Ata Tusitala: Metotia ma Aso Faaona i aso nei (30 Ata)

Anonim

Tusa lava poʻo le a le alualu i luma o le lumanaʻi, o le tusi i le pepa faʻafaigofie o le a manaʻomia i taimi uma. A uma ona faitau le galuega i le faʻaeletoroni o le faʻaeletonio, ou te alofa moni i le tusi, ou te manaʻo ou te toe alu i ai i le tasi ma faia e aunoa ma le vave.

Faletusi Resitala

O puipui o le potu e faʻateʻaina, ma le lalolagi ua totogiina e ovasia le faitau tusi, tuʻituʻi le mafaufau i mea tutupu, faʻalavelave poʻo le faʻafefiloi o loʻo paʻu ai tagata itu. Mo le selau o le selau, aveese mai i se malamalama pupula, i le vaʻaiga o le vaʻai i le masani ai pepa puipui, oe i le atunuʻu o le miti, pe a e laki, ma afai e leai, i ai, ona e leai lea, o leani.

Ole lafu povi matagofie, pepa o mea i lalo o tamatamao ua putū mo ni uiga mafaufau loloto i tusitusiga, ma o le iʻuga o mea na tutupu.

Ole lafu povi matagofie, pepa o mea i lalo o tamatamao ua putū mo ni uiga mafaufau loloto i tusitusiga, ma o le iʻuga o mea na tutupu.

O le galuega momomo o le aʻoaʻiina o le malamalama, tuu atu pea i se malutaga ma a lava ia lava talosaga, e faalauteleina ai le malamalama atoatoa i mea uma. Faamauina o Vaa o Vanuao Tusi - Faletusi, I le tasi poʻo le isi filifiliga o loʻo iai i fale uma. E tupu ia i matou mai le nofoa laiti, po o fea o suʻesuʻeina o ata ma faʻatasi uma ma le lumanaʻi lumanaʻi. O le 'aʻai faletusi o loʻo avea o se tasi o vasega sili ona fiafia i vasega.

Ole lafu povi matagofie, pepa o mea i lalo o tamatamao ua putū mo ni uiga mafaufau loloto i tusitusiga, ma o le iʻuga o mea na tutupu.

O fea e avea ai ma faletusi

E ala i le mafua ai se numera o tusi, mekasini, Pisinisi Pisinisi ma tusi a tamaiti, o le mataupu o le faapisa i oa faale-mafaufau. Afai e le lelei le ato, e mafai ona e faia le fata.

Tuu le fata e mafai ona i ai i soo se mea i se tasi o puipui. Ile nei lomiga, e faʻapea ona taʻitaʻia e le faʻavae o le avanoa i luga o le puipui ma le avanoa o tusitusiga mo le faʻaaogaina o aso uma.

Ole lafu povi matagofie, pepa o mea i lalo o tamatamao ua putū mo ni uiga mafaufau loloto i tusitusiga, ma o le iʻuga o mea na tutupu.

A o tuputupu aʻe tusi faʻamaonia, o le numera o fata na faateleina ai le taufaʻamataʻu ma masani a latou manatu eseese latou te faʻaleagaina ai totonu o le potu. O le taimi o le mafaufau e uiga i se sili atu faʻavae auala ma vaitafe o vaitafe. O le tuʻuina o fata faletusi i puipui o loʻo avea ma auala sili ona masani ai e faʻatautaia ai le teuina.

Ole lafu povi matagofie, pepa o mea i lalo o tamatamao ua putū mo ni uiga mafaufau loloto i tusitusiga, ma o le iʻuga o mea na tutupu.

O fata fafo o fafo o le a fesoasoani i le tasi o puipui o le a fesoasoani e tuuina mai se moni tusiga o le aiga atoa i le tasi o puipui. Shelves hack mafai ona tatala e aunoa ma le puipui i tua. O le Wallpaper Sheeging Wallpaper o le a faia le faletusi ma le fale e le masani ai.

