Swer Plastic Pipets: ata, tau

Anonim

E manao tagata uma i lana faatoaga, e leai se mea na taʻe ai, e faigofie lava ona ou faʻatumauina ma faʻapipiʻi. Ma o le sami e le o se tuusaunoaga. E manaʻomia le manaʻomia o sina mea laititi - e le masani ai pe a pala, ae e le o le le fiafia e fufulu. Afai e te manaʻo e i ai le faʻafitauli-leai se faʻafitauli o le vaituloto o meaola manupaʻu, vaʻai i le palasitika paipa mo le otaota. Na faasolosolo ona laga atu i le tatalaina o uʻamea, ma na mea uma, e faigofie tele le lapoʻa, ma umi, e toetoe lava leai ni tupe teu. O nei buuqutt o meatotino ma e iloa ai lo latou lauiloa.

Swer Plastic Pipets: ata, tau

O paipa fatu palasitika e faia mai le tele o polyers ma o latou tuufaafeagai.

Ituaiga o palasitika Derwer Paipa

I lalo o le igoa masani "palasitika" oloa o loʻo faʻatau mai i ituaiga eseese o polymers:

  • Polythylene (Pe):
    • maualuga le faʻamalosi (pvd) - mo le tuʻuina i totonu o le fale i totonu;
    • maualalo maualalo (PND) - E mafai ona taʻoto i fafo, i le ti (ia tele le malosi);
  • Polyvinyl chloride (pvc);
  • Polypropylene (PP)

Ma o loʻo iai pea le tele o isi fomaʻi ma a latou tuʻufaʻatasiga, ae seasea - e manaʻomia e tagata ona faʻaaogaina mea lelei.

O le mea o loʻo filifilia ai le mea o palasitika o le pipiʻo e faʻatatau i le tusi talosaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se ponapropylelene e sili atu ona talafeagai mo le faʻafetauiina o le lapisi i totonu o le fale poʻo le fale mautotogi. E i ai se maualuga maualuga le saoasaoa o le vevela - e masani ona feoai le auala i le 70 ° C, e tusa ma le 95 ° C. I luma o le tele o mea faʻaputuga, tulu ese atu i le faʻaalu vai vevela i totonu o le pusa olo, o le a le suʻiloina. PVC paipa e i ai ni tau maualalo e sili atu le talafeagai pe a faʻataʻapeʻapeina le osofaʻiga i fafo - e masani lava ona fefiloi, o lea o le vevela e ave i lalo ma le palu (° c) .

Swer Plastic Pipets: ata, tau

O se faʻataʻitaʻiga o le aiga o le le fiafia o le mamafa o le nofoaga mai palasitika paipa

O le nifo foi o le pipi o le lamolemole ma vale. E le gata i lea, o le faʻapupula e mafai ona naʻo le popo o siphones. O loʻo iai ni paipa o loʻo iai mo le sowoge ma se pa lamolemole palu ma o se solo i fafo. E sili atu lo latou malosi - sili atu le taliaina utaina avega (ua faʻateleina le mama o le le mama), e mafai ona tanumia i se loloto sili atu. Gaosia e le lapoa mai le 110 mm i le 1200 mm.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se laʻau tusia i luga o le puipui

Fuaitau ma le lapoa

Pusa palasitika pai, i le faʻatusatusaina i le taʻimua ma galugalu, e gaosia i se ituaiga o vaega, o le umi o le 50 cm, ma isi - Up i le 600 cm. Tulaga maualuga o le 12 mita, ae o nisi tagata gaosi i luga o talosaga e mafai ona sili atu ni vaega. Pe a taʻe le umi auala, e faigofie - itiiti fesoʻotaʻiga, itiiti nofoaga e ono manaʻomia mo le foliga mai o faʻafitauli (calkage pe poloka).

