Faʻaiʻu palasitika Windows ma ou lava lima: filifiliga

Anonim

O le taua o le faʻamaeʻaina o le faʻamalama pe a maeʻa faʻapipiʻiina faʻamalama palasitika e le masani ona iloa o tagata faʻatau. Ona o lenei, mulimuli ane i laʻu faitioga e tele na latou faitioina, sa latou faʻapipiʻiina o le faasalalauga faaluaina-gaoa faamalama ma lulu ai le faamalama. O le mea moni, o le faʻafitauli o le leai o se galuega uma e le mafai ona iloiloina o le iʻuga o le maeʻa.

Faʻaiʻu palasitika Windows ma ou lava lima: filifiliga

O le lelei o le palasitika faamalama faʻapipiʻi faʻalagolago i le lelei o le faʻauiga mafuaʻaga.

O le faʻaumaina o le palasitika o le a mafai ai ona fausia e le gata i foliga matagofie o le faʻamalama, ae ia faʻalautele foʻi le ola o lona faʻagaioiga.

I le maeʻa ai o palasitika faamalama i totonu o le potu o loʻo faʻapipiʻiina, o le isi tulaga o le galuega e tupu - o le fausiaina o malifa. O le faia lelei o le palasitika o le faʻamalama ma lou lava lima faʻatagaina oe e fatuina se mea manaia o le gaioiga o le taotoga.

Faʻaiʻu palasitika Windows ma ou lava lima: filifiliga

O le faia lelei o le palasitika o le faʻamalama ma lou lava lima faʻatagaina oe e fatuina se mea manaia o le gaioiga o le taotoga.

Ua manatu o ia i luga o le pa puipui o pa puipui e latalata i pupuni. O malifa o loʻo i fafo (o loʻo i fafo o le faʻamalama) ma totonu (o loʻo maua i totonu o le faʻamalama). Tele taimi uma, o le 'au o loʻo i totonu Afai o le faʻapipiʻi e sili atu i tagata poto masani, o le tinī o sili atu e sili atu ona aoga e fai ai oe lava.

Lelei faia slopes taʻalo e le gata i le lelei tele o le matafaioi, o i ai ni a latou faʻaletonu uiga . Ua mafai e le sucks ona puipuia oe e puipuia le fasi mauga, puipuia le faʻamalama mai le puaʻi, puipuia le faʻapipiʻi o le fasi kima. E fai ai slupes, eseese ituaiga o mea o loʻo faʻaaogaina.

Nofoaga Faʻasalaina Faʻasalalauga

Ua tele ni mea e maua ai le fesoasoani a le Plaster nai lo le lelei. I le aluga o taimi, o le vaega o le tui e amata ona pa ma gatete, leiloa lona lanu muamua. Faʻapipiʻi lava ia lava e le talafeagai foʻi, e tele le taimi o le tele o le taimi ma le taumafaiga mo le maualuga-uiga lelei. O loʻo maualuga atu le maualuga o le laupepa, e tatau ona faʻamamalu o mea taʻitasi ma soloia. A maeʻa, le eleele eleele ma i le faʻaiuga o le vali. I tulaga o le taimi e alu ai le tasi pe lua vaiaso. O loʻo faʻapipiʻiina e le Spister Springs o le mea talafeagai vevela, ma pe a o le Windows o le a faʻapipiʻi.

Taavale masani

Faʻaiʻu palasitika Windows ma ou lava lima: filifiliga

Na o le pau le le lelei i le talosaga o le fefe i le susu o le susu susu. O le mea lea, faʻapipiʻi glcs ua naʻo potu i totonu o potu ma le faʻanoanoa.

O malifa na faia o le gromwall e pei o le tumau. E i ai le lamolemole ma manaia foliga. O loʻo i luga o le vevela, ma o lenei mea e maua ai le vevela o le vevela-soʻotaga o meatotino i malifa. Na o le pau le le lelei i le talosaga o le fefe i le susu o le susu susu. O le mea lea, faʻapipiʻi glcs ua naʻo potu i totonu o potu ma le faʻanoanoa.