Faletusi i totonu

Mo le faʻapipiʻi o fata, soʻo se tulimanu o le fale mautotogi ua faʻaaogaina. O se tuusaunoaga o le umukuka, o fea e le o se nofoaga. E sili le filifilia o se mea lelei, faʻamago le avanoa, poo fea e faʻalavelave ai i le pepa pepa o le a faʻapitoa o le a faʻapitoa ai le alofa mo le alofa mo le alofa mo le alofa mo le alofa mo le alofa mo le alofa mo le alofa mo le alofa mo le alofa mo le alofa mo le alofa mo le alofa mo le alofa mo le alofa mo le alofa mo le alofa mo le alofa mo le alofa mo le alofa mo le alofa mo le alofa mo le alofa mo le alofa mo le alofa mo le alofa mo le alofa mo le alofa mo le alofa mo le alofa mo le alofa mo le alofa mo le alofa mo le alofa mo le alofa mo le alofa mo le alofa mo le alofa mo le alofa mo le alofa mo le alofa mo le alofa mo le alofa mo le alofa mo le alofa mo le alofa mo le alofa mo le alofa mo le alofa mo le alofa mo le alofa mo le alofa mo le finagalo. Auā o loo iai i le umukuka le kamuta - faʻaputuputu agamalu ma le agamalu ma fua faatatau, tusia e lima i tusi tusi a aiga o le Koku fagota. Ae peitai ua pei o se aiga faapitoa aiga, lea e tatau ona faʻatalimau i le Hostess, i se tasi o le loka.

Faletusi Resitala

I se tamaʻi fale, e faigata tusi ona teuina a latou oa, ae manaʻomia. O le faʻaolataga e mafai ona avea o le maualuga o le mau, o lona uiga, o le faʻaiʻuina o Permeter, lea e mafai ai ona e faia le Merzniani ma tuu le faletusi. O mea mo le gaosiga o laupepa o se tamai fale o le a tautua ai soʻo se mea mai le palasitika i le natura o le mamanu. E le gata i lea, mo soo se avanoa, faʻaopopo moli laʻau e aoga ma faigofie ona tuʻufaʻatasia ma le faletusi o Marelul.

O fata maumau i luga o le sili atu o le fale mautotogi e matua laveai le vaega aoga ma faatino le teuina o tusi.

Faletusi Resitala

Mo potu pito i luga e lua pe tolu potu, o le fesili ma le tufatufaina o le avanoa i lalo o le faletusi e le matua tiga. O le ata tusi a le Tusitala i le ala fatu o se auala masani o le fausiaina o tusi mo le tele o aiga e tele ona faitauina. Afai o le Crirdir e le faʻamalieina ma lona umi ma le lautele, e i ai lava se tulimanu o le a tulaʻi mai le potu tusi o le a tulaʻi mai, e i ai le avanoa e faʻapaʻi ai ia fata. Le faʻaititia i le i totonu o faletusi, fatuina auala sili ona fatufatuga e sefe ai tusi - feaveaʻi faletusi, malupuipuia faia o paipa, wawers e le mafai ona alu ese mai ai le moega. alu i le faitauga.

Mataupu i luga o le autu: totonu ma le tele o racks: ituaiga ma latou faaaogaina

Faletusi Resitala

Totonu o le faletusi masani

Mo faletusi o le faletusi, faletusi kapeneta o le sili filifiliga. E tele taimi, o se avanoa eseese mo le faletusi ua uma ona faʻaaogaina i totonu o potu taʻitasi, tuʻufaʻatasia ma le ofisa.

O totonu o le kapeneta i le siʻosiʻomaga e aofia ai mea pogisa na faʻaaoga ai, na faia ai ni laʻau masani, o le tele o ituaiga laʻau e talia lelei.

Faletusi Resitala

Totonu o le paleti i totonu. O mea moni nei o le natura i le va o le tele o le lautele. Pepa puipui i luga o puipui e aunoa ma se ata, pe a fai o se faletusi o loʻo fuafuaina i le agaga o le Rusia Aristocracy poʻo se tamai vaega o le masani ai i le Igilisi I luga o le Brass Donnont vae, lole lotonuu, atavali i le ato ato ma se vaivai guilding o anamua gilding tuai.

