Faʻafefea ona suʻi o se tamai tamai tamai mamoe ma ou lava lima: o mea lilo ma le galuega polokalame

Anonim

O uluai tagata ma le tomai e faia, e mafai e tamai mamoe ona suia se potu. O sea teuteuga mumusu atoatoa e faʻamaeʻaina uma vasega ma le agalelei o potu teuteuina ma mimilo i totonu. E mafai lava ona ia maua le lanumeamata lelei lanumeamata na o oe, o le mea autu o le arma o mamanu talafeagai ma saili le galuega polokalame.

Faʻafefea ona suʻi o se tamai tamai tamai mamoe ma ou lava lima: o mea lilo ma le galuega polokalame

Filifiliga Couttain ma Lamrequins ma le tolu tutusa swags.

Labreen o se teuteu teuteu i le pito i luga o le tuufaatasiga o le tafeaga o le faamalama. E masani lava, o lenei mea e iloga i le lavelave o le tipiina, e fuli i ai i se atoatoa-tumau le aufaitau. O le pito i lalo o le faʻalavelave e masani ona teuteuina i le LPE, Beads ma isi mea teuteu.

Faʻafefea ona suʻi o se tamai tamai tamai mamoe ma ou lava lima: o mea lilo ma le galuega polokalame

Lisi o le fuafuaina o le numera ma lautele o le fofoga o le pupuni.

E iloga ona o le 3 tele ituaiga o tamai tamaika, o se tasi o latou e faia se mea uma e faia ai se oloa:

  1. Faigata. E masani ona faia mai le mafiafia o le ie i luga o le ufiufi. Faafetai i lenei, e faʻatumauina lelei le pepa.
  2. Malu. E tusa ai, e maileia mai mea lele ma e leai se laina. O vaega o elemene e lelei ma pa'ū i le matagofie o Faldi.
  3. Ita tele. O lenei elemene ua faʻaogaina e teuteu ai le ogatotonu o le faʻamalama. O se ie e faʻaosofia ai le matagaluega, ma togi i le faʻasao.

Ia faʻamalieina atoatoa le galuega, e manaʻomia le mafaufau i le faʻataʻitaʻiga a le faʻamalama o le faʻamalama ma vaʻaia le tuʻufaʻatasiga o ona elemene.

Mea taua meafaigaluega ma fautuaga lautele

Faʻafefea ona suʻi o se tamai tamai tamai mamoe ma ou lava lima: o mea lilo ma le galuega polokalame

Faamalama fua faatatau filifiliga mo le suisui suisui.

Mo le sui o le tagata lava ia, o le tamai mamoe o le a manaʻomia:

  • le ie;
  • Portnovo paoa po o fasimoli;
  • faailoga ma pepa mo le mamanu;
  • saito;
  • PORTNOVO mita mita ma lekinometer lipi;
  • nila, supa togitogi pine, filo;
  • masini suisui.

A o le i aveeseina le suka o tamai mamoe, e taua le fuafuaina o le sitaitalaga, ma e sili le filifilia o se faʻataʻitaʻiga faapitoa o le teuteuga o le teuteuga o faamalama. ma sywer stocky, a leai o le faigata o le a faʻaleagaina le ituaiga o maeʻa oloa.

  1. E faigofie le tamai mamoe lelei. O tagata fou e tatau ona filifilia le ituaiga muamua o le faamalama o le faamalama.
  2. Ina ia faia le ie e taoto ai le matagofie o le Falda ma tausia le foliga, e taua le suisui o le tamai mamoe i luga o le tapuni. E lelei mo lenei matafaioi, o se matagofie monophonic dephic deces tisusu, mo se faʻataʻitaʻiga, flax.
  3. Filifili se ie lautele lelei ina ia i ai le tamaʻi tamaʻi mamoe o loʻo i ai le itiiti ifo o le tau o mea.
  4. Ina ia iloa ai le lautele o le tamai mamoe, i le pepa faaumaina, fua ma se limu i luga o le uumi o le ufiufi i le puipui. O le umi o le oloa ua filifilia i le le fiafia. Aua neʻi galo e taoto se 2-3 cm oloa mo le faʻaaogaina o le suavai.
  5. E sili ona talafeagai le galue i luga o le laulau tele, a leai, e mafai, e mafai, e mafai ona tipi ma piki i luga o le fola. Lenei o le a faʻatagaina ai oe e vave vaʻai le aotelega ata ma aveese ni mea sese i le amataga tulaga.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fesoʻotaʻi le fola i lalo o le laumua

Lautele polokalame o le suisui

Sue lalelei tamai tamai mamoelua ma o latou lava lima oti e le masani ai le poto masani. E faigofie tele nai lo le faʻataʻitaʻia o lavalava. E masani lava, o mamanu o loʻo faʻaogaina e faigofie, ma o le foliga fiafia ua maua ona o le saʻo pito i lalo ma le agalelei o le pito i lalo o le pito i lalo. Afai e i ai se taimi ua maeʻa, e matua faʻafaigofie galuega. Afai e faʻaititia le faʻamatalaga o loʻo avanoa, e tatau ona matua siʻitia tele ma faʻaseʻe atu i pepa. Ina ua maeʻa ona sauni le laina o le tagavai, e mafai ona e amata suʻi.

