O a ni filifiliga mo le taʻele laupapa i luga o le fola

Anonim

Ina ua maeʻa faʻatulagaina, e le lava le lelei o le faʻaaogaina o lona aofaʻi ma le amio e sauniuni ai e faʻatino ai le fola i luga o le fola. E tatau ona e tuu le faaputuga i le faʻasologa saʻo. Faletaele mamanu i luga o le fola e le taua tele, ae, pe a fai i le umukuka poʻo le potu malolo, o se faaputuga o loʻo filifilia, e le mafai ona faia, e le mafai ona faʻaaogaina le filifiliga o le vaituloto uma le manatu o le mamanu.

O le filifiliga i le fofoga aoga e faʻalagolago naʻo mai le potu faʻataʻitaʻi o le potu, ae o le leo o le potu, o le ituaiga o tala filifilia ma le faʻaalu tele mo auala tetele. Peitai, faatasi ai ma le talafeagai o le onosaʻi ma matau lelei, e mafai ona faʻatino lenei galuega ma ou lava lima.

A o le i tuʻu saʻo, e te manaʻomia e fuafua le numera tonu o fafie, e aunoa ma le faʻagaloina e faʻaopopoina le sili atu o le teuina, aua atonu e le mafai ona faʻatauina se vaega faaopoopo. Faʻapea foi, o galuega uma e faia: faamama foi: faamama le fogafale mai le paʻu muamua poʻo le isi mausa, sui o le tosoina pe na o le solomuli. Naʻo le taimi lava e mafai ai ona e amata saogalemu le fatufatu.

O a ni filifiliga mo le taʻele laupapa i luga o le fola

Ina ia mafai ona faʻataʻitaʻia le fogafale o le fogafale e taumafai ai e taumafai e faʻapipiʻi e mafai ona iloa e mafai, o nisi taimi e mafai ai ona filifili le lanu ma le pale mamanu. Ae ui i lea, o manatu ua iloiloina e aofia ai mea nei:

  • Faavae.
  • Chess.
  • I le faataapeapeina.
  • Modular.
  • Kerisimasi laau.
  • Kapeta.
  • Tuufaatasi.

Sikuea sikuea: faavae, chess

O a ni filifiliga mo le taʻele laupapa i luga o le fola

E tatau ona taofi mea uma i se auiliiliga. Faavae ato ato o le sili masani ituaiga. I le faaopoopo atu i fale o falesa, e faaaogaina i faʻalapotopotoga lautele, Ofisa, falemaʻi i le nofoaafi, aua e taugofie ma vave. E masani ona tuu i ai ma le sikuea sikuea e tasi, ma se fola foliga foliga le le faaituau ma lelei.

I le suia o le tele o le pale, e mafai ona e aʻafia ai le faʻaaliga vaʻaia o le potu. Afai e te tuu se paʻu lapoa i totonu o le tamaʻi potu, o le a sili atu nai lo le mea moni, ma, soo se mea. O le le lelei o lenei metotia e aofia ai Monotonton ma le mea moni o le fetaui lelei ma le atoatoa o mea o le a faanatinati atu i mata pe a tutusa tutusa i le atoa eria.

Tusitusiga i luga o le autu: o le a le mea e fai pe a fai o le Windows o le afu i luga o le faapaologa

E aofia ai foʻi ma le faʻavae o le faaputuga o le talugatiti i se tulimanu. E sili atu le aoga nai lo laina o sikuea sikuea, ae sa tele foi le faʻatinoina, talu ai e le tutusa le faʻaaogaina o laina i totonu o papa, ma e le sili atu ona tutusa.

I tulaga i tulaga, ina ua tutusa le pale atoa, o se auala sili ona lelei e faʻaosofia ai le faʻafitauli. O sikuea foliga pei o se Rhombus, ma mafai ona nana le faaletonu o mea ua tupu ona o le masani ai o le laufanua o le fola, e aofia ai ma sex faaletonu. E talitonu o lea mo nofoaga faʻavae e sili atu le ave o le tasi-ata filifiliga nai lo le tele o ata. Faatasi ai ma ni auala tetele, e tatau ona e faʻatau 10% sili atu laʻau, pei o se aofaʻi tele e alu i le teuteuina.

O a ni filifiliga mo le taʻele laupapa i luga o le fola

O le CHESSUS metotia e sau mai le faʻataʻitaʻiga o le chessaboard ma uliuli ma paʻepaʻe sikuea sela. Eseesega lanu maua ai le sili sili ona lagona, ae le mo mea lelei uma fofo latou e talafeagai. Peitai, e tusa lava pe laʻititi le eseesega i le leo, o le a soloia e le tau le mautonu o le loma foliga mataina. O le mea taua iinei o le aloese mai le ata o le a suia le gauai.