Faletusi i totonu

Tele fata, o se laulau e lua i le laulau e lua ma le aufaasusu i luga o le laupa, failautusi, se nofoa lelei i luga o le laulau ma nai isi laulau lauti. O le pisapisao o sitepu o loʻo feʻe i luga o le mafiafia o le kapeta i luga o le fola.

Mo tagata o le au faʻasamoa, tagata suʻesuʻe ma tusitala, o le faletusi lelei o se siosiomaga lelei e faʻaleleia lona matagofie.

51.

O le mautu o totonu o le faletusi o le faletusi o loʻo faʻamatuʻuina atu le taualuga e teuteu ai le lanu uliuli poʻo le ata o le fresco. O le potu i totonu o le potu e ta le vaiolini lona lua, o le muamua tusi taʻalo. Moli e tatau ona tele i tulaga eseese ma le mafai ona faʻaaoga i le taimi e tasi pe faʻaoga ni moli moli. O le moli pepa mo le pa o le a aveeseina le pogisa matagofie meaafale ma faatumu le ea.

Faletusi Resitala

E taua foi o le avanoa o soʻo se tusi. O le kapeneta o le tumau pea ona taofia pea tusi, ae o tusitusiga ola, ae o loo faitauina. O le mea lea, aua o le mauaina o le pito i luga o fale mautotogi, o se sitepu faʻapitoa poʻo se lapeʻe e manaʻomia ma le lua, tolu laasaga.

I le va o se faletusi masani o le faletusi o le ai ai o le a iai se nofoaga mo le aoina o le aoga o tusi a le tagata. Mo se tamaititi, e taua le iai o se fata tumaoti ma tusi i le pitonuu ma "tele" tusitusiga. Lenei aʻoaʻoga faitau, maopoopo ma faʻalapotopotoga.

Faletusi Resitala

Faletusi o Vailaau

O tagata lagolago o vaega o onapo faaonapo nei e tuuina atu se faletusi i lalo ifo o le mana o sili atu faatemokalasi. O filifiliga e tele ma latou uma e lelei mo i latou e manaʻomia le galulue ai o tusi. Mo le faletusi o le aoga, o le nofoaga i totonu o le fale e tatau ona maua.

Tusitusiga i luga o le autu: fuafuaina o le Ofisa Ofisa: I le fale, fale, ofisa

Faletusi i totonu

O fulufulu e faigofie ona liua i le potu faletusi, o fea o matou fale mautotogi e masani lava ona tele. Faatulaga mo le Faletusi ma ou lava lima, o se galuega sili ona faamalieina. O le tuu o fata, o se tamai nofoa ma tautau i le taualuga mo le moli uila i luga, o le tamai potu i le siosiomaga o le kapeta o le kapeta. . O le taimi lava lea o loʻo iai se nofoaga mo aʻoga tusitusi, o nisi taimi o tagata matutua e le taofia ai le toe faia o le dostoevsky poʻo le metakovsky.

E tatau ona ula le faletusi i tagata uma o le aiga.

Faletusi Resitala

Ina ia fealofani le potu fale faletusi ma latou te leʻi mafaufauina foi lamatiaga, siaki le foloa le malosi ma ona faalava. E tatau ona tatalia le tele o avega mamafa ma tusi e le tatau ona paʻu i soʻo se itu. Mo pa o le faletusi i le lumanaʻi, o le fuava ma le togafitiga o feteʻenaʻiga fatuga e aoga. E aoga le pipii i le pepa puipui talafeagai mo le totonu o le paolo. Mea mo fata o le a tautua ai se laau togafiti. O laupapa e mafai ona lelei ma polesi - o lenei ua lava lea mo le siosiomaga faiga o le faletusi.

Faletusi Resitala

O se isi saotu e sili atu le matagofie o le a faia ai faiga faaonapo nei e masani ona faʻaaogaina i totonu o potu i totonu o le potu. O loʻo fai ma le fiafia i vaega, ona o lea, ma o loʻo i ai pea le avanoa e faʻateleina ai le lautele o fata, na toe faʻafoi atu o latou i totonu o le au puipui o le taiala. E aoga le faʻapipiʻiina o le tulaga tutusa i le potu o le tamaititi, ma le talafeagai le auai mo le faletusi a le aʻoga mo le aʻoga tausaga.

http://palazzomiboobili.ru/wp-cnost/uploads/asnin-snatara1.jeg.

