Feiloai: SOFA FOWT Accontion e aunoa ma le lima

Anonim

Feiloai: SOFA FOWT Accontion e aunoa ma le lima

O le sofa o le tuʻuga e aunoa ma ni a latou limafatu o le a avea ma se filifiliga sili ona lelei mo se tamaʻi fale, ma mo se atunuʻu fale.

Matou te valaauliaina o matou tagata faitau ina ia latou talanoa i lo lenei mataupu o meafale ma aʻoaʻo e uiga i ana fuafuaga ma uiga lelei.

O le a le eseesega

Laaafa le tuʻuga e aunoa ma le matutu, e le pei o le masani "Tusi", e iai ni vaega.

Ona o lenei, e mafai ona toso ese atu mo le umi o le 2 sili atu nai lo se mita. Mo tagata maualuluga, o lenei fuafuaga o se oa moni.

Ae le gata i lea e ese mai i lona mafanafana ma le sona moe lelei. O le leai o ni arstrests faatagaina oe e tuu i lalo o le puipui, ma i le ogatotonu o le potu - i le lautele o le nofoaga e fetaui i tagata e ona o le fale. Ma o le leai o le tapulaʻa o le a faʻatagaina oe e faʻafaigofie ia te ia mai soʻo se vaega.

Feiloai: SOFA FOWT Accontion e aunoa ma le lima

Faatasi ai ma se vaega tele o potu faafiafiaga, o le Amiofiaga i luga o le uamea faavaa e aunoa ma lima o loʻo tutusa lava itu o le tusi masani poʻo le solomuli.

Ma o le tele lea o le mea e sili atu ma aiga o lona potumoe e laiti lapopoa pe o loʻo nonofo i se tasi potu tamaʻi potu.

Le tutusa lava o le a tuʻuina atu se sofa o le tuʻufaʻatasi i luga o le uʻamea faʻavaoʻau o se potu moe, aua neʻi e salamo. E mafai ona faia e naʻo le toʻalua tagata, ae faʻapea foi ma le fa.

Mamanu faapitoa

I le Fulumauina Pepa, o le sofa moega o le tutusa nofoaga e tutusa lava le nofoaga e pei o le masani masani. Lenei ua ausia le faʻafetai lea i le mafaufau lelei-tala tuʻutuʻuga faʻavae. 3 O vaega e tatalaina i le tasi fua maualuga, o fea le tagata moe e le o lagona ai le sooga.

E i ai se sofa e tasi le malamalama o le lima.

E oo lava i le tamaititi o le a feagai ma, o le tele o matua e faʻatau ia mea agaʻi i luma mai se tau, e tele matua. Ua taʻuamiotonuina, aua o le faʻatasiga i luga o le uamea vam e aunoa ma le onosaʻi i le saʻolotoga sili atu o le fealuaʻi. Ioe, ma o le lamatiaga ma le tiga tiga tuʻituʻi i luga o le osofaiga i le taimi o le moe ua leai.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona teuteu e ave au lava lima

Feiloai: SOFA FOWT Accontion e aunoa ma le lima

O le nofoa o sea sofa ua alualu i luma i luga o fitafita ma ua mautu. O se tua i tua, lea e aofia ai 2 vaega, liliu ese, ufiufi le avanoa i luga atu o le pusa mo moega.

Pusa o se mea sili. E tusa lava poʻo fea na faʻatulaga ai e tagata gaosi oloa, e mafai ai ona e teuina, ae naʻo le aluga foi o ni ie.

O le sofa o loo alu i le Amio | i luga o le uʻamea faʻamau e faigofie ma faigofie. Mo nei uiga lelei, o le a fiafia i na taʻutaʻua mai tagata faatau.

Ole faiga e faʻavae i luga o le uamea vinetika, lea faʻateleina le faʻatuatuaina ma le ono mauaina o lenei mea o loʻo sosoʻo mai. O auiliiliga o loʻo faʻapipiʻi vave iai, ma o le lamatiaga o le motusia o soʻo se tulaga o loʻo faʻaitiitia ai.

Uamea darcass

Faʻaesea, e tatau ona e talanoa e uiga i le masini i totonu o lo tatou faʻalauteleina Sofa. E faʻavae i luga o le uʻamea. O vaega uma o lenei mea o meafale o meaafale ua faapipii i ai.

O elemene lelei e faia i le uʻamea uʻamea, e mafai ona tatalia masani ona gagau ma gagau. Latou te tetee ia Aperaamo ma maualuga avega. E faʻateleina ai le ola o le faʻafa i le faʻaupuga i luga o le uʻamea.

Feiloai: SOFA FOWT Accontion e aunoa ma le lima

Le faaputuga o le sofa-akkarmitin.

Manoa le elemene o nofoa ma elemene o le pito i tua o le tautotogo poloka po o polyarethane shop a faaaoga. Latou te faia se mea lelei i luga, o lea e leai se mea e manaʻomia ai le faʻamaufaʻailoga o le faʻamalu i luga o le sofa.

O le ata o le teʻa o le faʻaʻaisa ma springs e le o latou e le o faʻaleagaina mo se taimi umi. E mafai e lenei meafale mo se taimi umi e faʻatumauina ai le mafolafola luga e talafeagai ona moe.

