O le a le mea e sili ai le faia o se mea faigaluega i le umukuka

Anonim

E leai se isi o le a avea ma tala o le umukuka e aunoa ma se fale faigaluega e le mafai ona iai ma matua mautinoa tusa lava pe o le a le mea ua uma.

O le a le mea e sili ai le faia o se mea faigaluega i le umukuka

O le fale faigaluega i le umukuka

O le nofoaga faigaluega o le umukuka o se teritori o le kuka o loo sauniuni, ma tausuaga faifaatoaga fiafia.

O se tulafono, i le nofoaga faigaluega, faʻapipiʻi le ala talafeagai ma le umukuka ua seti ma o le a iai le Poloaiga: Fausia e Galue, ma isi mea, fufulu.

O le mea moni, o le "umukuka seti" e matua laititi, o lea e mafai ona e lavea le laualuga luga pei o lenei:

  • Suia le faʻasologa o meafale mea e faʻaliliu ai le galuega i le ogatotonu o le potu;
  • Tuʻu le umukuka o le muamua ma le faʻapipiʻiina ma ou lava lima faʻaaogaina eseese masini faʻavae ma meaafale meaafale.

Ia, tatou amata?

Matou te teuteuina afu

O le a le mea e sili ai le faia o se mea faigaluega i le umukuka

Tutoatasi teuteuga o le umukuka

O le umukuka o le pito sili ona pupula o sone o loʻo suia ai onapo nei fale ma faʻateleina lona malosi, galuega ma le lalelei. Pau le mea e aoga tele ai se faʻataʻitaʻiga, lea i le laufanua o le tapulaʻa e le gata i lea o se teuteu, ae puipuia foʻi puipui mai le afi, vai, gaʻo ma le vevela o le tino Na liliu papatusi i luga, ma ma le masini leaga. E le fefe foi le fale i le susu.

O le isi vaega o nisi ata e mafai ona fesiitai i luga. Faʻafetai i tekinolosi faʻaonaponesa, o le ata e faʻaaogaina i luga o le tele o tioata, ma ua tapunia tu mausali ina ia le mafai ona alilua le moli, ma e le afaina ai le ata.

O ia panels e sili atu i le paʻu, aua o le monolithic luga mai se atoa fasi tioata e le o i ai ni au. O lona atoatoa atoa e sili atu foi le palapala i luga o le faigofie o le fufuluina.

O pane tioata e mafai ona oʻo i le umi 3m i le umi, ma afai e te manaʻomia e faʻatulaga se vaega tele, o le a e manaʻomia e tuʻufaʻatasia ni papatusi ma faʻasalalauga uma faʻatasi ma le fagu.

Mataupu i luga o le autu: Vinyl Wallpaper ma le mapusaga

Na fuafuaina i lenei auala, e foliga mai o loo foliga mai o le muamua ma le lelei, ma afai e te teuteuina i ou mata, e foliga mai o mai i ou mata.

Ma soona tele na matou taunuu i le umukuka moli.

Malamalama

O le a le mea e sili ai le faia o se mea faigaluega i le umukuka

Umukuka vaivai

Malamalama i le fale faigaluega e 2 galuega faatino:

  1. o loʻo faʻamamaina ma le poto;
  2. I le po, o le matafaioi a le Lapatia ua faatinoina, aua o lenei moli o le a lava lelei mo i ai se ipu ti.

E leai se tasi o le a finau e le o le chandelier i le ogatotonu o le umukuka i se tele o le moli ma le malosi o le moli, aua e le lava le agavaʻa, ma le malosi o loʻo paʻu i ai i le paolo.

O le taimi nei e faamamafa ai le umukuka i auala eseese. O lamepa aoga e mafaufau tele, o loʻo faʻamauina i luga o le faʻauluuluga o le lautele o le Faletupe. E mafai foi ona faʻapipiʻi se vaega o le laupepa, o le a tuʻuina atu i le tulaga o loʻo faʻaseʻe ai laupapa laupapa, ma faʻapipiʻi masini moli.

Faapitoa ua matua lauiloa tele, faʻapea-taʻua-e taʻua o le fesoasoani o le malamalama. E mafai ona faʻapipiʻi uma i luga o kapeneta ma lalo ifo. O lea, o le faʻamalamalamaina o le fana e mafai ai ona e faigofie ona saunia le 'aiga o le afiafi, ae le aofia ai le moli autu. Afai e te faʻatautaia ni moli matala, o le a latou fesoasoani i le matauina e le gata i le vaipuna, ae foi o le itu i le potu atoa.

Ia, o fea e aunoa ma le taʻitaʻia, aua latou te aumaia ia matou avanoa tele. O aso nei, o taʻitaʻi papaʻe papalagi o alu i tua atu o tua atu, ma sa latou o mai e fetuutuunai. O ia moli moli e mafai ona le maua ai le tasi lanu pe sili atu ma sologa lelei agai mai le tasi lanu i le isi.

Faafetai i lenei manatu loloto, e mafai ona e malamalama:

  • ;
  • luga o le kuka;
  • ua tulia;
  • faavae;
  • Le vaega atoa o le umukuka (pe a e faʻapipiʻi le lipine i luga o le vaega atoa o le potu).

O moli faʻalenatura o tuanai o lamepa laiti, lea ua faʻapipiʻiina sao i luga o le laulau poʻo le umukuka motu. Latou te le faʻalavelave i le saʻolotoga i le umukuka ma i se tele lava o le faʻaititia o le avanoa talafeagai.

