Maualuga-lelei vai mafanafana o le fola e fai ia te oe lava i lalo o le laminate

Anonim

Soo se feusuaiga i tulaga o onapo nei, teuteuina i laumei, e mafai ona mafanafana. Ia faia lea, o le mafanafana vai foloa o le tino ua faapipiiina. O le vaega pito i fafo na faia i se taimi puʻupuʻu o le a maua ai se leo tele microlite i totonu o le potu i le tausaga atoa. Saunia tusitusiga talafeagai ma suʻesuʻeina le galuega amata, e mafai ona e faʻapipiʻiina se fola mafanafana vai ma ou lava lima. E mafai ona faia lea e aunoa ma tau taua, a aunoa ma le sasaaina o se sima.

Maualuga-lelei vai mafanafana o le fola e fai ia te oe lava i lalo o le laminate

O le vai mafanafana o le a maua ai se mafanafana mafanafana ma le manaia i totonu o le potu.

E galue sologa lelei ma faʻatulaga, e tatau ona e saunia ni masini:

  • Lainting mea e fesoasoani e atagia ai le vevela: aspanpan, megazole;
  • maualalo carbonsid ata ma carbon base;
  • Faia mo le faapipiiina o le atigi pusa;
  • Scotch mo le faʻapipiʻiina ma galuega eletise;
  • uaea uaea;
  • totoa uʻamea uʻamea;
  • Hormal Sensor ma fola vevela pulea.

Laminate ma le vai vevela le talafeagai

Ae le i faʻatuina se faʻamalosi, e aoga i le mauaina pe talafeagai o nei vaega:

Maualuga-lelei vai mafanafana o le fola e fai ia te oe lava i lalo o le laminate

Polokalame o le paipa o paipa i luga o le fola o le gata ma le snail.

  1. E ui i le olomatua pito i fafo o le faavae, e le lava le numera o le laumua o le le lava o le susu. Peitaʻi, e toʻatele tagata gaosi oloa na mauaina se galuega faatino mai sea: na latou fausia ni ituaiga mea faʻapitoa e ufiufi i se faʻapitoa faʻapitoa, o feanu e le fefe i le vai.
  2. Seafu mafanafana fola i lalo o le laugatasi manaʻomia le faʻapipiʻiina o se laina o le laina. Peitaʻi, o mea faapena e pei o le plug, aua neʻi faapaleʻia e lata mai ma le isi i le pasi o tapu. Soʻo se mea e fetaui lelei e fetaui lelei o se mea taua.

Le mautonu o le mafanafana vai fola:

  • O le auiliili mata e fesoʻotaʻi ma tau tele o tau;
  • le manaʻoga e tosina ai tagata faʻatau faʻamalositino e galulue;
  • O le faʻapipiʻi e fesoʻotaʻi e le gata i le faʻatulagaina o mea o le fola i luga o le fola, ae manaʻomia foʻi le fesoʻotaʻiga i le fola o le fale, faʻavaeina, pamu, ulutoa ai.

Mataupu i luga o le autu: Matou te faia le toe faaleleia o le faapaologa ma o latou lava lima i taimi

O ia falaoa tagavai e saofa ona saofaga i le mafanafana o laminare. I le taimi lava e tasi, na te taofia lona malosi e faasino ai. Le mautu maʻa, e oʻo foʻi i le maualuga o le ala osofaʻi e le mafai ai ona faʻatino ni galuega faʻapitoa.

Afai matou te faʻatusatusaina i ituaiga eletise, e tau ai le tau o ofu eletise, e le mafai ona e fai atu e uiga i le isi tausiga o le tino. O loʻo faʻaalu le tupe i le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi i le muamua ono masina o le faʻaaogaina.

Galuega sauniuni

Maualuga-lelei vai mafanafana o le fola e fai ia te oe lava i lalo o le laminate

O le mataupu faavae o le fofoina o se fola mafanafana.

