Disk Saws i luga o laupapa: Faʻafefea ona faʻalelei ia lava?

Anonim

I latou o loʻo galulue ma se laʻau iloa le taua o le sapalai o ato. O lenei meafaigaluega e tatau ona galue i taimi uma tatau ma ia atoatoa le tumau. Ua lauiloa o soo se mea faigaluega ua i ai le malosi e mafaufau ai. O le lapotopoto na o i luga o fafie e leai se tuusaunoaga. O latou maoaʻe e manaʻomia ai le mafaufau faʻapitoa. Ina ua faʻaalia e le uluaʻi faʻailoga na amata ai ona sologa lelei le vaai, e tatau ona amata ona faʻamalosi, pei ona faia i le lumanaʻi le vaega o le a amataina atili ai.

Disk Saws i luga o laupapa: Faʻafefea ona faʻalelei ia lava?

O le faʻapipiʻiina o le disk, o loʻo faʻatinoina i auala eseese: o se faila, i luga o se masini, i le faʻaleagaina ma le mamafa.

O le lapotopoto na i luga o le laau e manaʻomia tele pe a manaʻomia tele, aemaise lava peʻa faʻatulaga se fale o le atunuʻu mai se laʻau. O loʻo taʻua foi o Sa 'au lapisi. E taua lenei mea faigaluega i lena mea e mafai ai ona gaosia vaega laupapa ma maualuga le saʻo.

O lea e mafai ai ona e faamalamalamaina oe lava? Ioe, o le tagata lava ia e mafaia. O le taimi tuʻu o mea o totoe o le vao i luga o le laʻau e le gata ona i ai se mea manaia tele, ae faʻateleina lona olaga. Aemaise lava, e manaʻomia le mataituina o le tulaga o le disk na vaʻaia, o lona mana e maualalo tele, aua ua amata ona le toe faʻaputu le tele o mata. Ma omiga e mafai ona sili atu le aoga o galuega aoga.

Faailoga o le leaga o le maofa na vaai

Faatasi ai ma le foliga mai o faʻailoga i lalo, e manaʻomia mo le vave faʻataʻitaʻiina le disk vaai:

Disk Saws i luga o laupapa: Faʻafefea ona faʻalelei ia lava?

Disk vaai Blade masini ata.

  1. O le faʻaopopoina o le siʻitaga o le vevela o le saogalemu o le saogalemu i luga o le taʻavale na vaʻaia.
  2. Mo le tipi mo le faateleina o le malosi o le tino.
  3. Ono ono foliga le tumau o le asu mai le afi.
  4. O foliga o le manogi o Gary.
  5. O le foliga mai o le pogisa nofoaga i pito o le vaai (Nagar).
  6. E le malie le Boods Bood Bright, ae oso i luga o le masini.
  7. I le taimi o le faʻagaioiga, o le masalosalo na faʻalogoina.
  8. E i ai le curvature o nifo o le lapotopoto iloa.

Manaoga mo Galuega

E i ai foi le tele o galuega fesoasoani, o le mea e tatau ona faia mo le saogalemu ma le maualuga-tulaga masani o le mea faigaluega. A faʻapea ona faʻapipiʻiina le disk i se auala i se auala e manino ai nifo uma. Na o le tulaga lea, e mafai ona mautinoa le maualuga o le maualuga. O le disc i le taimi o le tosina e tatau ona tumau i le tulaga tutusa. E tatau ona tuʻu i luga o le uuina o pa poʻo le tau le malosi.

Mataupu i luga o le autu: 3D faletaele panels - tupe tupe tupe

I le lautele, o le sasaina o le disk e tatau ona faia i luga o le masini. Ae ui i lea, e fautuaina i nisi taimi e aveese le disk ma faamatuu atu i le faiga o mea. I le taimi o le lafu o nifo, e manaʻomia le faʻapaʻu atu o le teuina o le pusa i le Malo ma faʻaaoga le au faʻapapa. O le tulimanu o le faʻanaunauga o faʻaputuga taʻitasi e tatau ona pulea i taimi uma. Afai e te le matauina le tulimanu o le faʻanaunauga, ona latalata lea o le lelei o le mea faigaluega. Ae e te leʻi amata ona faʻasaʻoina ni nifo, e tatau ona e faia ni faʻamatalaga talafeagai i luga o latou amataga tulaga.

