Umukuka i totonu o se fale tumaoti: Faʻafefea ona tuʻuina atu se totonu i le atunuʻu ma ou lava lima

Anonim

E mafai lava ona finau ma mafuaʻaga e faigofie ai ona finau: tagata nofoia o latou lava fale poʻo le fale mautotogi i le maualuga o le fale. Ae, pei o le faʻanoanoa, e agaʻi atu i le potu, toʻatele e tatau ona tuʻufaʻatasia ma le fuafuaga ua maeʻa faia. Ile mafaufau mautinoa lava, o loʻo i ai lava le latou fale aoga, ona e ono foliga talafeagai lelei i le mamanuina ma fausia loa, ia vaʻai i ai.

Umukuka i totonu o se fale tumaoti: Faʻafefea ona tuʻuina atu se totonu i le atunuʻu ma ou lava lima

Totonu o le umukuka i se fale tumaoti e faia oe lava

Talu ai o fafine uma o miti o se potu matagofie ma le tele ma galue mo le kuka, o le a matou taʻu atu i ni faʻalavelave o le a fesoasoani saʻo i le umukuka.

O fea o sitaili e mafai ona e lavea le potu ma se fale leaga?

Umukuka i totonu o se fale tumaoti: Faʻafefea ona tuʻuina atu se totonu i le atunuʻu ma ou lava lima

Cuisine Intior i se fale tumaoti

O le umukuka i totonu o le fale laupapa e tatau ona tuu e naʻo le tagata e ona o le a faʻamatala e tagata ona e faʻamatalaina ma le systendistics o le potu. O le sili ona lauiloa ma le faʻatulagaina o le atunuʻu o le atunuʻu e fiafia i ai ni ituaiga o:

  • Atunuu;
  • Faamaonia nofoaga;
  • talanoaga;
  • i le eco ma le sifi foliga;
  • kitsk;
  • Risttic ma pr.

A oʻo le fale i le matafaga, e masani lava ona teuteuina i le autu o le atunuʻu.

Afai e te manatua nisi faʻatonuga faaonapo nei, e pei o le laʻititi, Techno ma Luga, o le umukuka i le fale tumaʻoti ma laʻua fesoasoani e tele lava taimi uma nai lo le fale mautotogi.

O sipi e mafai ona faʻaalia mo le umukuka o loʻo faʻaalia i le laulau.

SitailiFoliga
TalanoagaPaʻepaʻe ma le kulimi paolo, faʻataʻitaʻiga, niches, le itiiti ifo o faʻamatalaga malamalama, tele le malamalama
Onapo neiAoga, leai se mea e leai se superfious, smoothed tulimanu, lamolemole laina, asymmetry
AtunuuPaʻaga Paʻaga Panu, Mea Mamanu - Fafie, tele o vaega teuteu, stoarractor, o loʻo mauaina le faʻamalama tioata, afi
RetroMautu, maualuga tau, mauoa nifo, faigata le malamalama, malamalama malamalama, "matua" matua "mea fai meafale
Maualuga tekonolosiFaʻasaga ma le faigofie, le faigofie, le maualalo o le poto, laina sao, o faʻamalama tetele ma tele moli uila, aso nei umukuka
ScandinavianMalamalama lanu lanu palette ma pupula splashes, faʻamalosi tino ma mea faʻalenatura, aoga, maualalo demor, maualuga fua
LotoaTatala lau atopau, faigata, meafale gaosi, fatufatu, fatufatu, faʻateleina o moli, maualuga foliga tutusa
KoloniaSusulu lanu lanu paleti, mea moni, moni detor

Mafaufau i le mea moni o le umukuka i totonu o se fale tumaoti e latalata i le natura, o le a talafeagai e faʻaaoga ai mea masani i se sitaili faʻalenatura:

  • Fafie:
  • lalagaina meaafale Rattatan;
  • o se papa;
  • omea;
  • Ceramics.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona tautau tulle okeni

E tutusa foʻi le tala e uiga i elemene o le au fai. O le umukuka i totonu o se fale tumaoti e mafai ona teuteuina:

  • faamamago;
  • aniani po o le migao ligaments;
  • uati mamati ma olo;
  • pateni;
  • tapuni ma le atigilima laulau
  • omea;
  • umukuka meafaigaluega;
  • isi auiliiliga.

Faʻafefea ona vavaeʻese se tamaʻi potu?

Umukuka i totonu o se fale tumaoti: Faʻafefea ona tuʻuina atu se totonu i le atunuʻu ma ou lava lima

Tutoʻatasi tutoʻatasi teuteu i le umukuka

E ui lava i le mea moni o homedenttes uma fale e iloga ai le tele o vaega, o le umukuka i totonu o le fale laupapa pe i le atunuu e tele eseese o le fale.

Afai e faʻatapulaʻaina lou potu i le itu, ma faʻatoʻa gauai atu i le filifiliga o meaafale ma tekonolosi mea, aua o le potu puʻupuʻu e le maualalo i se potu tele ma le mataala.