Mo tusi faitauga o le au Fans, o moli moli o loʻo faʻatumuina ma faʻaleleia atili ai pea. E mafai ona latou "faʻateleina" le "le module mo le module pei o le faletusi ua tupu. Suamalie lanu o mea uma ua uma faʻamolemole mata ma teuteu ai le totonu. A iai ni tomai faʻapitoa, e mafai ona aoina i luga o latou lava lima, sa ia tipiina muamua le mea filifilia i le fale faigaluega.

I le tulaga o le ata, faʻaosofia tamaiti, latou te mafai ona fausiaina ni nai sele nifo mo le latou faletusi.

Faletusi Resitala

O se vaega taua o le mamanu o lona malosi - tusi mamafa tele, ma o lea e manaʻomia le mauaina o mea uma e tau mai le faʻamaonia o tagata gaosi. Paʻu mamanuina ma tusi mafai ona pipili ma faʻalelei le afaina o le soifua maloloina. O le auala sili e puipuia ai oe o se faʻaopopo atili i le matala o fata e matala ai i le puipui, ina ia e talitonuina uma i lona mautu. Talaaga mo tusi i luga o fata faʻatasi ma le matala pito i tua - o le puipui o se paolo paolo poʻo le le tusa ma le tele o upu.

Faletusi Resitala

Ae afai o le fata e maualalo ma tautua o se avanoa avanoa i le fale o le potu o le potu, ona na ona utaina le vaega maualalo ma sili atu le mamafa tusi ina ia le paʻu ai le fata.

Faletusi Resitala

Ni fofo taitoatasi

O se taimi tele o taimi e leai ai se mea o loʻo i ai nei meaafale mo le faletusi e le talafeagai. Lenei o le Fesoasoani Naʻo le Mauaina o le Matai Tamaitai Tama Masini ma le Selgel Matuu e faʻalagolago i mea o loʻo fuafua e fausia ai se fale apili.

Mau i luga o le Autu: Atinaʻe o Poloketi mo le ata o le fale mautotogi 34 sikuea mita. m (+45 ata)

Faletusi Resitala

O loʻo faia e le matai o meaafale o le a faia i luga o le tutusa o le fata, tapuni pe tatala le kapeti. E i ai le mea e siʻitia ai le magenaes, o mea na tutupu i onapo nei, hissiry, contedes, faʻatasi ai ma lima o le atamai faʻapitoa e mafai ona ofi i se manatu.

Matai le avetaʻavale o le a e le naʻo meaafale poʻo ni meaafale, ae o se galuega o faatufugaga. I lona mana, faatu ia tofo fatu o laupapa laupapa, lea e mafai ona avea ma aiga toe galulue.

Faletusi Resitala

Liliu atu i le matai mo le tagata taʻitoʻatasi gaosia o faletusi totonu fale, faia uma le mea taua muamua.

E aofia ai:

  • Lipea galuega i le potu faletusi poʻo le nofoaga o le potu o le a faʻapipiʻiina ai le potu poʻo le tuʻutuʻuga o le fale (e ogatusa i puipui, e mafai ona faia i ou lava lima);
  • itu saʻo o le mea tonu i le fuafuaina;
  • Meafale ata tifaga ma faʻatumu (litatiʻe uila, faitotoʻa)
  • Foliga faasatino;
  • manaoga mo mea lelei;
  • lanu lanu;
  • Aso o gaosiga ma faapipiiina.

O le a avea ma se laasaga talafeagai e valaʻaulia ai le matai ma faʻaalia le faʻaaogaina o le lumanaʻi faletusi. E mautinoa lava o le tagata faʻapitoa ua i ai ni fofo sauniuni mo le fuafuaina o se tusi fale teu oloa poʻo se fautuaga pe faʻafefea ona faʻatumuina meataʻo.

Faletusi Resitala

Toefuatai o le Aso Tuai

O le tulaga o le aso nei o le faʻasaoina o mea ua uma ona i ai nei. Suia le Creding Passpaper e faigofie lava, ae o le suia o le faʻatumuina o le potu o nisi taimi o nisi taimi e leʻo faigofie.

