lemu.

Ituaiga o Greens mo pupuni

O le tamai mamoe, o le vaega autu o le vaega autu lea e tatau ona e gauai atu. Faʻalagolago i le mea o le a faʻaaogaina i lalo o le Green Green, o le tamai mamoe e sili ona lelei foliga mai le tasi ma le isi.

Le aso, e mafai ona e aoina ni filifiliga faapena:

Oti le tamai mamoe, o le a le galuega: pe faapefea ona faatino?

Ata 2. Cocpull mamanu.

  1. O DABA o le itu o le ie puipui, lea e foliga mai o se foliga matamuli, e na o le tasi pito, o le pa puipui uma o le tasi ma le isi.
  2. Kookle o se vaega faigata, e masani ona lua le lua, o le mea lea e maua ai symmetry ma matagofie ia Skyreken. E masani ona faaigoaina ai o ia ituaiga o sakete (faamanatu ia i latou i foliga). O le faʻataʻitaʻiga a KookIL e mafai ona vaʻaia i le Ata 2.
  3. Fetuunaiga poʻo Hall o se foliga talafeagai o le ata, lea ua paʻu lemu.
  4. O le keke o se ie e togiina ai se galu lemu i le cornice po o le fasi pa.
  5. O le paluni o loʻo 'alo ese, o le mea na o loʻo i totonu o se tulaga faalava.

Master vasega i luga o le suisui sogigeni vaivai

E suiina o se tamai mamoe vaivai i totonu o se piilima, e tatau ona e filifilia muamua le pepa. Faʻataʻitaʻiga, mo le maualuga ma vaʻavaʻaia faʻamalama, puʻupuʻu puʻupuʻu e le talafeagai ma le talafeagai, pei ona latou faʻamanino ai poʻo le a le mea e tatau ona e nanaina. Mo le masani ai i totonu, o Jabs poʻo cascade o loʻo faʻaaogaina, e lelei ona faʻamamaluina faʻamatalaga uma o le potu. . O le tipiina o le tamai mamoe o se pepa ma le faʻafaigofie, e manaʻomia le tapenaina o mea nei ma mea faigaluega:

Tusitusiga i luga o le autu: O le faitotoʻa palasitika e le tapunia: O le a le mea e fai ma faʻafefea ona faʻasaʻo?

Oti le tamai mamoe, o le a le galuega: pe faapefea ona faatino?

Ata 3. Laasaga-i le-laʻasaga Skyrequin tipiina i le taʻele laupapa.

  1. O le ie e sili ona lelei e ave ai se ata faʻapitoa, o le a faigofie ona fausia i totonu ma le aulelei. O le lautele o le tassue tipi o le 137 cm.
  2. O le a le lautele o le HOBOR o le 137 Cm. O sea fasi ie e mafai ona faʻataʻitaʻi i lalo o le lanu o le tasi, ae e sili le faʻaaogaina o le faʻataʻitaʻiga faʻapitoa.
  3. Masani flax libbon ma 2.5 cm lautele.
  4. A manaʻomia, e mafai ona e faʻaaogaina se lipine faʻapitoa.
  5. O le ata tifaga, e faia ai le fanua ato i le taimi suisui. O mamoe tipi o loʻo fai e le mafai ona faia e aunoa ma se komiti laupapa, pe a fesoasoani e faʻailoa ai ni teuteuga e manaʻomia e faʻamanino ai. O se faʻataʻitaʻiga o le faʻaaogaina o lea Komiti Faʻatuʻu o loʻo faʻaalia i le vas..
  6. Trust filo, Stapphart i meaafale Mamafatu, kraft pepa, compless ma nila.
  7. Masini suisui.

Fuafuaina ma mamanu fale

O lenei e tatau ona fuafua le itu o le lumanaʻi, o le lumanaʻi, o le mea lea e manaʻomia ai le mauaina o faʻamaumauga nei:

  1. O le lautele o le lautele o le tele o le laupapa laupapa. E tutusa i le lautele o le faʻamalama matala, nai lo le Komiti Faʻafoe e masani ona faʻaaogaina se tusi fatu o 2 nofoa ma se pupuga masani, suia i tua.
  2. O le maualuga maualuga o le loloto o le moa, o loʻo fuaina mai i le ogatotonu o le vertex i le pito i lalo.
  3. O le umi o le tamai mamoe, o le ARC o le atoa le umi mo le Scoriliacial Lang, e amata mai le ogatotonu ma alu atu i le isi tulaga.
  4. O le umi o le cascade o se ato mafolafola. O le sili sili ona aoga o le fua faatatau o le umi o le carcade e tutusa ma le 3rd umi o le wagoon maualuga.
  5. Lautele mo le tamai mamoe a le tamai mamoe. O le 1/3 o le lautele o le Swag, lea na faaopoopo ai le lautele o le laupapa laupapa.

Faʻafefea ona tipi ese? E fai ai le igoa ma Green, e manaʻomia le fau o se mamanu (Fig 4):

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se mata mo le taʻele

Oti le tamai mamoe, o le a le galuega: pe faapefea ona faatino?

Ata 4. mamanuina o tamaikaquin ma uati.