Laumua Tulafono:

  1. Muamua o mea uma, e manaʻomia le mautinoa o mea ua avea ma uamea o uʻamea na tupu e pei o le talaaga o nifo o le vaʻai.
  2. E le mafai ona fetaomi le disk i le lapisi i se isi auala, pei ona mafai ona oʻo atu ai i le vevela ma le faʻamafanafanaina o mea, ia oʻo atu i Desimptions.
  3. O le talaaga ma le maualuga o nifo pe a uma ona puipuia e tatau ona faaolaina.
  4. Pe a faʻapea e taua foʻi le faʻaaogaina o le tau.
  5. E le mafai ona fausia le Burrs i le maaleale.
  6. E pei ona o foliga o le tino, ona i ai lea o le solitulafono, e tatau ona e faʻamalosi: E tatau ona e faʻamaʻimau ai le itu i luma o nifo poʻo le pito i luma ma tua. Ae ui i lea, e masani lava ona tuʻi atu le au mataituina, e pei ona latou talitonu e sili atu ona faigofie.

Tulafono mo le tetea o nifo

Disk Saws i luga o laupapa: Faʻafefea ona faʻalelei ia lava?

Tulafono mo le shatting disk vaai.

Aʻo leʻi amataina le sasaina o le lapotopoto, e tatau ona e iloa o le ai ai se wearing o nifo. O le nifo e tatau ona latou i ai ma lalafi. Peitaʻi, e tatau ona i ai i le punou o nifo taʻitasi e tatau ona faia i le itu e tasi. Ina ia mafai ona faia lenei mea, o se meafaigaluega faʻapitoa o loʻo faʻaaogaina - uaea. Faatasi ai ma lenei meafaigaluega, o nifo uma ua foaiina pe tusa o le ogatotonu o lona maualuga.

Afai e saʻo le uaea, ona maua ai lea o le lautele o le disk o le mafiafia. O le saʻo maʻai e manatu o le disk lava e le paʻi i mea e tipi ai, ma na o nifo o le vaega i luga o le laʻau e lueina luga o le laʻau. O le mea lea, o le tagata e aualaletele o le a fai ma tetevi a nifo, o le sili atu le tele o le mea o le a tutupu ma e le itiiti ifo le ono o mea o iai o ia. Peitai, e matua faigata tele ona ausia se aafiaga. E toatele na amata ona iai nifo ma se ki, ae o lenei metotia e matua le aoga mo taugata taugata. O le mea lea, e manaʻomia ona e faʻaaogaina na o le mea faigaluega na faʻamoemoe i ai.

Mataupu i luga o le autu: Filifili le fealofani o le lanu o le taualuga ma i le fale

Faapitoa faʻapitoa, pe a o le Sasative Saves, o loʻo manaʻomia foi le ituaiga fafie o le a tipiina. Mo Whiter Wood, o le tagata lautele e manaʻomia ina ia mafai ai ona lamolemole le tipi ma e leʻi i ai ni mea faigata ma faʻafitauli. O le sili ona lelei o le mea e sili ona faʻaletonu o nifo o le 5-10 mm i se tasi o itu. E tatau ona faʻalauiloaina le uamea aʻo leʻi mafaufau i ai, talu ai e leai lava nifo e mafai ona suia ai nifo ma o le a iai le vaʻai.

Disk Saws i luga o laupapa: Faʻafefea ona faʻalelei ia lava?

Mamanuina disc disk vaai.

E i ai 3 ituaiga autu o uaea:

  1. Faʻamamaina - i se faʻavasegaga o le toega o le atoa o loʻo tumau pea i lona tulaga muamua. O ituaiga nei e talafeagai mo na mataupu pe a manaʻomia e tipi se vaega faʻapitoa o le laʻau lanu.
  2. O vasega masani - Suia nifo o le a teena i le agavale ma le taumatau.
  3. Wasvis - ma se faaputuga, o nifo uma ei ai lona tulaga, o se taunuuga lea o le a galu o nifo. O lenei metotia o se tasi o le sili ona aoga, ae peitai, sili ona faigata. Aafiaga poto e tuua ai se mamao o le 0.30-0.7 mm ma se auala.