Chiss gauaʻi i se tulimanu o loʻo faia i le auala lava e tasi pei o le kulimi, ae o le paʻu e le tutusa i puipui, ae i le tulimanu o 45 tikeri. O nei metotia e le taugata tele ma fai le tele o le faaputuga.

Faʻataʻitaʻiga o le parquet ma kapeta

O a ni filifiliga mo le taʻele laupapa i luga o le fola

Mo le auala o le taoto i ai i totonu o le faʻateʻaina, ae le sikuea, ae o le faatafafa tino, sili atu masani - fafie ma enaena enaena. O lana galuega o le faataʻitaʻi lea i le fofoga, e gase mai le laupapa, e ui lava o le faavae autu o le tuuina lea o le tapitane atoatoa - ma se tasi na toe sui i le isi laina.

O lenei metotia e mafai mo se tactagualar bile e aunoa ma se mamanu pe ma le le-le-ragid laupapa. Square Tiles e mafai foʻi ona tuʻu i lalo, ae o le amataga sili ona tutusa ma le palu poʻo le piliki ua leiloa, ma e pei o le isi fesuiaiga o metotia.

Tusitusiga i luga o le autu: Faapipiiina o ata mafanafana o le fola i lalo o linoleum

O le faaputuga o lapisi i le faʻalumaina i se alia, o loʻo i ai i le tulimanu e faʻatatau i puipui ae e le gata i puipui ma ia latou faʻamamafaina uma o faʻafitauli o puipui pe a o latou. Ae mo nisi o fatuga o lenei filifiliga e talafeagai lelei. O le faʻaalia i nei metotia e le o le faʻaʻaisa, ae o le afa atoa o le umi o le paʻu.

Afai e iai se malologa mai ma faʻamanatu mai i le fola, ona o le oʻo mai o le omea o le Kerisimasi laau na toe gaosia. O le Kerisimasi o Kerisimasi e mafai ona faataatiaina nini faigofie ma faʻaputuga i leisi sikuea faʻapipiʻi, i lea mataupu, o le Kerisimasi lea.

I soo se tulaga, o le lavelave o le a amata i le itu taumatau. O le lona lua o lenei metotia o le filifiliga o le pili. E faʻatatau le faʻataʻitaʻiga o le paaga a le fale faʻa-le-talafeagai o laʻau, ae le o se maʻa.

O a ni filifiliga mo le taʻele laupapa i luga o le fola

O le modular o loʻo i luga o le Tile o loʻo i luga o le Arttic Auala ma ua faia e tusa ai ma se ata muamua. O nisi taimi pe a faʻatau se paʻu, e mafai ona e faʻatauina faʻataʻitaʻiga o mamanu. Faatino se tusi tusia e sili atu le fia soloi nai lo o le tapena o se laau Kerisimasi tai lava lea e tutusa ma le pisi, ae o le taunuuga e foliga mai e matua aoga, pe a mafai e le faaaogaina o se faaputuga eseese o lanu ma lapoa.

E mafai ona ou faʻataluina se nonoa i tamai sifi ma faʻasolo i ni tamaʻi laina o lanu eseese. Soʻo se tasi o ata faigata o le a faʻamalosia malo poʻo tagata asiasi e vaʻai i le fola, faʻagalo le taimi.

O le auala e taʻua o le kapeta e pei ona taua i lalo. Muamua, e tele laina o faʻaseʻe o loʻo faia, masani lava i sikuea laupapa o eseʻese lanu ma tele. Ma o le vaega tutotonu ua faʻatumuina i se tulimanu pe o se faʻatusatusaga mamanu.

E lelei le kapeta i totonu o le tele o vaega o le potu o loʻo masani ai i se auala faigofie, ma le tutotonu lea e sili atu ona manaia tagata uma. O le kapeta e mafai ona faʻaalia i le tuʻufaʻatasiga metotia.

Ma le saʻo filifilia o le taleʻe, o le foloa o le a ogatasi ma le isi o le potu ma e lelei e nana lona le fiafia. Fuafua i le faʻafaigofie o le mamanu, a e aʻoaʻoina o le a le manuia, pe a e faʻamatalaina mea uma ma mulimuli i le tulaga o manoa, o lenei galuega e mafai ona faia oe lava.

Mataupu i luga o le autu: Faletupe Blocmonin Block Do-IT - Faʻapipiʻi sao

A maeʻa ona maeʻa le faʻapipiʻi, e manaʻomia le faʻatali mo se faʻamago atoatoa o le kulimi. E masani lava e le itiiti ifo i le lua aso. Na o le pau lava lena e mafai ona e savali i luga o le fola fola ma oe manaʻomia le faia o faʻailoga o le pito i luga. O le a sili le i ai o le tele o auala taʻitasi pe a tele ni mea e mafai ai ona faʻaleleia atili, lea e mafai foi ona taʻitaʻia tutoʻatasi.

Faitau atili