Mau i luga o le autu: gaosiga o laupapa fafie: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le mamanu ma ou lava lima?

O le faʻagasologa o le faʻapipiʻiina o le dimwall smandics taimi-aluga i le taimi: maea e manaʻomia, lolomi ma vali. E mafai ona e vave faia nai lo le spress slites. E ui lava o le mea faʻapipiʻi e faʻalagolago i le agavaa o le Wizard.

O le Dreadwame faʻaiʻu o se filifiliga o le filifiliga mo le tau ma le lelei. Ina ia fausia se mea leaga i luga o le perimeter o le faʻamalama, o se tasi palasitika poʻo uʻamea tulimanu ua faʻaaogaina. O na malifa e mafai ona faʻaputuputu ma se vaega o vali, suavai vai palasitika, faʻalelei pepa poʻo se mea taua i lalo o le laau. Faʻaaogaina le filifiliga mulimuli, e aliali mai i luga o le lamolemole atoa luga e faigofie ona faʻamamaina ma fetaui lelei mo le faʻaaogaina i le umukuka.

Gypsum Windows e masani lava ona filifilia pe a iai se manaʻoga e nana le slope ma ua matua faʻaleagaina avanoa. I le tulaga lea, faʻaaoga le gaosiga o le tau o le muamua po o le vaʻaiga antipana.

E tatau ona aloese mai le taimi o le asusu i le va o le Drywall ma le puipui, lea e mafai ona maua e le vai. A leai, o le spot e ono foliga mai o le faʻaumaina o le faʻamamaina ma le fuata o le a tupu ai le malifa.

Faapipiiina palasitika

Faʻaiʻu palasitika Windows ma ou lava lima: filifiliga

E mafai foʻi ona faʻapipiʻi vave spacks, latou te le gofie, e faigofie foi ona latou faia se faʻaputuga, pei ona tuʻufaʻatasia ma faʻamalama i latou lava (e manaʻomia e filifili le tutusa paolo).

O le masani masani lea ma lautele. E mafai foʻi ona faʻapipiʻi vave spacks, latou te le gofie, e faigofie foi ona latou faia se faʻaputuga, pei ona tuʻufaʻatasia ma faʻamalama i latou lava (e manaʻomia e filifili le tutusa paolo). A faʻapipiʻiina o ia, o le fulufulu laʻau o loʻo faʻaogaina, o loʻo aiaia ai le siʻitia o le vevela vevela, o le le mautonu ma le susu. E mafai ona latou faia ma o latou lava lima. O malifa na faia o palasitika e iai le saʻo le lelei o foliga, o se lamolemole ma lamolemole luga, o se olaga umi (tutusa i le taimi tautua). E mafai ona faia vave (mo le lua itula). Faapipii pepa palasitika e aunoa ma se isi galuega i le oti ma le lanu. E i ai a latou tikeri lelei o le ausa o le ausa, e puipuia ai puipui ma le fusuʻaga o le aisa mai le faʻaʻaisa.

Meafaigaluega ma Mea

Faʻaiʻu palasitika Windows ma ou lava lima: filifiliga

A o le i amataina galuega, teuina le fuafuaina o le fuafuaina o meafaigaluega.

  1. Palasitika fasi ma le mafiafia o le 8 mm.
  2. P-ata palasitika fasi pepa (o le-igoa ua amata amata ona amata le fasi pepa).
  3. F-foliga palasitika fasi pepa.
  4. Laupapa laupapa ma le mafiafia o le 12 mm.
  5. Faasee mea (masani ona faʻaaoga minerale fulufulu).
  6. Seleulu ma naifi mo uamea.
  7. Stapler fausiaina ma puipui.
  8. Fale tulaga.
  9. White solecone.
  10. Lava-Tapping Screw (4.5 MM ma 95 MM).
  11. Avetaavale pe leai.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea e sipela Pram Premate - Tekonolosi o le faʻaaogaina o le Plaster i luga o le Pream lelei

Afai e maeʻa ona faʻapipiʻiina nei le faʻamalama, e sili atu le le aveeseina o le puipuia o le ata aʻo leʻi maeʻa le galuega.