Faaaogaina mo mea feololo ma mea faigaluega

Ma, mo le a manaʻomia galuega:
  • 2 BO;
  • Maʻimau;
  • Vice;
  • uaea;
  • faila.

Sypepen disk vaai: auala masani

E tele auala eseese mo sasae lapisi naws, peitaʻi o le auala lea e masani ai. Amata amata mai le pito i tua. O le itu i luma, o le fea e alu i ai i mea faitino e sau i mea, tumau e le suia.

Ina ia mafai ona amata faʻamamaina le disk, e mafai ona e tuʻua saʻo le disk i le masini pe aveese mai le masini ma malupuipuia i le vice. I le auala muamua, e manaʻomia ai le faʻaleagaina o le masini i le aveeseina o le maea mai le potu. Ina ia malupuipuia le disk i le tasi tulaga, 2 pa o loʻo faʻaaogaina e faʻamautu ai o se tina. O Brks e tatau ona latalata i nifo e aloese ai mai le latou gaioiga. O le matuā o loʻo amata ai le faʻaʻoleʻole, e tatau ona maitauina faʻaaogaina o le flometer i le itu.

Le lototele o le nifo muamua, e tatau ona e manatua le numera o gaioiga na faia ma le toaga o le ponesi poʻo se isi mea faigaluega.

O nifo uma e le mafai ona saʻo ma le tutusa malosi ma le numera o gaioiga.

Tusitusiga i luga o le autu: faʻafefea o le malupuipuia tapuni o bales i le fola ma sitepu

A galulue i le leaga, o le mataupu faavae o gaioiga e tutusa. O nisi mea e sili ona poto masani e faʻatinoina le mamafa o le tino, ae mo lenei mea e manaʻomia le tele o le poto masani. Ina ua uma ona faʻamamaʻi le disk ua tuʻu i tua i le masini. Le isi, e tatau ona e tipiina ni pa laupapa e le aoga, aʻo le vaʻaia o le galuega a le tagata vaʻai. E manaʻomia le gauai atu i lena mea, e leai se tele o pisa ma le le mautonu o le pa. Afai e i ai le tele o leo po o le fagua, e manaʻomia le ave o se faʻailoga ma faʻalelei atili i tafatafa o le vaʻai. Ona liu lemu lea o le disk. O le iʻuga, o le a vaʻaia pe a maeʻa le maualuga o nifo pe itiiti ifo nai lo le isi vaega.

Isi auala

  1. Atoa-foliga - o le sili sili ona saʻo ma maualuga-lelei, pei ona faia i luga o se masini lapoʻa. O se liʻo faʻapitoa e filifilia i le tele, e faia ile taimi ole atoa ole atuatuvalega i le laualuga o le tuaoi o nifo. Faatasi ai ma mea mataga, o le defomitations o nifo e le aofia ai. Naʻo le pau le mea ua le aoga o sea metotia o loʻo manaʻomia ai ni lio eseese mo minerale.
  2. Faʻateʻaina o mata o nifo - o le faigofie o lenei metotia o le mea e mafai ona faia uma e mafai ona faʻatinoina uma faʻapolofesa ma le fale. Afai e faʻatino le galuega i luga o le masini, ona manaʻomia lea ona faʻatau ai ni liʻo faʻapitoa mo faʻafitauli eseese. Peitaʻi, e sili ai le faʻatinoina o galuega ile fale, pei ona masani ai le aofaʻi o galuega e laititi ma e mafai ona e faʻatinoina le masani ai sulifll. Mo le maualuga-uiga o le maualuga, ua lava le faia o le 4-5 gaioiga ma le exfil - Ma o le a maai le prong.

Tele o fautuaga mai le poto masani

I le taimi o le galuega, e tatau ona e faʻaaogaina mata tioata saogalemu. Afai o le aofaʻi o le uʻamea, e manaʻomia mo le aveeseina atoatoa o taufaʻafefe ma suiga, e tatau ona aveʻesea. Le disk pe a tatau ona tumau le alavai i le tulaga e tasi e faʻatatau i le masini.

Ma le umi o le gauia, e manaʻomia le aveese 'eseʻese mea. O le fomu o nifo uma e tatau ona tutusa lava, faʻapea foʻi ma le maualuga. O totoe o totoe e tatau ona aveese uma.

Faitau atili