Faʻafefea ona faʻapipiʻi le latalata i le fale palasitika

Anonim

A faʻaaogaina faitotoa, toaitiiti o tagata e mafaufau pe faʻafefea ona faʻaaogaina ia latou faʻaaogaina e faʻasau ai ana mea ia faʻamaoni ai. E masani ona matou matauina le auala e le tapunia ai le folauga mai le ata po o le isi itu e le tapunia.

Ia ausia le sologa lelei o le faitotoʻa pe a oti pe a maeʻa, e mafai ai ona fai se mea leaga ma le fesoasoani a se tagata lauiloa lauiloa - o le faitotoʻa latalata. Ae faʻafefea ona filifili le mea tatau ma faʻapipiʻi oe lava, tatou taumafai e mafaufau i ai.

Tofiga o le faiga

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le latalata i le fale palasitika

Le mautonu masini

Seʻi tatou suʻesuʻeina auiliili pe faʻapefea ona faʻatulaga latalata le latalata, ma o le fea galuega na faia. Ole masini lea e maua ai se masani lelei tapunia o le faitotoa i lona tumu atoatoa. O le mea lea e faʻatupu ai le tele o mea silisili ma faʻamuamua:

  • le leoa le felelei o le tapoleni;
  • Faigofie faitotoʻa faitotoʻa.
  • faia le vevela o le vevela puipuia galuega i le taimi malulu;
  • I nisi tulaga, faʻamautinoa le otometi o le faʻatulagaina o le fausaga.

I totonu o oloa na gaosia lata mai ma ua faʻaleleia, o le ea ma polokaina o loʻo tuʻuina atu galuega.

Tuuese

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le latalata i le fale palasitika

Ituaiga o tuaoi

E tele ituaiga o masini e ese mai i nisi uiga. Afai tatou te taulimaina i latou i luga o le mataupu faavae o le faʻapipiʻiina, matou te maua:

  1. Masini e sili atu le maualuga i luga o le faitotoʻa faitotoʻa (luga). E masani lava ona latou tuʻuina i le pito i luga ma fesoʻotaʻi pe i se pusa poʻo se puipui.
  2. Afai o loʻo tuu le oloa i le pito i lalo o le faitotoʻa ma fesoʻotaʻi ma le fola, ona valaʻau ai lea o fafo.
  3. O loʻo iai foʻi oloa e tuʻuina i totonu o le tapoleni poʻo le masini i fafo. Latou te le vaaia, ua taʻua o natia. O lenei auala e tutoʻatasi tutoʻatasi tutoʻatasi.

Foi, ua iloga ona latou iloga i le mataupu faavae o le taotoga:

  • Leve. O se tasi lea o le sili ona faigofie. Aofia ai se tautotogo ma le karadralic system;
  • Faasee. E galue ona o le tupu mai o le malosi o le malosi, e faaitiitia le saoasaoa saoasaoa o le upega tafailagi.

Tusitusiga i luga o le autu: faavae faalilolilo o decopupage mo amataga

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le latalata i le fale palasitika

I luga o le masini o le masini i totonu, o le au kolosi mo Cam ma Gorers ua vaevaeina. O le faʻafilemu o le auala o le tapoleni e maua ai le masini o Perjoy o le PRO Type, o lea e faamuamua le faʻapipiʻiina o le ARDE Whide. O le nifo o loʻo i luga o le masini, o lea ua faʻapipiʻi i luga o le mamafa uʻamea stavas.

Faʻapefea ona filifili saʻo

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le latalata i le fale palasitika

Faʻasaʻo le uta i luga o le latalata

Filifilia o se latalata, e tatau lava ona amanaia mea e tele. Ia mautinoa ia amanaia le lautele o le tapoleni ma lona mamafa. Fuafua i nei faʻailoga, o loʻo faʻatulaga lana vasega. A leai, o le auala e le mafai ai ona tetee atu i le auala ma e lei umi. E tatau foi ona foia faʻapipiʻi poʻo luga o auala galue e tatau ona mautinoa le faʻatinoina lelei o le faitotoʻa. O le tele o latou, o sili sili ona taugata o le a tau.