E mafai foi ona fai atu e uiga i le filifiliga o lanu. Faʻaaoga moli malamalama o lanu mafanafana o le a fesoasoani e faʻateleina ai le siʻitia o le avanoa.

E faʻapea foi ona toe faʻaaogaina ni fuafuaga ua iloa i le faʻaogaina o luga o le gulupi, o loʻo manaʻomia ai lou vaʻai i le potu e siʻitia mai ai le potu. E mafai ona faia le tulaga tutusa i le taualuga, o le a maua ai le nofoaga o le lautele.

E tusa ai ma mea na tutupu o tagata mamanuina, pe a fai o lou potu o loʻo sosolo foi, faʻapipiʻi le metotia ma meaafale i luga o le umi atoa o le puipui i le m-foliga foliga. Afai o le lautele o le potu e mafai ai ona e faʻapipiʻi mea i totonu o le P-foliga foliga. O le mea moni, faʻaaogaina motu ma le pensionsions i luga o le uprown umukuka le talafeagai.

Mo le faʻamauina o se tamai umukuka, e sili atu le pikiina o loka i totonu o potu avanoa, ma e le o le tatalaina, aua o le a tatalaina le avanoa. Ou te manaʻo foi e faʻailoa atu pe a fai o loʻo ia te oe le avanoa e tuʻuina atu ai meafale i totonu o lau lava ata, lafo mai le tulaga masani kapeti ma le loloto o le 60cm. Mo lau vaapiapi potu, o le a iai ni mea e sili atu talafeagai ma le loloto o se tem malamalama pe tusa o le 40 cm.

Afai ei ai le sikuea potu i lou atunuʻu poʻo se fale o le atunuʻu, e leai se tele o fesili ma ia. Tele taimi i totonu o lenei potu, ua tuu le meaafale i le ituaiga o se motu, lea o loʻo i ai i le ogatotonu o le umukuka.

Afai o le potu umukuka o sikuea, ae laititi, o le laulau 'ai e le fetaui iinei. I se tulaga faapea, e aoga lona mafaufau i lona "taugata" i totonu o le potu '' ai. Afai e te le mauaina, faapipii le pusa Bar poʻo le 'au a le atunuʻu, lea e faʻaaogaina e mafai ona faʻafesoʻotaʻi ae aua le faia se avanoa taua.

Tusitusiga i luga o le autu: fugalaʻau i totonu o pusa i luga o le faapaologa: Igilisi togalaʻau i le tagata moni fale

Matou te fesoʻotaʻi se potu mo le kuka ma se potu malolo

Umukuka i totonu o se fale tumaoti: Faʻafefea ona tuʻuina atu se totonu i le atunuʻu ma ou lava lima

Faaumaina le totonu o le umukuka ma o latou lava lima

Faʻafesoʻotaʻi le umukuka faʻatasi ma le potu malolo e le o se leaga o le tali, aemaise lava pe a fai o lau umukuka e le mauoa i sikuea mita. O sea fesoʻotaʻiga e tele lelei:

  • Atonu e faʻaalu se taimi ma o latou aiga;
  • E le gata i le umukuka, ae o le potu malolo ua suia i totonu o se potu tele.

Ae, ua ou mafaufau lava i mea e tapuaʻi ai, e tatau ona e tausisia se tasi ituaiga sitaili, uma mo le umukuka ma le potu malolo, ma ua pisia.

E i ai tulaga ia e faʻapea o se fesoʻotaʻiga o le potu ma le umukuka ua mafai ai ona e maua sili atu moli pe a fai o le faʻamalama i totonu o le umukuka.

Faʻafesoʻotaʻi o se umukuka ma se potu, ia maua vave se pulou lelei, ia o le a le faʻatagaina i le inisi le kuka, manogi o le a salalau solo i luga o le fale mautotogi. A leai, o manogi uma lona tolu-itu e faʻaaogaina i meaafale, faʻapipiʻi ma totonu o le potu i taimi uma o le a manogi.

Faafuasei pe a faia se ushing fafo umukuka

Umukuka i totonu o se fale tumaoti: Faʻafefea ona tuʻuina atu se totonu i le atunuʻu ma ou lava lima

Teuteuina o le umukuka i se fale tumaoti

Afai o le ata o le umukuka i totonu o le fale tumaoti ua sasaina ina ia e maua fua i le terrace - o le taumafanafana o le taumafanafana e mafai ona avea ma nofoaga e le masani ai.

Ina ia tuʻuʻesea le fale faigaluega mai le itu o loʻo i ai, faʻapipiʻi le umukuka island poʻo le pa e tu i luga o le tuaoi, o le lamolemole lamolemole e mafai ona avea ma se faʻaauau o le laualuga. Faʻapea foi ma le misiona lea e faigofie ai ona fesoʻotaʻi le laulau umukuka.