Polokalame o le sunby payrequin.

  1. Gagau le tisu i luga o le laina tutusa ma faaee i luga o le mamanu. Siaki ma le faʻaeteete le faʻailoga o tuaoi. Matagaluega o loʻo 'aʻai ma le fasimoli poʻo se faʻapitoa pe faʻapitoa ma oti ese le galuega.
  2. Fuafua le umi o le pito o le pito i lalo faʻaiʻu ma tipi ese mai le upega tafailagi. E mafai ona e suʻeina mai ni vaega se tele, ae o lenei tulaga e tatau ai ona faia ni taumafaiga uma ina ia le vaaia le faʻailoga. Ile taimi lea, e mafai ona e suʻi i le faaumaina o le pepa ma le teuteuga o vaega.
  3. Fai se vaega o le vaega lea o le a toe fetuunai i le nofoaga autu, swing, salu pe palu. Ina ua uma lena, o le fasi mea i le mamoe a mamoe.
  4. Afai o le le laina ua fuafuaina, o le taimi e vaneina ma pini pine.
  5. Sopoia uma tapoleni ma se tioata Seam i se mamao o le 1 cm mai le pito. Le mafai ona e tuua le 3 Windows: 2 - I le pito i luga (e fai ai le Cornice) ma 1 - i le pito i lalo (e tape le oloa atoa).
  6. O le tipiina lemu o alauni ma le ie na tuua latalata i le pito.
  7. Aveese le fou sauni-na saunia-teuteu paoa, ma le le mafaamatalaina lelei, faʻatau faʻapitoa i tulimanu.
  8. Pu e faʻaaoga mo le liliu, folo ma maosia faʻatoa lava. Tutusa, faʻataʻitaʻi le slot mo le cornice. Ua sauni lau mamoe muamua.

Afai e mafai ona e suʻiina se tamai mamoe, e oo lava i le faigofie, e mafai ona e mautinoa e sili atu le faigata o polokalame e noatia ia te oe, e na o oe e tatau ona faia sina taumafaiga.

Labreen swag ma cascade

Faʻafefea ona suʻi o se tamai tamai tamai mamoe ma ou lava lima: o mea lilo ma le galuega polokalame

Golanirelin Fan.

Mataupu i luga o le autu: Swing Gates - Fale gaosi ma faapipiiina oe lava

Swag o se tasi o elemene o Skyrequin. O se segorite e fausia matagofie gagau. Atonu o loʻo tipiʻi pe faʻapipiʻi i le laupapa laupapa. O lenei ituaiga o le faʻamalama o le faʻamalama e lelei mo le teuteuina o potu ma le maualuga o le taua. Svag o le a avatua i le potu o nisi gaioiga ma mamalu. O le elemene ua maeʻa tuʻufaʻatasia ma cascade ma de zabo.

Mo sui, e faaopoopo atu i mea taua, e te manaʻomia:

  • faavae ma le tufuga o ie;
  • Faapipiiina Komiti;
  • ie lino;
  • Faauma se faapipiiina;
  • faupupuni;
  • filo o le va ese lanu mo susu;
  • Kraft pepa.

Faʻafefea ona suʻi o se tamai tamai tamai mamoe ma ou lava lima: o mea lilo ma le galuega polokalame

Labreen-svag ma latalata tauau.

Mai le fua o le faʻamalama i le maeʻa o oloa, o le atoa tekonoketi gaioiga o ni tusitusiga.