O le isi taua taua o paipa paipa e lapoa ma le mafiafia o le tino. I totonu o le faʻailoga, e masani ona latou o latalata atu: o numera o le 160 * 4.2. O le a le matua: O le lapoa o le paipa o le paipa o le 160 mm, o le puipui mafiafia o 4.2 mm. E aoga le manatuaina o tagata gaosi faʻailoa mai e le tagata gaosi vaega o paipa paipa, ma i le tele o mataupu ma le fuafuaina e manaʻomia ona iloa i totonu. E faigofie ona fuafua: mai le i fafo o le faia o le mafiafia o le tino mafiafia: 160 mm - 4.2 mm * 2 = 151.6 mm. I le fuafuaina ma laulau, o le tulaga lapotopoto e masani ona aliali mai - i lea mataupu - 150 mm.

Swer Plastic Pipets: ata, tau

Prameters o le fale palasitika palasitika

I se tulaga lautele, o le au alamanuia e gaosia palasitika paipa mo le pito i lalo ma le lapoa o le 25 mm. O le pito sili ona maualuga satauro e faʻalagolago i le ituaiga paipa (lamolemole pe faʻafefe) ma mea na faia. Mo se faʻataʻitaʻiga, lamolemole tapia o le PVC paipa e mafai ona avea ma lapoa o le 630 mm, ma faʻaʻoleʻole lua-vaega - e oʻo i le 1200 mM. Ae o nei lapopoa o mo aiga tagata e nonofo ai ma fale mautotogi. I le fale tumaoti, e tele lava le faʻailoga e oʻo atu i le 100-110 mm ua faʻaaogaina, seasea oʻo atu i le 160 mm. O nisi taimi, aua o se fale tele ma le tele o le tele o masini fai meaʻai, o se paipa o le 200-250 MM o le lautele.

O le faʻalapotopotoga o le sami i le atunuʻu o loʻo faʻamatalaina iinei.

Auala e Filifiliina ai se Tagata Matua mo Fesootai Plumping masini

E tusa ai ma tulafono, e manaʻomia le faia o se mea fuafua, ua atoa le resitaraina i Seap 2.04.01085. O se mea faigata, e tele lava faʻamatalaga e manaʻomia, e naʻo nai tagata e mafaufau lelei e pei ona manaʻomia. O le taimi ua mavae na mafai ai ona aveese ai le averesi o le vaʻai o le polythylene reywer pipapa mo tagata taʻitasi o le plumming masini. E mafai ona e faʻaaogaina saogalemu nei atinaʻe - o mea uma e masani ona faʻaititia i nei vaega.

Tusitusiga i luga o le autu: Photocelep i luga o le puipui: Auala e fausia ai ma ou lava lima

Igoa o le Plumping masiniLapoa o le palasitika dower paipaMiloMamao i le va o le ogatotonu plum ma siphon
Taele40 mm1:30.100-130 cm
Taʻele40 mm1:48.150-170 CM
Faleuila100 mm1:20Tusa o le 600 cm
Sosolo40 mm1:12Mai le 0 i le 80 cm
Faifeau30-40 mm1:2070-100 cm
Umukuka magoto30-40 mm1:36.130-150 cm
Tuʻufaʻatasia alavai - taele, fufulu, taʻele50 mm1:48.170-230 cm
Taulaga Tutotonu100-110 mm
Tap mai le tulaga ogatotonu65-75 cm

E pei ona e vaʻai, palasitika paipa mo le suʻisuʻi ma se lapoa o le 30-40 mm e masani ona faʻaaogaina. Naʻo le faleuila e manaʻomia tele tele tele - 100-110 mm. O lenei ona o le galuega faʻataʻitaʻi - e manaʻomia le aveina o se tele o vai i se taimi puʻupuʻu taimi. I le taimi lava e tasi i le paipa e tatau ona i ai se nofoaga mo le ea, a leai se isi o le a oso ai vai i totonu o le isi taulaiga ma "Agyal" mai le ofe i le potu.

Swer Plastic Pipets: ata, tau

O se faʻataʻitaʻiga o fesoʻotaʻiga toile pito

A tatau ona manatua le masini i ni nai tulafono sili atu:

  • E le manaʻomia le faiga e faia ai le 90 °. A i ai se manaʻoga o le mea e faia o le lua vaega o le 36 °. O mea toʻaitau o loo mafatia nofoaga o loʻo fausia masani ai poloka poloka, ma e faʻapea foi ona pasi ma faamamaina le tagi.

