Afai i le fale maualalo

Anonim

Afai i le fale maualalo

E pei ona e iloa, o ulutala maualalo o fale mautotogi a le fale tifaga, e le mafai ona saʻo le faʻafitauli, ae o loʻo iai le malamalama iinei.

O loʻo iai ni metotia e fesoasoani i se siʻitia i le maaatasaga maualuga, o le faʻaiʻuga o nei faʻauiga e tatau ona faia, ma maitauina ni tulafono.

O se filifiliga lelei tele o le a faʻaloaloa i le malulu o le migao ma le malulu, o le a iloa ai le paʻepaʻe, e fetaui lelei, lanu paʻepaʻe, o lanu moana e maua ai foi i lenei totonu.

O puipui i ia lava ia na malamalama atili i luma i lo le faʻatauaina, o loʻo aʻafia ai foʻi le vaʻaia vaʻaia o le potu o le potu, ma le faʻailoaina o le igoa.

O le gloss poʻo le faʻata o le a fesoasoani vaʻaia faʻalua i le pito i luma o le maualuga. E le gata i le faʻaloaloa o le taua, faʻata polysyrene panels poʻo le faʻafaileleina o le faʻata e faʻata lea e talafeagai foʻi.

Atoatoa fetaui lelei le taualuga ma palasitika panels

Afai e te filifilia le paepae panels, o le a faʻateleina le maualuga o le leo.

O le aofaʻi o le tuufaatasia o le a faʻaopopoina ai ni fale i totonu o le kasisino poʻo ni tamaʻi vasega, latou te manaʻomia ona faʻapipiʻiina i le taualuga. E tatau ona latou malamalama i totonu nai lo le avanoa i totonu o i totonu, o le avanoa avanoa e tatau ona vali i se pogisa malulu paolo.

Afai e te maualalo le taualuga, e sili atu le fiu mai i le stiukco calines. Afai e te manaʻo e faʻafaigofie aʻe i luga, o le a e toeitiiti lava a manaʻomia le faʻalagolago i le taualuga o le taualuga o le taʻutaʻua, pei ona faigata ona faia e aunoa ma le mea.

E maeu le sili atu ona fai le suavai maualalo

I luga o tumutumu o le faʻaupuga, o le filifiliga masani o pa puipui o puipui ma puipui puipui ma ata i totonu o le pito i luga o le strippes, e sili atu e le o le fuʻa e le o le fuʻa.

Aua le vavaeeseina pa puipui ma se monophinic maualuga e faʻaaoga ai le lautele o le faʻaupuga, o le sili ona vaapiapi, tutusa lanu pei o le laualuga e sili atu. Wallpaper ma se auala faʻataʻitaʻi o le a foliga lelei, e mafai ona geometric poʻo fualaʻau.

Mataupu i luga o le autu: tuaoi lipine mo faletaele: Masters iloiloga

Afai i le fale maualalo

O le a le mea e mafua ai le taualuga

Faatasi ai ma lenei taualuga, o le a le mafai ona ou salu ai le tele o taofi taofi kasa, ua le aofia uma ai. Afai e iai sau siisii ​​faʻamilo, ona talafeagai ai lea o moli moli, pe a fai o le taualuga e vali pe sefe ma le pepa puipui, ona oso aʻe lea o le moli o elemene.

  • I luga o le tulaga lautele o le potu e mafai ona e taulagaina nai laupepa, ma o latou puipui e tatau ona tuʻusaʻo i luga atu ia i ai leai se lagona o le mamafa o le tapu.
  • Lelei tele i totonu o se potu e talafeagai uta ma faʻapipiʻi moli.
  • Afai e te filifilia meaafale taumatau, e mafai ona e manatu mamafa loloto i le maualuga o le taualuga, e sili ona lelei le faʻatatauina o le taualuga, e sili ona lelei le filifilia o le vaapiapi ma maualuga, ma filifili se mea sili atu saʻo ma le mimiti.

E mafai foʻi ona e taʻalo i ni nai mea tetele ma ni auala aupito tele i tusi laiti, tamai manuʻaunaga ma isi mea e te faʻaalia ai se matua faʻafetauia i totonu o le potu.

Ole a faʻaavanoaina foʻi le vaʻai i luga, e sili le filifilia o mata pupuni umi, faʻapianisi tuʻusaʻo i lalo ole taualuga. Afai e alu le ie pupuni i le fola, e leai se mea leaga, o le mea leaga o le a fai o le a faia i le lagona o le maualuga, o le malosi o le a o le umukuka, e manaʻomia le tele o le umukuka , atavali, fuafua.

O ata, o loʻo i ai le maualuga ma le faʻasolosolo o le genitor. Soʻo se mea faʻapipiʻi ma laina faʻapipiʻi i totonu o le a faia le taualuga o luga. O mea laiti e fesoasoani o le a fesoasoani i le fausaga o avanoa i totonu ma faasaʻosaʻo ai vaega o le potu.

Afai e te faʻaopoopoina le maualuga o faitotoʻa ma fai le faitotoʻa i le tulaga maualuga, ona fesoasoani foi lea o le siitaga o le taualuga, e mafai ona faʻaopopo le faitotoʻa i le faitotoʻa.

Afai i le fale maualalo

I le tele o taimi, o le faitotoʻa o totonu e mafai ona tuʻulafoaʻiina ai le maualuga o talaʻiga maualuluga. E sili atu le tosoina o faamalama, e ui lava e mafai ona vaʻaia, e talafeagai mo le malamalama faʻasolosolo tuli foi ma fogafale tino poʻo fasi. I se tulaga lautele, o le faʻaimuli o le faʻalavelaveina e leʻo se faʻafitauli, tusa ai ma le tele, i le isi itu, o se uiga fiafia lava o lau fale.

Mataupu i luga o le autu: teuteu sisitema. Vitio. Tekonolosi ma le talosaga metotia ma o latou lava lima

O le mamanu o ia se taualuga e mafai ona faigofie ma aulelei, pe a fai e fiu ai le ogaoga ma tapunia le avanoa, o lau uaina, e le o le uaina.

O lou potu lea ma mo oe lava ia mafai ona faʻatulaga saʻo, Aua le faʻaaogaina ni fusi mau i totonu o le potu ma masani ai ona faʻapipiʻi ma lapoʻa mea e tele i totonu o le potu.

Afai e te lagona o oe na e le mafai ona foia lenei galuega, e mafai ona e valaauliaina se tomai faʻapitoa, e leai se faigata, e tele lava ni metotia faʻapolokiki.

Faitau atili