Faapipiiina o le ata filifilia o le fola o faiga e mafai ona faʻatinoina tutoʻatasi. Ina ia maua le talatalanoaga na saunia mo le fola o loʻo mauaina le faʻamatalaga faʻapitoa o faʻailoga, e manaʻomia le mafanafana ma mago le laualuga. Ina ia ausia le faitauga manaʻomia, faʻafesoʻotaʻi le fufuluina o fola, na faasolosolo ona faʻateleina le vevela o le fola. I le po o le tuuina atu o le laumua, e manaʻomia le faʻatonutonuina o le lelei o le ata na faʻataʻitaʻi, siapi le maualuga o le susunuina o lona faʻavae. E masani lava, tagata gaosi o sea uloga e faailoa ai nei mea faatauaina.

Tusa lava pe o se siʻomia o le a faʻafaigaluegaina o le a fausia pe leai, o le fanua e manaʻomia le puipuiga e faasaga i le taufetuli. Mo nei faʻamoemoe, sa tuʻuina le ata o Polythyne i le pito i luga, o le le mafiafia o faʻasao e tutusa ma le 200 masini. Ia puipuia i leo faʻaoso ese, o le taʻavale e faʻaesea faʻatasi ma soʻo se pisa i le faʻalavelaveina o mea. E mafai ona taufafa i pothylene, le mafiafia o le mea lea e fetaui ma le 2-3 mm. O le mea e fuafua e fuafuaina i le itu atoa o le nofoaga e ala i le metotia o le efuefu o le faaputuga.

Filifiliga autu mo le nanaina

E masani lava ona faʻaaoga lenei metotia o loʻo faʻaaoga, lea na tuʻuina atu ai le laumua i luga o le sili atu o le kaleti. E i ai nei filifiliga mo le masini:

Maualuga-lelei vai mafanafana o le fola e fai ia te oe lava i lalo o le laminate

Faʻafesoʻotaʻi le fola i le maa.

  1. O fata laupapa e manatu o le faʻatulagaina o tui i le va o faʻataʻoto, o loʻo fuafua mo le uafu o loʻo ia latou. I le pito i luga, o le P fiLOMwood ua faatulaga mai i fafo, o se laina laina mo laumua. O isi mea ola e mafai ona faʻaaogaina o se faʻataʻitaʻiga e suia ai.
  2. O laupapa laupapa modullage ua lafoina e le paipa masini e fesoʻotaʻi ma lags. E manaʻomia le tuʻuina atu o le foloina e fai ai le faʻavae o le 'oloa, e mafai ona faʻaaogaina le sili ona malosi faʻataʻitaʻiga. O le matafaioi o le vevela vevela o le a faia o le auupega o le auupega i le faavae lautele.
  3. O le polystyrene masini faʻaaoga paipa mai mea talafeagai.
  4. Sima fola o le masani ona taatele. O iinei olo o loʻo i totonu o le faʻataʻitaʻia o ia lava, latou te faia le vaega a le amataga o le faʻagasolo puipuia, ma faʻafesuiai foi le vevela.

Mataupu i luga o le autu: laupapa lelei masini ma o latou lava lima

O le mafanafana o le fola e le mafai ona mafaufauina e aunoa ma ni elemene e le faalagolago i le tele o le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o le folasaga:

  • tufatufa faʻamaonia, mo le faʻamau faʻamauina o ia vaega ua faia;
  • O le ogalaau o le kapeteni e mafai ai ona e faʻafesoʻotaʻia se fola mafanafana i se masani masani o le mumū stating state;
  • Le kamupani paʻaga;
  • Pamu e mafai ai ona e feoai vai.

Fautuaga! Laminate i lalo o le vai mafanafana o loʻo i ai le tasi le toe foʻi mai: e le lava le tele o le vevela o le siʻitia o le vevela. O le alu ese mai lenei tulaga faigata, e mulimulitaʻi i le fola e ave ai le tele o le maʻa, o le maualuga o le 2-3 mm.