Afai o le umukuka eria ma le 'afa potu e fesoʻotaʻi, o le ata o le umukuka i totonu o se fale tumaʻoti maua se avanoa tele mo mafaufauga. Ae i le taimi lava e tasi, o nisi e mafai ona feaveaʻiina i le potu 'fua o le' aʻai e 'ai. O lau galuega autu pe a te fuafuaina se pepa pasi tatala o le umukuka o le tausisi i le tutusa itua, lea na fausia ai le potu 'ai ma le taumafanafana.

Umukuka i Mansard

Umukuka i totonu o se fale tumaoti: Faʻafefea ona tuʻuina atu se totonu i le atunuʻu ma ou lava lima

Matou i totonu o le umukuka oe lava

O le nofoaga o le umukuka potu i se fale leaga i fafo atu o le taulaga i lalo o le taualuga o se mea e leʻi mafaufauina, ae mataina ma le le masani ai. E sili atu le aoga pe a fai o loʻo vaʻai pe o loʻo i ai le tele o taualuga feololo i luga o le Attaic ma ua tuʻuina atu ia le itiiti ifo i le tasi faʻamalama, o le a faʻatagaina oe e maua ai se mafuaʻaga o le malamalama masani.

Ina ia mafai ona vavaeʻese se umukuka ma ou lava lima, piki aʻe le fagu meaʻai, faʻapea foʻi ona o loʻo feoaʻi ma le lautele.

Mataupu i luga o le autu: E na ona e vaʻai i le mea e masani ai o le mea e masani ona faia e faʻaaoga ai le tioata tioata

Mo le lesitala e tatau ona fuafuaina le filifilia o le malamalama meatama. O le umukuka mamanu i totonu o le fale laupapa e mafai ona faia i le auala o le a fesoasoani i taimi uma e i ai i le taimi tatau a umukuka i le lima.

Taumafanafana umukuka

Umukuka i totonu o se fale tumaoti: Faʻafefea ona tuʻuina atu se totonu i le atunuʻu ma ou lava lima

Totonu i le umukuka

A o le taumafanafana i luga o le auala, faaalu le taimi i le vevela umukuka tiga mo soo se fafine. Sili ona faigata e manaʻomia pe a o le taumafanafana vevela e fetaui ma le vaitau faʻasao. Ae, o le ala ese mai le tulaga e sili ona faigofie - taumafanafana umukuka.

I fale tumaoti poʻo le Dacha, o le taumafanafana o le taumafanafana e mafai ona avea ma sui:

  1. I foliga o se motu matala;
  2. I le tapunia pepa.

A o e malamalama, o le taumafanafana umukuka e aunoa ma le taualuga o le a le mafai ona sefeina ou ipu ma umukuka meaafale mai se timu le mautonu timu. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e mauaina mea faigaluega ma meaafale, e le fefe i le timu pe fausia ni ufiufi. O le a le leaga o le potu matala o le tautalaga umukuka sa faʻaaogaina i se pato, speed conffedy o vaega pe, i se tulaga maualuga, demese ie.

O le taumafanafana umukuka o le pepa tapunia e sili atu le lelei, aua o le taualuga ma pa o le a mafai ona puipuia oe, e lua le fuafuaina timuga.

Ni nai fautuaga mo le fuafuaina o cuisines i se fale

Umukuka i totonu o se fale tumaoti: Faʻafefea ona tuʻuina atu se totonu i le atunuʻu ma ou lava lima

Umukuka i totonu e faia oe lava

Ia faʻaeteete pe a filifilia se ie puipui i totonu o le umukuka i totonu o le umukuka. Afai e iai le tele o nofoaga - tautau ni poloketi o ie puipui na faia i Denise mea. Ae, afai o le nofoaga e laʻititi lava, o loʻo i ai le faigata o se galuega poʻo se galuega faʻapipiʻi ua faʻapipiʻiina latalata i le faamalama - faʻaititia le tele o tisu faʻaaogaina, ma sili atu ai lou manaʻo i le faʻailo o Roma. O le ituaiga o le telle o le a sili atu le aoga ma o le a tumau le malamalama masani, e taua tele i tamai umukuka.

Tuuina atu fua avanoa i luga o mea uma e galue ai, aemaise pe a fai o le umukuka e le mauoa i sikuea mita. Tausia lelei le galuega o meafale, piki i luga o le toega o tu, o se tulimanu ma lilo vaega e mafai ona e nanaina mea i le umukuka.

E pei ona e vaʻai, pe a talosaga mo se umukuka i totonu o se fale tumaʻoti i se fale tumaʻoti, e tatau ona e iloa e uiga i ni avanoa o le a fesoasoani ai saʻo ma filifili elemene.

A o matou fai atu muamua, taumafai e piki le aofaʻiga sili o mea masani mo le faʻamaeʻaina, lea o le a fesoasoani ia te oe ia lagona le lotogatasi i le natura.

Aua le fefe e faʻataʻitaʻi, mea uma i ou lima!

Faitau atili