  1. Aveese le fuataga. O le lautele o le lautele e tutusa ma le lautele o le laupapa laupapa. Maualuga - mamao mai le pito i luga i le manaʻoga pito i lalo. Swag umi - o le umi o le lio i le va o le sili ona leaga togi o le sili atu o le elemene elemene, e tatau ona pasi le laina i le pito i lalo. E faigofie ona fana lenei fua ma le mata. O le umi o le cascade i le pito i lalo e masani ona tutusa ma le maualuga o le wagoon maualuga maualuga e 3. O le lautele o le cascade o le 1/3 lautele o le swag. O sea vaega e mafai ai ona e ausia se iuga lelei.
  2. Sosoo ai, e tusa ai ma faʻaiuga na mauaina, e manaʻomia le fausia o mamanu o se upega ma se mea na ala mai i le polokalama.
  3. I le isi tulaga, e tatau ona e otooto le lumanai ata puipui. Fuaina o le mamao e faʻaeteete, pei o le mauaina e tatau ona symmetrical. O le numera o ata o loʻo tuʻu saʻo i le tele o le maeʻa o oloa. Faailoga i luga o le mamanu le nofoaga o le muamua i se mamao o le 12.5 cm mai le pito i luga ma le mulimuli - 10 cm mai le pito i lalo. Mamao i le va o le pito i lalo ma o loʻo vaevaeina le pito i luga o le 10-13 cm umi ma faia ni faʻailoga i itu uma o le mamanu. E faʻapena foʻi, ave le fotoʻa i le pito i luga o le poloka.
  4. Aoina mea, swag - 1 vaega, taga - 1, Cascade - 4.
  5. E tusa ai ma le polokalame i luga, faʻagaioiga o pito i luga ma le toese o ie ma taavaletoso aʻe. I se tulaga faapea, mulimuli ma ma se tusitusiga auiliiliga.
  6. I luga o le galuega, faaliliuina o togi manatu.
  7. I luga o le laupapa, ufitia i ie lavalava, ma ia le laʻau taavale ma le faʻaumatia o le pito ma tape le iʻuga. Le isi, siitia i le isi itu, o loʻo taʻoto i luga o le lauʻeleʻele ma faʻalelei ia latou ma le stapler. E taua le mataituina o le symmetry o fall.
  8. E faapena foʻi, fusi le kasa ma nana puipui ma le fesoasoani a le mea e fai ai faʻalelei.

Mataupu i luga o le autu: E aoga le moe i luga o le fola: manatu ma fautuaga o tagata atamamai

Faamolemole Faatele Mistinity Mayrenen

Faʻafefea ona suʻi o se tamai tamai tamai mamoe ma ou lava lima: o mea lilo ma le galuega polokalame

Gildrequiin tusia.

Afai e te manatu pe faʻafefea ona suʻi se tamai pauna, tutoʻatasi o le a le aoga tele. O le faʻamalama a le faʻamalama o le a faʻamalosi tino lava toetoe lava a toetoe lava o soʻo se nofoaga. O le a faʻatumuina e le sogi vaivai le paʻu.

O le ae manaʻomia:

  • mea taua;
  • tulia ie;
  • Iapani pine;
  • Matagofie ata.

O le lautele o le mea e tatau ona 1.5-1.7 lautele o le EAves.

Faʻafefea ona suʻi o se tamai tamai tamai mamoe ma ou lava lima: o mea lilo ma le galuega polokalame

Ie puipui o le pupuni.

Liligi le 2 faʻataʻamilomilo mai le foliga ma le laʻei o le ie, o le maualuga e mafai ona faʻaʻoleʻole, o le lautele e tatau ona sili atu nai lo le umi o le eAves. Mavaega, o ese le liliuina o faamalama, pe kelu e faʻaaoga se faʻailoga faʻapitoa faapitoa. Faaeteete ma le faaeteete le aitema.

Faʻapipiʻi le ogatotonu o le vaega i le ie puipui ma le fesoasoani a le Igilisi PIN, lea, alu agai i pito, faʻalelei le tamai tamai tamai mamoe. E tatau ona tafafao i fafo ie. Ona toso lea o pito, taumafai e nana le cornice. I le isi tulaga, lalo ifo o le ie i le ogatotonu ma le fesoasoani a se mea teuteu. O le pipili e mafai ona 2 pe sili atu.

O ia mamoe faigofie o le a tausia ai se potu ma fesoasoani vave ma leai ni tau e suia ai. O le a mafai ona togafitia le tala a le Dracky, e mafai ona e suʻiina se tamai tamai mamoe o soʻo se lavelave.

E mafai lava ona ia tapeina se matagofie o faamalama ma ou lava lima, o le mea autu o le feagai ai ma mea taua. Afai e te muamua galue i lenei ituaiga o galuega, filifili faigofie-i-faʻaaoga ni ie vaivai, taumafai e suʻi o le tamai mamoe mo fale. Ma ina ua maeʻa le atinaʻeina o le faʻamasinoga, e mafai ona e faʻafoeina seisi fale. E le faigata tele ona susuina laau mamoe o le a tapa, ma ia mea tau tupe na faia e i latou lava o le a maua fiafia mo le tele o tausaga.

Faitau atili