O le tele o tagata o loʻo i totonu o faitotoʻa i faitotoʻa ua lautele lautele. O lea la, e mafai ona ou masani lelei ai oe lava i ona uiga ma ona uiga, ae naʻo le faia o se filifiliga.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le latalata i le fale palasitika

Montage o le latalata

Faapipiiina

Faapipii a le aufaasusu i luga o se faitotoʻa - se faigofie gaioiga, ae e manaʻomia se poto i luga o le faʻavaeina o ana faʻatuina, e faʻatatau i foliga o le faʻapipiʻiina o le faitotoʻa.

Muamua lava, matou te gauai atu i le taimi o le tatalaina o se faitotoʻa faitotoʻa: mai ia i tatou lava pe ia te oe lava.

O mea e sili ona laulu e sili ona lauʻeleʻele, o lea na mafai ai ona faʻapipiʻi uma mai le tasi ma le isi itu.

Ma, afai e tatalaina le mamanu ia lava, ona tatau lea o le auala e tatau ona i ai i le faate lelei o mata. A tatalaina ia te oe, e tatau ona faʻapipiʻi i luga o le pusa, ma ua faʻapipiʻi le taumoa i le nofoaga.

Faʻalauiloaina le sili atu le faʻapipiʻiina o faʻatonuga

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le latalata i le fale palasitika

O lenei faʻatonuga o le a fesoasoani ai e filifili pe faʻafefea ona faʻapipiʻi le latalata i le faitotoʻa:

  1. Muamua e tatau ona e tuʻuina nofoaga mo le faʻapipiʻi, o le a faʻaseseina ai le pusa. Tele lava e aofia ai o loʻo aofia ai ma se faʻailoga faʻailoga e faʻapipiʻi i le faitotoʻa ma faʻailogaina mea taua.
  2. I nofoaga faailogaina matou te popole pu.
  3. Faapipii le pusa e faaaoga fao.
  4. I le mataupu faavae e tasi, na faamāina le levili i luga o le faitotoa.
  5. O le isi laasaga o le tuʻufaʻatasiga o le fale ma le leve. O lenei faiga e faia ina ia faʻapea foi ma faitotoʻa tapunia i le va o nei upega tafailagi ma le leve, o se itu peʻa na fausia.
  6. Le isi, agai i le fetuunai le masini faʻapipiʻi. Latou gaosia i le fao o loʻo tuʻuina i le pito o le fale. Faatasi ai ma lenei fetuunaiga, na e setiina le nofoaga talafeagai e tapunia ai le faitotoʻa ma le tau o le tau ma le tau o le tau.

Ina ua maeʻa le taina latalata atu, ae e mafai ona faʻasalaina. E i ai le tele o le ova.

Faapipiiina o se auala i fafo

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le latalata i le fale palasitika

E sili ona manaia le mechanisdorias

Tusitusiga i luga o le autu: suck cloped paipa: dameters, tau

O le faʻagasologa o le nana o le latalata i luga o le fola o le sili ona faigata. O le auala e faʻapipiʻi i luga o le fola ma e fesoʻotaʻi i le pito i lalo o le faitotoa o le faitotoa.