    Swer Plastic Pipets: ata, tau

    Ua maeʻa saʻo

  • Ia e le ofilaʻi mai alatoto, ua folasia i lalo o le malifa (vaʻai le aoga o le palu i le laulau).
  • Latalata i le faʻapolofesa, o le talafeagai o loʻo faʻapipiʻiina ma le mama pu ufiufi le tapuni tapuni (toe iloiloga). I nei nofoaga, o poloka e masani ona fai, ina ia le sili atu le sili atu, e te le mafai ona "le faʻapipiʻiina" i le plug e latalata i le taʻele lata ane. I le auala, afai e i ai ni masini lata ane, lea e faigofie ona motusia mai le tele o le aluga, e le mafai ona fiafia.
  • A o le feʻemoʻe atu i le ua timu, o le lapoa o le palasitika faila o tubes tumau pea tumau pe faʻateleina. E tatau ona i ai le faaitiitia. O nofoaga uma o le sikoa vave.

    Swer Plastic Pipets: ata, tau

    O le mea autu o le galo leai se mea

  • I le faletaele faʻatasi ai, o le faʻapipiʻi o le tuʻufaʻatasia o loʻo fuafua e faʻapea e latalata atu le faleuila i le siʻitia. A leai, o manogi o le a sili atu nai lo le le lelei - o le a tumau pea vaega mautu i luga o le disk.

O loʻo manaʻomia pea lou le galo e uiga i le faaseʻe poʻo le faʻamamaina o le aveeseina o se fale i se fale tumaʻoti. O le vaega faʻapitoa e sau mai le galuega aʻo leʻi ulufale i le utu, e manaʻomia ona e faʻamafanafana. E le gata i lea, laei uʻamea mo paipa e masani ona faʻaaogaina. O le tulaga o le sami, e masani ona tuʻu i fafo, latalata ane i le vevela vevela o mea.

O iinei, e foliga mai lava. E faigofie tulafono, ae afai o le a maitauina oe, o le a aoga mea uma mo se taimi umi ma faigata-.

Vaega o le faʻapipiʻiina o le palasitika dower paipa

PASMA paipa mo se pito i lalo mai le tasi itu pito i luga o le socket lea e faʻapipiʻi ai le kusi o le kuku. O le vaega e fesoʻotaʻi faigofie: o se pito lamolemole ua faʻaofi i totonu o le suauu. Talu ai o loʻo masani ona faʻaʻoleʻoleina le itu, mo se tulaga le atoatoa o lenei, i mataupu faʻavae, lava lava lea. I le faataʻitaʻi, e masani lava ona taʻua le mama o le mama ma le sili ona pipi.

Swer Plastic Pipets: ata, tau

Faatusatusaina o metotia mo le fesoʻotaʻi eseese nofoaga

A o loʻo faʻapipiʻi paipa palasitika toso, o nisi taimi e tatau ona latou tipiina. E faigofie ona faia i le fesoasoani a se lima na vaʻaia ma le upega tafailagi mo uʻamea - nifo laiti o loʻo tipiina ma tuu le toetoe lava a sologa lelei. Faʻapea foi, e mafai ona e faʻaaogaina se vali po o se elet e eleelea e aoina biz. I soo se tulaga, ae e te leʻi faʻapipiʻiina le fasi mea, o lona pito e tatau ona togafitia ma le oneone ma tamai saito - aveese le ono BUSrs, faʻafaigofie. Mo ni fasi pepa, o nisi fasi otaota e mafai ona sao mai, o le mea na tupu, o se poloka e mafai ona fausia i lenei nofoaga. O le mea lea, sa taia lelei le nofoaga o moe.

A faʻatuina se fesoʻotaʻiga o le fale i totonu o le fale poʻo fale e masani ona faia se lala. E i ai mea talafeagai mo lenei - o fetuunai mai le tasi lapoa, i se isi, Tees, tulimanu ma eseese tikeri o lio, ma isi.

Swer Plastic Pipets: ata, tau

Fetaui mo Plati Plac Derwer Paipa

Mataupu i luga o le autu: o Olif Corging Brands K 3 Faapitoa

Faitau atili