Faʻafefea ona aveese le faitotoʻa faitotoʻa

Anonim

E masani lava i luma o le au fai fale i le taimi o le faʻagaioiga o le PVC oloa, o le fesili e tulaʻi mai le fesili pe faʻafefea ona aveese le faitotoʻa puipui ma le mataseta. I le gasologa o lea faiga, e tatau ona manatua o mea uma e tatau ona talafeagai, ina ia aua neʻi faʻalavelave i le faʻamaoni o le fausaga. E mafai ona maua faitotoʻa o faitotoʻa i totonu o soʻo se nofoaga poʻo se isi nofoaga a le lautele o loʻo latou faia e avea o se mea aoga. I nisi fale mautotogi ma fale, o loʻo latou tautua o se tuʻufaʻatasiga o le badcy poloka poloka.

Lautele uiga o le faitotoa mamanu

Faʻafefea ona aveese le faitotoʻa faitotoʻa

O le masini o le palasitika faitotoa e faigofie tele. E aofia ai se pusa ma le tapoleni, faʻamalosia e le tolu pe fa o matape. O le ie e faia i le PTC ma e iai le faʻavaʻa o le uʻamea. O le aveeseina ma le toe fetuunai faʻapipiʻi e sili ona lelei ma se fesoasoani.

E faigata ona fuafua e tagata palasitika mo faitotoa palasitika e faigata ona faʻatulaga, ona faia lea o Tefolon. E taua tele le tagofia o latou fausaga i totonu ina ia faigofie ona faigofie ai le faʻapipiʻiina o le mamanu. O le matasele e aofia ai elemene nei:

  • Vaega o Liner;
  • faʻailoga elemene ma pine mo faʻapipiʻi faʻapipiʻi;
  • Feoai ma fetuunai lima lima, o loʻo tuʻufaʻatasia ma le faʻavaʻa ma le faitotoʻa.

Faʻafefea ona aveese le faitotoʻa faitotoʻa

O le matapule e tutusa mai le tasi ma le isi. O lenei fesoasoani i le Togafitiga o le Togafitiga. O le pito i luga ma lalo o elemene o loʻo faʻapipiʻiina i luga o le pusa. Ina ia mafai ona faʻamau mapu i luga o le mata o le matapeʻape, pa puipui e masani ona tuʻu i luga. Ile tulaga lea, e foliga malosi i le fausiaina.

Loop Mechanisms mafai:

  • Upthead (mo faitotoʻa faitotoʻa palu);
  • faaaogaina (mo Pendulum);
  • Pepa: le mafai ona aveeseina ma le le mafai ona aveeseina;
  • Curuble: Faigofie ma totonu;
  • le vaaia;
  • Fao (mo moli webuel mamafa i le 25 kilokalama).

O le filifiliga o lops e fuafua e le ituaiga o mamanu ma faʻauigaina o le faʻavaʻa ma le faʻaulu, o le i ai o le amplifier, o le mafiafia o ona puipui ma le auala e tatala ai le vaʻa.

Mafuaaga o le le mautonu

Faʻafefea ona aveese le faitotoʻa faitotoʻa

O le manaʻoga e aveese faitotoa e ono aliali mai mo mafuaʻaga nei:

  • Malepe poʻo le faʻalauiloaina o mea faʻapipiʻi.
  • Suia o le faitotoʻa o le faitotoʻa poʻo se isi vaega.
  • Lipea i totonu.
  • Faateleina le tatalaina.
  • Fesiitaiga o mea tetele.

E taua foʻi le aveese o le tafea le taʻele ma le matavai, ae mulimulitaʻi foʻi i totonu.

Leaga Tekonolosi

Faʻafefea ona aveese le faitotoʻa faitotoʻa

Ae le i aveeseina le faitotoʻa palasitika papaʻe, e tatau ona e muamua faʻamatalaina le ituaiga o mamanu ma ua ou mafaufau lelei i vaega o le fetaui. E tuu ai le faigofie meafaigaluega o loʻo faʻaaogaina:

  • Sikulufiva sao ma faʻasaina;
  • seti o hexagons;
  • faamemelo;
  • pagota;
  • Dobochnik;
  • Mauga.

Mataupu i luga o le autu: Polokalama o le Tausaga Fou Koluse o le Broproidery: Rooster ma meataʻalo, laʻititi laʻititi, seevae ma le mole o le Kerisimasi

O se faiga faigofie o le aveeseina o le faitotoʻa o loʻo faʻaalia ai le tele o tulaga:

  1. Faamaapeina o le ufiufi. I le taimi muamua, e manaʻomia le faʻasaoloto o mata mai le pato mai le cap - e tatau ona e tuʻua le faitotoʻa o le faitotoʻa, e aunoa ma le faʻaliliu o le 'au. Le isi, ua fautuaina le pikiina o le ufiufi o le sikulukalaiva ma fetuunai lona pito.
  2. Masini fiafia. Faʻamalolo le auala e mafai ai ona faʻamalosia le matasele i lona pito i luga. I lea tulaga, na pa'ū ifo le toʻotoʻo le toʻotoʻoi. O loʻo manaʻomia e Fortants e aveese le AXIS.
  3. Aveeseina o le ie. E manaʻomia le faʻamau o se ie mamafa ma toso ese ia te oe lava ia te oe lava, ina ua uma le faitotoʻa - O le matauaps e tatau ona tatalaina.