Afai o tagata e ona le fale mautotogi o le a foia e faʻatau se sofa i totonu o le spring i totonu, ona latou te manaʻomia lea iloa o le faʻamalologa tutoʻatasi.

O lona uiga o le tautotogo taʻitasi ua faʻaleleia taʻitasi i le faʻavaʻa i se auala e ono suia ai le fou, e aunoa ma le faʻaaogaina o auaunaga a se fomaʻi.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona faia ni mea malie

O le faʻaʻoleina ma le taʻamilosaga faiga o sea nofoaga o le siʻitia o mea taua e lelei foʻi. O le i ai o le ata sili ona faigofie o mea faigaluega ma tulaga muamua i le lokaina o le loka, homemade wizard o le a faigofie ona aveese ma suia le mea tuai i le fou

Aoga mea totino

Filifilia lau New Sofa Lapao i luga o le uamea faavaa, gauai atu i le mea moni o ia ua ia te ia.

O nisi tagata gaosi faia o latou lava faʻataʻitaʻiga ma le oatokameki i taimi.

Ma le latou gaosiga, uiga lelei o loʻo faʻaogaina, faʻapea foʻi ma le tekonolosi faʻaʻoleʻole mai le fanua o vailaʻau. Faafetai ia i latou, o faataitaiga faapena e mafai ona tausia.

O aʻafiaga e faʻaleleia atili ai o le faʻapitoa o loʻo i ai i le pito i luga o le uʻamea.

SOFA faʻatasi ma se Orthopedic Dormact o le a aoga o i latou e iai faʻafitauli ma le ivitū, ae o tagata foʻi o loʻo auai i le ofisa o loʻo nofo i le laulau.

Feiloai: SOFA FOWT Accontion e aunoa ma le lima

Ae le gata i tagata mai le vaega o le lamatiaga o le a aoga i le Amthon ma le orthopedic stress e aunoa ma le mama. Luga o lona luga, e mafai ona malolo atoatoa pe a uma se aso galue malosi, moe lelei ma maua ni malosiaga fou.

I se faʻaopopoga, o le Sofa o le Orthonication ma se Orthofaudic Droud o le a fesoasoani i tagata matutua o loʻo iai faʻafitauli faigata mai lea taimi i lea taimi. O le a mafai ona galo latou e uiga i a latou vaisu ma momoe filemu i le po atoa.

Filifiliga o meafale

Afai o loʻo matou faia faʻamatalaga ua uma ona matou faia se filifiliga i lenei ituaiga o meaafale, faʻasoa fautuaga i le ala e faʻatau ai lau faʻalauteleina.

O le sitepu muamua i le faʻatau o le siakiina o le faʻatuatuaina. I le lelei o le laun, o le tagata faʻatau e le mafai ona fai atu i le tagata faʻatau e faʻailoa pe faʻafefea ona siaki foʻi le galuega.

Feiloai: SOFA FOWT Accontion e aunoa ma le lima

Sofa-acconon sorfa stal sologa lelei.

E taua le gauai atu i manatu nei:

  1. O le nofoa e tatau ona alu saoloto i luma, aua le pipii i totonu.
  2. O uili e tatau ona faʻataʻavale fua, ma o tua foi e tatalaina e aunoa ma se taumafaiga.
  3. O vaega o masini e tatau ona galue e aunoa ma ni ataata, o leo fefaatauaiga ma o se olo. I se faʻaopopoga, e le tatau ona i ai ni maʻa faʻapitoa - latou fautua mai o vaega o le auala o le auala o le saʻo e lata mai.
  4. O le isi itu taua o le utuina o meaafale o meaafale. E faia mai mea eseese, filifiliga o faʻalagolago i le tofo ma ni manatu faʻapitoa o le lumanaʻi.
  5. Ae e le gata i le lanu ma le mamanu e taua. Talu ai talu ai o le faʻamalieina o le Alman o loʻo i le uʻamea faʻamalosia e masani ona suia, o mea e tatau ona tuʻufaʻatasia malosi ma le malosi ava Ma lona tauleleia e tatau ona tetee i le faaletonu.
  6. E puipuia mai le faʻaleagaina o mea leaga, gaosi oloa faʻaaoga auala eseese e puipui ai. O se tasi o latou e le mautonu. E faʻaleleia ai le tulaga o le masini o mea e faʻamalosia ai, e sili atu ai le mama ma puipuia mai le suavai o le suavai. O le auala lona lua o loʻo apalai i luga o le pito i luga o le teflonon laasaga. O sea talanoaga e maulalo i le lelei o le tulaga o le le amanaiaina, ae sili atu ona avanoa i le tau. O le poto masani e matauina e le mafai ona iloa e le Teflon Coverant se tagata e le o iai. O le mea lea, ia manaʻomia le faʻatauina o meafale e manaʻomia i totonu o le talitonuga puipuia i totonu.

Mataupu i luga o le autu: nila Lace - lalagaina auala ma faʻataʻitaʻiga

O nisi tagata gaosi e ofoina atu ma le meafale meaa mo ia. Ua faia uma i le atoaga atoatoa ma mo ana elemene faigofie.

E le gata i lea o se ponesi matagofie faʻatasi ai ma se seti o aluga, ae o se lelei o lona uiga lelei o le faʻalauteleina o le ola o le meaafale.

Faitau atili