Faapipiiina o le vevela system

I le taeao o le galuega tele, e tatau ona fuafuaina i le auala o le paipa o le ploce, a o ave i ai ni manatu:

Maualuga-lelei vai mafanafana o le fola e fai ia te oe lava i lalo o le laminate

O le aotelega o le soʻotaga o le faʻafesoʻotaʻi le fola mafanafana i totonu o se fale tumaoti.

  1. O le umi o le koluma e le tatau ona sili atu nai lo le 100 m, a leai, o le pamu masini o le a le mafai ona faatino lelei galuega.
  2. Fai se maualuga o le taumafaiga e gagau ifo i lalo o le contours, fuafuaina o se tasi o le vevela o le potu o le potu ma le atoa o le 40 sikuea mita. m. O le soona umi o nei elemene e tatau ona 'alofia.

O paipa i luga o le fola mafanafana e mafai ona faaseā i luga o ia auala:

  • gata;
  • faaluaina le gata;
  • le gata o le taua;
  • Snail.

Fiafia i se metotia faʻapitoa o loʻo tu i luga o le faʻavae o manatu faʻapitoa ma le poto masani.

E tatau ona maitauina o le lelei o auala uma e fa ma tutusa le umi o le rotar e maua ai tali tutusa.

Faapipiiina faasologa

Mafanafana fola i lalo o le laugatasi ma o latou lava lima ua tuu i luga o se faiga faapitoa:

Maualuga-lelei vai mafanafana o le fola e fai ia te oe lava i lalo o le laminate

Vevela tufatufaina polokalame ma le sipelaina atu o le mafanafana ma ofu mafanafana.

  1. Ole vaʻai faʻapitoa e tatau ai ile tapenaina o le ata o le ata. E tatau ona matamuli fua, e aunoa ma se tamaʻi moa, chips, pefu, otaota. Afai e manaʻomia, e aoga le faʻaaogaina o le faʻapipiʻi poʻo le olo o loʻo feagai ma le faʻavae.
  2. O le laualuga e tatau ona mago ma le faaeteete.
  3. Faʻatulaga le vaega o le vai faʻapipiʻi ma le tasi Plastomotofo le mafai ona latalata i elemene i le pito i luga ma se lua feʻe i le pito i luga ma lalo ifo o le lipine susu.
  4. Faʻapipiʻi o le faʻamafanafana o tapuvae, ma le sensor o loʻo tuʻuina atu, lea e faʻamauina ai le tau o le vai ia i latou.
  5. O le faʻagaioiga o le faʻapipiʻiina o faiga ua siakiina.
  6. O laʻau mafanafana ua ufitia i se sima o loʻo faʻataʻatia, e tatau ona faʻataʻapeina.
  7. I le maeʻa o le fola o loʻo tuu ai se vaega o le auala.
  8. O le a o se faavae i luga o le laugatasi mo le laumua.
  9. Mulimuli ane, o le faapotopotoga o mea o i fafo o le a fausia.

Mataupu i luga o le autu: filifili le tamaoaiga o tagata e ona: pupuni vele mai le bolasiasian gaosi oloa

O ni nai upu i le faaiuga

Faʻailoa le tupe faʻaalu na faʻaalu ai le tupe ma le sili atu le lagolagoina o le masini, e aoga le maitauina o le tuʻufaʻatasiga o "laminae ma le fola mafanafana" foliga mai o le sili ona aoga i le iʻuga o le polokalama. A iai le manaʻoga mo le toe faʻaleleia, soʻo se a le tele o faʻatonuga a mea filifilia e mafai ona aveeseina, ma i se taimi o le faʻauʻuina. Faʻalelei i le nofoaga saʻo e faigofie.

Faapipiiina o le laminate e le o se mea e tatau ona faʻapipiʻiina o fusi mafanafana, i le taimi e tasi, e pei o se masini vai e manaʻomia ona ufiufi i lenei ituaiga o mea.

Faitau atili