  1. Luga o se laupepa lapopoa, o le laina eletise e tusia, mo le mea a A.
  2. O le faʻailoga ua setiina, lea a-B o le maualuga o le waguue, faʻateleina e 2. Ona faʻaopopo lea o le maualuga o le maualuga o 47.5 cm.
  3. O faʻailoga iloga a ma le B e fesoʻotaʻi e le laina.
  4. O lea ua matauina 'mai le lautele o le lautele. Le isi, ua matauina ½ mo le umi o le ARC.

Ina ua mavae lena, e mafai ona e alualu i luma o le faʻatulagaina o le nofoaga mo le lumanaʻi, o le fausia o fosama mai i le fogafale. O le tulaga sili lea ona faʻaogaina, aʻo maua e le tamaʻi mamoe laʻau ina ia faʻaputuputu uma le palota ma toe faʻaleleia. A aunoa ma latou, o le a na o se fasi ie na tapunia ai cornice. Afai e manaʻomia le mataituina lea tulafono: Mo le umi umi atu o le tamai mamoe, e manaʻomia le faʻaaogaina o le tele o faʻasologa o siʻosiʻomaga. O le a faʻatagaina ai le ituaiga o le sili ona matagofie ma faʻafitauli. O ie puipui o le a liua ai sili atu le viia, faʻataga oe e faʻamamafaina mea taua o le fale atoa.

O le fausiaina o se laʻau tapu, e tatau ona e faʻaogaina ni laʻau faʻapitoa e faʻaalia ai le mafutaga i le va o le numera ma le loloto, lautele, atoa. O le faʻafiafiaga saʻo ma foliga e mafai ona tuʻu saʻo i luga o le laupapa laupapa, pe o le a le faʻamoemoe.

Faatonuga mo Sueli

A maeʻa le mamanu, e manaʻomia le tipiina o le ie, gagani le 2 fasi o foliga. I le 3rd itu, o le billet ua pueina. I le taimi o le tipi, e le tatau ona galo ia te oe e tatau ona e tuua alauni mo le au. O le iʻuga, e tatau ona faia:

  • 1 Swag;
  • 1 legi;
  • 4 cascades.

O le ogatotonu o le tino o le ata o le a avea ma ata mo le Luma Tamalani. A filifilia le ie e filifilia ma se mamanu poʻo se foliga aulelei, o le lolomi, e manaʻomia ina ia mautinoa o loʻo i ai se ata matagofie ma magemoli o le lafu. O se mea taua lea e le mafai ona misia. Afai e leai se talitonuina i ou tomai, e sili le aveina o se monophonic fbric.

Mataupu i luga o le autu: capy mo mangala faia oe lava

O le suisui vaega lava ia e matua faigofie lava:

Oti le tamai mamoe, o le a le galuega: pe faapefea ona faatino?

Laulau volume laulau mo mamoe moa.

  1. E manaʻomia le mauaina o le pito i luga o le swag, pe a uma le taumafai e taumafai le iʻuga o le anm, toe fai mo le laʻeʻe ie.
  2. O aitema uma o loʻo pipiʻi i le tasi ma le isi i le isi itu, faʻapipiʻi faʻatasi.
  3. Afai o se mea teuteu teuteu e faʻaaoga, ona manaʻomia lea o le setiina o le i le va o le autu ma le le lelei o le tisu.
  4. I le taimi o le faʻapipiʻi, 1 o le vaega e tatau ona tuua le tatalaina ina ia mafai ona e liliu le vaega i le pito i luma.
  5. A uma ona liliu le pupuni, e leai se mea, e mafai ona e alu i le fogafale o luga o le fale.
  6. O le laupapa laupapa na liliu atu i totonu o se ie i lalo o le lanu o le tamai mamoe. O lenei e mafai ona e alu i le vaega sili ona taua - o le fausiaina o foliga.
  7. O le pito i luga ua maitauina i se auala o le pito i luga o le tietiega e tusa ma le 2.5 cm. Ina ua maeʻa, o le laʻau muamua ua faʻatulagaina ma nonoa i le vaega.
  8. E faapena foi, ua tatau le faamalosia ai o isi lau puipui uma, o le pito o le 5 cm e tatau ona nofo i luga o le laupapa, ia aveese foi.

O le itu mulimuli e pito i luga o loʻo faʻapipiʻi, pe a manaʻomia ai, o loʻo aveʻese uma le vaega o loʻo ave i le isi itu o le laupapa laupapa e mafai ona vaʻaia.

E fautuaina le faʻaaogaina o se lalelei matagofie i luga o le pito i luga, lea o le a nana uma faʻapipiʻi uma.

Lamreken o se ata matagofie ma manaia, tumau i le chnice tulaga mo le tagata palota. O lenei pepa e ono na o le na o le nana o le saito, ae fai foi ia pupuni o le faamalama o le faamalama sili atu aulelei, aveese ni mea le lelei o matala matala ma atoa. Faatasi ai ma ou lava lima, o fesoasoani e le faigata tele, ae o loʻo i ai lea o le tausisia o le tele o foliga, e aofia ai le faʻavae o laumei.

Faitau atili