    Faʻafefea ona aveese le faitotoʻa faitotoʻa

O gaioiga uma e le tatau ona le faʻaaloalo ma le maʻa, a leai, a leai o le malologa o mea faigaluega e le maalofia.

Ae le o aveesea le faitotoʻa, mea e fai ma se nofoaga palasitika ua fautuaina e ufiufi faʻaeteete i mea vaivai pe faʻaoga uma.

Toe faapipiiina

Muamua, e tatau ona e tuʻu le tapoleni i le amataga o le lops o loʻo i luga e aunoa ma ni faʻafitauli. Taulai e tatau ona i luga o le pito i lalo. O le tapoleni e manaʻomia le taumafai e sologa lelei ina ia mafai ai ona puipuia ni mea mataina. Vitio pe faʻapefea ona faʻapipiʻi se faitotoʻa faʻapaopao, vaʻai iinei:

Lona lua, e fetuunai i se matapone sili atu i le lagolago rod ma fetuunai le tulaga o isi elemene.

Lona tolu, ufiufi le faitotoa, e le paʻi atu i le 'au ma aunoa ma le lokaina o le loka.

Lona fa, faʻapipiʻi atpil cunginders o le matasele uma i le nofoaga ma fetaomi atu i luga o pine pito i lalo. O lona pito e tatau ona alu i luga i le leai o le numera kiliki. O le iʻuga o le toʻotoʻo e tatau ona tutusa i le tulaga lava e tasi ma le faʻamalosi mai luga pe tusa o le limasefulu gaosi fale.

Faʻafefea ona aveese le faitotoʻa faitotoʻa

Twoted Laips e Herxagon ki

Lima, pe a manaʻomia, e tatau ona mimilo ai le matamuli e faʻapipiʻi le ie.

Ono, tuʻu i luga o masini teuteu ma siaki le galuega o le mamanu.

A o le i amata ona faagaoioia, e aoga le ubriciate fasi suauʻu paʻu e ala i le suauʻu poʻo le ufiufi i le kalafi chips.

E mafai ona e fetuunai le fale palasitika e faʻaaoga ai le microncoift ma tapulaʻa. O le muamua masini lelei e faʻaluaina faʻafitauli pe a oʻo i le mamafa ma le tele o le tapoleni. E taofia le ula i le mamafa o faitotoa. O le microwing o se vaega o le uta, ae a na o le taimi e tapunia ai. E masani lava ona avea ma sui o le ituaiga o se faʻaseʻe o loʻo i lalo i le pito i lalo o le fausaga, poʻo le auala o le auala i le pito i luga o le upega tafailagi.

O le tapulaʻa faʻafaigofie le puipuia o otaota teuina, ma faʻamautu ai ai foi i le maualuga o tulimanu, ma puipuia le ie mai le ta.

Faʻafefea ona aveese le faitotoʻa faitotoʻa

Faʻafefea ona tifiʻu le faitotoʻa?

E fautuaina le tatalaina o se palasitika sash ma saili le siku i le ituaiga o se hexagon i luga o le pito i luga. Faʻaaogaina le ki, o le sikulu ua e suʻesuʻeina e le 2-3 e amata ona faasolosolo. Le isi mea e manaʻomia le siaki o le aotelega o le faʻatinoga.

Faʻafefea ona aveʻeseina le faʻatafunaina o le faitotoʻa faitotoʻa?

I luga o le pito i lalo o le fale mai totonu o le faitotoa o loo i ai se vaega o le vaega. Faʻasusu i le itu o le faʻasologa o le faʻasologa, e mafai ona e toe faʻaleleia le tulaga o le faitotoʻa o le faitotoʻa. E uiga i le Lafoga Ram Plangber, o le a le mafai ona tuu ma faigofie ona moe.

Faʻafefea ona faʻavaeina le fufusi?

Faʻafefea ona aveese le faitotoʻa faitotoʻa

I pito o le faitotoa o ni tagata faapitoa. Liua i latou, ua fetuunai le faitotoa. E tatau ona faʻaaogaina le eccentrics i le tutusa o tulimanu. I lea tulaga, o le sham o le a tapunia malosi. Faafetaui e le mafai ona faʻaaoga le faʻaʻaisa faʻapitoa.

Faʻafefea ona faʻatonutonu le faitotoʻa?

E tatau ona e faʻagaioi le faʻapipiʻiina o le ipu mo 90 tikeri. I lalo o le lilo o le auala o le 'au ma le fusi saili ese lea e tatau ona nonoa malosi. Mo auiliiliga o le debugging palasitika faitotoa, vaai lenei vitio:

Pe a aveʻesea ma le faitotoʻa o le faitotoʻa, o le mea sili ona taua o le le afaina ai le fetaui, a leai e tatau ona e alu i le faleoloa pe mafatia ma le le lelei le faitotoʻa.

Faitau atili