Mataupu i luga o le autu: o le paketi acoustic system 2.1 mo le fale ma ou lava lima

Countertp i totonu o le umukuka totonu

O le a le mea e sili ai le faia o se mea faigaluega i le umukuka

O le fale faigaluega i le umukuka ma ou lava lima

O le laulau o se vaega taua e le mafai ona faia e le mafai ona faia le nofoaga faigaluega.

Afai o tupe e faʻatapulaʻaina ma e te le maua le avanoa e faʻatulaga ai le laulau mai mea masani poʻo tioata, naʻo se lanu malamalama o lenei umukuka tumu.

O le le masani foliga o se laulau mai se pogisa mea, aemaise lava pe a fai o le umukuka atoa na faia i susulu, pasten lanu. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le uliuli mea e faʻatonutonuina e tulaga ese ma faʻaleleia atili i le tuʻufaʻatasia ma le nifo elefane lanu.

E aulelei foi ma ma le faʻaaloalo e pei o se lanumoana claunterp ma uliuli umukuka meaafale; Vaioleti galue ie ma paʻepaʻe colaches, etc. aua le fefe i faʻataʻitaʻiga, tuʻufaʻatasia lanu eseese e te tofo ai.

E sili atu foi le lauiloa ma laulau o le le masani ai foliga o le simic o se laau po o le maa maso.

Ia, o le talatalanoa, talitonuga mai le maamora, magagana, faapea foi ma maʻa masani e masani ona lauiloa. O nei mea e iloga ona iloga i se tulaga maualuga o aʻafiaga i aafiaga, latou te le taufaafefe e sui le vevela, leai ni faʻaletonu - latou e latalata i le plati foliga.

O le mea e aoga ai le ausia o se samoa o le greyed tioata. O lenei faaumaina tuʻufaʻatasia malosi ma poto masani. E mafai ona faia le lanu kuka i lau talosaga, o le a avea ma mea sili ona o le a auai i le laulau fou i luga o le umukuka tuai.

Faapipiiina le laulau e mafai ona maua i nofoaga eseese:

  • i luga o puipui tuufua;
  • sui le faʻatonuga i le va o kesi laupapa ma fufulu;
  • Latalata i le faamalama, ma isi

O le a le mea e sili ai le faia o se mea faigaluega i le umukuka

Cuishine ua uma

Afai e te manaʻo e kuka ipu ma fiafia i le ata mai le faʻamalama, faʻapipiʻi le laulau i le amataga o le a le faigata. Ona faia lea o le mea lea, o le a lava le tausia o sea tulaga: Ina ia aveese loa le faamalama, ma faapipii le fale faigaluega i se nii. Faʻapea foʻi, mo le faigofie, o le a mafai ona faʻagaioi ai iina ma faʻagaioi le fufuluina poʻo le fasimoli e ala i le suia o le masani ai faʻasologa ma le nofoaga o le umukuka. O lea e mafai ona e sasaina le ofutino e le gata i le tamaʻi umukuka, ae o tagata e ona fale i fafo atu o le taulaga o le a le faʻalumalu ai le avanoa ma se tamaʻi togalaʻau.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se hammock ma ou lava lima

O ituaiga ma tau o le sili ona lauiloa galuega o loʻo faʻaalia i le laulau.

Ituaiga

Fonotaga

Tau

mo P / M

Chipport ma mdfMai le 800 rubles.
Vaega o lo o tapuni ma laupapa800-900 le olo.
Apa silivaMai le 2000 Rubles.
Pepelo pepeloMai le 8000 rubles.
O se maa masaniMai le 10,000 rubles.

Faʻafefea ona aumai le faʻatonuga i le umukuka Nico?

O le a le mea e sili ai le faia o se mea faigaluega i le umukuka

O le fale faigaluega i le umukuka

I lo matou atunuʻu e tele potu o loʻo i ai le tele o potu o loʻo laʻititi lava le umukuka, ma e i ai foi le le mautonu o se tiga i le puipui.

O Nichhe o se laititi loloto i le puipui. Peitai, e mafai ona faʻatulagaina se avanoa le talafeagai ma sina aoga laʻititi.

Afai e te le manaʻo e faʻalavelave i se filifiliga o le umukuka headset - o se mea e mafai ona le mafai ona suʻi o se pepa.

Ae, aua le faanatinati e aveese se "potu auro" e pei o se nich. E i ai ni tagata o fale mautotogi e oʻo mai i totonu o le umukuka e manaʻomia tele, ma ua sauni e fai e tutoatasi.

O nai manatu ia mulimuli ai o lea e mafai e se tagata fanaina le lima muamua:

  • Niche e mafai ona mafai ona nonofo ai le pusaaira;
  • Faʻauʻuina le Kapeneta (Biver Rives e faʻamamaina, mo ni faʻataʻitaʻiga, i mea manogi);
  • Faapipiiina mago mo ipu;
  • Faʻaliliu le ogaumu kesi e faʻafetaui i le puipui ma alu i luga o le ufi i luga;
  • Faʻatuina le faʻatulagaina mo le teuina o mea e vave taʻitaʻia ai pepa uma i le faasologa;
  • Nichh mafai ona faʻataunuʻuina le fale gaosi ma le PR.

Pei ona e vaʻai atu, e ui lava i le mea moni o loʻo iai le umukuka, e mafai ona faʻatulagaina. O le mea taua e le o le fefe e faʻataʻitaʻi ma faʻafesoʻotaʻi lau mea uma o loʻo tupu i lenei faiga.

Faitau atili