Faapipiiina laasaga

Faʻaiʻu palasitika Windows ma ou lava lima: filifiliga

O alala laupapa laupapa o loʻo faʻatumuina i tafatafa o le faʻamalama i autafa o le faʻamalama. Ina ia faʻasaʻoina i latou, o fao o le 95 mm. Reiki o lo o tuu i totonu o puipui.

  1. O alala laupapa laupapa o loʻo faʻatumuina i tafatafa o le faʻamalama i autafa o le faʻamalama. Ina ia faʻasaʻoina i latou, o fao o le 95 mm. Reiki o lo o tuu i totonu o puipui. Ina ia saunia le luga o le puipui, o le perforator ma le 'au o loʻo faʻaogaina i le auala manaʻomia. Ina ia maua lelei foi slopes, tuu i luga o le faʻapipiʻi o le puipui o le puipui o le nofoa o loʻo fesoʻotaʻi i le tulaga.
  2. I le pito i fafo o le faamalama, e tatau ona e faatumuina le p-foliga fasi. O faʻataʻitaʻiga a le tagata lava ia o le 4.5 MM o loʻo faʻaaogaina mo le faʻasaʻoina. I le osofaʻiga o lenei fasi fasi ua faʻaofi e se pa. O soʻoga o le p-foliga o fasi pepa e tatau ona maua ai le agavaʻa e faʻapipiʻi ai palasitika i se itu ua i ai. O le mea lea, pe a fai o le au pa (e manaʻomia mo se vaega o loʻo tipiina le tulimanu ma se naifi, ma faʻamautinoaina le lamolemole ma le lamolemole lamolemole mai totonu.
  3. O le f-foliga ua setiina. O ona faiva e tatau ona i ai le faʻafeagai o le p-foliga faʻapipiʻi faʻapipiʻi i luma o lenei groove. I le malologa, o loʻo i ai i luga o le amataga, o le f-holuve tatau ona vavaeʻese. E manaʻomia le faia o lea mea aua o le pito i luga o f-laupepa e tatau ona faʻatagaina. Faapipiiina o lenei fasi pepa i se laupapa laupapa e manaʻomia le faʻaaogaina o se fau fale. Ina ua maeʻa le gaosia, o vaega le talafeagai o vaega o le f-laupepa e tatau ona tipiina ma seleulu mo uʻamea. O lenei metotia e talafeagai aua o le a le manaʻomia e faʻafesoʻotaʻi le laina i le pepa puipui i le faʻamalama. F-Steppipu ua tapunia uma ni faaletonu.
  4. Faapipiiina le palasitika i totonu o le urooves ma le sili atu o le malu o le uati. E taua le fuaina o le tele o le salati i le tele e mafai ai. Afai o soʻoga e le galue lelei tele, ona mafai lea ona e leiloa ma le fesoasoani a paʻepaʻe silika.

Faʻaiʻu palasitika Windows ma ou lava lima: filifiliga

O le teuteuga pito i fafo e sili atu le taua nai lo totonu, pei o le mauga o HAMAM, o totoe e aunoa ma le puipuiga mai le 'aveʻese ultraviot ma le le talafeagai ma le le talafeagai.

E manaʻomia le galue i le faʻapipiʻiina o mea uma na faia i le aso na sosoo ai ina ua uma ona faʻapipiʻi le faʻamalama, pe a tuai ona mago le mauga. O le faʻapipiʻiina o fumm e mafai ona faʻaaoga e pei o le le atoatoa o mea. Ina ia maua ni faʻailoga sili ona lelei, o le faʻapipiʻiina o tolopoina ma faʻamalama o le faʻamalama e sili ona lelei faia i le taimi e tasi.