  • E masani lava, o le fola latalata e faʻauma e naʻo faʻatonuga, o le oloa lava ia ma le tele o ki. O elemene uma o fesoʻotaʻiga ma mea e le o faia i se seti atoa. O le mea lea, e tatau ona e mauaina mea o loʻo e leiloa.
  • E tatau foi ona iloiloina e le o le mafiafia o lona mafiafia le 4 CM, o le mea lea, aua le tautevateva i taimi uma, e manaʻomia le tosoina o le masini i le fola. E sili le faia mo le fausiaina. Afai o le ae tatau ona e faia ni galuega o le tele o galuega i le sauniuniga o se naifi i le foloa mo le faiga;
  • Mo se pito i fafo latalata atu i lona pito i lalo ma le pito i luga, e ese le eseʻese ituaiga o fesoʻotaʻiga. Mo le vaega pito i lalo, o mea e tuʻuina atu i le fola, ona faʻapipiʻi lea i le masini. O le pito i luga e lua vaega, o se tasi e tutoʻatasi le pusa, ma le lona lua i le faitotoʻa.
  • Mo le le faʻasoeta le faʻapipiʻi o loʻo i ai se paʻu o le palu. E aoga mo lenei faʻavae: Muamua le ivi e mimilo, a o faʻaoʻo le pine, ma pe a maeʻa ona faʻapipiʻi le tapoleni, ma ua faasaʻoloto le laina i le masini i le faitotoʻa. I lenei auala, o le pito i lalo ma pito i luga vaega o loʻo fesoʻotaʻi.

O le mea moni, o le latalata o lenei ituaiga e faʻavaeina i fale o le ofisa. E mafai ona faʻaaogaina mo tioata, palasitika ma laupapa laupapa. Iloilo o le lauiloa lauiloa o loʻo vaʻai i lenei vitio:

Faapipiiina o se auala lilo

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le latalata i le fale palasitika

O le sili ona faigata o le faia o le mea na nana. O loʻo i totonu o le faitotoʻa i totonu, o lea e manaʻomia ai ni taumafaiga faʻaopoopo ma mea faigaluega. E manaʻomia mo le loloto o le masini i le faitotoʻa.

Sosoo ai, o le auala o loʻo faʻapipiʻiina i le sauniaina Nichh, ma o le vaega lona lua o loʻo faʻapipiʻi atu i le pusa. Ole gaioiga faʻamalieina lea, ma le toʻatele e fiafia e faʻafesoʻotaʻi le tagata faʻapitoa. Faitau atili e uiga i le pito o le latalata i luga o le faitotoʻa, vaʻai i lenei vitio aoga:

Tusitusiga i luga o le autu: O le a le mea o loʻo iai i lalo o le Linoleum: Suia filifiliga

Suia o le faʻapipiʻi metotia

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le latalata i le fale palasitika

Faʻafefea ona faʻatumauina le vavalalata pe a fai o le faʻaaogaina o faʻatonuga mo e le talafeagai mo soʻo se mafuaʻaga. O mai i fafo o le tulaga e faaaoga ai auala nei:

  1. E ala i le laumua o le Overthe latalata, faʻaaoga se tulimanu faaopoopo, o loʻo faʻapipiʻi i le pusa, ma ua uma ona faʻapipiʻi le leve. I le isi itu, o le masini masini faʻapipiʻi ua faʻapipiʻi i le tulimanu, ma ua faapipiiina le faʻaseʻe i le faitotoʻa.
  2. Faʻaaoga se ipu faʻapitoa mo le nanaina. O lona faʻaaogaina e tolu suiga:
  3. O loʻo faʻatumauina le ipu i le faitotoʻa pito i luga i le faitotoʻa ina ia faia nisi o lana vaega. O le pusa o le latalata o loʻo faʻapipiʻi i ai, ma ua faʻapipiʻi le leve i le pusa.
  4. O le ipu o loʻo tagofia i le auala i le pusa, ma le le faʻamaoni i le faitotoʻa.
  5. Pusa faʻapipiʻi i le faitotoʻa. O le ie na faateleina ai le lautele o le malifa, ma ona faamautu lea o le ua lepenisi.

E pei ona e vaʻai, e tele auala e faʻapipiʻi ai latalata le faitotoʻa. Naʻo oe e filifili le mea saʻo e filifili ai le masini ma faʻapipiʻi i se auala e sili ona lelei e tatau ona amanaia le faʻapipiʻiina o le faitotoʻa ma le faitotoʻa lava ia.

Faitau atili