Fou, ma ni nila, o le mafuaʻaga e tele ai fiafia i mata, ae na aʻafia ai manatuaga i le lalolagi vaʻai ae o le mea lea, ma o lea e tele ai taimi e faʻaauau ai le siʻitia o le lautele o tagata o le lalolagi e tausia le tele o mea a le fanau.

Faletusi Resitala

O le mea e taua mo le tuai meafale i aso uma o lona saogalemu o lona saogalemu i tulaga tumama ma tutusa ma avanoa i totonu.

Afai o oe o se tagata teuteu o ni faʻailoga o le faʻamaoni, risttic poʻo le atunuʻu, o se potu tuai, o le fatafata o paʻu o le a faʻaopopoina i totonu o le fale teu oloa.

Faletusi Resitala

Mea na tuufaafaleina ma faʻatauga i luga o faʻatauga o loʻo tatau ona faʻamutaina ma le faaeteete, pe a iai le manaʻomia mo galuega toe faʻaleleia o le lalolagi e tuʻuina atu i le toe faʻafoʻi. Ae afai e te maua i le galuega faʻataʻitaʻiga, ae le fetaui ma le lanu, o le tino poʻo se isi mea, o se isi mea, ma le lototele e galue ai oe. Faaopopo tagata ulufale ma ou lava lima avanoa meafaigaluega.

Faletusi Resitala

Lau puipui o se malamalama malamalama, faapipiiina i totonu o puipui i totonu se vaega o se subleble kapeneta, ma pe a latou le iloa, o le puipui e faigofie ona ave e aunoa ma se afaina e le mafai ona aveeseina. O le valiina foi o lau fesoasoani i le tauiviga mo le lotogatasi o le totonu o le faletusi ma le fale atoa avanoa. Filifili valivali ma le laʻititi oona, mo se faʻataʻitaʻiga, e leai se mamago, o le a vave lemu, e le manogi ai, e le manogi ma vave aveese mai luga o le isi osofaiga.

Auala e 'ai le Faletusi Fale Faletusi (3 Vitio)

Manatu o se faletusi matagofie mo le fale (30 ata)

Faletusi Fale: Auiliiliga Tagata (+ Ata)

Faletusi Resitala

Faletusi i totonu

Ole lafu povi matagofie, pepa o mea i lalo o tamatamao ua putū mo ni uiga mafaufau loloto i tusitusiga, ma o le iʻuga o mea na tutupu.

Faletusi Resitala

Faletusi Resitala

Faletusi Fale: Auiliiliga Tagata (+ Ata)

Ole lafu povi matagofie, pepa o mea i lalo o tamatamao ua putū mo ni uiga mafaufau loloto i tusitusiga, ma o le iʻuga o mea na tutupu.

Faletusi Resitala

Faletusi Fale: Auiliiliga Tagata (+ Ata)

Faletusi Fale: Auiliiliga Tagata (+ Ata)

http://palazzomiboobili.ru/wp-cnost/uploads/asnin-snatara1.jeg.

Faletusi Resitala

Faletusi Fale: Auiliiliga Tagata (+ Ata)

Faletusi Resitala

Faletusi Resitala

Faletusi Resitala

Faletusi Resitala

Ole lafu povi matagofie, pepa o mea i lalo o tamatamao ua putū mo ni uiga mafaufau loloto i tusitusiga, ma o le iʻuga o mea na tutupu.

Faletusi Resitala

Faletusi Fale: Auiliiliga Tagata (+ Ata)

Faletusi Resitala

Faletusi i totonu

Ole lafu povi matagofie, pepa o mea i lalo o tamatamao ua putū mo ni uiga mafaufau loloto i tusitusiga, ma o le iʻuga o mea na tutupu.

Faletusi Fale: Auiliiliga Tagata (+ Ata)

Faletusi i totonu

Faletusi Fale: Auiliiliga Tagata (+ Ata)

Faletusi Resitala

Faletusi Fale: Auiliiliga Tagata (+ Ata)

Faletusi Fale: Auiliiliga Tagata (+ Ata)

Faletusi Fale: Auiliiliga Tagata (+ Ata)

Faitau atili