Tele, o loʻo taumafai e sefe le tupe, maopoopo faʻapipiʻi e aunoa ma se fafo atu o le vai. O nisi e talitonu e sili atu ona taua le faamalama mai le auala mai le auala, ma tuʻua le mauga i fafo atu. O le mea tonu, o le teuteuga pito i fafo e sili atu le taua nai lo le totonu, talu mai le His Foam, o loo totoe e aunoa ma le puipuiga mai le uniutuutu ulī, e matuaʻi faʻaleagaina ma le le talafeagai. Afai e i ai se manaʻo e sefe le tupe, ona sili ai lea e tolopoina mai le faʻasologa o le totonu. O le faʻagaioiga mai fafo e tatau ona faia vave i le taimi e mafai ai pe a uma ona faʻapipiʻiina.

Mataupu i luga o le autu: galuega ma Pergola: O le a le eseesega

Fafo atu

Ona o le maualalo tau o lenei metotia o le sili ona taatele. O le sima sima e masani ona masani ona faaaogaina. O se vaipuliga e manatu e sili ona tumau, ua saunia mai le kulimi mo Ceramoc inding. Peitaʻi, e leai lava faamaoniga o mea uma o loʻo faʻamamaina e le o taofia i le taimi.

Faapitoa Psyl lipine

O nisi tomai e masani ona faʻaaogaina se seleni faʻapitoa, ma le fesoasoani a le faʻapipiʻiina o le stare spaonds ma faʻatumu ai le avanoa avanoa, o loʻo puipuia ai le vevela o le susu mai le susu ma le ultraviolet rat. Peitaʻi, o le faʻatupuinaina o pupuni mai fafo o faʻamalama ma o latou lava lima, e le mafai ona mauaina le avanoa e faʻatau ai mea faʻavae.

Nachchelniki

Faʻaiʻu palasitika Windows ma ou lava lima: filifiliga

O le aotelega o se palasitika, lea e faia faʻapitoa mo le faʻamaeʻaina o faʻamalama i fafo ma puipuia le siiina o fuʻa mai i lagona uma.

O le gataifale o se itu palasitika, lea e faia faʻapitoa mo le uma mai fafo ma puipuia le fasi falaoa mai i mea uma mai fafo.

O le faʻauma e amata i le faʻavaeina o le tulimanu i le pito i luga o le faʻamalama. Mo lenei, o le vaega o le Nichelnik o loʻo tipiina, o loʻo iai le umi o le tutusa i le va o le faʻamalama o le faʻamalama matala. E tumau i le talaaga o le faamalama e ala i le masani lava-tusi.

Leai se mea e faʻapipiʻi ai le faʻauiga o oe lava. Afai e te manaʻomia, i le tulimanu e manaʻomia le faia o ni fasimoli (a, o se faʻataʻitaʻiga, o aissquio nest e faalavelave i le faʻapipiʻi). Ina ua maeʻa, e tatau ona e faʻapipiʻi le tai i le puipui ma le fesoasoani a le toe fao-fao. E manaʻomia i le taimi lava e tasi i le tele o nofoaga e faʻaaoga ai se mauga o le mauga. O le a faamautu mausali le tumu ma faʻamalieina le leo pe a pa'ū le timu i luga.

O le mea sili ona faigata o loʻo i ai i lenei metotia o le tipiina o igoa faʻapitoa o igoa. E tatau ona latou faʻamaligiina ma le pito i luga o le igoa o le igoa ma le faʻamalama i le sili atu le saʻo. O nisi taimi e sili atu le tipi ese ma le faʻasao, ona faia lea o le fetaui i le sili ona manaʻomia. O avanoa e faʻaalu ai ma le pito i luga o le slaller pe a uma le faʻapipiʻiina o le faʻaaogaina ma vai vai vai poʻo le sologa.

Agavaa teuteuina faamalama poppon o le a auauna atu ia te oe ma o le a fiafia mo le tele o tausaga!

Faitau atili